Várda64 pókeres naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Grat,kemény lesz ez az orgos verseny  :drak:

#316 október 23, 2010, 04:10:05, frostling
VÁRDA MESTER írj nekünk a mostani versenyeidről, m. szeretnénk tanulni Tőled!

Legalábbis én biztosan. ::)

Mostanában mennyit játszol és hogy megy a játék, már elég régen írtál.  Az edzésed nagyon TISZTELETET parancsolóra sikerült!

#317 október 26, 2010, 10:38:56, Várda64
Tényleg régen jártam erre, de nem is nagyon volt miért. Maradék kis pénzemet eljátszottam, mondjuk ebben besegített a sportfogadás is, az a pár SnG pedig amiket tologattam nem sok szót érdemel.
Most viszont egy kicsit megpezsdült az élet, ha másért nem is, a tegnapi Sportfogadás.org-s verseny miatt. Akik ott voltak láthatták, akik nem, azokkal örömmel közlöm: a Sportfogadás.org által szervezett versenysorozat első versenyét megnyertem!
Köszönöm a játékot Mindenkinek és természetesen köszönöm a gratulációkat! Én ezúton gratulálok minden résztvevőnek, a következő versenyen találkozunk!  :great:

A tegnapi sikeren felbuzdulva, ma úgy döntöttem rápróbálok a szokásos reggeli 5.15-ös versenyre. Utólag is azt mondom nem volt rossz döntés (6. lettem), de valami technikai probléma megakadályozta, hogy előrébb végezzek. Menet közben lefagy az asztalom. Ez már a tegnapi versenynél is előfordult, de ott nem volt végzetes. Ma ennek nagyobb jelentősége volt, mert FT-n az ellenfelem ráhívott a soromra és nem tudtam sem megadni, sem visszahívni egy komoly pot mellett.
De kezdjük az elején, mert tanulságos verseny volt. Első leosztásban kezemben 44-el, floppolt szettel, egy hármas all int sikerült behúznom. Soha rosszabb kezdést! Innentől szépen felépítettem magam óra végére, azért, hogy mindent elbukjak. Utolsó leosztás nálam AQ kör. Emelek 5BB-t középen, osztó tart, nagyvak rámtolja az all int. Hogy mi a fenéért mentem én bele ebbe az all inbe nem tudom megmagyarázni, de szinte gondolkodás nélkül megadtam, úgy hogy fel sem fogtam, hogy az egész óra termését kockáztatom. Látszik, hogy nem vagyok játékban, ilyen rossz megadást nem nagyon szoktam csinálni, főleg úgy, hogy még mögöttem egy ember és az 5BB-re Ő is vevő volt. Persze az osztó is betolta a kis apróját (mondjuk az a veszteség nem lett volna vészes). Mutatás: nagyvak 55, osztó AK treff. Flop: 2, 5, K. Ilyen hülyét mint én! Megérdemeltem! Remélem tanultam belőle, ha nem akkor máskor is kifizetem. "Sikeresen" leamortizáltam magam és a legszörnyübb az egészben, hogy csak 1 rebuyra és az add onra maradt lehetőségem, így 3500 zsetonnal fordúltam a második órára. Ha jól emlékszem pár fővel 40 fölött maradtunk ekkorra a 71 indulóból. Itt, ahogy az lenni szokott ide-oda bekukkantok, semmi nem fog. Szépen leapadtam 1975 zsetonra, amikor kaptam egy JJ-t. Pre-flop all in, JK kifizeti. Következő leosztásban A5káróm van, s bár a nagyvak 7BB-t emel, úgy érzem muszáj kockáztatnom egy flopnézést, annak ellenére, hogy közöttünk van egy megadás. Flop: 2, 5, 3, kettes hármas káró. Nagyvak all int tol, közöttünk lévő dob. Innentől tisztában vagyok vele, hogy magas párja van, de amire én indultam erre a flopra nekem személy szerint dobhatatlan, így call. Mutatás: KK, turn: 8káró és innentől verhetetlen vagyok. Szépen felkúsztam 9.5K-ra ismét versenyképes vagyok. Pár leosztás múlva rámkerül a kisvak, nicsak AA a kezemben. Középen emelnek 750-ig, visszaemelek 1999-ig. :) Azt hitte a fickó bohóckodom vele, hogy kézzel írogatom be az emelésemet. All in!!! Hohó, jobb mint gondoltam, call! AA vs. AK, bőven kitartott az ász párom, úgy hogy végül flush-öm lett vele. Feldupláztam magam, minden jött, így hirtelen CL lettem és FT-ig a legjobb 5-ből nem is kerültem ki. Itt jött a már fentebb említett technikai probléma és egy olyan pillanatban, amikor tudtam játszani 44-re all int toltam, melyet AQ tartott és lejött neki az A.

Sose legyen rosszabb!  :ok:

Bravo Várda, gratulálok! :beerchug: Akkor végleg áttelepedtél expektről bet365-re?

Köszönöm Latzka:beerchug:

Szó nincs róla!  :) Most ez így jött, de szerintem váltogatva fogom játszani a versenyeket a két terem között. Most Expekten volt egy-két sikertelen versenyem, abba is hagytam egy darabig ott az indulást. Az embernek mindig jár az agya, de lehet hogy nem is baj az, ha egyik vagy másik terembe 1-2 hétig be sem teszem a lábam. Legalább jobban örülnek, ha újra megjelenek.  ;D ;D

Gratulálok Várda Mester, SZÉP eredmények!!! Különösen, h. megnyerted az első versenyt, szerintem méltó helyre került a győzelem!