Kerékpár fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#1410 szeptember 19, 2021, 16:56:52, Pozzato
Ha kulacs nélkül megcsinálja a dobogót (vagy a győzelmet) Evenepoel, akkor le a kalappal, az óriási lesz ilyen távon.


Frissítés:
Evenepoel lehet pont ezért lett végül bronzérmes, mert nem volt kulacsa, sietett frissíteni.  ;D Ganna hatalmasat ment, nem gondoltam, hogy nyerhet ilyen távon, de megcsinálta. Wout van Aert csúcsforma közelében, ha nem hibázik, simán nyerni fogja a mezőnyversenyt. Tony Martin visszavonul, de ez a 6. hely kiemelkedő zárásként. A kronós legenda, az igazi wattszörny végén még odatette.



Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 22., 08:00CET

Nagyon jó verseny volt a mai csapatverseny.  :ok:

Több ilyen kéne, mert végig izgalmas tudott maradni, teljesen kiszámíthatatlan. Tony Martin világbajnok az utolsó versenyén, rendkívül jó volt ez a német válogatott. Stabilak, jól ismerik egymást (főleg a nők, akik évek óta együtt versenyeznek), ami sokat számított. Hollandok meg óriási hibát követtek el, hogy nem tudták rábeszélni/nevezni a van Baarle - Dumoulin - Kelderman - Arensman - Langeveld ötösből legalább egyet, mert akkor nyerhettek volna.

Az azért erős, hogy Svájcnak, ha lenne még egy jó női kronósa, simán aranyérmesek. Reusser végig szinte egyedül ment tempót, Chabbey rögtön leszakadt, míg a fiatal, szinte teljesen ismeretlen Koller óriási erőket mozgosított, hogy tudja tartani Reusser tempóját. Beértek a célba, Koller alig kapott levegőt, állni nem tudott, Reusser meg mosolygott, semmi fáradtság. Gyakorlatilag úgy volt meg a csapatuk, hogy három kiemelkedő kronós (Küng, Bissegger és Reusser), míg három jóval gyengébb versenyző. Az olaszok meg rendkívül bosszúsak lehetnek, mert egy biztos aranyat buktak el a női részleg miatt.


Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 23., 08:00CET


Mindenki Wout van Aert győzelmét várja, de tényleg nyerhet?

Nem is tudták, hogy a következő világklasszisuknak építik a pályát! Olvasd tovább


Vas Kata Blanka, megint le a kalappal!  :beerchug: :beerchug:

Hatalmasat ment, olimpia után most a vb-n is kiválóan versenyzett végig, rendkívül jól tette a kereket, mindig az élen volt, végül top5-ben végzett, 4. lett. Elképesztő, ilyen erős mezőnyben, ahol Hollandia dominált volna, de megint elszúrtak egy versenyt. Nagyon jó verseny volt ez is. Ha Blanka elkezd jobban az országúti versenyekre koncentrálni, ebben simán benne vannak óriási eredmények (vb-cím stb.), mert idén alig ment országúton, még csak most volt 20 éves, de olyan rutinnal ment, hogy az valami elképesztő.

Wout van Aert és Sonny Colbrelli  ;D ;D

Alaphilippe óriásit ment, nem semmi megint, ahogyan tavaly, ugyanúgy megrajzolta a mezőnyt. Valgren és Powless kiváló volt, jövőre utóbbira figyelni kell. Ha indul a Lombardián, lehet ott is érdemes rá tenni. A belgák meg szánalmasak, hazai pályán még érem se (plusz nem is gratuláltak..., szurkolók meg fütyültek), ráadásul úgy, hogy Evenepoel kihajtotta magát Wout van Aertért, de semmit sem ért. Egyszerűbb lett volna Remcóra tenni, lehet behúzta volna...

Micsoda retro buli volt Szicíliában :)

Valverde szakasz + Nibali szakasz és összetett :topbet_125:

Adnak-e ajándékot a Paris-Roubaix-n?

Az év egyik legjobban várt versenye, ahol igazi háborúra van kilátás! Olvasd tovább


Lizzie Deignan hatalmasat ment az első női Roubaix-n (férje: Philip Deignan, Sky egykori versenyzője). Ahogyan számolták, 80+ km egyéni szökés, szinte végig az élen volt a pavékon, nagyon elverte a többieket. Marianne Vos próbált meg a végén feljönni rá, de a szembeszél csak 5-10 km-ig kedvezett neki. Voltak óriási bukások sajnos, remélem senkinek semmi komoly sérülés. Nagyon kemény oldal és szembeszeles részek voltak, erre a holnapi férfi versenyen is figyelni kell. Az biztos, hogy jót tett a női bringának, hogy elkezdték a férfi versenyeket adaptálni a női mezőny számára (Roubaix, LBL, Amstel stb.). Vas Kata Blanka miatt is kezdtem el aktívabban követni a női bringát, illetve sportfogadás részében is lehet érték, mert egyelőre még az irodák is eléggé vakon vannak.

A holnapi férfi verseny is kegyetlen lesz, elvileg jóval több eső eshet este, mint szombatra virradóra, amivel egyrészt az jár, hogy saras-csúszós lesz az egész pálya... Egy biztos, érdemes lesz nézni, mert itt sok-sok támadás várható, kiindulva abból, hogy akár egy 40 km-es egyéni szökés is hazaérhet ilyen időben.

Giro dell'Emilia volt a férfiaknál, ahol összeeresztették a két nehéz esetet a QS-nél (Almeida és Evenepoel), akik végül hiába voltak elől ketten (ahogyan a Jumbo-Visma is), Roglic nyert. Amúgy a következő héten Lombardia, ahol brutális csapatok lesznek: QS (Alaphilippe, Evenepoel és Almeida), Jumbo-Visma (Roglic, Vingegaard), UAE (Pogacar és Hirschi) és a többiekről nem is beszélve.

Egy órája kezdődött, esik az eső, hideg van, sokan kabátban, elment egy nagy szökevénycsoport, ahol komoly nevek vannak: Küng, Van Avermaet, Moscon, Ballerini, Affini, Oss, Philipsen, Bissegger és még lehetne folytatni.

Szegény Küng azóta esik kel :(

Nekem ez az első Párizs-Roubaix-m; igyekszem végigkövetni. Finoman szólva spártaiak a körülmények :)

Idézetet írta: Latzka Dátum október 03, 2021, 13:57:46
Szegény Küng azóta esik kel :(

Nekem ez az első Párizs-Roubaix-m; igyekszem végigkövetni. Finoman szólva spártaiak a körülmények :)
Nem fogod megbánni.
:beerchug: :beerchug: :beerchug: