Idiótaságok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Egyesek nagyon szeretik a tippjátékot:

http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=8522.msg298752#msg298752

S fogadunk, hogy jön majd a kérdés, hogy miért nem kap nyereményt?  ;D







Idézetet írta: csatarid Dátum július 09, 2012, 15:41:26


ez engem a gyűrűk urában szereplő uruk-haiokra emlékeztet, azoknak volt ilyen arcberendezésük!  ;D


Rendőrök és orvosok hívták fel a közvélemény figyelmét az Egyesült Államokban arra, hogy a tinédzserek fenekükbe és vaginájukba vodkás tampont nyomnak, és ezzel a hatékony módszerrel rúgnak be. Sokáig azt hitték, ezek csak városi legendák, ám a szakemberek megcáfolták.

,,Közvetlenül a vérbe jut, nem érintkezik a gyomorsavval, mely mérsékelné az alkohol hatását. Nemcsak a lányok gyakorolják, hanem fiúk is, akik ánuszukba nyomnak ilyen tampont", magyarázta Dan Quan, az arizonai Maricopa központ doktora. A szakember szerint ez a módszer egyre ismertebb és népszerűbb a fiatalok körében.

A fiatalok feltehetően azért csinálják, mert így nem érződik a leheletükön, hogy ittak, a rendőrségi szonda sem tudja kimutatni az alkoholt szervezetükben. A módszer nagyon veszélyes is lehet, hiszen leszámítva a hüvely és az ánusz irritációját, elég nehéz megállapítani, hogy ki mennyit ivott. Ráadásul például a vodkát fogyasztó ki sem tudja hányni az elfogyasztott alkoholt, így könnyen kómába eshet.

Dan Quan felhívta az orvosok figyelmét arra, hogy vizsgálják meg alulról is azokat a fiatalokat, akiket kómás állapotban szállítanak kórházba, hiszen megeshet, nem kevés alkoholt fogyasztottak hüvelyükön vagy éppen ánuszukon keresztül.

;D ;D ;D ;D ;D ;D  :redchug: :redchug: :redchug:

Wéber Gábor a Forma-1 Német-nagydíjának időmérő edzésén:  Aki a legjobb időt futja az lesz az első. :redchug:

Te is javítanád?  ;D :D


vicces bíró

Ti ezt elhiszitek, hogy így engednek valakit meccsetvezetni?