Napi tipp - Május 23.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Május 23.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Tenisz - ATP Lyon
05.23. 11:00

T.H. Fritz - R. Bautista-Agut
Tipp: Fritz nyer
Odds: 2.50
Iroda: bet365

Bautista év eleji formája már a múlté, salakon nem nagyon jönnek a győzelmek. Moutetet is csak 3 szettben tudta verni. Ezzel szemben Fritz jobb formában van. Szerintem magabiztosabban fog játszani, rá is pihenhetett a holnapi meccsére, mivel ma játék nélkül jutott tovább.

Sportág, időpont: Tenisz WTA Roland Garros selejtező 13:00
Esemény: Swan - Xiyu Wang
Tipp: Swan
Odds: 3.61
Iroda: Pinnacle
Indoklás: Spanyol ITF tornáról érkezik Wang, ahol eléggé túljátszotta magát. Három olyan meccset is megnyert, ahol kevesebb pontot nyert fogadóként, mint ellenfele, míg Swan a prágai tornagyőztes Teichmannt verte nagyon simán. Egy Gorgodzénél, vagy Seguelnél nem rosszabb a brit. Wangot túlértékelik a bukik a múlthét miatt, de nincs akkora különbség a két játékos között, mint amennyit ez az odds sugall. 

WTA Strasbourg 17:30
Puig - Sabalenka
Puig 2-0
3.00
bet365

Puignal ez most megint egy olyan torna ahol ratalalt a teniszere, egyebkent korabban nyert mar itt. Meg breklabdat sem kellett haritania, siman nyerte elso ket meccset. Sabalenkanak nem izlik a salak, es az onbizalma sincs a helyen, ez a top10 is talan koran jott es csak extra teher. Ket meccset o is kettoben huzta, de a kettoshibaival meg tudta neheziteni a sajat helyzetet, pedig meg csak nagy nyomas alatt sem kellett jatszania (majd ma fog). Puig jobb formaban van, a boritas kozelebb all hozza, es teher nelkul jatszhat, szoval nalam szinte biztosan o nyer. Mivel szereti a ketszettes meccseket (utolso 13 merkozese rovidre sikerult), es par hete Charlestone-ban is 2-0-ra nyert a feherorosz ellen, sztem ebben van ertek.

Kézilabda NB1
Veszprém-Szeged
Hazai csapat 1-5 góllal nyer
2.15
Tippmixpro

Ma este kerül sor a bajnoki döntő első felvonására. A hazaiaknak van törleszteni valójuk, ugyanis a szezonban háromszor kaptak ki a Szegedtől. Nagy Laci utolsó veszprémi hazai meccsén minimális előnybe fog kerülni az Építők.Nagyon erős tippnek érzem ezt!

Sportág, időpont: Labdarúgás, U20-as VB 18:00
Esemény: Mexikó - Olaszország
Tipp: Mexikó vagy döntetlen
Odds: 1,70
Iroda: bet365

Indoklás: Mexikó jó szokott lenni az ilyen utánpótlás tornákon, szóval ez pusztán egy megérzés, hogy nem kapnak ki a nyitókörben. Japán és Ecuador van még ebben a csoportban, úgyhogy nem biztos, hogy egy döntetlennel adott esetben elégedetlen lenne bármelyik csapat..

Darts, Premier Liga Play Off 21:15
Rob Cross - James Wade
Wade nyer
2,30
bet365

Igazabol teljesen 50-50 meccs, megis kicsit Cross fele huznak az irodak, elmult 5 meccsukbol 3-at Wade nyert, iden eleg jo formaban van, mig Cross sokszor tud nagyon szenvedni, szoros meccs lesz, de nalam Wade behuzza.

Veszprém-Szeged
Hazai csapat 30 vagy fölötte
2,40
bet365

A bajnoki döntő első felvonása, azokkal a dán bírókkal, akik a vb nyitómeccsén a legtöbb két percest hozták össze, rengeteg emberelőnyös górla lehet számítani, plusz szegeden kidőlt Blazevic, a védekezés egyik alappillére, nélküle bajba lesz a Szeged, 30at gyanús, h benyelnek.

JÉGKORONG/ IIHF Világbajnokság
23.05.2019 16:15
Meccs: Kanada-Svájc
Tipp:Hazai csapat gólszám 3.5 felett
Odds:3,35
Iroda:Unibet

Itt néhányan meglepetést várnak, én azonban sima Kanadai sikert.Az előző évben éppen a svájciak pöcizték ki a kanadaiakat,úgyhogy most szerintem égni fog a vágy a kanadaiakban,hogy kitömhessék a svájciakat.Szerintem egy könzönségszórakoztató játékkal, és kb. 5-2 eredménnyel masírozik tovább a kanadai csapat.Csak egy NHL-es csapatról beszélünk kérem szépen.Kanada csak az első meccsen kapott ki, utána hozta az összeset, gólátlaga 5 felett van.

Labdarugás, Németország Bundesliga 1 rájátszás
2019.05.23. 20:30
Stuttgart-Union Berlin
Tipp: összesített szögletek száma 9-11
Odds: 2,60
Bet365
Indok: 2 német "ősi" csapat! A tét nagy, az elsőosztályban való szereplés a 2019/2020- as szezonban!
Az első mérkőzésen egy biztonsági játékot várok, nagy offenzívát egyik csapat sem fog tanusítani, kevés kapuralövéssel!
9-11 szöglet reális lehet a mérkőzésen!

Hoki vb
Oroszország - USA 16:15
tipp: igen (Y. Dadonov szerez gólt?)
Odds: 2.40
iroda: tippmixpro

Nagyon komoly kerettel jött az orosz csapat a vb-re, rengeteg sztár vállalta és nagyon gólképesek eddig, Dadonov különösen.
Az USA sincs rossz kerettel, de azt gondolom itt érvényesülni fog a nagyobb akarat és csapategység, nem utolsó sorban a nagyobb fegyelmezettség. Az USA utóbbiban nem szokott túl jó lenni vb-ken és általában összeesik a végére.
Legalább 5 orosz gólt várok ma, remélem Dadonov is betalál.

Labdarúgás U20 World Cup
2019.05.23 18:00
Tahiti-Senegal
Over 4.5
Odds:1.83
bet365

Foci, szerb kupa, 19:00
Crvena Zvezda - Partizan B.
Ki nyeri a kupát?
Partizan B.
Odds 2,70
Tippmixpro

Foci
FIFA U20 Wolrd Cup
Tahiti - Szenegál
(18:00)
Tipp: Tahiti góljai 1.5 felett @ 11.50 unibet

Tahitit mindenki lebecsüli, legalábbis senki sem magasztalja. De Tahiti azért több annál, mint aminek látszik. Például strandfociban világelit, utolsó két vb-n ezüstérmes volt Tahiti, előtte negyedik, szóval na, láttak már labdát arrafelé is. Többen ebből a  keretből komolyabb francia utánpótlás csapatokban játszanak, szóval nem annyira gyenguci csapat ez, mint sokaknak tűnik. Egyébként az előző u20-as vb-n a térségből Vanuatu jutott még ki, aztán Vanuatu Németország és Mexikó ellen is 2-2 gólt lőtt. Szenegál meg lehet alá becsüli ellenfelét, eleve afrikai csapat, bennük van a szertelenség, hát még ha tipmixűnek is :D De viccet félre téve, ha Vanuatu a németek meg mexikü ellen összehozott anno 2-2 gólt, akkor ezt Tahiti is megteheti. Nem hiszem, hogy nagy alázás lesz, ráadásul ha egy csapaton nincs teher, az szerintem pont Tahiti.

Jégkorong:VB

2019.05.23. 20:15

Csehország     -     Németország

Tipp: 7,5 gól felett

Odds: 4,5

Iroda: bet365

Indoklás:A két csapat egymás elleni mérkőzései általában sok gólosak
és a Cseh csapatnak 5 meccse volt a csoportban amin minimum 8 gól volt