Sportfogadás az életünk > Tanácsadás

kezdő kérdések

(1/9) > >>

sportbettorpro:
Sziasztok!
Csak most kezdtem el sportfogadással foglalkozni, nagyon keveset tudok róla, lenne pár kérdésem, ha tud valaki válaszolni.
Mekkora bankroll szükséges? Mondjuk a tét 100-szorosa vagy még nagyobb? Én szinte mindig 3-4-szeres oddszokra fogadok (sokszor döntetlenre), néha még magasabbra, ilyenkor még sokkal nagyobb bankroll szükséges? Mondjuk 400-szoros? Megéri ilyen nagy oddszokra játszani, vagy kisebbekre szoktak? Múltkor észrevettem, hogy az egyik szögletnél mindhárom oddsz 2 fölött volt, ez nem azt jelenti, hogy mindenképpen nyerne az ember, ha mindre fogadna? Továbbá próbáltam kiszámolni, mennyit fogadtam és mennyi a veszteségem, és kb. 10% mintha hiányozna, lehet, hogy csak rosszul számoltam össze? Talán a legnagyobb oldalon játszom, mikor próbálom megnézni a korábbi fogadásokat, állandóan hiányzik pár, pl. tudom, hogy 10 fogadást kötöttem egy meccs alatt, de csak 8-at látok, néhány teljesen eltűnik. Ez miért van?

sportbettorpro:
Ja, ezt elnéztem, 3 felett kéne lennie mindhárom oddsznak ehhez.

zsivany20:
Erre igazából nincs konkrét válasz... mindenki máshogy játszik, nincs feket-fehér, hogy ez a jó és ez a rossz... Az a jó, ha hosszú távon profitot termelsz!  ;)

Rengeteg féle stratégia van, van aki ilyen nagy szorzókat játszik, amit Te is írtál... Te pl mi alapján választod ki ezeket!?

Amúgy én személy szerint a bankrollom kb 0,5-1%-ával játszanék szerintem max ilyen szorzókat.

sportbettorpro:
Nekem jobban tetszenek az ilyen nagy szorzók, a kicsikkel alig nyer az ember, annyit se, amennyit feltesz. Az alapján, amikor szerintem rosszul adják meg a bukik, de eddig nem jött be, és elég kockázatosnak tűnik. Meg igazából nagyon sokszor döntetlenekre fogadok, mikor az egyik csapat sokkal esélytelenebb, és az 3-4 körüli oddsz. Pl. múltkor bejött a Lyon-Barca. Első meccs, a Barca idegenben, mostanában sokszor gyengén játszik... Sokszor a kedvenceim felé hajlok sajnos. Bár ha jól tudom, a meccseknek csak kb. 20%-a döntetlen, de a kiélezett meccseken gyakoribb lehet.

sportbettorpro:
Sziasztok!
Nem sokat olvastam a szakmáról sajnos, de mostanra rájöttem, hogy nem árt minél informáltabbnak lenni. Olvastam itt cikkeket, de írhatna vagy esetleg privibe küldhetne valaki anyagokat a sportfogadásról. Én eleve nem sokat találtam a neten. Pl. beütöttem, hogy "biztosítás", visszafogadás, és szinte semmi nem volt róla...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése