Idiótaságok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Idézetet írta: Cesc18 Dátum augusztus 01, 2013, 16:48:03
Ha be vagy jelentkezve fb-on akkor megtudod nézni, videó.

Ja, akkor nem jó ez a módszer. Bevoltam.. ;)



Ahogy az lenni szokott: NŐK és FÉRFIAK a Face-en...
A nők és a Facebook:

Ébredés KÖZBEN már a mobilodért nyúlsz, mire nyitva van a szemed, addigra gyakorlatilag már be is léptél. Oldalra fordulsz az ágyban és izgatottan várod, hogy van-e kis piros értesítésed. Ha nincs, elszomorodsz. Rákattintasz az ex-ed oldalára, 1912-ig visszapörgeted az idővonalát, HÁTHA figyelmen kívül hagytál valamit. Ha kitett tegnap egy új fotót, vagy szöveget, hevesebben kezd verni a szíved, mire felkelsz és benyomod a laptopodat, hogy nagyobban is megnézhesd.
Elindulsz a melóba/suliba, ahol a járműveken még 5427-szer megnézed az ex-ed oldalát, hogy történt-e változás. Ha új ismerőse van, aki mondjuk ráadásul NŐ, akkor azonnal írsz vagy 100 üzenetet a barátnőidnek, hogy azonnal nézzék meg ezt a kurvát, majd elkezditek közösen szidni akkor is, ha az maga Miss Universe.
A munkahelyeden/suliban ez a program kiteszi a 8-10 órádat, közben telesírod a faladat bánatos YouTube számokkal és Coelho idézetekkel, majd kora estére összekapod magad és kirakod az I will survive-ot és nyomsz magadról egy szarrá sminkelt, boldognak látszó, szexinek hitt, amúgy halál ciki képet, ami teljesen felesleges, mert az ex-ed pont le se fossa mit parádézol,a 689 ismerősöd meg pontosan tudja, hogy szarkész vagy lelkileg.
Mielőtt lefeküdnél és álomba merülnél, még gyorsan megnézed, hogy jött-e valami, az ex-ed tett-e ki új képet vagy szöveget, az ex-ed nő ismerősei tettek-e ki akármi újat, aztán 18 óra Facebook használat után végre elalszol.

A férfiak és a Facebook:

Délután négykor rikácsolva hív fel a csajod, hogy mekkora egy köcsög vagy, mert kitett neked vagy 3 cicás képet, 5 zenét, 200 idézetet, megosztott egy rakás vicces-cuki dolgot, feltette a hétvégi fotókat és te, büdös gyökér, le se szarod!
Közlöd, hogy te nem érsz rá ilyenekre, mert egész konkrétan DOLGOZOL, mire hisztirohamot kap, hogy az nem igaz, hogy nincs 2 kibaszott perced, ő egész nap rád gondolt, te meg milyen egy tuskó vagy.
Leteszitek a telefont, az esti meccs után belépsz a Facebookra, hogy megnézd a csapatod oldalán a kommenteket, hogy jogos volt-e 11-es a 92. percben. Látod fent a bal sarokban a kis piros értesítéseket, meg valami átfut a retinádon, hogy tele van rakva az oldalad macikkal és zenékkel, de le se szarod, bezárod a Facebookot és vad telefonálgatásba kezdesz a 11-es ügyében.

A csajod közben a konyhában Facebookozik a mobiljáról és elmeséli a barátnőinek, hogy suttyó vagy, mert megint nem foglalkozol vele.
És persze telecseszi az oldaladat YouTube linkekkel és Coelho idézetekkel...

Reggel kiírod, hogy szerinted nem kellett volna 11-est adni, mire a csajod agyvérzést kap, hogy UGYEBAZMEG HOGY TE IS EGÉSZ NAP A FACEBOOKOT CSESZTETED ÉS MÉGSEM LÁJKOLTAD ROMMÁ, AMIKET KITETTEM NEKED, MERT MÁR NEM SZERETSZ ÉS OKÉ, AKKOR LEGYEN VÉGE!...

...Majd idegből letilt téged és a nap hátralévő részében az anyja Facebook oldaláról lesi, hogy mit csinálsz.

Este feloldja a tiltást és bocsánatot kér.

Persze fogalmad sincs, miről van szó, mert még mindig a 11-esen agyalsz.






áá nagyon beteg ez az asszony :D hát ha még él azt meg tudja h micsinált, tuti elaltatja :D vagy főbe lövi :D

Idézetet írta: hubika88 Dátum augusztus 03, 2013, 23:30:11
áá nagyon beteg ez az asszony :D hát ha még él azt meg tudja h micsinált, tuti elaltatja :D vagy főbe lövi :D

NEM! Ő csak azt mondta, hogy főbe kéne lőni! Hubika! A kettő nem ugyan az! ;D

Ilyeneket falhoz kéne állítani és..

jogos :D:D:D
már nem megy föl hozzá... zabááni

http://most.444.hu/assets/sites/2/3Zdym.gif

ez is vad amúgy :D

Charlie Sheen és a narancslé  ;D