Bejött!!!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Csatlakozom a gratulálókhoz!  :beerchug:  :topbet_125:


Hát ez óriási...hatalmas gratuláció!!  :great:

 :great: :great: Ez igen csak gratulálni tudok egy ilyen szelvényhez  :D

18 milliós nyeremény a BetClicen!


Minden sportfogadó álma, hogy akár egyetlen nap alatt milliókat nyerjen egy fogadószelvénnyel, ráadásul úgy, hogy jelentős kockázatot is vállal, tehát van miért izgulnia. Például 336-szoros eredő oddsszal, ráadásul 50 000 forintos tét mellett. Nemrég egy magyar fogadó a BetClic-en mindezt átélhette, ugyanis összesen 101 000 forintból 17,5 milliót nyert, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy ennek akár a dupláját is nyerhette volna...


Jelen esetben sportfogadónk többször 50 000 forintot tett fel fogadásokra az elmúlt hetekben, és könnyen megtörténhetett volna vele, hogy mindegyik szelvényét elbukja, mert általában ugyanazokat az Európa-liga-meccseket választotta ki a szelvényeihez, ám szerencséje volt, mert minden tippje bejött. Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy ez esetben tényleg mindennel óriási mázlija volt versenyzőnknek, mert ha az olasz másodosztály Modena–Triestina meccsén a Triestina (Filkor Attila csapata) nem egyenlít ki büntetőből a 88. percben, akkor nem 17,5 millió, hanem még plusz 19,2 millió lett volna a nyeremény összesen 150 000 forint tétre.

Egy 19 milliós nyeremény tehát elúszott, de egy 17 milliós valóra vált, köszönhetően főleg Európa-liga-meccseknek. BetClic-es fogadónk megtette mindkét szelvényen a Rosenborg, a BATE Boriszov, a CSZKA Moszkva, a Rangers, a Tottenham, a Szpartak Moszkva és a Schalke hazai győzelmét, de tett a Lyon és a Stuttgart idegenbeli diadalára is. A fogadás érdekessége, hogy a meccsek között a legkisebb oddsa a CSZKA Moszkva Sparta Praha elleni győzelmének volt, 1,35-ös oddsszal, míg papíron a legnagyobb kockázattal a Schalke hazai sikere járt a Benfica ellen, 2,35-ös szorzóval.

A nyertes oddsok többsége 2,00-es szorzó körül mozgott, de mivel összesen kilenc meccs volt a nyertes kombinált fogadásban, az eredő odds elkúszott 336-ig, ami az 50 000 forintos téttel 16,8 millió forintos nyereményt ért. Ebből két további néhány százezer forint értékű szelvénnyel alakult ki a végleges, 17,5 milliós összeg.

Nyertesünk elmondta, gyakorlott sportfogadónak számít, de abszolút szórakozásból, hobbiszerűen fogad a mérkőzésekre. ,,Ez egy jó szórakozás, ez a legfontosabb. Én is azért kezdtem el fogadni, mert plusz izgalomforrásra vágytam. Korábban soha nem nyertem ilyen nagy pénzeket, de az elmúlt hónapokban már sikerült 200 000, 500 000, vagy éppen 1 200 000 forintot is nyernem. Ez a legutóbbi, 17,5 milliós nyeremény számomra abszolút a csúcs" – mesélte lelkesen.

Az adott szelvényre kitérve sportfogadónk megjegyezte, hogy általában ,,öt vagy hat mérkőzést szoktam egy szelvényre tenni, de most valamiért úgy döntöttem, hogy legyen több. Minden fogadás előtt sok mérkőzést kiválogatok, figyelem az oddsokat, és végül kiszűrök közülük annyit, hogy öt vagy hat maradjon. Ez esetben az volt a különbség, hogy minden meccs eredményét biztosan éreztem, így inkább benne hagytam őket."

,,Az a legfontosabb, hogy mindenki szórakozásból játsszon – összegezte a sportfogadáshoz való hozzáállását András. – Ne a nyereményért, hanem azért, mert érdekes, izgalmas időtöltés." A csillagok pedig néha tényleg szerencsésen állnak ahhoz, hogy minden összejöjjön.


Nah ehez nagy grat!!!! Valaki innen volt sztem a fórumról, csak még nem toom, h kicsoda, ez majd a Karácsonyi adományozásnál fog kiderülni!!!!!  :beerchug: :great:

Bízunk benne, hogy ő időben megkapja a pénzét! ;)

 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"SPORTFOGADÁS. András szórakozásból játszik, egy vagyon lett a jutalma"  A rovat támogatója a betclic.

Ennyi.

BetclicDudi:  :twak_125:

Idézetet írta: gerry Dátum október 14, 2010, 23:21:57
18 milliós nyeremény a BetClicen!
Nah ehez nagy grat!!!! Valaki innen volt sztem a fórumról, csak még nem toom, h kicsoda, ez majd a Karácsonyi adományozásnál fog kiderülni!!!!!  :beerchug: :great:

köszi-köszi én voltam,hát most agyalok mire tegyek ALLIN-t ....... a Haladás 6.5 szorzóval jónak tünik  :D

Gratulálok, ez nem semmi!  :beerchug:  :great:  ;D

Idézetet írta: gerry Dátum október 14, 2010, 23:21:57
18 milliós nyeremény a BetClicen!
összesen 101 000 forintból 17,5 milliót nyert, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy ennek akár a dupláját is nyerhette volna...

de egy 17 milliós valóra vált, köszönhetően főleg Európa-liga-meccseknek. BetClic-es fogadónk megtette mindkét szelvényen  a Rosenborg, a BATE Boriszov, a CSZKA Moszkva, a Rangers, a Tottenham, a Szpartak Moszkva és a Schalke hazai győzelmét, de tett a Lyon és a Stuttgart idegenbeli diadalára is.


16,8 millió forintos nyereményt ért. Ebből két további néhány százezer forint értékű szelvénnyel alakult ki a végleges, 17,5 milliós összeg.

Tele van buktatókkal az írás, persze ettől még lehet igaz, akkor én kérek elnézést!  :'( ;D

Drago majd igazolja, ha akarja.. Ja, bocsi, nem Drago! Iván,csak hirtelen nem ugrott be a neve!  ;)  :D

#54 október 15, 2010, 10:36:57, vmlinuz
A cikk igaz, mi is ki akartuk tenni, de gerry megelőzött. ;) Ez amúgy a rövidebb verzió, kiteszem a hosszabbat.

#55 október 15, 2010, 10:49:08, vmlinuz
18 milliós nyeremény a BetClic-en
András szórakozásból játszik, egy vagyon lett a jutalma


Minden sportfogadó álma, hogy akár egyetlen nap alatt milliókat nyerjen egy fogadószelvénnyel, ráadásul úgy, hogy jelentős kockázatot is vállal, tehát van miért izgulnia. A BetClic-en a nemrég András átélhette ezt az élményt, aki 336-szoros eredő oddsszal egy szelvényen 16,8 millió forintot nyert, amelyet további 700 000 forinttal megtoldott két másik fogadással, így elérte a 17 500 000 forintos nyereményt. Az alábbi interjúban András beszélt fogadási szokásairól, tippjeiről, korábbi nyereményeiről, és még kedvenc csapatairól is.


András az ominózus alkalommal a három nyertes szelvényén kilences (!) kombinációban fogadott, de volt egy olyan fogadása is, melyen egy meccset kicserélt a sorban, viszont ez a csere azt eredményezte, hogy elbukott egy 19,2 milliós nyereményt... A számára szerencsétlen véget érő meccs a Modena–Triestina találkozó volt az olasz másodosztályból, ahol András a Modena sikerére tett, de a Triestina a 88. percben büntetőből kiegyenlített.

András ezzel együtt utólag nem volt szomorú, és örömmel adott interjút a ritkán látható nagy sikerről.

Beszéljen egy kicsit magáról, kérem! Ki az a sportfogadó, akinek volt olyan szerencséje, hogy egy-két nap alatt közel 18 millió forintot nyert?
Családom nincs, mondhatom, hogy egyedülálló vagyok. 33 éves, és nagyon szeretem a sportot, különösen a focit. A kedvenc csapatom itthon a Fradi, Angliában a Liverpool, Németországban pedig a Bayern München.

Mikor és miért jött a BetClic-hez fogadni? Esetleg fogadott korábban máshol is?

Már jó ideje ott vagyok a sportfogadás világában, így a BetClic előtt más irodáknál is megfordultam, de végül itt kötöttem ki. A BetClic-nél a világbajnokság elején kezdtem el fogadni, hamar megszoktam, és most már más irodáknál nem is nagyon fogadok.

Most 50 000 forintos tétekkel játszott, amely alapvetően magasnak számít a magyar átlaghoz képest. Korábban is mindig ilyen nagy kockázattal fogadott?
Nem, korábban sosem fogadtam ilyen nagy összegekkel. De idővel kialakítottam egy taktikát, amelyet egészen eddig követtem is. Mindig azt vettem alapul, hogy milyen nagyságú nyereményeim voltak az utóbbi időszakban, és annak az összegnek az 5-10 százalékát kockáztattam meg többször is a következő szelvényeimen. Így jutottam el oda is, hogy most 50 000 forinttal játszottam, mert nemrégiben 1 200 000 forintot sikerült nyernem a BetClic-en. Az 50 000 forintot, vagy korábban 10 000, 20 000 forintot így kalkuláltam ki, mint aktuális tétet, amelyet az adott időszakban mind kombinált, mind egyszeri fogadásoknál alkalmaztam.

Mennyire volt eddig szerencsés?

Ez mindig változó volt. Mielőtt a BetClic-en fogadtam, soha nem nyertem ilyen nagy pénzeket, de az elmúlt hónapokban már sikerült 200 000, 500 000, vagy éppen 1 200 000 forintot nyernem. Ez a legutóbbi nyeremény számomra abszolút a csúcs.

Milyen szokásokat követ általában a fogadásainál?
Ez is változó. Korábban úgy fogadtam, hogy a szelvényen szereplő első meccstől az utolsóig végig követtem az eseményeket, de sokszor csalódtam nagyot, például ha egy 90. percben esett gól elvitte az egész szelvényemet. Éppen ezért ebben az esetben ezt nem így csináltam. A nyerő szelvény összesen három nap alatt ment le. Az első napon még élőben követtem az eredményeket, még a második nap is aktívan figyeltem, hogy jól alakul-e a dolog, de az utolsó mérkőzéseket már szándékosan egyáltalán nem néztem, csak másnap reggel ültem géphez, hogy megnézzem, nyertem-e.  Korábban többször is csalódtam azzal, hogy követtem a meccsek alakulását, ez most nagyon bosszantó lett volna, ezért vártam meg inkább a másnapot.

Mikre szeret fogadni, és milyen taktikákat követ, amikor kiválasztja a mérkőzéseket a szelvényéhez?
Szinte mindig focira fogadok, azon belül pedig abszolút az adott kínálat alapján választok. Például az angol csapatokat szeretem futtatni Bajnokok Ligája-meccsek esetében, úgy érzem, hogy ők ezen a terepen elég stabilak. De követem a kisebb csapatok aktuális szereplését is, illetve a meccsekhez rendelt oddsokat ennek tükrében értékelem. Most például azért fogadtam a BATE Boriszovra, mert a hideg közeledtével a nyugati csapatok gyakran megremegnek ilyen együttesek pályáin. Erre most is számítottam, hogy legalább egy pontot, de inkább hármat elvesznek az Alkmaartól. De ennél a fogadásnál egyébként is majdnem minden meccsben biztos voltam, hogy be fog jönni. Természetesen ez nem teljesen biztos, hiszen sokszor éreztem már hasonlót, aztán csalódnom kellett, de alapvetően bíztam ezekben a tippekben, többek között ezért sem néztem az utolsó eredményeket élőben, mert tényleg nagy rossz érzés lett volna, ha éppen így bukom el a legvégén.

Ez a fogadás összesen kilenc meccset tartalmazott, ami azért jókora kockázattal jár. Mindig ilyen sokszorosan kombinált szelvényeken játszott?
Ez új elem volt most. Általában öt vagy hat mérkőzést szoktam egy szelvényre tenni, de most valamiért úgy döntöttem, hogy legyen több. Minden fogadás előtt sok mérkőzést kiválogatok, figyelem az oddsokat, és végül kiszűrök közülük annyit, hogy öt vagy hat maradjon. Ez esetben az volt a különbség, hogy minden meccs eredményét biztosan éreztem, így inkább benne hagytam őket. Ami még általános a fogadásaimnál, hogy 1,30-as szorzónál csak nagyobbra fogadok, a kisebb oddsokban nem bízom.  

Tudja már, hogy mire használja fel a nyereményét, esetleg volt már valamilyen ünneplés?
Ünnepelni még nem volt igazán alkalmam, de tervezem. De még azon sem gondolkoztam, hogy mihez kezdek a pénzzel. Az viszont biztos, hogy továbbra is fogok fogadni, ezek után ez nem is lehet kérdés.

Adna végül valami tanácsot a többi sportfogadónak?
Az a legfontosabb, hogy mindenki szórakozásból játsszon. Én is így kezdtem el fogadni, mert plusz izgalomforrásra vágytam a meccsekhez, és ez ma is így van. Többek között ezért szoktam élőben, kevésbé érdekes találkozók alatt is fogadni. De az a fontos, hogy nem a nyereményért kell játszani, hanem azért, mert érdekes, izgalmas időtöltés.


András kombinált fogadása
eseménytippelt kimenetelszorzó
BATE Boriszov–AZ AlkmaarBATE Boriszov nyer2,25
Rosenborg–Arisz SzalonikiRosenborg nyer2,00
CSZKA Moszkva–Sparta Praha CSZKA Moszkva nyer1,35
OB Odensee–VfB StuttgartStuttgart nyer2,10
Rangers–BursasporRangers nyer1,90
Hapoel Tel-Aviv–LyonLyon nyer2,25
Tottenham–TwenteTottenham nyer1,75
Schalke 04–BenficaSchalke nyer2,35
Szpartak Moszkva–ZilinaSzpartak Moszkva nyer1,50
eredő szorzó: 336,43

Nem egy nagy nyeremény, bár a téthez képest ... és 2 eseményből ekkora szorzót, örülök neki :)


Idézetet írta: Tomker Dátum november 14, 2010, 21:09:00
Nem egy nagy nyeremény, bár a téthez képest ... és 2 eseményből ekkora szorzót, örülök neki :)

Grat Tomker! Ez nagy fogás! :great:

Grat Tomker! :ok:

Jó volt ide benézni, jókat nevettem a Betclic - András interjún ;D

Milyen szokásokat követ általában a fogadásainál?
Ez is változó. Korábban úgy fogadtam, hogy a szelvényen szereplő első meccstől az utolsóig végig követtem az eseményeket, de sokszor csalódtam nagyot, például ha egy 90. percben esett gól elvitte az egész szelvényemet. Éppen ezért ebben az esetben ezt nem így csináltam. A nyerő szelvény összesen három nap alatt ment le. Az első napon még élőben követtem az eredményeket, még a második nap is aktívan figyeltem, hogy jól alakul-e a dolog, de az utolsó mérkőzéseket már szándékosan egyáltalán nem néztem, csak másnap reggel ültem géphez, hogy megnézzem, nyertem-e.  Korábban többször is csalódtam azzal, hogy követtem a meccsek alakulását, ez most nagyon bosszantó lett volna, ezért vártam meg inkább a másnapot.

Mikre szeret fogadni, és milyen taktikákat követ, amikor kiválasztja a mérkőzéseket a szelvényéhez?

Szinte mindig focira fogadok, azon belül pedig abszolút az adott kínálat alapján választok. Például az angol csapatokat szeretem futtatni Bajnokok Ligája-meccsek esetében, úgy érzem, hogy ők ezen a terepen elég stabilak. De követem a kisebb csapatok aktuális szereplését is, illetve a meccsekhez rendelt oddsokat ennek tükrében értékelem. Most például azért fogadtam a BATE Boriszovra, mert a hideg közeledtével a nyugati csapatok gyakran megremegnek ilyen együttesek pályáin. Erre most is számítottam, hogy legalább egy pontot, de inkább hármat elvesznek az Alkmaartól. De ennél a fogadásnál egyébként is majdnem minden meccsben biztos voltam, hogy be fog jönni. Természetesen ez nem teljesen biztos, hiszen sokszor éreztem már hasonlót, aztán csalódnom kellett, de alapvetően bíztam ezekben a tippekben, többek között ezért sem néztem az utolsó eredményeket élőben, mert tényleg nagy rossz érzés lett volna, ha éppen így bukom el a legvégén.

Kösz Srácok!  :ok:

Megpróbálok most nagyobb oddsokkal fogadni , kitudja.. 1-2 meglepetés minden nap van :)