Sportvilág és nem csak > Tenisz fogadások

Tenisz hírek

<< < (2/26) > >>

Powell:
Arról tudtok esetleg valamit,hogy a kemény pályás tornákon állandó lesz a vonalbíró nélküli játék alias számítógép vonalbíró(a nextgen tornán már láttam nem idegenkedem tőle)?

Powell:
Djokovic lemondott az elnöki tisztségéről az ATP-nél, és egy új szerveződés élére állt.

Arról még nem derültek ki részletek, hogy a PTPA milyen formában fog működni, de az biztos, hogy az ATP potenciális veszélyforrásként tekint a szerveződésre, és közleményben kérte a játékosokat, hogy határolódjanak el tőle.
A dokumentum alapján Djokovic és Pospisil érdekképviselet alatt elsődlegesen a bevételekből történő részesedést, a fegyelmezési eljárásokat, a teniszezők nyugdíját, az utazásokat, a biztosításokat, valamint a versenyek szolgáltatásait érti. Az új szervezetet az elképzelések szerint egy kilencfős bizottság irányítja majd, akiket választások útján jelölhetnek ki. Azt már be is jelentették, hogy elnöki teendőket az első két évben a két alapító, Djokovic és Pospisil látja el.
Cseppet sem meglepő, hogy az ATP nincs elragadtatva az új szervezet létrehozásától, Andrea Gaudenzi a The Timesnak írt levelében arra kérte a sportolókat, hogy "ne vegyék komolyan" az újonnan létrejött csoportot. Az elnök szerint a PTPA a létében fenyegeti az ATP-t, emiatt a versenyeket is arra kérte, hogy ne ismerjék el hivatalosan. Gaudenzi szerint ezzel a lépéssel akár gyengülhet is a játékosok már meglévő ereje. "Nektek megvan az, amire más sportban is törekednek - egy hely a tárgyalóasztalok mögött."

forrás:eurosport.hosszabbitas.hu

curpy82:
Játék nélkül nyert ma Azarenka.

SPF Ajánlatok:
Egyik reflektorfényből a másikba

Sofya Zhuk úgy döntött, hogy abbahagyja a profi teniszezést és ezután nem játékával, hanem modellként a megjelenésével gyönyörködteti a közönséget. Olvasd tovább!

csabax:
Tényleg megérte Babos Timinek, hogy immmár sokadjára hülyét csináljon saját magából.

US Open: kizárták a Babos, Mladenovic párost
“Minden olyan személy, akiről kiderült, hogy tartósan szoros kapcsolatban áll fertőzött játékossal, a karantén ideje hátralévő részében szobájában karanténba kerül. Kristina Mladenovic egyike ezeknek személyeknek, és mivel a női páros verseny már zajlik, Kristina Mladenovic és Babos Tímea párosát kizárták a US Open-ről”
http://jochapress.hu/us-open-kizartak-babos-mladenovic-parost/?fbclid=IwAR3Q3a6ivJIhNsAIXRqbRgCbN4GsK0qMUaqxJPFHEaXyTT3rPohSJcllb2I

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése