Zene

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Idézetet írta: TiB Dátum február 17, 2015, 12:12:22
Központi Hatalom - Berky Krisztián

Az alany és az előadó is egy színvonaltalan platformon van. :crazy: :crazy: :lehany: :lehany:

Édes Istenem... :redchug: :redchug:





2 napja jelent meg Makaronin legujabb, Ev ujonca c. lemeze. A sracok a hazai trap gyakorlatilag egyetlen valamire valo kepviseloi, ennek ellenere olyan szinvonalat hoznak, hogy boven kitoltik ezt a tatongo urt. Erosen retegzene, igy nem tudni, meddig juthatnak el, mindenesetre a minoseg, mondanivalo, hitelesseg adott! Nagy album lett! :ok:

https://www.youtube.com/watch?v=sgqiBpaTzcY


#127 november 07, 2015, 18:00:22, robmiller
Szeretem a német nyelvet, elég jól is beszélem, viszont elismerem, hogy ritka durva nyelv az, ahol például a pillangó szó (butterfly) schmetterling a germánoknál. Mint egy baszott nagy nehézbombázó  ;D Ennél fogva lehetséges az, hogy a német zene nem éppen világhírű (legalábbis, ami saját nyelvükön lett megírva). Viszont egy nagyon befuthatott a britéknél ha a wolverhamptoni darts Grand Slam-en ez szólt:

https://www.youtube.com/watch?v=haECT-SerHk nem rossz, jól küldi a csaj...és német viszonylatban sem rossz bige  :D

Az előbbi rossz link volt, a mostani a jó!

Amikor a kocsiban útközben hallasz egy zenét és nem megy ki a fejedből...

! No longer available


Ez a zene lesz a "walk on music"-om...megtáltosodtam tőle ma darts-edzésen... toltam egy laza 98,2-es első 9 nyilas átlagot, rendes átlagom meg 75,32 lett az egyik meccsen  ;D Készülök a PDC-be :D (Szerintem ilyet sem érek el többet...)

! No longer available

Lassan már 10 éve "kinőttem" a disco-s korszakomból, de az utóbbi 1-2 hétben egyszerűen hatalmába kerített a nosztalgia, és nem bírok magammal! Ennek az asszony "örül" legjobban, főleg mikor a kocsiban nem lehet velem beszélni, mert többek között ez bömböl :D

! No longer available

Dimitri Vegas, KSHMR   Van ízlésed . :)  Dj mag top 100 lista  1. és 23. helyezettje.   :great: :great: :great: :great:

Idézetet írta: ncis88 Dátum február 10, 2016, 23:52:10
Dimitri Vegas, KSHMR   Van ízlésed . :)  Dj mag top 100 lista  1. és 23. helyezettje.   :great: :great: :great: :great:

Nagyon össze-vissza ember vagyok  ;D Nincs kimondottan egyfajta zenei ízlésem, ha olyanom van simán becsapom a Vivaldi-tól a Négy évszakot, vagy a Sonic Syndicate-et (Denied)...most éppen ez az irány tört rám...a múzeumi irodában fél hangerővel éppen Hardwell - Spaceman (Original Mix) dübörög  ;D

Na a napokban előjött belőlem a dnb-korszakom :D Magasan a Pendulum volt az egyik kedvencem. És picit sajnálom, hogy 6 éve nem jön ki már tőlük új album...az Immersion óta - ami brutálisan jól sikerült szerintem -, gyakorlatilag leálltak az új számokkal. Kár értük, mert magasra tudták tenni a műfajban a lécet, bármennyire is "elpopulárisodtak"....itt az abszolút kedvenc tőlük, mind zeneileg, mind pedig a klip csillagos 5-ös nekem.  :ok: :ok: :ok: