A koronavírus és hatásai

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Állítólag a nemváltoztató műtéten átesett óvodások 74 %-kal nagyobb eséllyel kapják el a koronavírust. :-\

#1756 április 21, 2022, 21:43:50, Pozzato
Idézetet írta: TiB Dátum április 21, 2022, 20:13:10Állítólag a nemváltoztató műtéten átesett óvodások 74 %-kal nagyobb eséllyel kapják el a koronavírust. :-\

A chipek miatt, amiket Gates talált ki és nemváltó műtétkor is belültetnek? A rohadt Soros, de gyűlölöm, hogy rávette a gyereket erre! Meghúzódik egy Gyurcsány-szál is a háttérben.

Idézetet írta: Admin Dátum április 21, 2022, 12:04:39Szerintem a lista élén ez kellene szerepeljen: "Magyarország mindig háborúban áll! Meg kell védeni mindentől és mindenkitől!"  ;D

Nem figyelsz rendesen, az oltásellenes baloldal akar háborúzni meg fegyvereket, katonákat küldeni. De a bölcs békepárti szavazók ezt megakadályozták.  :redchug:

Idézetet írta: sleve Dátum április 21, 2022, 21:31:35Nem figyelsz rendesen, az oltásellenes baloldal akar háborúzni meg fegyvereket, katonákat küldeni. De a bölcs békepárti szavazók ezt megakadályozták.  :redchug:

Egy háborúban van a támadó, s a szenvedő. Magyarország mindig az utóbbi. Az ellenfél (támadó) meg mindig más.  ;D

https://index.hu/belfold/2022/06/18/rusvai-miklos-allatorvos-viruskutato-koronavirus-jarvany-nyar-osz-covid-19/

Remélem az összes oltáspárti szószóló aki korábban itt kardoskodott az oltás mellett, megy és belöveti a negyediket-vagy már lehet az ötödik lesz neki-ősszel.

Szerintem nincsenek pártok (oltás párt , oltásellenes párt) csak emberek akik többen haltak meg ebben a szarban nem beoltva.  Én ismertem olyant akit elvitt...  :'(  de lehet továbbra is hinni olyanban, hogy holnap 6 gól lesz Sydneyben  és lehet, hogy igazam lesz, de lehet nem, senki nem tudja a tutit, sportfogadásban vagy a covid kapcsán.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220615/ugy-tunik-a-tudosok-megtalaltak-a-valaszt-az-omikron-rejtelyre-550717

Idézetet írta: sunik29 Dátum június 19, 2022, 01:48:26Szerintem nincsenek pártok (oltás párt , oltásellenes párt) csak emberek akik többen haltak meg ebben a szarban nem beoltva.  Én ismertem olyant akit elvitt...  :'(  de lehet továbbra is hinni olyanban, hogy holnap 6 gól lesz Sydneyben  és lehet, hogy igazam lesz, de lehet nem, senki nem tudja a tutit, sportfogadásban vagy a covid kapcsán.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220615/ugy-tunik-a-tudosok-megtalaltak-a-valaszt-az-omikron-rejtelyre-550717

Én meg ismertem "olyant",aki az "oltás"ba(muszáj ezt is idézőjelbe raknom) halt bele. Ezelőtt is volt olyan, hogy meghalt közelebbi és távolabbról ismert ismerősöm: 2 év alatt körülbelül 4 fő. Na ez se nem több nem lett a vírussal, se nem kevesebb. Sydneyben meg sokszor van 6 gól, csak jó sportágat kell ehhez választani. :D
 Talán egyszer olvastam egy cikket itt, hogy van orvos az oldalon. Ha minden igaz @peshark az. Őt kérdezném: ezzel a mortalitási aránnyal ezt lehet(ett) egyáltalán világjárványnak nevezni?


Idézetet írta: curpy82 Dátum június 19, 2022, 04:17:14Én meg ismertem "olyant",aki az "oltás"ba(muszáj ezt is idézőjelbe raknom) halt bele. Ezelőtt is volt olyan, hogy meghalt közelebbi és távolabbról ismert ismerősöm: 2 év alatt körülbelül 4 fő. Na ez se nem több nem lett a vírussal, se nem kevesebb. Sydneyben meg sokszor van 6 gól, csak jó sportágat kell ehhez választani. :D
 Talán egyszer olvastam egy cikket itt, hogy van orvos az oldalon. Ha minden igaz @peshark az. Őt kérdezném: ezzel a mortalitási aránnyal ezt lehet(ett) egyáltalán világjárványnak nevezni?



@curpy82 Vilagjarvany nagyjabol onnantol kezdve, hogy az egesz vilagon terjed, megbetegedeseket, halalozast okoz. De nincs egzakt definicio erre, meg amugy sem foglalkozok a temaval egy jo ideje, beleuntam reg... ;)

#1763 október 17, 2022, 12:20:43, vmlinuz
Egyre többet hallani a poszt covid mozgásszervi problémákról is, például vállfájás:
reklám törölve

Idézetet írta: kferi86 Dátum október 15, 2022, 21:51:22Egyre többet hallani a poszt covid mozgásszervi problémákról is, például vállfájás:
https://sherlockrehab.hu/blog/amikor-a-post-covid-szindroma-vallfajdalmat-okoz/

Ez egy lazán csak 15 hónappal ezelőtti cikk.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230106/tortenelmi-attores-keszul-hamarosan-embereken-fogjak-tesztelni-a-rak-elleni-vakcinat-588988


Nem tudom, ezt hova küldjem be, de ennek már fele se tréfa.
Kötelezővé fognak tenni még rengeteg - bocs - kib@szott oltást...
Profit mindenek előtt!!!
A covid is erről szólt, ránkb@szták a profit mindenek előtt címszóval. Az a pár többmillió ember járulékos veszteség a szemükben.
A hírhedt Rockefellerekkel kezdődött a századforduló körül...

https://telex.hu/koronavirus/2023/03/02/sars-cov-2-koronavirus-covid-jarvany-virus-eredete-labor-szokes-szivargas-vita-bizonyitekok-energiaugyi-miniszterium-fbi

Ha valakit esetleg érdekel még, ez egy rohadt hosszú cikk rengeteg oldalról, de a lényeg nincs benne.

1.: NEM a vírus miatt kellett az oltás, hanem sajnos pont fordítva, az oltás MIATT kellett a vírus! Profit mindenek felett.

2.: Volt egy kínai orvos, aki időben felismerte, hogy ebből globális nagy gáz lesz, de hiába publikálta, elhallgattatták.

3.: Mr. Fauci neve kinek ismerős? Ő Amerikában a vírusok "atyja". Vírusügyben azt KELL tenni, amit ő mond. Kormányoktól függetlenül mindig ő van ezen a poszton. Lefordítva milyen elképzelhetetlen: nálunk egymás után van bal, jobb, közép, szélsőjobb oldali kormány és közben a főguru mindig ugyanaz. Na ő ilyen! Tehát ez a mr. Fauci ellátogat Kínába, Vuhan városába, ahol addig még nincs semmi, mire hazatér, már kész a vírus Kínában.

4.: holnap folytatom...

Benne van a lenyeg. Hadd ne masoljam ki az egeszet.

Sokkal valoszinubb a cikkben emlegetett 1es verzio, sokkal tobb erv van mellette mint a 2es mellett. Ugyanakkor a 2est sem lehet kizarni, mivel az egyes nem 100%os. A cikkben szo szerint leirtak hogyan kutattak vissza a piac egy specifikus reszet es hogyan talaltak virus nyomokat ilyen olyan targyakon.
A 4. lehetőség mára komolytalannak tekinthető, a 3.-at is erős bizonyítékok cáfolják.

Mit jelent ez? Hogy nem szandekos fertozes volt, a cikk szerint sem.

Idézetet írta: lazanyja Dátum március 03, 2023, 23:50:52Ha valakit esetleg érdekel még, ez egy rohadt hosszú cikk rengeteg oldalról, de a lényeg nincs benne.


Engem már nem igazán, jó lenne elfelejeni. Ó, kár volt meglátnom, hogy írtak ide :D

#1769 március 04, 2023, 17:15:06, Sound
sziasztok

Elolvastam ezt a telexes cikket, szerintem elég alaposan sorakoztatja az érveket, elég jó írás.
Alapban a tudomány álláspontja a természetes út, azaz, hogy vadállatról "ugrott" át emberre a vírus.
Itt van az a pont, amikor viszont van egy fontos szál: a bizonyos piacon két különböző SARS vírust is azonosítottak, és az egyik variánsnak a másik variánshoz semmi köze sincs a tanulmány szerint. Az "ugrások" időpontját viszont igazolni tudják:
Az első "ugrás" vélhetően 2019 novemberében történt.
A másod "ugrás" vélhetően 2019 decemberében történt.

Itt azért nekem is mint tök laikusnak érdemes elővennie a józan eszét. Évszázadok óta eszik a kígyót majommal, a rókát borzzal. OK! Egyszer "ugrik" egy darab vírus 2019. novemberében OK! Aztán ugyanaz! a vírus "ugrik" pár hétre rá ismét, ugyanott! (nem pár száz km-el odébb, nem évek múlva...), csak az új "ugrás" vírusának genetikailag semmi köze nincs a pár héttel az előttihez, de mégis megint csak egy SARS vírusról van szó nem másról, de a kutatások szerint a kettő vírus nem átjárható, kvázi nincs köze egymáshoz!!!!

Akkor azt hiszem, itt ki kell mondjam, hogy NEM OK! Ezt már nem hiszem el, mert nem életszerű, túl sok az egybeesés ahhoz, hogy ez természetes legyen, tételesen sorolva:
1. Ugyanaz a helyszín, konkrétan ugyanaz a stand a piacon! (csak Kína területén több 10.000 ilyen stand lehetett, volt, van - miért pont ugyanott történt meg???).
2. Ugyanaz a vírus, két különféle genetikai felépítéssel (miért nem egy másik vírus épp..)
3. Néhány héten belül ismétlődik az "ugrás" (mekkora ennek az esélye, főleg az ez 1., és a 2. pont függvényében akkor, amikor évtizedeken keresztül nincs "ugrási" előzmény???).

Ha feltételezéseket szeretnék alkotni a következőt tenném.
Adott egy vírus, egy jó helyszín a természetes "ugrás" eljátszására. Az "elkövető" megcsinálja egy borzzal a bulit novemberben, telnek a hetek és semmi komolyabb eredmény....mit gondolhat az amúgy nem elég profi elkövető? A picsába, sebaj, leviszem ezt a genetikailag másik variánst. A hiba, hogy ugyanoda, most megcsinálja egy kígyóval...és akkor pár hétre rá elindul a susmus. Persze akkor már nem tudhatta, hogy az első variációnak nem volt elég az a 3-4 hét, és csak a 7-8-on robbant be, vagy a második hasított ennyire...

kb ennyi, ha a józanul elgondolkodunk a telex cikkén...