Darts World Matchplay 2021

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


XXVIII. World Matchplay
(2021. július 17-25., Blackpool - Winter Garden)


#2 július 18, 2021, 07:19:40, robmiller
4.20-ért 1:1-nél megpakoltam egy 1000-sel Petersen győzelmét van den Bergh ellen. Bűngyengén kezdtek mindketten, ráadásul a kis belga totál be van feszülve. Devon sem brillírozik, de ez totál fifty-fifty meccs.

Hát nagyon nem lett sima, a belga az első szünet után összekapta magát, Petersen pedig egyáltalán nem hozta azt a formát, amit tavaly második félévben láttunk tőle.

Ez a Durrant - Rydz érdekes lehet, durrant utsó 20 meccséből 19-et bukott  ;D Jó kis 6-0-ák, 6-1-es zakók is voltak, hihetetlen, hogy top játékosból a covid egy lúzert csinált gyakorlatilag. Na jó, persze szeretnék én olyan lúzer lenni, hogy így is stabilan vakon 80-as átlag felett dobok, de hát az neki Csernobil.

Tegnap Sousa hozta a kötelezőt. Ma Gerwen-től is hasonlót várok Heta ellen... egy -2.5 már 1.70 körüli odds, szerintem én azt bepróbálom.

King pedig akár meg is lepheti Aspinallt. Arra ott 2.20-as szorzó van...

Gurney szerintem veri White-ot (1.80), az Anderson - Buntingon meg szurkolok majd Buntingnak (2.20), de ezekre szerintem majd élőben keresek valami okosságot.  :)

Valaki tud segíteni, hogy hol tudok legalább utólag (ha élőben nem is) statisztikákat nézni a World Matchplay meccseiről!? Nem találok semmit, csak az eredmenyek.com-os statot... az meg tudjuk, hogy mennyire megbízható...

Köszi előre is!

Hello!

Igazából eddig nekem még nem tűnt darts téren megbízhatatlannak az eredmenyek.com statja. De alapból ez az oldal az igazi: https://live.dartsdata.com/

Jaja, érdekes, hogy az eredmények.com statja focira egyenlő a nullával még komoly meccsek esetén is, mint BL-meccsek, viszont a dartsra jó, meg kosárlabdára is tök korrekt, használható.


Idézetet írta: robmiller Dátum július 19, 2021, 16:32:59
Hello!

Igazából eddig nekem még nem tűnt darts téren megbízhatatlannak az eredmenyek.com statja. De alapból ez az oldal az igazi: https://live.dartsdata.com/

Mondjuk eddig nem nagyon tudtam összehasonlítani az eredményekes statisztikát a hivatalossal, mert nem tudtam hol kell...  ;D De lehet, hogy korrekt, csak a fociból kiindulva ez meg sem fordult a fejemben...  :)

Köszönöm a linket!

Atyaisten mekkora derbi ez a Smith-De Sousa meccs!! :o :D

Smith a sírból hozta vissza a meccset, atya gatya... 10-11 után mikor Sousa 140-el kezdett azt hittem megvan neki a meccs, nem így lett  :redchug: :redchug:

van Gerwen - Wright kombóról mi a véleményetek?

Gerwen motivált volt nagyon az első meccsen, szerintem ő simán behúzza, Wright neccesebb, de szoros meccsen 11-8-ra övé lesz a győzelem.

1.53on mar nem nagyon eroltetnem Wrightot de egy remek szinvonalu dontoben szerintem behuzza..

Érdekes hogy a bet365-n nincs élőbe a meccs. Eddig az összes volt.  :'(

***olvassák a fórumot, már van   :)