SPF Race to 10

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


április 03, 2024, 11:33:06, Admin
SPF Race to 10

Vegyél részt az SPF Race to 10 versenyünkön, s ha te érsz be leghamarabb a célba, akkor tiéd a nyeremény!

Miről szól a játék?

  • minden nap beküldhetsz egy tippet, vagy egy tippsort (max. 2 esemény) az illető nap sporteseményeiből válogatva
  • nyertes tippért +1 pont jár, vesztes tippért -1 pont, push (törölt) tippért 0 pont
  • az a játékos nyer, aki a leghamarabb eléri a +10 pontot
  • ezek után a játék újraindul, és mindenki 0-ról kezdi

Nyeremény:


Hogyan vegyél részt?

  • Nyiss egy saját Race fórumtémát (pl. "SPF Race - János (ide a saját felhasználóneved írd)", s minden nap beküldhetsz egy-egy tippet (tippsort) oda.
  • Esemény után, gyere vissza és értékeld ki a tipped. Konkrétan az eredeti hozzászólásod kell idézned, s annyit írnod, hogy nyertes/vesztes/push, illetve az aktuális pontszámodat is írd oda (a jobb átláthatóságért).
  • Amikor elérted a +10 pontot jelezd mielőbb ezt nekünk (privát üzenetben vagy akár ebben a fórumtémában).

Részvételi feltételek:

  • Bárki részt vehet a játékban, teljesen ingyen, amennyiben regisztrálva van a fórumon.
  • A napok magyar időszámítás szerint számítanak (0:00-23:59).
  • A tippeket az "SPF Race to 10" fórumrészlegen kell beküldened a saját SPF Race-es fórumtémádba. Ha nem tudod, hogyan nyiss egy új fórumtémát, írj nekünk bátran, s mi segítünk.
  • Az nyer aki a leghamarabb eléri a +10 pontot. Abban az esetben ha kettő vagy több játékos is ugyanazon a nap ér célba, akkor a nyereményt elosztjuk a nyertesek között.
  • Mindenki egyetlen egy SPF Race-es fórumtémát nyithat magának. Nyertes esetén jelezni fogjuk, hogy újraindult a számláló és mindenki a saját témájában folytathatja a tippelést 0-ról kezdve.
  • Minimum odds: 1.50! Ez összehozható maximum két esemény által.
  • Minden nap beküldhetsz egyetlen egy tippet/tippsort, viszont nem kötelező minden nap tippelned. A tippeket előre is beküldheted 3 napra (pl. csütörtökön beküldheted a hétvégi tippeket).
  • Az oddsot csak a következő irodáktól lehet venni:
  • Tippsor (max. 2 esemény) esetén a tippeket egyetlen egy iroda ajánlatából lehetséges kiválasztani.
  • Opcionálisan meg is indokolhatod a tipped.
  • Beküldési határidő: 1 óra, esemény kezdete előtt!
  • Módosítani a hozzászólásokat tilos! Létezik egy 5 perces tolerancia idő beküldéstől számítva. Törölt/módosított hozzászólásért -1 pont jár.
  • Törölt sportesemény, vagy pl. teniszben feladás/visszalépés esetén a beküldött tipp érvénytelen és 0 ponttal lesz kiértékelve, viszont van újratippelési lehetőség (amennyiben a napi időkeretbe még belefér).
  • DNB (draw no bet - tétvisszafizetés), illetve ázsiai handicapes tippek érvényesek, viszont  tétvisszafizetés (pl. 1.00) esetén a tipp érvénytelen és nem lehet új tippet beküldeni helyette.
  • Abban az esetben ha elérted a +10 pontot 24 óra áll rendelkezésedre, hogy jelezd ezt nekünk (a kiértékeléstől számítva).
  • A játékban tilos a folyamatos tippmásolás (ugyanazon személytől). Amennyiben ezt tapasztaljuk, az adott játékost kizárhatjuk a versenyből.
  • Az adatok (esemény, odds stb.) pontosságáért a játékosok felelnek, s ajánlott egy képernyőfotót készíteni ezekről, mivel eredményhirdetéskor igényelhetjük. Ugyanúgy igényelhetünk egy eredményforrást (hivatkozást), ahol az adott esemény eredménye megtekinthető. Ezeknek hiányában a nyeremény kifizetése megtagadható.
  • Elhalasztott/törölt/feladott mérkőzés, valamint meghatározott eredmény esetén az erre vonatkozó tippeket 1.00-ás szorzón értékeljük ki, s a játékos tovább szerepelhet. Elhalasztott mérkőzésnek minősül az az esemény amelyet a tipp beküldésétől számított 48 órán belül nem játszanak le (kivétel tenisz). Aki ezen szabályponttal próbál előnyt szerezni (pl. törölt mérkőzésre tippel stb.), azt akár örökre kizárhatjuk a versenyből.
  • Elhalasztott/törölt/feladott mérkőzés esetén amennyiben a tipp olyan eseményre vonatkozott amely már megvalósult (pl. első félidős tipp, de a meccset a másodikban szakították félbe stb.), akkor a tippet kiértékeljük a beküldött nyereményszorzón.
  • Abban az esetben ha téves tippet (nem felel meg a játék követelményeinek) küldtél be, akkor javítani lehet a hibát, egy új tipp beküldésével, amennyiben ez még belefér az időkeretbe.
  • A játékban a fogadásépítő tippsorok (max. 2 esemény) is érvényesek.
  • A tippet pontosan meg kell jelölni (pl. 1.5 gól felett a mérkőzésen, vagy 1.5 gól alatt az első félidőben, kosárlabdában XY csapat győzelme rendes játékidőben vagy hosszabbítással stb.). Abban az esetben ha nem lehet pontosan meghatározni, hogy mire gondolt a tipp beküldője (oddsból következtetni nem elegendő), akkor a tipp érvénytelen.
  • A pontozás alsó határa: -1 pont! Ez alá nem lehet kerülni.
  • Abban az esetben ha az 1.50-es vagy nagyobb szorzó két tipp által jön össze, akkor az érvényes (nyertes) tippek ha nem érik el az 1.50-es szorzót, akkor a tippsor érvénytelen. Értjük ezalatt azt, hogy pl. 2 tippet helyezel el, de abból az egyiket elhalasztják/törlik stb., akkor a tippsorod érvénytelen, mivel nem volt meg az 1.50-es nyereményszorzód összesen.

A tippet ilyen formátumban javasolt írni:

Sportág, időpont:
Esemény:
Tipp:
Odds:
Iroda:
Indoklás (opcionális): ....

Általános részvételi feltételek:

  • A nyeremény átvételéhez Skrilles számlára van szükségetek.
  • A játékban egy fórumtag csak egy felhasználóval szerepelhet. Követjük az IP címeket, s azonos IP címmel rendelkező játékosokat azonnal kizárunk a játékból.
  • A folyamatos VPN használat a játékban tilos.
  • A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!
  • Bármilyen vitás kérdésben a Sportfogadas.org üzemeltetőinek a döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs.

Extra szabálypont:
Amennyiben egy játékost csalás miatt kizárunk egy versenyből, akkor a kizárás vonatkozik a Sportfogadas.org által rendezett összes játékra.
Csalásnak minősül a több azonosítóval való szereplés, illetve azon tevékenység amikor egy játékos az eredmény tudatában tippel.

A játék ekkor indul: Február 10., 0:00CET!

Addig is lehet jönni a véleményekkel a játékkal kapcsolatban.
pl. Miért nem tetszik? Ez miért nem jó? stb.  ;D

Érdekes nekem tetszik. Maradj talpon tovább fejlesztett verziója kifejezetten aktív lesz szerintem a fórum tőle.

Hát ez izgalmas meg minden csak a végtelenségig fog tartani ha nem hoz valaki 10/10et... Ha 9/10et hoz valaki akkor lessz 7 pontja... Ha 20 nap után 17 tipp nyertes az 11 pont tehát éppen elérted, ha 16 akkor 8 pont és mehet tovább.. Nagyon komoly nyerési arány kell hozzá. Szerintem lehetne simán -1 a vesztes tipp. Lehet így nem halmozódna sokáig a nyeremény de ez így lessz hogy 40 napig fog tartani.

Az egy kényes kérdés bizony. Mármint, hogy -1 pont legyen, vagy -2 pont.

Kiírtam egy szavazást erre vonatkozóan!  :ok:

-2-t nyomtam, de lehet nem gondoltam át :D Az biztos, hogy innovatív játék :ok:

Idézetet írta: Latzka Dátum február 08, 2020, 20:45:39
-2-t nyomtam, de lehet nem gondoltam át :D Az biztos, hogy innovatív játék :ok:

Még tudsz rajta módosítani, elméletileg.  ;)

A játék elhúzódása nyereményhalmozódást vonz maga után, tehát itt is érvényesül, hogy minden rosszban van valami jó.

Nyereményt halmozó pusholás tűnik kiskapunak, amire én most még nem látom a megoldást, de mivel a Fórum statisztikák alapján 259 napot itt töltöttem a fórumon már tudom, hogy nem az a kérdés, van-e kiskapu, hanem hogy ki megy be először rajta :)

Minta János tippjére kíváncsi leszek, ahogy látom a meccs adatlapján, mások is döntetlent várnak.

A -1 pontra szavaztam, mert valójában az is -2, hisz aznap a nyertesek megkapják a +1 pontjukat, azaz 2 pont hátrányt szedsz össze velük szemben.

#9 február 09, 2020, 08:56:39, kódtörő
1. Ázsiai egész számos lineoknál is kellene bünti akkor is ha void. Simán csak 1 nap kiesés túl enyhe ahhoz képest hogy vesztésért -2 jár. Meg a h/a még ok, de magas o/u vagy hendi pl tenisznél vagy kosárlabdánál már hülyén jön ki. Nyer +1, egál legalább -0,5 vagy inkább -1? És mi lesz a 0.25 és 0.75-kel? Kellenek ázsiai lájnok egyáltalán a return miatt?
2. A vesztés valamivel mindenképp legyen több mint a nyerés, mert akkor nem kell extra teljesítmény.
3. Elhalasztott meccsek helyett lehetne azért új tipp ha még időben kiderül, ez nem a játékos sara. Ezt meg lehet oldani tisztán, nem hiszem hogy ezzel csalnának.

nyer +2 veszít -3 void -1 cél 20 pont? asian csak fél vagy egész? vagy csak fél?

A játék alapvetően jó, sőt kiváló!

Én a vesztes tipp esetén -2-re szavaztam, élesben is a bukó duplán fáj  ;D

Amit viszont nem értek:
Minden nap kell tippelni! -de miért???
Én nem értek egyet vele, hogy minden nap kell tippet beírni. Eleve mindenhonnan az folyik, hogy játszunk felelősségteljesen. Ez szembe megy vele, pedig az org-nak is partnernek kell lenni ebben.  :D Még az olyan függők is, mint én, aki ráadásul szereti azt hinni, hogy sok mindenhez ért talál olyan napot, amikor 200 Ft-ot is sajnál feltenni, mert egyszerűen nincs semmi aznap.

Ha én egy napot kihagyok, az ne legyen már mínusz! Aki tippel, és nyer, az rizikót vállal, és velem szemben előnybe kerülhet. Ha én nem gyűjtök pontot, akkor máris hátrányban vagyok azzal szemben, aki bevállalós, és nyer.

Élesben játszva is a kevesebb néha több. Ugye a guruban is megkaptuk, sőt januárban be is mutattuk, hogy a sok tipp gyakran nem egyenlő a sok profittal. Ez egy sokkal jobb játék annál, hogy csak játék legyen. Ha csak egy steril játék, akkor OK, tippeljünk minden nap.

-De én azt mondom, ne legyen kötelező minden nap tippelni. Aki minden nap tippel, az hamarabb juthat el 10-ig. De ne kerüljön már hátrányba, aki nem tippel. Kicsit olyan, mintha a bet365-ön van 100.000-es bankom, aztán ha aznap nem fogadok, akkor 5000 Ft-ot levon a bet365  ;D
-Ha minden nap tippelni kell, sok silány tipp is lesz, amiben nem is bízik igazán a beküldő. Annak mi értelme van??? A napi tippek is azért jó, mert sok olyan tipp van, amiből lehet profitálni. Ha csak egy héten egy jó tipp bekerül oda, már megéri benézni. Ez lehet egy 1.85-ös odds, amivel az adott user tuti nem nyer 3000 Ft-ot, de ha élesben megrakjuk, a 3000-nek sokszorosát nyerhetjük.
-De közbe jöhet akármi, áramszünet, betegség, egy családtag betegsége, akármi, ami miatt a hobbid, a sportfogadás egyszerűen lényegtelenné válik. Emiatt nehogy már -2 pontot kapjon az illető. Elég hátrány az, hogy a versenytársak előnybe kerülhetnek

De talán a legfontosabb, hogy jó tippek legyenek, vagy legalábbis olyanok, melyekben bízunk. Szerintem ez simán lehetne egy nagyon jó, minőségi játék, de ha minden nap kell tippelni, az talán rontana a minőségen.

Köszi, hogy elolvastátok! (De ha minden nap kell tippelni, én akkor is jövök, mert jó ötlet, és elég vaskos a nyeremény)

Ja és igen, még azt is bele kell venni a szabályzatba, hogy a fogadásépítős opciók jöhetnek-e, vagy sem?!

A játék szabályzatát átolvasva egyik kérdésemet oakland már megfogalmazta, a fogadásépítős opciót illetően. A másik kérdésem a napi tippre vonatkozik, konkrétan a minimum 1.50 oddsnak egy, vagy több esemény alapján kell kijönnie?

Tudom, hogy a jatek arrol szol, hogy elsonek erjunk el 10 jo tippet, de megis inkabb maratonnak nez ki, mint sprintversenynek.

A korabbi felvetesekre az allaspontom: hibas tipp -1, fogadaskeszito legyen, szunnapnal ne legyen buntetopont.

Nekem tetszik a jatek felepitese, bar eselyem annyi, mint a Maradj talponban, szoval jovok olyan otletekkel, amivel novelem az eselyemet, ime az elso gondolatom:

A sorozatepitesrol a bet-at-home-fele porsches verseny jutott eszembe, szvsz a jatek idotartamat celszeru maximalizalni, az utolso napon pedig az addigi nyeremenyalap osztodna a pillanatnyi legjobbak kozott.

Idézetet írta: TiB Dátum február 08, 2020, 21:17:55
A játék elhúzódása nyereményhalmozódást vonz maga után, tehát itt is érvényesül, hogy minden rosszban van valami jó.

Nyereményt halmozó pusholás tűnik kiskapunak, amire én most még nem látom a megoldást, de mivel a Fórum statisztikák alapján 259 napot itt töltöttem a fórumon már tudom, hogy nem az a kérdés, van-e kiskapu, hanem hogy ki megy be először rajta :)

Minta János tippjére kíváncsi leszek, ahogy látom a meccs adatlapján, mások is döntetlent várnak.

Mondjuk egy egész számos handicapnél, vagy egy DNB-nél ha jön a push, akkor az elfogadható, mivel benne van a rizikófaktor, viszont ha valaki mondjuk alapjáraton tudja, hogy egy meccset elhalasztanak stb., tehát direkt rájátszik, hogy növekedjen a nyereményalap az már büntethető lehetne. Nem nekünk csinál rosszat, hanem versenytársainak.

Idézetet írta: kódtörő Dátum február 09, 2020, 08:44:53
1. Ázsiai egész számos lineoknál is kellene bünti akkor is ha void. Simán csak 1 nap kiesés túl enyhe ahhoz képest hogy vesztésért -2 jár. Meg a h/a még ok, de magas o/u vagy hendi pl tenisznél vagy kosárlabdánál már hülyén jön ki. Nyer +1, egál legalább -0,5 vagy inkább -1? És mi lesz a 0.25 és 0.75-kel? Kellenek ázsiai lájnok egyáltalán a return miatt?
2. A vesztés valamivel mindenképp legyen több mint a nyerés, mert akkor nem kell extra teljesítmény.
3. Elhalasztott meccsek helyett lehetne azért új tipp ha még időben kiderül, ez nem a játékos sara. Ezt meg lehet oldani tisztán, nem hiszem hogy ezzel csalnának.

nyer +2 veszít -3 void -1 cél 20 pont? asian csak fél vagy egész? vagy csak fél?

1.Ennek a napos kiesésnek a büntetésének van egy oka, amit az alábbi hozzászólásomban majd látni fogsz.

Az ázsiai handicapnél (egész szám) ugyanúgy, mint egy DNB-nél nem kellene extrán pontot levonni a push/void miatt. Ha egy fogadóirodánál elhelyezel egy hasonlót, ott is visszajár a tét. Tehát nincs bukta.

A feles ázsiaiaknál nincs gond, az tárgytalan. Ami a többit illeti (negyedes pl.), itt is ugyanúgy azt a szabályt alkalmazzuk, mint a többi játékokban. Használhatod, de nincs itt semmmilyen visszafizetés. Tehát ebben az esetben vagy nyertes a tipped, vagy vesztes. Ennek a tudatában kell ezekre tippelni.

2. Knapp szerintem feltette az i-re a pontot. Két játékos egyszerre indul, az egyik nyer, a másik veszít, máris 2 pont lesz a kettő közti különbség. Tehát büntetve van.

3. Elhalasztott meccseknél nem lehetne újra tippelni (mert a meccset közben lejátszhatják 24 órán belül), viszont igen, törölt meccs esetén jöhetne új tipp.