Sportvilág és nem csak > Fogadások egyéb sportágakra

Röplabda

(1/267) > >>

Micuka:
8 csapat részvételével ma kezdődik az európai férfi válogatottak olimpiai kvalifikációs tornája Törökországban, Izmirben.

Résztvevők:
aktuális ranglista helyezés (előző ranglista helyezés)

  5    (2) Poland
  6  (24) Spain 
  8    (6) Serbia 
10    (4) Italy 
19  (14) Germany 
22  (29) Finland 
29  (24) Netherlands 
42  (38) Turkey 

Lebonyolítási rend:

"A" csoport
Jan. 7. : ITA-NED 3-0, ESP-POL 3-2
Jan. 8. : POL-ITA  3-0
Jan. 9. : ITA-ESP 2-3, NED-POL 3-2
Jan. 10. : ESP-NED 1-3

"B" csoport
Jan. 7. : TUR-FIN 2-3
Jan. 8. : SRB-FIN  3-0, GER-TUR  3-2
Jan. 9. : SRB-GER 2-3
Jan. 10. : FIN-GER 3-0, TUR-SRB 1-3

Elődöntők
Jan. 11. : ESP-FIN  3-1, SRB-NED  3-0

Döntő
Jan. 12. : SRB-ESP  3-2

A győztes csatlakozhat a Világ Kupáról már kvalifikált Oroszországhoz és Bulgáriához.

Micuka:
"A" csoport

A spanyolok nyögvenyelősen, de megverték a lengyeleket (3-2), de korántsem voltak olyan magabiztosak, mint a tavalyi Európa Bajnokságon. Az olaszok a hollandok elleni jó kezdés után (3-0) a lengyelek ellen beleszaladtak egy nagy pofonba (0-3). Ma javítaniuk kell.

Tipp: ITA-ESP  1    :noway:   2-3

A lengyelek a spanyolok ellen elszórakozott meccs után nagyon összekapták magukat és sima 3-0-val kiütötték a hollandok ellen papírforma győzelmet arató olaszokat. A lengyelek még egyet nem hibázhatnak, ha az első két helyen akarnak végezni a csoportban és a hollandok ellen erre meg is van minden esélyük.

Tipp: NED-POL  2    :noway:   3-2


"B" csoport

A szerbek első mérkőzésükön legázolták a finneket (3-0), akik az első fordulóban a vártnál sokkal nehezeben verték a hazai csapatot (3-2). A szerbek nagyon magabiztos játékot produkáltak, várhatóan megverik a törökök ellen szenvedő nagyon fiatal német csapatot is.

Tipp: SRB-GER  1    :noway:   2-3

Na, ez szép, minden meccsen borult a papírforma.  :(

Micuka:
"A" csoport

Alaposan megborult a papírforma.  A tornagyőzelemre is esélyes olaszok már egész biztos, hogy a csoportból sem mennek tovább. Az európabajnok spanyolok viszont a 2 kínkeserves 3-2-es győzelműkkel már biztos továbbjutók, ezek után kétséges, hogy mennyire veszik komolyan az utolsó, Hollandia elleni meccsüket, pedig a lengyeleken csak egy spanyol győzelem segíthet.

Az utolsó meccs után holland siker esetén: 1. Hollandia, 2. Spanyolország, spanyol győzelemnél: 1. Spanyolország, 2. Lengyelország.

Tipp: ESP-NED  2     :ok:
A spanyolok valóban nem vették komolyan a meccset, többnyire a második soruk játszott.


"B" csoport

Itt nagyon bonyolult a helyzet, még mindenki továbbjuthat és mindenki kieshet. Valószínű a szerbek összekapják magukat és legázolják a már minimális eséllyel rendelkező törököket, akiken már csak egy 3-0-ás győzelem és a németek sikere a finnek ellen segítene. Szerb győzelem esetén a finnek is csak egy 3-0-val tudnának továbblépni.

Tipp: FIN-GER  2   :noway:
A németeknek sikerült összehozni azt az egyetlen eredményt, amivel kipottyantak.   ;D

Tipp: TUR-SRB  2   :ok:
Szerbia hozta a kötelezőt.


Annyira kiegyenlítettek az erőviszonyok, hogy élesben talán csak a szerb meccsre mernék tenni.

Micuka:
Ma az elődöntőkkel folytatódik a kvalifikációs torna.

A finnek egy huszáros hajrával, a spanyolok pedig az utolsó meccset ellazsálva, de biztosan jutottak tovább a csoportból. A finnek vérszemet kapva akár meglepetést is okozhatnának, de a józan ész azt mondja, hogy a spanyolok nem hagyják ki ezt a sanszot.

Tipp: ESP-FIN  1    :ok:   3-1


Hasonló a helyzet a másik meccsen is, a szerbek, ha komolyan veszik a meccset (és miért ne vennék komolyan) simán kell, hogy nyerjenek.

Tipp: SRB-NED  1    :ok:   3-0

adaifiu:
Az én tippeim is egyeznek a tieddel Micuka, ESP-FIN 1, SRB-NED 1. A várható spanyol-szerb döntő már nehezebb lessz a szerb csapatnak, de nagyon szoritok nekük, kikell jutnunk az olimpiára (szerbiai, vajdasági vagyok). Tehát ma 18:00 HAJRÁ SZERBIA az elődöntőben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése