KSI vs Logan Paul: Influencerek bunyója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


KSI vs Logan Paul

A 19 millió feliratkozós angol youtube-videós KSI a ringben mérkőzik meg a 18 millió követővel rendelkező amerikai Logan Paullal egy hivatalos bokszmeccsen. Az amatőr bokszolókra fogadhatunk az Unibetnél, előzetesen KSI a favorit, akinek már volt bokszmeccse korábban, amit megnyert. Az összecsapásra augusztus 25-én kerül sor a Manchester Arénában, ahol egyébként a két húzónév mellett testvéreik is öklöznek majd egymással egy felhozó mérkőzésen.

Fogadási kínálat:

• KSI nyer 1.65
• Döntetlen lesz 23.00
• Logan Paul győz 2.25


Néhány másodperc röhögés után, Anthony Joshua a következőt tippelte. "KSI fog nyerni, mert neki már volt bokszmeccse korábban. Komolyabban veszi, mint Logan Paul" - mondta a nehézsúlyú világbajnok.

Mozgásban az Unibet szorzói:

• KSI nyer  2.20
• Logan Paul győz  1.72
• Menetek száma 3.5 felett 1.70

Megnéztem ennek a KSI-nak az első hivatalos meccsét, és huhh, valaki fizetett azért hogy azt élőben nézhesse ;D

https://www.youtube.com/watch?v=dN3iem47Xog

Egy nagyon harmatos női amatőr bokszmeccsen több értékelhető mozdulat van. Csapkodnak össze-vissza, és mégis 1.6 millió ember nézte a streamet. Gondolom ez a mostani bohóckodás is hasonló színvonalú lesz, és meg fog telni egy aréna. Az igazi boksz meg haldoklik, van néhány ismert arc és ennyi. Az embereknek nem sport kell, hanem celebek... :'(

Döntetlen lett ;D 23-as odds.

Állítólag Logan Paul jobb volt, négy menetet vitt a hatból, de kihozták ikszre. Még ezt is megbundázzák, eszemfaszommegáll.