Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Foci fogadások => A témát indította: SPF Előzetes Dátum augusztus 03, 2018, 16:17:42

Cím: Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 03, 2018, 16:17:42
Serie A 2018/19

Itt lehet beszélgetni az olasz Serie A eseményeiről.  :topbet_125:
Cím: Re:Olasz Foci Fogadások 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 03, 2018, 16:19:51
Ronaldo-faktor: Mennyiben változik a Juventus játéka? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ronaldo-faktor-mennyiben-valtozik-a-juventus-jateka)

Mire lehet képes vele a regnáló olasz bajnok? Milyen hatása lesz a Serie A-ra a portugál klasszisnak? Levezetésnek szánja ezt a pár évet vagy újra fel akar ülni az európai klubfutball trónjára? Tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ronaldo-faktor-mennyiben-valtozik-a-juventus-jateka)

(https://media.giphy.com/media/7zuxracASXvEfJgMZ3/giphy.gif) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/ronaldo-faktor-mennyiben-valtozik-a-juventus-jateka)
Cím: Re:Olasz Foci Fogadások 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 03, 2018, 16:22:27
Végső győztes - Unibet kínálat:

Juventus  1.45
Napoli  7.00
Inter  7.00
AS Roma  8.00
AC Milan  21.00
Lazio  41.00
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: sunik29 Dátum augusztus 14, 2018, 17:30:55
https://m.youtube.com/watch?v=YEH9sHk-cJk
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: TiB Dátum augusztus 18, 2018, 18:01:25
Ronaldo gólját 1.50-ért játszottam, nem túl jó odds, remélem cserébe easy lesz.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 24, 2018, 10:41:14
Serie A: Rangadókból nem lesz hiány szombaton (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-rangadokbol-nem-lesz-hiany-szombaton)

Cristiano Ronaldo bemutatkozott, a Juventus egy kínkeserves győzelemmel kezdett. A Lazio egy hazai vereséggel indított, míg a Milan pihent. Ancelotti idegenben bizonyította, hogy még jó húzásokra, szóval izgalmasan kezdődött az olasz idény. Mi várható a második forduló rangadóin?

Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-rangadokbol-nem-lesz-hiany-szombaton)
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: TiB Dátum augusztus 24, 2018, 19:13:28
Puzsér írásából részlet: "Én azért váltam Juventus-szurkolóvá, mert a Ronaldók nem itt játszottak. A Juventus identitása a nevében van: tehetséges fiatalokat igazol, és klasszisokat ad el vagy vonultat vissza. Nekem nem a gól és nem a trófea legfőbb – hanem az identitás, mert csakis az ad azonosulási pontot egy szurkolónak. A Juventus ezzel az igazolással olyan útra lépett, amelyen néhány év alatt elveszíti a szurkolóit, és rajongók tömegét nyeri el helyette. A klub hívei világszerte kalapjukat lóbálva ünnepelnek, mindenki a lehetőséget látja ebben a transzferben, míg én azt, amit elveszíthetünk – ami pedig nem kevés, hisz mi vagyunk a Juventus. Nem globális brand, hanem lokális szellemiség és identitás. Nem az olasz Real Madrid, nem a szegény ember Paris Saint-Germainje – hanem a Juventus. Mindig is több, mint egy vállalat".

https://magyarhang.org/publicisztika/2018/08/21/ordog-hozott-ronaldo/

Ez a rész sértés Alira nézve: "Messi: Michelangelo – Ronaldo: Muhammad Ali".  :noway:
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Pozzato Dátum augusztus 24, 2018, 20:07:10
Ez egy nagyon elavult nézet Robitól (pedig nincsen bajom a munkásságával, sokszor jók a meglátásai), pláne annak fényében, hogy kiket hoztak az elmúlt években a csapathoz. Higuain is 28 éves kora után került oda 90 millióért, magyarán nem fiatal tehetségként. Én nem vagyok Juventus szurkoló, de most Ronaldóra kenni az egészet nagyon béna tőle. A 2000-es években jött például egy 30 éves Patrick Vieira a csapathoz (nem apróért), de jött akkoriban világbajnok 30+-os Emerson vagy épp Paolo Cannavaro is (szintén nem egy homokzsákért cserébe).

Gondolom a 2000-es évek elején is nagy felháborodás volt nála, amikor jöttek az alábbi játékosok, szintén komoly összegekért: Thuram (30 éves), Nedved (30 éves) és Salas (28 éves). Értük laza 100 millát fizetett a torinói klub, ami akkor nem számított kevés pénznek. Szintén érdemes megnézni, hogy a 90-es évek elején jött egy akkor már 28 éves korán túl lévő nemzetközileg is ismert Vialli (mondanom sem kell, hogy nem ingyen), ahogyan az egykori világbajnok Jurgen Kohler sem ingyen érkezett.

Mennyire borzalmasan álszent duma ez, hogy Ronaldo vagy Messi. Persze, kaptak mind a ketten segítséget a bíróktól (mármint a csapataik), de lássuk be, mindkét esetben egy tökéletesen felépített rendszer is kellett a sikerhez. Mindkét klub korszakosnak számít, lehet itt bármit mondani. Dybala biztos aranyos gyerek, de ő nagyon messze van a fentebb említett két kalibertől és már 25 éves lesz novemberben. Borzalmasan ingadozó a teljesítménye, akire nem lehet jelen pillanatban felépíteni egy BL-győzelemre áhítozó csapat támadósorát. Míg a fenti két klasszis ilyen korban már BL-döntőkben gólt szereztek és eldöntötték azokat, addig Dybaláról nem igazán lehetett hallani a tavalyi döntőben. Ronaldónak addigra már volt 30 gól feletti szezonja a PL-ben, Messi meg laza 70 gólos szezont tolt 25 évesen mindent egybevetve. Nem is lehet Dybalát a két klasszissal összehasonlítani, mert ő inkább egy kiváló második számú opció egy klasszis mögött, mint igazi vezér. Lehet, egy Ferguson kihozta volna belőle a maximumot, de ha Allegri sem tudta, akkor ki képes rá? Higuaint is minek hozta fel Puzsér?

Kedvencem: Messi köré csapat kell, amely a személye alá rendelődik – Ronaldo kikényszeríti, hogy az őt körülvevő játékosok csapattá váljanak, és a személye alá rendelődjenek.   ;D ;D
De ez is hatalmas: Ronaldo tragédiája, hogy egykor minden adottsága megvolt ahhoz, hogy gólerős játékmester legyen, csakhogy ő feladta a benne rejlő gigantikus potenciált a meccsenkénti gólszerzésnek és a kínai szurkolólányok imádatának talmi dicsőségéért: univerzális playmakerből – aki egyszerre szélső, irányító és befejező – szimpla góllövővé képezte le magát.   ;D ;D

Robi, azt azért tudjad, hogy Ronaldo azért lett ilyen játékos, mert felmérte a képességeit és tisztában volt vele, hogy a sikerhez váltania kellett. Az is vicces, mikor playmakerként említi őt.  ;D
Látszik, hogy semmit sem olvasott Ronaldóról a külföldi sajtóban, nem nézett róla elemzést, fingja sincsen, hogy kicsoda is a portugál.

Ez a végére: Mindössze remélni tudom, hogy amikor Cristiano Ronaldo négy év múlva távozik, rá lehet még ismerni a Juventusra.

Nyugi Robika, 2000-es évek után is látszik, hogy ráismertél a klubra, akkor ezután is ráfogsz. Az igazi Juventus drukkerek pedig szerintem nem dőlnek a kardjukba, hogy egy gólgép játszik a csapatukba, aki a világ legjobb befejezője. A Juventust pedig nem lehet redukálni egy Lyon-szintű tehetségeket építő csapatra, ennél a Juventus jóval komplexebb, ha tetszik neki, ha nem.

TiB azért feldobtad az estét.  :great:
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: TiB Dátum augusztus 24, 2018, 21:12:16
Nekem az a kedvencem, hogy a Juventust még a logóváltása, Netflixes kalandja után sem tartja globális vállalkozásnak, hanem helyi identitásként gondol rá. Robi két orbánozás között egy pesti albérletben ülve nyilván tökéletesen átérzi és benne van a torinói helyi identitásban... Ezt erősítendő többes számban hivatkozik a Juventusra, ami a szemében az igazság bajnoka a globális gonoszok elleni harcban ;D Két kisádámozás és egy majkázás között, félúton a Budapest főpolgármesterség felé, átlátja még az olasz focit is. Igazi übermensch a fickó.

Egy meccs alapján még semmi nem dől el, de Ronaldo elég sűrűn emelgette a kezét, ha nem passzoltak neki, vagy épp rosszul passzoltak neki. Azért kíváncsi lennék ez hogyan csapódik le a helyzetet teremtő középpályások szemében. Lehet simán túllépnek rajta, és csak nekem, fotelharcosnak tűnik csapatszellem elleni gesztusnak. Ezekről a mozdulatokról mindig Ferguson könyve jut eszembe, ő írta, hogy próbálta ezekről leszoktatni a portugált, mert nagyon Jászai Mari-díjasban tolta még edzésen is.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: TiB Dátum augusztus 25, 2018, 22:12:39
Napoli szurkolóknak nem unalmas az életük. Újabb futball-stílusnak szurkolhatnak. Benitez gondolom ingerszegény pályát átívelő 4-2-3-1-ben nyomhatta, tipikus neki való taktika, aztán jött Sarri a 4-3-3-as sokat passzolóssal, most meg itt van Ancelotti.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Pozzato Dátum augusztus 25, 2018, 22:38:58
Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 25, 2018, 22:12:39
Napoli szurkolóknak nem unalmas az életük. Újabb futball-stílusnak szurkolhatnak. Benitez gondolom ingerszegény pályát átívelő 4-2-3-1-ben nyomhatta, tipikus neki való taktika, aztán jött Sarri a 4-3-3-as sokat passzolóssal, most meg itt van Ancelotti.
Azért nem fizetett rosszul ez a Félidő V / Vége H, illetve első meccsen is biztos jó szorzója volt a fordításnak élőben, lehet Don Carlonak is kell egy kis apró még pluszban.  ;D
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 27, 2018, 11:22:21
AS Roma - Atalanta

Hazai győzelem 1.66
Döntetlen 4.00
Vendég siker 5.00

A Roma-Atalanta lesz vezetőedzőként a 200. mérkőzése. Milyen érzés?
Eusebio Di Francesco: Ha nem láttam volna leírva, nem is tudnám. Remek mérföldkő, de remélem, hogy egy győzelemmel lesz okom ünnepelni.

Milyen hibákat szeretne elkerülni a tavalyi évi hazai meccs után?
Eusebio Di Francesco: Az a meccs 7 hónappal ezelőtt volt, szóval nem is értem, hogy mit számít ez most. Az Atalanta már játszott 7 tétmeccset, tudják mit akarnak játszani, és remek edzőjük van.

Hol végezhet a Roma a szezon végén?
Eusebio Di Francesco: Ezt túl korai lenne most megmondani. A nyáron sokat dolgoztunk együtt, és én bizakodó vagyok, mert sokat fejlődtünk, és még tudunk is fejlődni. Ott van például Pastore, aki az első meccsen rengeteg hibát vétett, és sokan úgy vélik, hogy nagyon keveset futott. Pedig egészen a 75. percig ő volt az, aki mindenki másnál többet futott a pályán. Amit eddig nem láthattunk tőle, az a legjobb tudása, amit igazán tud, de meggyőződésem, hogy hamarosan ez az idő is eljön.

Bryan Cristante most akár kezdő is lehet?
Eusebio Di Francesco: Remek fizikai állapotban van. Őt nagyon akartuk a nyáron, mert a középpálya mindkét oldalán képes játszani, de akár egy 4-2-3-1-es felállásban a 10-es posztján is tud játszani. Nagyon jól jártunk vele, mert nagyon jó fizikai adottságai vannak, és az előrejátékban nagyon erős. Szinte biztos, hogy holnap kezd.

Forrás: https://asroma.hu/hir/az_atalanta_elleni_merkozes_sajtotajekoztatoja/1535313010
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum augusztus 30, 2018, 22:08:18
Elemezzünk: Milan - Roma (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/elemezzunk-milan-roma)

A hétvégi kínálatból az AC Milan - AS Roma mérkőzéssel foglalkozunk részletesebben. Mit hoz a péntek esti találkozójuk? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/elemezzunk-milan-roma)

(https://media.giphy.com/media/ADSJT9KXjnooQjZmE5/giphy.gif) (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/elemezzunk-milan-roma)
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 01, 2018, 12:34:54
Serie A: Meglesz Ronaldo első gólja? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-meglesz-ronaldo-elso-golja)

Gyakorlatilag egy világ várja már Ronaldo első olaszországi gólját, ami lehet össze is jön hétvégén az újonc Parma otthonában. A játéknap másik kérdése, hogy képes-e végre összekapni magát az Inter?

Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-meglesz-ronaldo-elso-golja)
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: TiB Dátum szeptember 02, 2018, 23:35:35
Quagliarella a Napoli ellen. :o :redchug:

Aztán ezt nyilatkozta: "Életem gólja? Dehogy. Az első háromban benne van, de van kettő, amit félpályáról lőttem, azokból választanék inkább". 8)

(https://media.giphy.com/media/nqkTjlVVBrE6Y2x3qw/giphy.gif)
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: peshark Dátum szeptember 03, 2018, 09:49:21
Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 02, 2018, 23:35:35
Quagliarella a Napoli ellen. :o :redchug:

Gyonyoru gol volt, de Defrel elso golja sem volt kicsi...  ???
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum szeptember 03, 2018, 14:27:31
Ki lesz az első távozó tréner a Serie A-ban?

Moreno Longo   5.00
Filippo Inzaghi   6.00
Lorenzo D'Anna   8.00
Roberto D'Aversa   10.00
Gennaro Gattuso   10.00
Rolando Maran   12.00

Bővebb kínálat az Unibet fogadóirodánál.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: TiB Dátum szeptember 16, 2018, 16:30:12
Ronaldo első Juvés gólja flipperes lett.

(https://media.giphy.com/media/1lDGcCOw9egppefSUx/giphy.gif)
Cím: Serie A: Folytatódik a harc
Írta: SPF Előzetes Dátum október 19, 2018, 12:32:53
Serie A: Folytatódik a harc (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-folytatodik-a-harc)

A válogatott szünet utáni első meccsén is megőrizné veretlenségét a Juventus a Genoa ellenében.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-folytatodik-a-harc)

Cím: Serie A: Derbire készülnek Milánóban
Írta: SPF Előzetes Dátum október 20, 2018, 19:04:39
Serie A: Derbire készülnek Milánóban (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-derbire-keszulnek-milanoban)

Újra régi fényében tündököl a milánói városi rangadó? Ez lehet a hétvége egyik kérdése.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-derbire-keszulnek-milanoban)

Cím: Serie A: Hangolódás a BL-re
Írta: SPF Előzetes Dátum október 21, 2018, 20:46:04
Serie A: Hangolódás a BL-re (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-hangolodas-a-bl-re)

Két jó formában lévő klub találkozik hétfő este az olasz bajnokságban, így jó mérkőzésre van kilátás a Luigi Ferraris stadionban! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-hangolodas-a-bl-re)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 02, 2018, 16:24:34
Serie A: Feszített tempóban a Milan (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-feszitett-tempoban-a-milan)

A Milan szinte pihenés nélkül játssza a mérkőzéseket, eddig felemás eredményekkel. Hétvégén Udinébe mennek, sikerül begyűjteniük a három pontot ezzel közelítve a dobogó felé?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-feszitett-tempoban-a-milan)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 02, 2018, 17:49:24
Serie A: Gólvágók egymás ellen (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-golvagok-egymas-ellen)

Piatek most összemérheti tudását Icardival, mivel szombaton Inter - Genoa, amit a Fiorentina - Roma követ. Vasárnap a SPAL okoznak meglepetést a Lazio otthonában! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-golvagok-egymas-ellen)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 20, 2018, 20:23:43
Serie A: Komolyan veszik a Farkasok? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-komolyan-veszik-a-farkasok)

A Juventus félig már a Bajnokok Ligájára koncentrál, ahogyan a Roma is. Ki tudják ezt használni a riválisok? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-komolyan-veszik-a-farkasok)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 28, 2018, 23:36:26
Serie A: Kötelező három pont (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-kotelezo-harom-pont)

A Juventusra elvileg papírforma siker vár, de ezek a legnehezebbek. Megoldják? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-kotelezo-harom-pont)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum november 30, 2018, 23:58:08
Serie A: Rómába látogat az Inter (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-romaba-latogat-az-inter)

A Parma Milánóba látogat, idén már egyszer megtréfáltak egy ottani csapatot, most újból erre készülnek, de ne feledkezzünk meg az esti Roma - Interről sem! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-romaba-latogat-az-inter)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 01, 2018, 21:12:20
Serie A: Megint gondban lehet Gasperini? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-megint-gondban-lehet-gasperini)

A Napoli lépéselőnybe került a Bajnokok Ligája csoportjában, de a bajnokságban is helyt kell állnia, hétfőn épp Bergamóban.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-megint-gondban-lehet-gasperini)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 05, 2018, 12:25:01
Serie A: Pénteki rangadó (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-penteki-rangado)

Pénteken rangadót rendeznek az olasz bajnokság. A Juventus fogadja az Intert, izgalmas meccsre van kilátás! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-penteki-rangado)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 07, 2018, 18:09:24
Serie A: Szenvednek Pioliék (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-szenvednek-pioliek)

Mikor nyer már a Fiorentina? Itt lenne az ideje, de a Sassuolo nem fogja könnyen adni a három pontot. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-szenvednek-pioliek)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 15, 2018, 11:21:01
Serie A: Torinói derbi (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-torinoi-derbi)

Ajándék a Juventus szorzója a városi derbin vagy tényleg jöhet a meglepetés?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-torinoi-derbi)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 16, 2018, 10:45:44
Serie A: Újabb pofon a Lazionak? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-ujabb-pofon-a-lazionak)

Egy hónapja nem nyert mérkőzést a római csapat, most az Atalanta otthonába látogatnak, akik a rossz kezdés után már az Európa Ligát érő helyekért harcolnak! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-ujabb-pofon-a-lazionak)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 17, 2018, 20:10:55
Cristiano Ronaldo az olasz bajnokság gólkirálya lesz? (https://www.sportfogadas.org/hirek/cristiano-ronaldo-az-olasz-bajnoksag-golkiralya-lesz)

Fogadj az Unibetnél a Serie A legeredményesebb játékosára! Tovább (https://www.sportfogadas.org/hirek/cristiano-ronaldo-az-olasz-bajnoksag-golkiralya-lesz)

(https://media.giphy.com/media/9G6RLauEbz0aPWVaAW/giphy.gif)
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 19, 2018, 18:53:00
Serie A: Karácsony előtti meglepetés (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-karacsony-elotti-meglepetes)

A Milan kisebb hullámvölgybe került, Fiorentina ellen pedig az sem segít, hogy két eltiltottjuk is van. Mihez kezd Gattuso? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-karacsony-elotti-meglepetes)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum december 29, 2018, 10:10:37
Serie A: Év végén sincsen lazítás! (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-ev-vegen-sincsen-lazitas)

Az év utolsó hétvégéjén is rendeznek bajnoki fordulót az olasz bajnokságban, kiválasztottunk két meccset, amire érdemes figyelni! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-ev-vegen-sincsen-lazitas)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: brand_boy Dátum január 19, 2019, 04:54:14
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum december 17, 2018, 20:10:55
Cristiano Ronaldo az olasz bajnokság gólkirálya lesz? (https://www.sportfogadas.org/hirek/cristiano-ronaldo-az-olasz-bajnoksag-golkiralya-lesz)

Fogadj az Unibetnél a Serie A legeredményesebb játékosára! Tovább (https://www.sportfogadas.org/hirek/cristiano-ronaldo-az-olasz-bajnoksag-golkiralya-lesz)


Eszetekbe ne jusson, pláne ezekért az oddokért !
Ennél még a Tippmixpro-n is jobb oddsok vannak, pedig az már nagy szó !  :great:

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum január 19, 2019, 09:15:45
Serie A: Torinóiak Romában (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-torinoiak-romaban)

Izgalmasnak ígérkezik a Torino római vendégjátéka, nem olyan egyértelműek az esélyek, ahogyan a szorzók mutatják.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-torinoiak-romaban)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum január 20, 2019, 11:42:51
Serie A: Ancelotti rendet tesz Nápolyban (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-ancelotti-rendet-tesz-napolyban)

A Lazio csapatának szüksége van minimum egy pontra a problémákkal küzdő Napoli otthonában.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-ancelotti-rendet-tesz-napolyban)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Admin Dátum január 20, 2019, 16:33:15
Gonzalo Higuain elbúcsúzott társaitól és Londonba tart. A következő klubja: Chelsea.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Nezocsa Dátum január 20, 2019, 22:24:35
Idézetet írta: SPF Admin Dátum január 20, 2019, 16:33:15
Gonzalo Higuain elbúcsúzott társaitól és Londonba tart. A következő klubja: Chelsea.

Szegény Chelsea....
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: alexthebest Dátum január 20, 2019, 23:07:57
Idézetet írta: Nezocsa Dátum január 20, 2019, 22:24:35
Szegény Chelsea....

Olyan mintha direkt gyujtenek a leghaszontalabb, tulertekelt sztarcsatarokat: Morata, Giroud, Higuain. Benzema vagy Immobile a kovetkezo? Es akkor csodalkoznak, hogy amikor kiveszik Hazardot vagy nem megy neki, akkor nulla, nezhetetlen, impotens a csapat.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Nezocsa Dátum január 22, 2019, 08:34:59
Idézetet írta: alexthebest Dátum január 20, 2019, 23:07:57
Olyan mintha direkt gyujtenek a leghaszontalabb, tulertekelt sztarcsatarokat: Morata, Giroud, Higuain. Benzema vagy Immobile a kovetkezo? Es akkor csodalkoznak, hogy amikor kiveszik Hazardot vagy nem megy neki, akkor nulla, nezhetetlen, impotens a csapat.

Igaz. Ráadásul éles pillanatokban, meccseken Higuain egy csőd tömeg lásd Juve BL döntő, argentin VB döntő stb. Ami még szembetűnik az, hogy ezekkel a transzferekkel sokszor a menedzser (Sarri)  is jól jár.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum január 26, 2019, 12:14:21
Serie A: Nápolyi derbi Higuain nélkül (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-napolyi-derbi-higuain-nelkul)

Távozott Gonzalo Higuain, érkezett Krzysztof Piatek, de változott valami Milánóban? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-napolyi-derbi-higuain-nelkul)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum február 03, 2019, 22:23:33
Serie A: Feljavult az Atalanta (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-feljavult-az-atalanta)

Az Atalanta kiváló formában, de vajon elég lesz-e ez a sikerhez a hazai pályán stabilan teljesítő Cagliari ellenében? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-feljavult-az-atalanta)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: csabax Dátum február 04, 2019, 10:38:46
Mennyi valóságalapja van annak a hírnek, miszerint Marek Hamsik 12 év után távozik Nápolyból?
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Pozzato Dátum február 04, 2019, 10:50:37
Idézetet írta: csabax Dátum február 04, 2019, 10:38:46
Mennyi valóságalapja van annak a hírnek, miszerint Marek Hamsik 12 év után távozik Nápolyból?
Ahogyan most elnézegettem az oldalakat, eléggé nagy a valóságalapja. Elvileg holnap reggel repül Kínába, ahol átesik az orvosi vizsgálatokon és aláírja a szerződést a Dalian Yifang csapatával. Olasz, angol és több külföldi oldal is megerősítette ezt (calciomercato, gazzetta stb.).
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum február 06, 2019, 18:20:07
Serie A: Akad még bevethető játékos? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-akad-meg-bevetheto-jatekos)

Nehéz csütörtök este vár Simone Inzaghira és a csapatára. Mihez kezd a Lazio Immobile vagy Parolo nélkül az Empoli ellen? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-akad-meg-bevetheto-jatekos)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum február 09, 2019, 17:11:59
Serie A: Meddig maradhat Luciano Spalletti? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-meddig-maradhat-luciano-spalletti)

Szombat este Luciano Spalletti állása a tét, Parma egy pontszerzéssel edzőt is buktathat Milánó kékebb felében! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-meddig-maradhat-luciano-spalletti)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum február 15, 2019, 23:27:07
Serie A: Versenyfutás (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-versenyfutas)

Mit választ a Milan? Biztos védekezést és az egy pontot, vagy a támadást és kockáztat? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-versenyfutas)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum február 28, 2019, 11:28:55
Serie A: Egy újabb botrányos meccs? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-egy-ujabb-botranyos-meccs)

Képes az Inter felállni a múltheti sokkból? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-egy-ujabb-botranyos-meccs)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: knosy Dátum március 03, 2019, 16:35:47
A büdös kurva anyját aki ezt a VAR nevezetű szarságot bevezette!
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: oakland23 Dátum március 03, 2019, 17:55:21
Idézetet írta: knosy Dátum március 03, 2019, 16:35:47
A büdös kurva anyját aki ezt a VAR nevezetű szarságot bevezette!

Mi volt a gond? Angliában ma is volt egy lesgól, a  Fulham-Chelsea-n meg egy brutál kezezés, amit nehéz volt nem büntetővel díjazni, de sikerült.  ;D
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: knosy Dátum március 03, 2019, 18:45:35
A SPAL meccsen a hazaiak javára megítélt gólt visszavonták csak a jó ég tudja miért,viszont az első félidőben,amikor büntetőt kellett volna kapniuk,akkor érdekes módon kussban maradt a VAR.Teljesen felesleges volt bevezetni,hiszen nyilvánvaló szabálytalanságokat nem nem fújnak be videózás után sem(és itt nem csak az olasz bajnokságról van szó,hanem általánosságban mindenhol ahol ez működik) és így mindenkit úgy néznek hülyének,ahogy akarnak.Azt ígérték,hogy a bevezetése után minden kétes szituációt el tudnak dönteni a helyes irányba...na persze,nem is beszélve arról,hogyha minden szituációt végignéznének,akkor a meccsek nem 90,hanem130 percig tartanának,és amit mi látunk a visszajátszásból,azt lássák ők is annak nem kell ehhez különféle bírói vizsga sem hogy az ember a saját szemének higgyen és nem valami felsőbb utasításra teljesen mást mondjon vagy ítéljen.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: zsivany20 Dátum március 05, 2019, 09:28:52
Idézetet írta: knosy Dátum március 03, 2019, 18:45:35
A SPAL meccsen a hazaiak javára megítélt gólt visszavonták csak a jó ég tudja miért,viszont az első félidőben,amikor büntetőt kellett volna kapniuk,akkor érdekes módon kussban maradt a VAR.Teljesen felesleges volt bevezetni,hiszen nyilvánvaló szabálytalanságokat nem nem fújnak be videózás után sem(és itt nem csak az olasz bajnokságról van szó,hanem általánosságban mindenhol ahol ez működik) és így mindenkit úgy néznek hülyének,ahogy akarnak.Azt ígérték,hogy a bevezetése után minden kétes szituációt el tudnak dönteni a helyes irányba...na persze,nem is beszélve arról,hogyha minden szituációt végignéznének,akkor a meccsek nem 90,hanem130 percig tartanának,és amit mi látunk a visszajátszásból,azt lássák ők is annak nem kell ehhez különféle bírói vizsga sem hogy az ember a saját szemének higgyen és nem valami felsőbb utasításra teljesen mást mondjon vagy ítéljen.

Nem videózhatnak vissza minden esetet, csak az olyat, ami tizenegyes szituációval, piros lappal vagy egy gól érvényességével kapcsolatos!

Egyébként azzal egyetértek, hogy rengeteg a VAR-os hiba, remek példa erre Spanyolország. Ahol szemérmetlenül egyoldalúan használják pl... konkrétan az egyik oldalon meg sem nézetik azt, ami egyértelmű, a másikon meg azt is megítélik VAR-ral, amikor semmi nem történik --> https://www.youtube.com/watch?v=0qer9-rqKOs (https://www.youtube.com/watch?v=0qer9-rqKOs)  :crazy:

Szóval nem zökkenőmentes ennek a rendszernek a bevezetése, az tuti...
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Sound Dátum március 05, 2019, 09:48:03
Szerintem a VAR - megint csak egy ékes bizonyíték arra a sportfogadók felé, hogy csalnak. Ezt csak a hülye nem látja. Úgy csalnak el meccseket a legnagyobb nyilvánosság előtt, a sportfogadók kárára, és a saját hasznukra ahogy akarnak...
Nehogy bárki azt gondolja, hogy egy Spal-Samp meccset bárki megnézne csak úgy szórakozásból, ha nem lenne sportfogadás! Kivéve persze a két csapat szurkolóit. Az egész rendszert a sportfogadás generálta figyelem tartja fenn!
Régóta kritikusan szemlélem mi zajlik és őszintén csodálkozom, hogy erre a színházra, ami a nemzetközi labdarúgást jellemzi - vevők az emberek, tele vannak a stadionok. Tényleg nem látják, hogy a legmagasabb szinten is a mérkőzések döntő része manipulált?
Van néhány kivétel, lehet találni tiszta meccseket de nagyon keveset. Napi 1-3 meccset tuti megnézek/belenézek + összefoglalók. Legutóbb két hete az FA-kupában láttam tiszta mérkőzést - ahol valóban fociztak, s nem eljátszották...
A VAR - csak méginkább elárulja őket...van aki észreveszi/számol vele, hogy manipulálnak és a szerint fogad/vagy nem fogad. Be kell látni, hogy ez egy "harc" a fogadók és a rendszert fenntartók között. A fogadóknak a vesztes oldalon kell állniuk ebben a játékban, különben fenntarthatatlan a rendszer!
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 08, 2019, 09:14:02
Serie A: Készülődnek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-keszulodnek)

A Juventus jövőhét keddre készül, nagy az esélye tehát az Udinének egy pontszerzésre! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-keszulodnek)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 17, 2019, 10:56:29
Serie A: Egyoldalú milánói derbi? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-egyoldalu-milanoi-derbi-10387)

Egy városi derbi, melyet könnyedén egy lengyel támadó dönthet el! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-egyoldalu-milanoi-derbi-10387)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: knosy Dátum március 17, 2019, 12:05:00
Azért kiváncsi leszek,hogy ma is lejön-e a 6 gól az Empoli-Frosione meccsen.Apróval azért megjátszottam.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Greipel Dátum március 17, 2019, 14:11:37
No CR, no party.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 25, 2019, 22:49:59
Serie A: Vasárnapi izgalmak (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-vasarnapi-izgalmak)

Inter - Lazio és Roma - Napoli. Jó kis program az olasz foci szerelmeseinek vasárnapra! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-vasarnapi-izgalmak)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum március 26, 2019, 13:33:14
Serie A: Gólokra várunk (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-golokra-varunk)

Szombat este összecsap az olasz liga két gólvágója, Piatek és Quagliarella! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-golokra-varunk)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: alexthebest Dátum április 04, 2019, 21:24:46
Gyanitom Nagy Adam nem ma gyozi meg Mihajlovicsot. Nem nezem a meccset, de vedekezo kozeppalyasnak ritkan jar piros pont ha 15 perc alatt 4-et kapnak  :-\
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 05, 2019, 17:29:06
Serie A: Meglephetik a Juventust? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-meglephetik-a-juventust)

Képes-e a Milan borsot törni a BL-re készülő Juventus orra alá?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-meglephetik-a-juventust)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 05, 2019, 18:46:56
Sampdoria - Roma - (írta Sound (https://www.sportfogadas.org/profil/3331))

Izgalmasnak ígérkező találkozó vár ránk szombaton este. Az önmagát kereső válságából kilábalni igyekvő Roma, Genovába látogat. Olvasd el Sound írását! KATT! (https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/167293)

Sound tippje:
Dupla esély 1X - 1.54 (https://bit.ly/2UgtwGO)
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 07, 2019, 11:53:32
Serie A: Feljövőben az Atalanta (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-feljovoben-az-atalanta)

Az Atalanta tovább tapadna az élmezőnyre egy milánói pontszerzéssel.  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-feljovoben-az-atalanta)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: TiB Dátum április 08, 2019, 10:57:38
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-rakitic-igent-mondott-a-juventusnak-sajtohir-2693575

Ha igazak lennének ezek a hírek, akkor jövőre három Juventus is indulhatna komoly sztárokkal teli kezdővel. Amióta Ronaldo ott van, azóta minden játékost oda ad el a sajtó, előtte ingyen vettek meg ilyenek, annyira nem volt piacképes az ilyesmi hír velük kapcsolatban. Bár lehet rosszul látom, de picsaegyszerűen működik a sajtómarketing.
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 11, 2019, 17:18:11
Serie A: Belerondít a SPAL? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-belerondit-a-spal)

Pontot tesz a bajnokság végére a Juventus? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-belerondit-a-spal)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 25, 2019, 15:08:06
Serie A: Fel tudnak pörögni? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-fel-tudnak-porogni)

Kupagyőzelem vagy egy bajnoki 6. hely? Ez itt a kérdés, válasszatok! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-fel-tudnak-porogni)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum április 25, 2019, 16:46:14
Serie A: Sorsdöntő hetek (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-sorsdonto-hetek)

Az Inter számára fontos játéknapok következnek. Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-sorsdonto-hetek)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum május 03, 2019, 08:43:07
Serie A: Európa Ligás helyekről dönt a torinói derbi? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-europa-ligas-helyekrol-dont-a-torinoi-derbi)

Walter Mazzarri csapata pontot lopna az ősi riválistól! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-europa-ligas-helyekrol-dont-a-torinoi-derbi)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum május 05, 2019, 17:22:29
Serie B: Hétfő este gólokban van az érték (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-b-hetfo-este-golokban-van-az-ertek)

Hétfő este zárul az olasz másodosztály 35. fordulója, s a bukik figyelmetlenségét a zárómeccs kapcsán akár ki is használhatjuk! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-b-hetfo-este-golokban-van-az-ertek)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum május 05, 2019, 18:11:49
Serie A: Beérett a munka? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-beerett-a-munka)

A Bologna feltámadt Sinisa Mihajlovic vezetésével, mire lesz képes ellenük a Milan? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-beerett-a-munka)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Admin Dátum május 13, 2019, 13:46:29
Jövőtől új logója lesz a Serie A-nak. Tetszik, nem tetszik?
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Bucak77 Dátum május 13, 2019, 13:49:43
Idézetet írta: SPF Admin Dátum május 13, 2019, 13:46:29
Jövőtől új logója lesz a Serie A-nak. Tetszik, nem tetszik?

Gyönyörű :) Ez kb. annyira kell mint a juve címer változtatás, az is olyan profi lett mint az újpesté :D
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum május 19, 2019, 14:12:21
Serie A: Mindenkin átgázol az Atalanta? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-mindenkin-atgazol-az-atalanta)

Újból elveri a Juventus csapatát az Atalanta?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-mindenkin-atgazol-az-atalanta)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum május 21, 2019, 12:31:14
Edzőkérdés: Ki ülhet le a Juventus kispadjára? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/edzokerdes-ki-ulhet-le-a-juventus-kispadjara)

Fogadj Allegri utódjára! Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/edzokerdes-ki-ulhet-le-a-juventus-kispadjara)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum május 24, 2019, 12:45:49
Serie A: Szépen búcsúznának (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-szepen-bucsuznanak)

Mi lesz Mihajlovic és Ancelotti sorsa?  Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-szepen-bucsuznanak)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: SPF Előzetes Dátum május 26, 2019, 11:21:06
Serie A: Megint szerencséjük lesz? (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-megint-szerencsejuk-lesz)

Három klub küzd két Bajnokok Ligája helyért, borul a papírforma? Olvasd tovább (https://www.sportfogadas.org/elozetesek/serie-a-megint-szerencsejuk-lesz)

Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: butyi Dátum május 31, 2019, 10:16:54
(https://pbs.twimg.com/media/D71d4tJX4AANPVk.jpg)

https://www.inter.it/en/news/67905/antonio-conte-will-be-inter-s-new-coach
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: Pozzato Dátum június 16, 2019, 18:42:41
https://www.juventus.com/en/news/news/2019/maurizio-sarri-is-the-new-juventus-coach.php

Végre! Kepa Arrizabalaga hivatalosan is Chelsea edzője lehet  ;D 8)
Cím: Re:Serie A 2018/19
Írta: alexthebest Dátum június 23, 2019, 10:05:43
Az biztos hogy Sarrival megvan az uj impulzus ami mar nagyon kellett. :) Egy oltozni nem tudo, talan Torinoba nem is illo vadparaszt, de az elkepzelesei tetszenek. Ha a presszinget at tudja ultetni ezekbe a jatekosokba es lathatunk nemi zebras tamadojatekot (jo ha 7 ilyen meccs volt az elmult ket evben), mar megerte. Allegri-fele pocsolesbol sztem mar mindenkinek elege lett. A napi 3-4-5 doboz cigire futja majd a fizetesbol, a kotyogos kavefozot meg allitolag tegnap rendeltek be innen a sarki filleresbol, egy szoke hosszu haju (talan Nedved) vitt el egy nagy dobozzal. Nagy gond nem lehet.

(https://uploads.disquscdn.com/images/8efd743df50d1186db125a6b3a3c6495e44eef6aa84c85b96cda75102e0d61a3.jpg)