Idiótaságok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Ennyit számít a smink  ;D




Az origón a Barca vezet 2-1-re

Kicsit sok bort ittam a Barcelona v Real meccsen, de úgy hallottam, hogy a 80. perc körül Ottó bemondta azt, 2-1es Real vezetésnél, hogy ha nem rúg még egy gólt a Barcelona, nem nyeri meg a mérkőzést. Nem tudom még mindig, hogy ezt csak beflasheltem, vagy tényleg bemondta. De ha tényleg ezt mondta, akkor nem csalódnék benne.

Újabb gyöngyszem az eredmenyek.com - ról

Kemény ez a Dáni(a) ;D ;D




Idézetet írta: Stevan87 Dátum április 26, 2012, 18:12:45


Ilyen még csak Beckham tudott rúgni...szerintem a Margitnál edzéseken ezt gyakorolják.  ;D

Ezt meg kell tartani az utókor számára:

Norvégia: kiállítás sportszerűségért egy hihetetlenül furcsa meccsen
A norvég labdarúgó-bajnokság ötödosztályában kiállítottak egy futballistát azért, mert azt mondta a játékvezetőnek: nem szabálytalankodtak vele szemben, nem jár a tizenegyes csapata javára.

A Sandved 3–1-re vezetett az FK Ild ellen, amikor Talat Abunima elesett a büntetőterületen belül, és Nedzad Munjic játékvezető habozás nélkül a büntetőpontra mutatott.

Abunima feltápászkodott, és miután észlelte a döntést, szólt a játékvezetőnek, hogy a saját lábában esett el, szó sincs tizenegyesről, vonja vissza az ítéletet. Munjic nem változtatta meg a döntését, sőt kiállította a szerinte tiszteletlenül reklamáló Abunimát.

Öyvind Svenning játékos-edző szándékosan a kapu fölé lőtte a labdát a büntetőpontról, ,,cserébe" az ellenfél szakvezetője sportszerűen levitte egy emberét, hogy a létszám újra egyenlő legyen – ezzel azonban nem rendeződött minden.

A sors fintora, hogy a folytatásban az Ild két tizenegyest is kapott, mindkettőből gólt szerzett – a másodikból annak ellenére, hogy a korábban szándékosan rontó Svenning hevesen reklamálva kétségbe vonta a döntés megalapozottságát.

A játékvezető a 3–3-ra végződő mérkőzés után a következő észrevételeket tette a VG című norvég lapnak:

,,Az első tiszta tizenegyes volt, szerintem ezek a játékosok nem is ismerik tökéletesen a szabályokat. De ha már megadtam, nem gondolhattam meg magam. Ami pedig a végén történteket illeti, számomra teljességgel érthetetlen, miért reklamál az, aki korábban szándékosan kihagy egy tizenegyest?"


Forrás: NSO