Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 22, 2019, 13:07:20
Az elozo kommentre nem reagalnek, minosit az magaban is.  :noway:

Véleményünk nekünk is lehet, nem? Tudod nekünk azoknak, akik mondjuk másképp látják a dolgokat, mint pl. te.

Peace.  :cya:

Idézetet írta: Milan Dátum augusztus 22, 2019, 13:24:24
Véleményünk nekünk is lehet, nem? Tudod nekünk azoknak, akik mondjuk másképp látják a dolgokat, mint pl. te.

Peace.  :cya:

Nem azzal van a baj hogy van velemenyed, hanem hogy paraszt vagy. Kigunyolni egy serult, agyonoperalt jatekost nem illo.

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 22, 2019, 21:19:40
Nem azzal van a baj hogy van velemenyed, hanem hogy paraszt vagy. Kigunyolni egy serult, agyonoperalt jatekost nem illo.

Sportolók ezreit/százezreit operálják, mondhatni majdhogynem természetes ez náluk. Nincs ezzel semmi gond. Van aki ezt jól viseli, s gyorsan felépül, van aki lassabban.

Nyilván nálad bekapcsolt a Murray-lámpa, amikor a bejegyzést írtam, s gyorsan kellett reagáljál, arra viszont nem vetted a fáradtságot, hogy el is olvasd amit írtam. A parasztozás viszont alapból megy.
Tudom, paraszt vagyok, ezért is a kurva anyám a hibás.  ;D

Ha viszont vetted volna a fáradtságot, hogy csak úgy rátekints, hogy mit is írtam, akkor láthattad volna, hogy én az egészségügyi állapotáról semmit sem írtam, még csak nem is utaltam rá.

Murray számomra a "hisztis picsa" kategóriába tartozik, egy csoportban Ronaldóval, meg Serena Williams "hercegnővel".
Ronaldo a világ legjobb focistája, DE egy hisztis picsa is egyben. Van aki velem egyetért, van aki nem. Ez már csak ilyen.

A 2019-es Ausztrál Open nem Murray-ről szólt, de neki nehéz volt ezt elfogadnia. Első körben kikapott, sajtótájékoztatón simán elmondhatta volna, hogy "srácok nehéz időszak előtt állok, jönnek a műtétek, majd meglátjuk mi lesz". De ő nem, drámakirálynő módra jött a pityergés, meg a sajnálkozás, hogy mindenki érezze át, hogy neki mekkora a lelki nyomora.
Erre fel eltelik 3-4 hónap, s látod, hogy újra pályán, amivel mondom semmi gondom nincs, csak akkor minek az a januári hiszti? Nyilván a TheGuardian meg társai fenn kell, hogy tartsák a szerkesztőséget.

Ismétlem, ez az én személyes véleményem. Nem kell vele egyetérteni.

Véleménye mindenkinek van, ki így gondolja, ki úgy.

Murray?

Szerintem az egész pályafutása alatt több fronton is óriási terhet cipelt; a tenisztörténelem talán legnagyobbjait.
Egyrészt ott volt neki a Fedex, Nadal, Nole trió és ő mindig csak a 4. tudott lenni a polcon. De igazi küzdő, így is nyert 3 GS-t.
A másik teher pedig ugye 'a mikor nyer már végre brit Wibldedont'; és ugye neki ez is összejött kétszer.
A pályán talán időnként bosszantó volt, nekem sem volt sose a szívem csücske, de mindenképpen egy nagyon tiszteletre méltó játékos. A mostani sérülése azt hiszen olyan típusú, ami után még soha senki nem tért vissza a pályára ???

És a legendás funny videó vele kapcsolatban 0:33-nál:

https://www.youtube.com/watch?v=Fiv4NLqKogM

How do you eat your Wimbledon strawberries?
With my fingers ;D ;D ;D

Persze, semmi gunyos nem volt benne  :D Nem te vagy az, aki mar az elso mutetje kornyeken irtad, hogy jobb lenne ha vissza se terne a "roka"?

Amugy nem tudom mennyire vagy tisztaban vele, ez nem egy "egyszeru" terdmutet vagy ilyesmi, ez csipo, itt nemcsak a karrierje kuka, de ha valami gebasz van, az elete is. De egy szimpla serules utan sem szokas valakin mosolyogni. Ahogy pl Nagy Adamra is raszalltak (Championshipben nem lehet buntetlenul bohockodni, megerdemli a serulest satobbi), szerintem hanyingert kelto. Az ilyenek sztem paraszt dolgok, de ez meg az en velemenyem.


Wawrinkat en mindig is ruhelltem, ki nem allhatom a palit. Megis, amikor mutottek masfel eve, szurkoltam neki hogy terjen vissza. Aztan mikor megtortent, nem rohogtem hogy a pattanasos svajci, amig o egy 250-es tornan szenved egy senki ellen, Federer ujabb GS-cimert megy csataba, de nem baj, talan kikuncsorog egy szabadkartyat... Pfejj.

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 24, 2019, 17:08:15
Persze, semmi gunyos nem volt benne  :D Nem te vagy az, aki mar az elso mutetje kornyeken irtad, hogy jobb lenne ha vissza se terne a "roka"?

Nekem személyesen egyáltalán nem hiányzik vagy hiányzott volna, de még akkor sem arról beszéltem, hogy "haha, balfasz róka, műtve lesz...hahaha...".

Nagyanyám csípője kétszer volt műtve, most 88 éves, és él. Sőt harmadszor is kellett volna, de kora miatt azt nem lehetett bevállalni.
És abban is biztos vagyok, hogy Andy sokkal jobb kezelésben részesült, mint anno az öreglány.
Sőt, van olyan ismerősöm aki szívét műtötték, mondhatni félig meddig "halott" volt, s manapság is virul. Szóval hagyjuk már az ilyen "Úr Isten, az élete is múlhatott volna rajta".
S ha meghal akkor mi? Én is meghalhatok, te is, sőt meg is fogunk. De ebből nem kellene drámát csináljunk.

Ne értékeljük már magunkat oly nagyra, miközben napról napra a legnagyobb pusztítók közé tartozunk e földön.

Szóval nyugodtan menj el hányni, meg le is parasztozhatsz, de továbbra is nekem csupán a megnyilvánulásával/megnyilvánulásaival van a bajom.

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 24, 2019, 17:11:03
Wawrinkat en mindig is ruhelltem, ki nem allhatom a palit. Megis, amikor mutottek masfel eve, szurkoltam neki hogy terjen vissza. Aztan mikor megtortent, nem rohogtem hogy a pattanasos svajci, amig o egy 250-es tornan szenved egy senki ellen, Federer ujabb GS-cimert megy csataba, de nem baj, talan kikuncsorog egy szabadkartyat... Pfejj.

Remélem azért nem okoztam most neked akkora lelki traumát, hogy ne tudj ettől aludni.  ;D

A paraszt.

#1703 augusztus 25, 2019, 09:04:49, butyi
egy ilyen műtét után murray sosem veszi már fel a versenyt a többiekkel, legjobb esetben challengerezni tud.. el kell engedni
szerintem jövőre már nem is játszik :beerchug:

őt nem a legnagyobbakkal kell emlegetni egy lapon, hanem mondjuk egy wawrinkával(mindkettő 3 gs-t nyert, mindkettő nevet változtatott ;D, stb..)

A tenisztörténelem 10 legnagyobb pénzbüntetése

Serena Williamsnél többször is elszakadt a cérna, ezzel kétszer is felkerült a listára. Egyedül ő szerepel nőként, mellette igazi rosszfiúk tűnnek fel, mint például John McEnroe, vagy épp Nick Kyrgios. Tovább


Fakanállal játszott majd a US Open junior-bajnoka lett

Pár évvel ezelőtt nagy port kavart a közösségi médiában az a videó, amelyben a 2001-es születésű cseh játékos, Jonas Forejtek ütő helyett fakanállal püföli kiváló precizitással a teniszlabdát. Idén ez a srác New Yorkban junior-bajnoki címet nyert az amerikai Grand Slam-tornán.
Párosban már januárban megízlelte, hogy milyen junior Grand Slam-győztes lenni, Dalibor Svrcina nevű honfitársa oldalán az Australian Opent nyerték. A figyelem központjába inkább az említett egyéni sikerével került, amikor a rangos amerikai torna döntőjében Emilio Navát győzte le 7-6, 6-0, 6-2-es összesítéssel. A18 éves tehetséges ifjú jelen pillanatban a 363. az ATP-világranglistán, de valószínű, hogy hamarosan feljebb szorít ki majd helyet magának a tabellán.

Jonas bizonyítva tehetségét
https://www.youtube.com/watch?v=pa-Xfvu6IZA


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org


Kim Clijsters új Grand Slam bravúrja 34-es oddson

A 36 éves négyszeres Grand Slam-bajnok, Kim Clijsters másodjára tér vissza játékosként a tenisz világába. Amennyiben "Kimpossible" újabb bajnoki címet szerez 2020-ban a legrangosabb tornákon, tétednek harmincnégyszeresét nyerheted az Unibetnél.


Először 2007-ben vonult vissza, de nem kellett sokat várni visszatérésére sőt, 2009-ben szabadkártyával a US Opent nyerte. Anyaként még két Grand Slam-tornát nyert (US Open 2010 és Australian Open 2011) és a világranglista első helyét is elérte, majd 2012 ismét visszavonult. Most háromgyerekes anyaként tér vissza és személyes kihívásnak tekinti ezt.

Fontos tudni, hogy mivel a WTA-ranglista 1. helyezettje volt, korlátlan számú szabadkártyát kaphat, ami sokban segítheti a pályafutásának ezt az új szakaszát.

Kim Clijsters egyéni Grand Slam-tornát nyer 2020-ban  34.00

Bár nem vonatkozik rá ez az ajánlat, nem hagyhatjuk említés nélkül a Tatiana Golovin visszatérését sem, amelynek még ebben az idényben lehetünk tanúi. A francia játékos a WTA-világranglista 12. helyét is elérte és 2004-ben Richard Gasquet mellett a Roland Garros vegyes páros versenyszámát nyerte.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.17. (10:00).


#1709 szeptember 20, 2019, 10:06:38, SPF Ajánlatok
Laver Kupa: A tenisz All Star Game első napja

A Björn Borg által vezette, kétszeres bajnok Európa csapat ismét legyőzné a John McEnroe által vezetett Világ csapatot, de az idei Laver Kupa harcai sem ígérkeznek izgalommenteseknek, annak ellenére, hogy a papírforma fölényesen esélyesebbnek tartja a Federer és Nadal európai csapatát. Nincs bemelegítés, már az első napon begyűjtött pontok száma sokat nyomhat az összesítésben. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org