Napi tipp - Május 24.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Május 24.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Copa Sudamericana
2019.05.24 00:15
Corinthians-CD Lara
Over 5.5
17.00
bet365

ATP Geneva - 24 May 2019, 10:00
Zverev A. v Delbonis F.
Delbonis F.
@3.33
pinnacle

Már lassan mindenki rángatja Zverev bajszát, nem nagyon van topformában a német fiú. Vannak családi és hasonló gondjai, de attól még amennyire tud a teniszre koncentrál, de azért meglátszik a játékán. Dellien lopott ma tőle set, elég sokat is volt a pályán, holnap elvileg 10 órától jönnek. Vasárnaptól Garros, nem tudom mennyire akarja túlhajtani magát, aztán a GS 3 setekben meg kipurcan. Tavaly negyeddöntőzött Genfben, most megvan az elődöntő, tökéletes alkalom, hogy lezserebben és flegma legyen a játéka, hogy pihenjen egy picit.


WTA Nürnberg, 13ó
Putintseva - Cirstea
26,5 game felett
3.45
unibet

Három hosszú szettet simán el tudok ide képzelni. Egyik sem az a nyugodt, megbízható fajta, ráadásul nekik itt már a tét is nagy, még egyik sem tudott ilyen rangú tornát nyerni. Putintseva lenne az esélyesebb, de tegnap gyilkos meccse volt, több mint három órás thriller, amiben volt minden, még az interjút is lemondta a végén. A román lány is tolta az overeket itt a rohadtul szexi cicanadrágjában, tehát őt sem kell félteni, és egymással is meg tudnak szenvedni. A tavalyi isztambuli 0-6, 6-1, 6-0 -nak azért nem örülnék, de amit két éve itt játszottak, annak igen (3-6, 6-3, 4-6).

Bolgár foci 16:15
Beroe-Levszki
Tipp X2
Odds 2,20
Tippmix

Ok: Igaz, hogy mindkét csapatnak mindegy, mi lesz az eredmény, de a vendégek lényegesen jobbak, mint a hazaiak.

Reims-PSG
foci, Ligue 1, 21:05
tipp: mindkét csapat lő gólt @ 1,50
bet365

Az utolsó fordulóban egy tét nélküli meccsen lehet játszani egy jót, Mbappé lőheti a góljait, hogy megszorongassa Messit, a Reims meg focizhat egy jót a bajnok ellen. Nem számítok defenzív focira, a PSG a BLkiesés óta egyébként is full dekoncentrált, elöl hátul gólképes, szerintem a BtTS-sel most sem lesz probléma.

Sportág, időpont: Labdarugas, Sved Allsvenskan 19:00
Esemény: GIF Sundsvall - AIK Stockholm
Tipp: OVER 2 gol azsiai hcp
Odds: 1,79
Iroda: Pinnacle

Indoklas: A 2018 svéd bajnok erkezik a szenvedo Sundsvall hazajaba. Sundsvall rossz formaban van, sok jatekossal a serultek listajan, negy meccset veszitettek zsinorban, koztuk kettot relativ konnyebb ellenfelekkel (Sirius 12 Orebro, 11). AMugy is szuk kerretbol ma hianyozni fognak ezek a serult jatekosok: Chidi Dauda Omeje (csatar), Omar Eddahri (kozeppalyas) es Oliver Berg (kozeppalyas). Ezekbol csak Eddahri szamithato fontosabbnak.
AIK kicsit szeleburdis kezdet utan beindult, majus sikeres holnap eddig szamukra. telitalat 4 gyozelem zsinorban, es igy feljottek a harmadik helyre csupan egypontos hatrannyal az elso Malmo FF-re. Foleg a derbymeccs Djurgarden ellen fontos gyozelem volt, ugy erzem AIK val komolyan kell szamolni a bajnoki cimre. Igy amikor a szezon harmada mogottunk van mar komolyan formalodnak a retegek ki hova tartozik a tabellaban realisan.  Rasmus Lindkvist  hatved indulasa nem biztos, szemelyes okok miatt. Chinedu Obasi Ogbuke csatar szereplese is kerdeses ma. Kolbeinn Sigthorsson csatar nem lep palyara serules miatt, de nem kulcsfontossagu jatekos. Lenyeg hogy a norveg golgep - nyolcgolos csatar T. Elyounoussi ott lesz, es jo formaban lesz.
Szerintem itt ma golgazdag meccset varhatunk. mindket csapat elegge motivalt. szorzo nagyon szep, oda kell tenni...

 Soccer » Czech Republic » 1. Liga »
Mlada Boleslav - Zlin
  24 May 2019, 18:00
tipp: home team goals over 3,5
odds: 5,50
iroda: bet 365
indok: Az El kuzdelmekért megy a meccs, az odavágó 1:3 lett a hazaiak javára. Egy honapja a ligában 3:0 volt a Boleslavnak, ma 4:0 -át várok. Óvatosabbaknak ajánlom 2,62-ért a hazai 2,5 overt.

Labdarugás, Csehország Liga 1, Európaliga Play off
2019.05.24. 18:00
Mlade Boleslav-Zlin
Tipp: Gólok az első 10 percben 0,5 felett
Odds: 3,75
Bet365
Indok: Az első mérkőzésen a haza gárda 3-at kapott, és egy gólt szerzett! A tét nagy, Európa liga.... A Boleslav többször is megfordult már az európai kupasorozatban, ellenben a Zlin együttesével. 2 gólt kellene leküzdeni, így igen nagy offenzívát várok már a kezdő sípszó után, melyből akár gólt is szerezhetnek az első tízpercben, vagy pedig a nagy támadás után egy gyors kontrajátékból kaphatnak is egyet!
Csábító kis odds egyetlen gólért!

Darts
ET 7
Székely Pál-R. v. Barneveld
Tipp: Székely Pál nyer
Odds: 7
Bet365

Barneveld a mérkőzés esélyese, nagyobb név, jobb játékos, hazai pálya. Penge Pali viszont sokat készült, neki ez A MECCS, míg Barneynak ez csak egy meccs. Ezeken a tornákon sokszor előfordul meglepetés, hátha Palinak is sikerül. Barneveld mostanában inkább csajozik, Penge Pali viszont a dartsra koncentrál.

Foci  Franciaország  21:05
Amiens - Guingamp
Tipp: 1
Odds: 1,53
Bet365

Az utolsó kör nagyon izgalmas lesz hiszen a hátsó régiókban öldöklő küzdelmet folytatnak a csapatok. Az Amiens egy győzelemmel biztosan megragadna a Ligue 1-ben, döntetlen, esetleg vereség esetén a másik mérkőzésen is számukra kedvező eredmény kéne szülessen. Szerintem nem fogják mások kezébe tenni sorsukat, a hasonlóan gyenge Guingampet otthon legyőzik. Azt a csapatot akik 12 tétmeccs óta képtelenek őket legyőzni, várhatóan ez a sorozatuk ma sem törik meg. Tipp: 2-0

Darts

Székely P-R.Barneveld  Barneveld -4,5
Odds:3,25
bet365

Barneveld hazai közönség előtt játszva,magabiztos sikerében bizom.Igaz,hogy nincs valami nagy formában,de így is max 1 legre lehet jó a magyar fiú.Túl sokáig nem akarja a meccset elhúzni az öreg.

Soccer » Turkey » Super Lig
Besiktas - Kasimpasa
Today, 24 May 2019, 20:00
Tipp :Kasimpasa Under1,5 gol 1stHalf+Kasimpasa Under1,5 gol 2ndHalf+Corner Over2,5 2ndHalf+ Hazai csapat over1,5gol+Under6,5 gol
Oddsz :1,57
Iroda Bet365 (fogadaskeszito)
Indok: Evek ota overeznek egymassal ez aket csapat, nem veletlen h az over2,5 oddsz 1,25 , a sasok hazaipalyan nagyon jok , rendre behuzzak , mai is ezt varom ,  a vendegek sulytalanok , nincs nyomas , bentmaradnak ,szezon utolso forduloja, egy tutit huzok, aztan kitudja . ::)

Foci: Francia bajnokság

2019.05.24. 21:05

Nimes     -     Lyon

Tipp: 1. félidőben 2,5 gól felett

Odds: 3,5

Iroda: bet365

Indoklás:tét nélküli találkozó. nyílt focit várok sok helyzettel és sok góllal.
és szerintem ez már az 1. félidőben tapasztalható lesz

Kosárlabda
Avellini-Milano
Pontok száma 160.5 felett
Pinnacle
2.15

A párharc negyedik meccse, őrült rohanást várok. A vendégek esélyesként 2-1-es hátrányban, ma jól kell hogy dovjanak, a hazaiak meg tartani fogják a lépést.