Tanuljunk pokerezni

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: tibi181818 Dátum február 17, 2008, 18:36:03
Ha szeretnél kapni összesen 450$-t, minden feltétel nélkül, akkor katt a hsz. alján lévő doc.ra!!

Ha valami kérdésed van, írj!! ;)

Szia, erre rátalátam én is. Csak eddig ott járok h a beküldött fotómat nem fogadták el eddig már vagy 3xor. Szerzek majd jobb kamerát, csak megoldom. A kérdésem az lenne, h te profitálál ebből? Fizetnek? Mennyivel jöttél ki belőle a végén?

Szerintem az a gond, hogy a személyid másik oldalát küldted el!! A személyid hátoldalát kell lefényképezni a kapott számmal együtt és úgy elküldeni! Hogy profitáltam -e? Igen, teljesítettem a pontokat, majd megkaptam másik 50$-t! Igaz egy kicsit nehezen ment, mert még akkoriban mikro téteken játszottam,de egyébknt teljesíthető, mert ha jól emlékszem akkor fél éved van rá!! ;)

A példa képen a csaj feje látható, ami sztem az 1. oldal, bár 1 Nebraskainak a személyijén nem naon vágom h mi hol van :)

Azt már nem tudom hopgy mi van a példaképen, de azt tudom, az a lényeg, hogy tudják elmúltál e - már 18 éves!
Mondjuk először én is úgy csináltam, hogy a fényképes oldalt töltöttem fel, de utána írtak, hogy azért nem jó, mert nem tudnak beazonosítani! Szerintem írj a supportnak, hogy neked külön van a fénykép és a szül dátumod, de szerintem nem lesz gond!! ;)

Akkor végül olyat tettél fel amin nem volt rajta az arcod?

#20 február 17, 2008, 20:17:02, tibi181818
Aha! És nem volt vele semmi gond! ;)

Ahogyan Várda64 is írta abból tanulsz a legtöbbet, ha Te magad éled meg a szituációkat! Én mondjuk régen játszottam már élőben mikor elkezdtek népszerűek lenni az online pókerirodák, s azért azt leszögezhetjük, hogy teljesen más élőben játszani. Élőben olyan képességeket kamatoztathatsz, amik online elsilányulnak. Élőben van hogy órák hosszat sem változik a lapjárás, míg online azért szerintem jóval sűrűbben... Egyszóval minél többet kell tapasztalnod és csak az által fejlődhetsz. Néhány év alatt eljutottam odáig, hogy tudok lapot dobni egymás után 30-szor is ha kell... Még akkor is ha jó lapom van...
De ha mégis ragaszkodnál megtudni, hogy mikor mit érdemes megjátszani, vagy dobni, akkor ajánlom neked a www.pokerstrategy.hu oldalt. Nem mellékesen kaphatsz no deposit nélkül 50$ kezdőtőkét is. De fontosabb, hogy koplett működő(!) stratégiát írnak le kezdőknek és haladóknak egyaránt! Bár véleményem szerint inkább csak online kamatoztatható igazán....

Eloszor is mindenkinek koszonom a hasznos infokat es meg kell vallani nem lessz konnyu megtanulni , habar nem lehet varni hogy a sult galamb a szankba repuljon ezert tenni is kell valamit . Ha minden jol megy kiprobalom eloben is , es szerintem eleg szep tanulopenzt fogok fizetni  :crazy: de masok szerint is csak igy lehet tanulni , es a freeroll-ok azok nem megoldasok egy komoly tanulasra  .
Jelenleg a draculaholdem-en jatszok es igenybe vettem egy no deposit bonust is az lentebb megadott linkrol ( kosz a linket  :beerchug:) .
Ha meg vannak tanacsaitok , netan hasznalhato kezdo strategia szivesen varom.
Meg egyszer kosz mindenkinek .

Egy kérdés merült fel baráti társaságban élő poker esetén:

Mi van akkor, ha én a river utáni showdown-nál csupán az egyik lapomat akarom megmutatni a másikat nem? Szerintem megtehetem, hogy úgy döntök, csak egy lapot használok fel és teszek nyílvánossá, ha úgy vélem, ezzel is nyerhetek. Ha az én showdown-om után a másik is megmutatja a lapjait, és mégis ő nyer, és mondjuk az én másik lapommal mégis vertem volna, akkor buktam a hülyeségem miatt, de egyébként enyém a kassza.

Pl: én lapjaim K9
     ő lapjai      Q9

közös lapok: 9927A

Én mutatok először, azt gondolom, kilencessel viszek mindent, megmutatom. Erre ő is a Q-jával, ami szépen befér még ötödiknek, de én K magassal vittem volna. Ez az én hülyeségem, és túlzott magabiztosságom. De ha neki A7-je van, akkor elég megmutatni csak a 9-est!

A többiek szerint kötelező megmutatni mindkét lapot, mert ha csak az egyiket teszem, vesztek.

Vélemények?

Az én véleményem ezzel a dologgal kapcsolatban az, hogy kötelező mindkét lapot megmutatni  ;)

Idézetet írta: gigazo Dátum október 20, 2008, 10:21:04
Az én véleményem ezzel a dologgal kapcsolatban az, hogy kötelező mindkét lapot megmutatni  ;)


Ez sosem volt így. A nagyobb versenyeken is elég csak az egyiket megmutatni. Majd be akarják vezetni ezt, de lehet, hogy már az ideji WSOP-n így volt, de akkor is csak a WSOP-n. A tv-ben is , ha megnézed sokszor van, hogy csak azn egyiket mutatják meg!!!! ;)

Oké, de mi van azzal az esttel, amit szigo írt? Bemutathatja a másodikat is ezek után, vagy bukta?

Ha a 2. lapon múlik, hogy nyer -e vagy nem akkor, saját érdekében jó ha megmutatja, de, ha úgy dönt, hogy nem akkor nem, ha e-miatt bukja el a partyt akkor így járt. Mondjuk ez nagyon ritka, hogy valaki ilyenkor nem mutatja be a 2. lapját, ha ezen múlik. ;)

Lenne kérdésem azokhoz akik tudnak jól pókerezni és van már sok tapasztalatuk.

Eddig csak freeroll-on játszottam, tudom ez még nem igazán próbatétel. Csak tv közvetítésekből és interneten nézegettem stratégiákat, és így tanultam meg mi is a póker és hogyan kéne jól játszani.
Szóval freeroll-on eddig kb. 30 versenyen indultam, ahol 200$ a díj és az első 10 hely fizet, ott 300-500 fős mezőnyből általában simán eljutok az első 50-100 közé, de innen tovább már nem annyira, és eddig 4-szer voltam 30-ban és a legjobb helyezésem 13. és 22. hely.
Végül is azt akarnám tudni, hogy ez jó eredmény eddig vagy inkább hagyjam az egészet?






en nem tudok jol pokerezni de ha poker anyagra van szukseged szoj es kuldok egy linket ahonnan en 150 gb anyagot szedtem ossze , konyvek , versenyeg etc.
ha barkinek kell csak szolni kell
amugy en lemondtam a poker "karrierol" , nekem a sportfogadas a megfelelo , nem tudok es mar semmi sem motival