Sportvilág és nem csak > Foci fogadások

Kisvárda FC

(1/14) > >>

Admin:
Kisvárda FC
Hogy mi található itt?

Értékes hírek, pletykák, egy helyen, melyek befolyásolhatják az illető csapat elkövetkezendő mérkőzésének alakulását, és nyilván ezáltal fogadásainkat is.

Sőt, tippek az elkövetkezendő mérkőzésekre, illetve ha szurkolója vagy e csapatnak, akkor megoszthatod a híreken kívül a gondolataid is a csapatra vonatkozóan.

Várda64:
Sziasztok!

Ha már megkaptuk ezt az új lehetőséget, akkor úgy illik, hogy Várda64 az az én nyissam meg az első hozzászólással, hisz biztos vagyok benne, hogy itt a fórumon én vagyok a Kisvárda legnagyobb szurkolója.  ;)
Pár sor magamról: Kisvárdán születtem (nem nehéz kitalálni, hogy mikor) és jelenleg is Kisvárdán élek. A labdarúgás szeretetét Apámtól örököltem, vele róttam a pályákat kelettől-nyugatig, északtól-délig az országban, s mint ilyen lettem Ferencváros szurkoló. Kisvárda NB I-be jutásával természetesen az érzelmi szálak változtak, de továbbra sem mindegy mikor mit játszik a Fradi. Viszont most már csak és kizárólag a Kisvárda miatt vagyok hajlandó több száz, ezer kilométert utazni egy-egy mérkőzésért. Azt viszont gyakran.  ;) Szerencsére a Párom elfogadja és megérti ezt a hobbim, de az is az igazsághoz tartozik, hogy az elején letisztáztuk, hogy jobb ha "elenged" a meccsre, mert ha nem akkor elmegyek engedély nélkül.  ;D

A csapat múltjával különösebben nem kívánok foglalkozni, mert az egyesület honlapján ( http://kisvardafc.hu/oldal/3/kisvarda-fc ) elég részletesen írnak róla.

Mint köztudott a 2018/2019-es szezonban jutottunk fel a magyar labdarúgás első osztályába és jelenleg is ott szerepelünk.
A csapat szurkolói csoportja "Várkerti Vitézek" néven fut, melynek természetesen tagja vagyok én is, és lehetőség szerint minden mérkőzésen képviseltetjük magunkat pályaválasztástól függetlenül.

A csapattal kapcsolatos legfrissebb hír, hogy tegnaptól Bódog Tamás a csapat vezetőedzője.
Holnap a Kaposvárral mérkőzünk meg a Várkerti Stadionban. Én ezt várom a találkozótól:
https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/328346

Bármilyen kérdésetek van Kisvárdával kapcsolatban szívesen állok rendelkezésetekre!

"Együtt a CSAPATÉRT,
Együtt KISVÁRDÁÉRT!"

TiB:
Szöglet, fejjel gólpassz, ollózás a hálóba.

Várda64:

--- Idézetet írta: TiB - Február 08, 2020, 09:22:59 am CET ---Szöglet, fejjel gólpassz, ollózás a hálóba.--- Idézet vége ---

Csak brazilosan. Ahogy szoktuk. ;D

Nálam egyébként mindenekfelett áll az ellenfél tisztelete mindaddig, amíg vissza nem él vele. (lásd.: Cseri  :bash: ) Nos, ebből kiindulva, nem lebecsülvén a Kaposvárt, van egy olyan érzésem, hogy ma a Grozav-Bumba-Viana háromszög nagyot fog villantani.  ;)

Várda64:
Megvan a Kisvárda első idei győzelme!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése