Sportfogadas.org

Aranybánya => Sport Archívum => Archívum => Jégkorong Archívum => A témát indította: csacsa44 Dátum július 11, 2014, 23:36:59

Cím: Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum július 11, 2014, 23:36:59
Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15



Ebben a témában lehet beszélgetni Európa rangosabb jégkorong bajnokságairól, mint pl. német DEL, cseh bajnokság, svéd, finn stb.

Sok sikert a tippekhez!  :beerchug:
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Coutinho Dátum szeptember 01, 2014, 18:48:07
Szerdán megkezdődik a KHL!
Nagyon várom már. És első meccsen egy Magnyitogorszk - Dinamo Moszkva meccs van...brutál :D
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum szeptember 20, 2014, 16:27:30
Sziasztok!

Kicsit lemaradtam a KHL kezdetéről, de igyekszem majd írni pár tippet, eddig az utóbbi 2-3 forduló alatt, egy megtépázott számlát sikerült elfogadhatóvá tenni a KHL-es meccsekkel.
Remélem a tippeket jónak találjátok, próba szerencse, pár száz forintokat szerintem megérnek. :)

Mai tipp:
Slovan Bratislava - CSZKA Moszkva
A moszkvai csapat tavalyi kétszer látogatott Pozsonyba és ebből kettőt be is húzott, az egyiket 3-2re, a másikat 5-4re.
A hazaiak túlzottan maradandót nem alkottak még otthon, 5-2re verték a Zágráb csapatát, de ők idegenben nagyon nem "rúghatnak labdába"....mármint korongba.
A vendégek hozták a papírforma meccseket, egyedül a Minszk ellen botlottak.
Sérültek túlzottan nem tizedelik a csapatokat. Láthatóan szorosak voltak a tavalyi meccsek,de a mai ezektől eltérhet, hiszen a héten a hazaiak edzője, Rostislav Čada felbontotta szerződését a klubbal.
Ezzel komoly káoszt idézhet elő az elkövetkező 2-3 fordulóra a csapatban.
Szerintem a mai meccset nyerik a vendégek rendes játékidőben is (unibet - 1,92), akiben kicsit ott a félsz, maradhat a hosszabbításnál, annál is 1,55 az odds.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum szeptember 21, 2014, 12:17:02
Sziasztok!

A KHL vasárnapi napjára három mérkőzés maradt:
Barisz Astana - Metallurg Novokuznyeck 1:0 (valóban nem volt egyszerű mérkőzés, hosszabbításban tudott csak nyerni az Asztana csapata :) )
Dinamo Moszkva - Traktor Chelyabinsk 4:1
Medvescak Zágreb - Lada 5:1

A három meccsből én az elsőt kihagynám. Bet365 1,42 a hazai, Unibeten is 1,41. Biztosan nagyon jó az Asztana csapata, de én annyira azért nem látom - ennyire - egyértelműnek a meccset. Ugyan a 8. fordulóban járunk az Asztana 2 ponttal van előrébb a Metallurgnál, azonban a vendégek 2 mérkőzéssel kevesebbet játszottak.
A hazai csapat ugyan jó mérleget mutat fel otthon, azonban kemény ellenféllel még igazán nem volt idén dolguk (Max. a Szalavat Ufa), hiszen a Vladivostokot, az Amur Habarovszkot és a Podolskot látták vendégül. Hazai oldalon biztos hogy nem játszik majd sérülés miatt a csatár, Fjodor Polishchuk.
A vendégeknek eddig két idegenbeli mérkőzésük volt, az egyik az Avangard Omszk, a másik a Szibir Novoszibirszk ellen, amelyből az elsőn  1-0ra nyertek, a másodikon viszont sima 6-1re kikaptak.
Úgy gondolom, nem kell leírni a vendégeket, hiába adnak 5.00 környéki oddsokat a fogadóirodák. A hazaiaknak viszont kell a győzelem, hiszen sorozatban három vereséget szenvedtek el, ráadásul kettőt egymás után a harmatgyenge Vladivostoktól. Lehet még szerintem ebből bármi.

Dinamo Moszkva - Traktor Chelyabinsk

A Dinamo nehéz mérkőzésekkel kezdte a szezont, hiszen csak 6 meccset játszott, de már kétszer kis kikapott a Metallurg Magnyitogorszktól és egyszor a CSZKA Moszkvától. A másik három meccsüket megnyerték (Szerversztal Cserepovec, Ak Barsz Kazany, Avtomobiliszt Jekatyerinburg), bár sem egy Cserepovec, sem egy Kazany nem kispályás csapat.
Sérültek mindkét félnél vannak, a hazaiak Glazachevre, Robinsonra, Soinra, míg a vendégek Vasilra, Garnettre nem számíthatnak.
A vendégek igazából nem jelenthetnek veszélyt, idegenbeli mérlegük 2-2, viszont ha erősebb csapat ellen léptek pályára kikaptak. A Dinamo ellen sem lesz másképp
Unibet rendes játékidőben 1,55, míg hosszabbítással 1,31.

Medvescak Zágreb - Lada

Amolyan kiesési rangadó lesz a forduló zárómérkőzése, a utolsó, 28. Zágreb otthonába látogat a 26. Lada.
A hazaiak hárommal ezelőtti fordulóban, pont otthon szerezték meg első és eddig egyetlen győzelmüket. A hazai pálya előnye mellettük szól. A Lada eddig egyetlen idegenbeli meccset játszott, azt is elvesztette a 4-2-re a nem túl rangos Nyefytehimik Nyizsnyekamszktól.
A hazaiaknál mindenki harcra kész, a vendégektől is egyedül csak Belousov hiányzik.
A Zágreb az idényben már keményebb csapatokkal is játszott, hiszen már túl vannak az SKA Szentpéterváron, a Metallurg Magnyitogorszkon, az Ak Bars Kazanyon és az elmúlt fordulóban, csak egy góllal maradtak alul a CSZKA Moszkva ellen. Ezért úgy gondolom, hogy ő a meccs esélyese az unibet a rendes játékidőre 1,82-es, míg a hosszabbításra 1,48-as oddsot ajánl.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum szeptember 21, 2014, 19:21:27
Azért a Docler 2 v. többel nyer 1.65-ért elég ajándéknak tűnik. Bár még van egy harmad.  :great:
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum szeptember 22, 2014, 11:34:09
Mai tipp:

Avangard Omszk - Lokomotiv Jaroszlavl 4:2
Unibeten:
Gólok 4,5 felett - 1.51
Hazai hosszabbítással - 1.51
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum szeptember 23, 2014, 01:30:44
Holnap CSZKA mehet 1.37-ért
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum szeptember 23, 2014, 13:04:43
Mai KHL összecsapások:

Amik - szerintem - kihagyhatók:
- Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Metallurg Novokuznyeck: a fogadóirodák szerint a hazai csapat az esélyesebb, de ahogy az előző fordulóban az Asztanát úgy most a Jekatyerinburgot is meglepheti. Szerintem egy hosszabbítással simán benne van a vendég siker, de inkább kihagyós a találkozó. Tényleg vendég siker született :)
- Metallurg Magnyitogorszk - Szibir Novoszibirszk: két kemény csapat találkozója, a hazaiak az első helyen állnak és otthon megszórják az ellenfél kapuját, de a vendégeket sem kell feltehetően félteni, de ők még 5 meccsükből csak 1-et játszottak idegenben, így nem látni, mennyire lesznek erősek idegenben.
- Szalavat Ufa - Dinamo Moszkva: a Szalavat nem alkotott eddig otthon nagyot, ez a moszkvai csapatra is igaz, csak náluk idegenben. A hazaiak szeretik szórni a gólokat, így egy 4.5 feletti esetleg mehet. Nálam bejött a 4,5 gól feletti (6 gól)


Amiért érdemes ma kinyitni a pénztárcát:
- Ak Barsz Kazany - Amur Habarovszk H
- Jokerit Helsinki - Vityaz Podolszk H 3-4 :(
- CSZKA Moszkva - Lada H
- SZKA Szentpétervár - Admiral Vlagyivosztok H
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum szeptember 25, 2014, 11:11:46
Mai tippek a KHL-ből Unibet-es oddsokkal:

Metallurg Magnyitogorszk - Amur Habarovszk Hazai: 1,30 Végeredmény: 7-2 :)
CSZKA Moszkva - Nyefytehimik Nyizsnyekamszk Hazai: 1,52 Végeredmény: 6-3
SZKA Szentpétervár - Atlant Mitiscsi Hazai: 1,30 Végeredmény: 5-4

Rizikósabb meccsek:
Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Szibir Novoszibirszk Vendég: 2,40 Hosszabbítással: 2-3
HK Szocsi - Dinamo Moszkva Vendég: 1,82 Végeredmény: 0-1
Jokerit Helsinki - Admiral Vlagyivosztok Hazai: 1,45 Végeredmény: 7-3 (4,5 felett)
Dinamo Riga - Vityaz Podolszk Vendég: 3,60 Végeredmény: 0-1

Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Szibir Novoszibirszk:
A vendégek jó helyen állnak a tabellán, de még csak 2 meccset játszottak idegenben, aminek 1-1 a mérlege. A Jekatyerinburg nem nyújt nagy teljesítményt az eddigi évadban, így könnyen becsúszhat egy vendég siker.
HK Szocsi - Dinamo Moszkva:
A téli olimpia fővárosa eddig finoman szólva gyengélkedik 2-4es eredményével. A Dinamo a nehéz kezdés ellenére feljött az élre, de aggasztó lehet, a 20-20as gólátlaguk 8 forduló után. Nem várok túl gól gazdag mérkőzést, ha 3at begyötörnek a vendégek, van esélyük.
Jokerit Helsinki - Admiral Vlagyivosztok:
Számomra mindkét csapat az előző forduló két meglepetését okozta, ugyanis a Jokerit hazai pályán kapott ki Podolsktól, míg Vlagyivosztok szintén idegenben szorongatta meg a Szentpétervár csapatát. Mindkettejük szereti ontani a gólokat, így bármi megeshet a mérkőzésen, a hazainál talán biztosabb tipp a 4,5 vagy 5,5 fölötti.
Dinamo Riga - Vityaz Podolszk:
A mai napon ismét meglepetést okozhat a Podolszk, hiszen az elmúlt fordulóban a Jokerit ellen nyertek, előtte pedig az Asztana ellen. Azt se felejtsük, hogy ötöt vágtak idegenben az Omszk-nak, sajnálatos, hogy kaptak mellé nyolcat. Ezzel szemben a rigai együttes igazi kis szürke kisegér, akik a kötelezőt itt-ott hozzák, viszont a nagyok ellen tuti bukó a dolog.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum szeptember 26, 2014, 15:18:47
Skelleftea
HIFK
Miskolc
Villacher

mára :D
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum szeptember 27, 2014, 13:00:28
Sziasztok!

Ahogy elnézem ma is ki lehet nyitni a pénztárcát a KHL meccseire. Az Omszkról jómagam már lemaradtam, pedig első harmad után már hármat vágott a hazai csapat :(

Pár meglátás:
Barisz Asztana - Dinamo Moszkva:
Már az előző moszkvai meccsnél is írtam, hogy nem sok gólt lőnek se otthon, sem idegenben, de jelen párosításnál a hazaiakról is ugyanez elmondható. Az Asztana szerintem kicsit túl van futtatva. Szoros meccset várok 5,5 vagy 6,5 gól alatt! Meglett a szoros meccs, 5,5 és 6,5 gól alatt is, végeredmény: 1 -2
Metallurg Magnyitogorszk - Metallurg Novokuznyeck:
A Novokuznyeck nem rossz csapat, de szerintem most esélyük nem lesz. Idegenben ugyan 2. helyen állnak, ám 5 meccsen csak 7 gólt vittek be. Ezzel szemben a hazaiak meccsenként 4 gólt vágnak az ellenfélnek, így a vendég csapat felkötheti a gatyáját. Jön a papírforma hazai. Végeredmény: 4-1
Dinamo Riga - Admiral Vlagyivosztok:
Talán a hazai pálya előnye szól a lett együttes mellett, így 1-esre tenném, de ha nem muszáj ne tegyük meg. Végeredmény: 4 - 2, bár mint említettem, inkább kihagyós volt, nálam is ez történt
CSZKA Moszkva - Dinamo Minszk:
Minden a moszkvaiak mellett szól. Két hete kikaptak Minszkben, ezért most elégtételt kell venniük. Ráadásul a fehéroroszok nem nagy spílerek idegenben, 3-2vel a középmezőnyben állnak. A CSZKA 4-ből 4-et behúzott, ma sem lesz ez másként. Végeredmény: 2 - 0
Szeversztal Cserepovec - Lada:
Egyik rosszabb, mint a másik, de a hazaik hosszabbításban verik a vendégeket. Végeredmény: 4-3
SZKA Szentpétervár - Vityaz Podolszk:
Az 1.30-as odds nagyon kecsegtető lehet, azonban az SZKA elég nyögve-nyelősen nyeri a meccseket (5-4 a Miticsivel, 4-3 a Vlagyivosztokkal) a Podolszk pedig bőven okoz azért meglepetést. Ha valaki nagyon szeretné a hazaikat megtenni, inkább rakjon a hosszabbításra...de lehetőleg inkább hagyjuk ki. Ezt is kihagyósra írtam, ezért igazából talán nem számít, hogy bejött a tipp. Végeredmény: 7-1, nem gondoltam, hogy ilyen sima lesz, de az irány legalább jó volt :)
Jokerit Helsinki - Atlant Mitiscsi:
Hosszabbításban nyerhetnek a hazaiak, pluszban szerintem 4,5 felett lesznek. Végeredmény: 4-2, így meglett a hazai és a 4,5 feletti is :)

Köszönöm, "butyi" nevű felhasználónak, hogy megköszönte a tippet, remélem másoknak is lesz sikerük a tippjeimmel és nyomnak ők is egy köszönömöt :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum szeptember 28, 2014, 08:36:59
Sziasztok!

Már az elején felhívom a figyelmeteket, hogy ez nem a KHL, így kevesebb az esély, hogy jót mondok, annyira nem érzem a német jégkorong erőviszonyait. Már középiskolás tippmixes koromban is volt, hogy elment az 1,50-es odds. Ezért ha kérhetem inkább óvatosan tegyetek rá ( 100 Ft :P ):
- Augsburg - Hamburg hosszabbítással hazai, Végeredmény: 6-4
- Straubing - Nürnberg hosszabbítással vendég, végeredmény: 5-4 :(
Kombiba téve ez az unibeten 3,01-es odds, tehát elég a 100 forintocska :D
Vannak még X alatt, X felettiek, de egyelőre szerintem a német bajnokságból ennyi is elég, lássuk meg előbb ezek hogy sikerülnek :)

U.i.: Elfelejtettem, mehetnek a jegesmedvék vendégbe, ha valahol lehet rájuk fogadni. Megköszönném, ha valaki ajánlana, olyan irodát, ahol a magyar bajnokság mindig fent van! Előre is köszönöm :)

Konklúzió: marad a KHL :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum szeptember 28, 2014, 10:40:59
Bet365-n lehet mindig fogadni a MOL ligára. En eddig csak ott lattam. :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum szeptember 29, 2014, 10:00:49
Köszi buszbérlet!

Mai KHL:

Jokerit Helsinki - Dinamo Riga:
A hazai csapat a Podolszk elleni botlás után megmutatta, hogy mire is képesek valójában, azóta mindkét meccsüket behúzták és 11! gólt lőttek. A szürke kisegér lett csapat otthon egészen jól muzsikál, ám a vendég szerepléseik harmatgyengék, hiszen még a tök utolsó Lada csapatától is kikaptak idegenben. Várhatóan a finnek továbbra is hozzák a jó formájukat, a Riga pedig újabb vereséget szenved. Végeredmény: 3-2

Lokomotiv Jaroszlavl - HK Szocsi:

Teljesen egyértelmű, a nem nagy "was ist das" Jaroszlavl, simán veri a Szocsi csapatát, akik idegenben egyedül a lett Riga ellen tudott győzni, legutóbb az Omszk otthonában kapott egy nyolcast. Négy idegenbeli meccsükön, mindössze 5 gólt lőttek és 15-öt kaptak. A hazaiaknak sem túl jó a mérlegük, hiszen eddig 1-2, azonban a két vereséget a Kazanytól és a Magnyitorogorszktól szenvedték el, de a 3 meccsükön, mindössze 7 gólt kaptak.
Ugye hogy mehet a hazai?
Csak hogy a hazaiaknál 2 napja menesztették Sean Simpson, vezetőedzőt és asszisztensét így kitudja még mi jöhet ebből ki. Kecsegtető az 1,61 de inkább kihagyom. Végeredmény: 4-1, mivel kihagyós volt, így ezeket nem színezgetem, nem tekintem őket tippnek, csak helyzetjelentésnek :)

Slovan Bratislava - Dinamo Minszk:

A mai nap talán legnehezebben megtippelhető meccse. Egy viszonylag erősebb csapat látogat, egy átlagosnál gyengébb csapathoz. A hazai pálya előnye miatt kiegyenlítődnek az esélyek. A hazaiak ugye pár fordulóval ezelőtt edzőt váltottak, ami azért meglátszódott az eredményeken, CSZKA-tól vereséget szenvedtek, majd otthon kaptak a Zágreb csapatától is egy 4-est, amit a múlt fordulóban egy 3-1es idegenbeli meccsen toroltak meg. Ha nagyon muszáj valamit mondani rá, akkor hosszabbítással vendég, de 100 Ft-os tipp. Végeredmény: hosszabbítással 3-2, sikerült meglepetést okoznia a Pozsonynak :)

Medvescak Zagreb - SZKA Szentpétervár:

A KHL egyetlen eddig 100 %-os csapata utazik a horvát fővárosba. Ez sok mindent elmond a meccs esélyeiről.  Otthon eddig két meccset nyert a Zagreb, a Cserepovec és a Lada ellen, őket azonban 5-5 góllal megszórta. Ettől most nem kell félnünk. A vendégek támadójátékával gond biztos nem lesz, hiszen ott lesz Kovalcsuk a maga 11 góljával és 8 gólpasszával, illetve Shipachyov Vadim 14 gólpasszával. A hazaiak túl sok dologban nem szerepelnek az élen. Az egyetlen, amiben kiemelkednek a kiállítások ideje, de ott nagyon, hiszen jelenleg a KHL-ben a top 5-ből 3 helyen ők állnak. Az emberelőnyt biztos, hogy kihasználja majd a vendég együttes, ezért több gólos győzelemre számítok, hiába van a hazaiaknál az eddig 93,3 %-osan védő Brust Barry (ő is benne van a top 5-ben).
Végeredmény: 1-5

Jó tippelést :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum szeptember 29, 2014, 11:54:23
Jó kis összefoglalást, én bátrabban tenném Minszket. PP kihasználásban vezetik a ligát, Slovan meg nem túl ütőképes. Most Zágrábot se nagy feladat megverni, eléggé gyengélkednek.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum szeptember 29, 2014, 13:20:25
Igen, a Minszk jobbnak tűnik, de a Pozsony képes bravúrokra és a Minszk nem biztos, hogy azok közé a csapatok közé tartozik, akire az életemet merném egy ilyen meccsen bízni. De én csak a meglátásom írtam, aki gondolja, nyomja nyugodtan a Minszket, én is rakok rá fél forintot :)
A lényeg, hogy ma szerintem SKA menjen ezerrel :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum szeptember 29, 2014, 13:46:42
Házat semmiképpen nem fogom feltenni rá. :D Szka sima, meg holnapi Metallurg is elég erős. :D
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum szeptember 30, 2014, 07:36:43
Sziasztok!

Ma inkább csak lezongorázom nektek, hogy milyen meccsekről mit gondolok, nem nagyon fejtem ki őket.
Helyzetjelentés:
- Amur Habarovszk - Szeversztal Cserepovec, kihagyós, max. 5,5 v. 6.5 alattit tennék, Végeredmény: 4-5
- Admiral Vlagyivosztok - Torpedo Nyizsnyij Novgorod, kihagyós, a Vlagyivosztoknak eddig 2 mérkőzése volt otthon, mindkettőn elverte a Barisz Asztana csapatát, bármi lehet belőle, Végeredmény: 4-1
- Jugra Hanti-Manszijszk - Barisz Asztana, kihagyós, a Jugra inkább inkább idegenben teljesít jó, az Asztana meg otthon, Végeredmény: 1-2
- Nyefytehimik Nyizsnyekamszk - Ak Barsz Kazany, kihagyós, a vendégeknek talán több esélyük van, de nem szerepelnek annyira meggyőzően idegenbeli meccseken. Végeredmény: 2-3

Tippek (hogy hosszabbításba, vagy rendes játékidőbe, azt mindenki maga döntse el :) ):
- Dinamo Moszkva - Vityaz Podolszk: mivel a Podolszk nagy pofont kapott az előző fordulóban a Szentpétervártól, ezért nálam hazai. Szóba jöhet még az 5,5 vagy 6,5 alatti is. Végeredmény: 6-4, a 5,5 vagy 6,5 alatti elment, bár én nem tettem meg.... :S
- Lada - Szalavat Ufa: a Lada az idei év pofozógépe, ha a vendégek összeszedik magukat, akkor meglesz a győzelem, egyébként 6,5 alatti inkább jó tipp, Végeredmény: 0-2, bejött mindkét tipp, már aki megtette :)
- Traktor Cseljabinszk - Avangard Omszk: a vendégek jók, a hazaiak is tudnak jól játszani, 6,5 alatti mérkőzést várok vendég győzelemmel, Végeredmény: 2-4, tehát mindkettő bejött annak, aki megtette. :)
- Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Metallurg Magnyitogorszk: a hazaiak eredménye 2-0-2-2, tehát nem sok esélyt látok rá, hogy megállítanák a Magnyitogorszk menetelését, Végeredmény: 1-4
- Szibir Novoszibirszk - CSZKA Moszkva: nem rossz a Novoszibirszk, de szerintem a CSZKA idegenben letudja őket győzni. Végeredmény: 2-3

Felhívnám a figyelmeteket, hogy a ma játszódó, mind a 9 meccsre írtam valamit, de ebből egyik sem tuti tipp, lehet szemezgetni. Magnyitogorszkot érdemes megtenni :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum október 02, 2014, 07:39:03
Sziasztok!

Tegnap ugyan nem írtam tippeket, de többé-kevésbé egyértelmű meccsek voltak, nálam a Jokerit és a Pozsony hosszabbításos volt, SKA ment rendes játékidőben.
Mai meglátások a KHL-el kapcsolatban:
- Admiral Vlagyivosztok - Szeversztal Cserepovec: izgalmas meccsnek igérkezik, a Vlagyivosztok 3-ból 3 meccset megnyert otthon, a Cserepovec meg idegenben ontja a gólokat, átlagban 4-et. Én kihagyom, de lehet, hogy valakinek megéri, hiszen unibeten is 2,15 - 4,10 - 2,80-as oddsokat kínálnak. Végeredmény: 5-4, hosszabbítással.

- Metallurg Novokuznyeck - CSZKA Moszkva: hasonló az előzőhöz, a CSZKA eddig az idényben egyszer kapott csak ki, azt idegenben szenvedte el. A Novokuznyeck számomra egy szimpatikus - szerintem - erős csapat. Senki nincs velük szemben könnyű helyzetben, ahogy most a CSZKA se. A hazaiak 4 meccsen eddig 2-2-t játszottak, kikaptak az Asztanától és a Novoszibirszktől, viszont hosszabbításban nyertek a Omszk, valamint a Szalavat Ufa ellen. A vendégek mellett szól, hogy átlagban azért ők 3 gólt bevágnak egy idegenbeli meccsen, míg a Novokuznyeck csak kettő, de azért hármat be is kapnak. Ennek ellenére képesek a bravúrra a hazaiak, azonban úgy gondolom, ha hosszabbítással is, de nyerni fognak a vendégek. Végeredmény: 1-6

- Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Ak Barsz Kazany: ha hosszabbítással is, de vendég győzelmet várok. Végeredmény: 3-5

- Jugra Hanti-Manszijszk - Avangard Omszk: hosszabbítással vendég siker. Végeredmény: 3-2

- Lada - Metallurg Magnyitogorszk: vendég Végeredmény: 3-2 Emiatt kifejezetten bosszús voltam, szerintem elmehetnek ezek után követ törni....

- Nyefytehimik Nyizsnyekamszk - Szalavat Ufa: egyikük sem meggyőző, de inkább vendég vagy 6,5 alatt. Végeredmény: 0-4, megvolt a 6,5 alatt is :)

- Lokomotiv Jaroszlavl - Dinamo Moszkva: ha hosszabbítással is, de vendég és talán 6,5 alá is beférnek. Végeredmény: 4-2, de a 6,5 alatti bejött.

Jó tippelést :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Szurki Dátum október 02, 2014, 12:17:51
Sziasztok!

A 3 közül melyikben látjátok a legtöbb fantáziát?
Saipa-Lahti H 1,75
Skelleftea-Farjestadt H 1,75
Köln-Iserlohn H 1,72

(Tippmix oddsok)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum október 03, 2014, 15:57:03
Én a svédet vagy a németet választottam volna, finnekből szerintem életem folyamán még egy sem jött be... :D
Azt mondjuk nem értettem, hogy a Köln miért tűnt esélyesebbnek, mint az Iserlohn....

Mai KHL:

- Atlant Mitiscsi - SZKA Szentpétervár: szerintem vendég :) Végeredmény: 4-3 Az első vereségnek is el kellett jönnie, de nem gondoltam volna, hogy pont a Mitiscsi ellen...

- Dinamo Minszk - Jokerit Helsinki: a hazaiak elég jól teljesítenek hazai pályán, egyetlen vereségük van és még a CSZKA-t is sikerült megverniük. A finnek sem nyújtanak rossz formát idegenben, azonban még igazán kemény csapatok ellen talán nem játszottak, így a fehéroroszokba akár bele is törhet a bicskájuk. Végeredmény: 2-3

- Medvescak Zagreb - Dinamo Riga:
A horvát csapat, ugyan csak kétszer nyert hazai pályán 7 meccsből, de szerintem ma meglehet a 3. A vendég, lettek eddigi 6 idegenbeli meccsükből 5-t elveszítettek. Hosszabbítással szerintem a hazaiak fognak kijönni győztesen. Végeredmény: 3-2
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum október 04, 2014, 10:25:16
Sziasztok!

Az utóbbi 2 nap nagyon gyalázatos volt a számlám számára, azonban most a CSZKA meccsen újra lendületet vett 3 nyertes tippel: 3,5 felett, 4,5 felett és vendég siker :) 1 perc van hátra és 0-5. Hihetetlen, a Vlagyivosztok nagyon kemény otthon, nem gondoltam volna, hogy ilyen sima meccset játszik majd vele a moszkvai együttes.

Mai tippek:

- Jugra Hanti-Manszijszk - Metallurg Magnyitogorszk: hosszabbítással vendég

- Szibir Novoszibirszk - Szeversztal Cserepovec: 3,5 felett

- Traktor Cseljabinszk - Szalavat Ufa: talán 4,5 felett, de inkább 3,5 felett, hosszabbítással vendég

- Nyefytehimik Nyizsnyekamszk - Avangard Omszk: hosszabbítással Omszk
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum október 04, 2014, 11:26:20
Ne is mondd az utobbi ket napot... Majdnem sirtam.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum október 04, 2014, 12:28:14
Akkor legalább nem csak én voltam így vele :)

Már ugyan megy a Novokuznyeck, de szerintem 5,5 alatt lesznek

0-3....vegyétek tárgytalannak... :D
Remélem senki nem tette meg :S
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum október 04, 2014, 13:30:46
nem, de most teszek valamit, mert kell :D jó lenne 10k + a hétvégén
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum október 10, 2014, 07:28:58
Sziasztok!

Az utóbbi napok igen siralmasak voltak, azonban úgy néz ki, sikerül kimászni a gödörből, egyelőre biztonsági játék megy:
Szalavat Ufa - Amur Habarovszk hazai Végeredmény: 7-2
Ha valakinek van vér a pucájában, akkor esetleg:
SZKA Szentpétervár - Jokerit Helsinki hazai Végeredmény: 4-1
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum október 11, 2014, 11:14:54
Mai tippek:
Ak Barsz Kazany - Traktor Cseljabinszk hazai Végeredmény: 3-0
CSZKA Moszkva - Vityaz Podolszk hazai Végeredmény: 1-0

Magnyitigorszkot kihagynám, mert mostanában úgy néz ki, nem tiszta fialás a csapat még a Jugra ellen is képesek kikapni, mint múltkor a Vlagyivosztok ellen. Pozitív, hogy idegenben egy hete viszont megverték a Jugrát. Mindenkire rábízom a döntést :) Végeredmény: 5-4, azért az 1,30-as oddsért aki megtette izgulhatott.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum október 12, 2014, 08:07:26
Vasárnapi tippek:

Avangard Omszk - Amur Habarovszk: hazai, ugyan az Omszk utóbbi 5 meccséből 3-at elvesztett, úgy gondolom a Habarovszk csapatát megverik.

Szalavat Ufa - Szibir Novoszibirszk: (hosszabbítással) hazai, gólgazdag 5.5 feletti meccset várok.

Dinamo Moszkva - Szeversztal Cserepovec: Nem tűnik rossz meccsnek. Én a hazaiakra tennék, azonban a vendégeknél nem ritka a 4-5 gól sem, amiben a moszkvaiak nem tudják - szerintem - a lépést tartani. Inkább hagyjuk ki, az 1,50-es oddsért nagy lehet a kockázat

Slovan Bratislava - Jokerit Helsinki: (hosszabbítással) vendég

Jó tippelést és kellemes vasárnapot!
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum október 13, 2014, 06:15:14
Mai tippek:

SZKA Szentpétervár - Dinamo Riga hazai
Ak Barsz Kazany - Admiral Vlagyivosztok hazai

Metallurg Magnyitogorszk - Traktor Cseljabinszk talán hazai, de már annyira nem bízok a Magnyitogorszkban...
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: JerzyZen Dátum október 13, 2014, 13:30:38
Mai sorozat meg szakításos tippjeim,hosszabbítással együtt!

Avtomobiliszt Jekatyerinburg v Jugra Hanti-Manszijszk  V 2,10  1-0
SZKA Szentpétervár v Dinamo Riga  V 7,50
Ferencváros v Csíkszereda  V 2,60

Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: raptor Dátum október 13, 2014, 13:33:18
Idézetet írta: JerzyZen Dátum október 13, 2014, 13:30:38
Mai sorozat meg szakításos tippjeim,hosszabbítással együtt!

Avtomobiliszt Jekatyerinburg v Jugra Hanti-Manszijszk  V 2,10
SZKA Szentpétervár v Dinamo Riga  V 7,50
Ferencváros v Csíkszereda  V 2,60



Nem okoskodni szeretnék,és értem is ezt a megszakításos módszert,de ez a Csíkszereda annyira harmatgyenge idén és anyagi gondokkal is küzdenek...
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum október 14, 2014, 23:07:08
Én sem akarok, de az Szentpétervárt nem értettem. Három fordulóval ezelőtt buktak a Miticsi ellen...
A Riga ellen otthon, kb a 1 % volt az esély, akkor érte volna meg, ha vagy 6-8x odds van a vendégre.
A Jekatyerinburg még inkább érthető.
Holnapi tipp:

Jokerit Helsinki - Dinamo Riga hazai
Lada - Traktor Cseljabinszk: nem értem, miért a vendégek az esélyesebbek, a Lada csapata egészen jó eredményt hoz hazai pályán, 10 meccsből otthon 5-5 a mérlegük, a vendégeknek 3-6. Gólszegény meccset várok, talán hazai győzelemmel, de inkább kihagynám, maradjon a finn csapata győzelme a mai tipp.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum október 17, 2014, 10:56:06
DEL-be ma Mannheim -1.5-be gyanúsan jó lesz
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum október 19, 2014, 21:32:51
4-0

szép volt UTE  :great:
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Levi Dátum október 26, 2014, 10:37:35
Sziasztok,
Valakinek van valami jó kis infója MOL Ligához meg a Volán meccsről? :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: LFCfanBoti Dátum október 26, 2014, 10:42:43
Idézetet írta: Levi Dátum október 26, 2014, 10:37:35
Sziasztok,
Valakinek van valami jó kis infója MOL Ligához meg a Volán meccsről? :)
Brasov - Ferencváros
Fradi C-sorral utazott Romániába de így is sikerült megvernie az idén harmatgyenge Csíkszeredát, de ez a Brasov  jóval keményebb ellenfélnek igérkezik mint a tegnapi csíki csapat. Az itteni román fogadóirodáknál 1.60ért adják a hazai brassói győzelmet amiben szerintem bőven van érték  :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Levi Dátum október 26, 2014, 11:06:34
Itt 1.68 az oddsa.
A Brassó mellé szerinted mehet az UTE ?
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Levi Dátum október 26, 2014, 23:36:28
Köszi a Brassót :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Jenci84 Dátum október 30, 2014, 18:25:18
Ez a Nyizsnyij Novgorod-CSZKA Moszkva meccs teljesen valószínűen alakul... JYP-Saipát már meg sem említem... Gány sport ez a hoki, de én még gányabb vagyok, mert ilyenekre fogadok...
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum október 30, 2014, 19:18:36
A Torpedo nem rossz, CSZKA meg elvesztette a lendületet az utóbbi időben. Várható volt, hogy nem lesz sima.

Nah, de go Slovan! :D
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Jenci84 Dátum október 30, 2014, 19:21:15
Idézetet írta: buszberlet Dátum október 30, 2014, 19:18:36
A Torpedo nem rossz, CSZKA meg elvesztette a lendületet az utóbbi időben. Várható volt, hogy nem lesz sima.

Nah, de go Slovan! :D
Pedig sima lett. :D Csak nem a CSZKA számára.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum október 30, 2014, 19:23:09
az idióta Radulov is benne van..

10 perces kiállítás sportszerűtlen magatartásért, és az gól esetén sem jár le.... 2-3 meccsel ezelőtt is 2+10 meg előző meccsen is vagy 3x2

nagyon tud hokizni, csak egy barom állat
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum október 30, 2014, 22:09:43
Slovan is kiégett.. hogy a faszba lehet ilyen könnyelműen játszani, nem értem.. :(
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum október 31, 2014, 13:34:24
Mai EBEL valaki?

Vienna elég tutinak tűnik
Az Alba is megverheti szerintem a Bolzano-t. 3.10-ért.

KHL-ben Avangard, és sztem SZKA is be fogja húzni, bár az necces. A Jokeritre is jó az 1.65, bár a Sochi meglepetést okozhat. De szerintem a finnek behúzzák. A Medvescak pedig ki fog kapni szerintem.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum november 02, 2014, 10:54:32
Na visszatértem...
Megnéztem a mai meccseket, mit ne mondjak, sok bajnokságban van kecsegtető, így csak lezongorázom őket, mindenki választ magának.
Szlovák Extra Liga:
- Kosice - Martin H
- Nitra - Piestany H
- Poprad - Zilina H
- Skalica - Zvolen V
Cseh Extra Liga:
- Trinec - Liberec H
- Sparta Praha - Slavia Praha H
EBEL:
- Ljubljana - Vienna V
- Znojmo - Dornbirn H
- Salzburg - Klagenfurt H
KHL:
- Avangard Omszk - Nyefytehimik Nyizsnyekamszk H
- CSZKA - Mitiscsi H
- HK Szocsi - SZKA Szentpétervár V
- Metallurg Magnyitogorszk - Avtomobiliszt Jekatyerinburg H
Amire szerintem nem érdemes itt, az a Slovan, ugyanis 1,55 jó oddsnak tűnik, csak idegenben a keleti csoportban, a Vlagyivosztoktól csak az Omszk lőtt többet idegenben, a Slovan meg elég gólszegény otthon. Tehát szerintem inkább rakjunk 100 forintot a vendégre...4.49-es oddsot megér :)
Német DEL (általában, ha ebből ötöt megteszek négy legalább elmegy, de hátha most nem :D):
- Hamburg - Düsseldorf H
- Mannheim - Straubing H
- Augsburg - Schwenninger H

Lehet ízekre szedni a tippeket, ha valakinek van valami meglátása :)

Összességében annyira nem lett gáz :) Sajnos az EBEL-t pont a csehekkel kombiba tettem meg, így az bukó...
Azonban a szlovák Extra liga szépen hozott :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum november 03, 2014, 11:51:40
A nincs semmi extra a jégkorong világában, így marad az orosz MHL. Előre szólok, hogy meglehetősen magas kockázatúak a tippek, így lehetőleg senki ne rakja fel a házat rá.
Előfordulhat az is, hogy akár egyetlen tipp sem jön be.
- Tyumen - Volzsszk V 5,13
- Penza - Karaganda V 2,31
- Rjaza - Mechel Cseljabinszk H 1,53

Gyerekek, én annak is örülök, hogy a 3-ból 1 jó lett. Sajnos ezek az alsó osztályok olyanok, hogy bármi megtörténhet és annak az ellenkezője is. Az utolsónál az 1,53 egy elég biztos tippnek tűnt az odds alapján és lám...mégsem lett az.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum november 04, 2014, 10:44:17
Ma sem leszünk elárasztva jégkorong meccsekkel, így megint egy szűk körből kell mazsolázni a jégkorongra fogadóknak.

Szlovák Extra Liga:
- Banska Bystrica - Piestany H
Őszintén bekaphatja a fülem a Besztercebánya, még ilyen gyalázatos meccset...
KHL:
Itt aztán van gond a fejekben, legalábbis nálam tuti...
- Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Lokomotiv Jaroszlavl: a fogadóirodák szerint a vendégek az esélyesek a maguk 2.08-as átlag oddsával.
Az hazaiak ugyan a csoportjuk alsó részében helyezkednek el, azonban otthon meglehetősen szépen hozzák a meccseiket, valamint az utolsó 5 meccsüket megnyerték otthon. Ugyan nem nagy was ist das csapatokkal találkozott, de az 5 meccsen csak 3 gólt kaptak. A vendégek nem túl acélosak, ha idegenről van szó, még a csoport utolsó helyezettjétől, az Amur Habarovszktól is sikerült vereséget elszenvedniük, de előtte azért megverték a Novoszibirszket vagy épp a Novokuznyecket.
Döntsön mindenki belátása szerint, a hazaiak zsinórban 5-t nyertek, így benne van, hogy ma ez a sorozat megszakad, viszont én hajlok a végén a hazai győzelemre, főleg 2,81-ért :)
- CSZKA Moszkva - Nyizsnyij Novgorod: ehhez túl sokat nem fűzök, hazai,
- Dinamo Moszkva - Szalavat Ufa: Ez is egy nagyszerű párosítás... Kicsit szerintem túl van értékelve a hazai csapat a maga 1,75-vel, míg a vendég siker 3,60-as szorzóval megy. Tény, jó a Dinamo, azonban ez a hullámzó teljesítmény nem ad okot, ilyen alacsony oddsra. Hazai pályán jól muzsikálnak, mert pár napja, ha hosszabbításban is, de legyőzték a mostanában szintén hullámzó teljesítményt nyújtó, de amúgy kiváló SKA csapatát. Cserébe 1,5 héttel ezelőtt a csoport utolsó előtti lett csapatától 3-4re kaptak ki hazai pályán.
A vendégek nem panaszkodhatnak idegenbeli teljesítményükre, jobb, mint a hazai... Ugyan az elmúlt idegenbeli meccsükön beleszaladtak egy hatalmas pofonba az SKA-tól (7-2), de előtte 4-et vágtak a finn Jokeritnek. A hazaiak az utóbbi 5 meccsen a V-Gy-V-Gy-V formát tudják felmutatni, így most győzniük kellene, ha nem akarják ezt a "fantasztikus" sorozatot megszakítani, azonban a Szalavatnak van mit kiköszörülni ugyanis, az utóbbi meccseit otthon játszotta, ahol rendre jöttek a vereségek. Szerintem 3,60-ért még a vendég is megéri :)
- Jokerit Helsinki - Metallurg Magnyitogorszk: 2.29 és 2.49 az odds a csapatokra. kb. 6 fordulóval ezelőtt azt mondtam volna, hogy nincs az az Isten, hogy ne vendég legyen, de amit mostanában nyújt a Magnyitogorszk, az valami kriminális. A gond, hogy a Jokerit idegenben jó, otthon 7-0-1-4-et tud felmutatni. Ezzel szemben a vendégek 7-1-2-1. Egyik sem győz meg a meccs kimeneteléről. A finnek otthon még túl kemény csapatokkal nem találkoztak, hiszen eddig csak az Asztanát, az Omszkot és a Szalavatot fogadták, ennek eredménye 1-2. A vendégek sem voltak túl sok rangadón, hiszen idegenben még csak a Kazannyal és a CSZKA-val találkoztak. Mindkettő meccset megnyerték, azonban a két meccsen 3 gólt lőttek. Sok gólt nem várok 5,5 alatt. Hogy ki nyer, az meg nagyon jó kérdés. Ha muszáj valakit mondani, akkor talán inkább a finnek.

De csak óvatosan a tippekkel, ezek csak magánvélemények :)

Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum november 27, 2014, 12:50:54
http://www.sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=12955 (http://www.sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=12955)

Ez a nap tutijának tűnik skacok.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum december 10, 2014, 11:45:18
Mai KHL:
Atlant Mitiscsi - Szalavat Ufa V
Vityaz Podolszk - CSZKA Moszkva V
Medvescak Zagreb - Avangard Omszk V
Az első, ami kicsit neccesebb, másik kettőnek jönnie kell.

Nem kis pofonba szalad bele épp a Szalavat... :-\
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum december 11, 2014, 16:08:33
Mai tippek:

Sajnos dolgoztam, így nem tudtam megírni a Magnyitogorszkot, jelenleg 3-1, az SKA nem tűnt ennyire tutinak (eddig 0-3).
Svédek:
Linköping - Vaxjo H
Skelleftea - Brynäs H
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum december 22, 2014, 08:45:52
Mai napra a KHL-ből mehet a Jokerit - Dinamo Riga összecsapás hazaiba. Akinek karácsony előtt nincs elég izgalom az életében, az esetleg rakhatja még a Pozsony - Ladát és a Zágráb - Nyizsnyekamszkot hazaiba (szerintem hosszabbítással érdemes).
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum december 27, 2014, 22:09:23
Holnapi tippek:
KHL:
- Avangard Omszk - Barisz Asztana H
- Novokuznyeck - Amur Habarovszk H
- Szibir Novoszibirszk - Vlagyivosztok H
- CSZKA - Szocsi H

EBEL:
- Linz - Innsbruck H

Szlovák Extra Liga:
- Kosice - Zilina H
- Piestany - Zvolen V (necces!!!)
- Skalica - Nitra V
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum december 30, 2014, 10:39:59
Mai tippek:

KHL:
- Szibir Novoszibirszk - Amur Habarovszk H 6-2
- Ak Barsz Kazany - Jugra Hanti-Manszijszk H 3-2
Kisebb szerencsével a Novokuznyeck is nyerhet a Vlagyivosztok ellen, de azért elég necces a dolog, bármi lehet belőle :)

EBEL:
- Linz - Olimpija Ljubljana H
Szintén kicsit több szerencsével a Dornbirn legyőzheti a Villachert.

Szlovák Extra Liga:
- Poprad - Skalica H 5-3
- Nitra - Martin H
- Trencin - Piestany H 4-0
- Zilina - Banska Bystrica V 2-5
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Lobotomus Dátum január 07, 2015, 11:09:33
Mai tippek:

KHL:
- Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Lada H
- CSZKA Moszkva - Vityaz Podolszk H
- Ak Barsz Kazany - Nyefytehimik Nyizsnyekamszk H
- Dinamo Riga - Jokerit Helsinki V
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Szurki Dátum január 08, 2015, 15:15:33
Faszom ki van az orosz bundás gecikkel....tettem egy 5-st a Sibir hoki győzelemre...
2. harmad közepén 2-0ra vezetünk, 2-1 a második harmad vége.
Erre a 3. harmad a hazai csapat kap 4 db emberelőnyt kb. zsinórban, köztük volt kettős emberelőny is...persze a sokadikat már belőtték...2-2, utolsó 5 percben már persze lófasz nem történik...rohadjanak meg ezek a faszszopók is!
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum január 09, 2015, 00:50:32
Oroszoknal vajon mert lehet csak 5-os kotesbe khl-t tenni?
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Szurki Dátum február 09, 2015, 14:13:38
Hát akkor én megtettem a Cska Moszkvát...lássuk mi lesz ma ezen a parázs kis meccsen :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum február 09, 2015, 14:23:56
én X2-be 1.50-ért :D
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Szurki Dátum február 09, 2015, 16:12:35
Nagyon szépen játsszik a CSKA, most egyenlítettek...remélem behúzzák! :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum március 19, 2015, 12:29:18
1.47 van rá, hogy 2 gólt lő a Metallurg. :D Ki nem hagynám.
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: Szurki Dátum április 07, 2015, 15:30:48
 CSKA Moscow-SKA St. Petersburg 7. meccs :)
Azért ez a meccs megérne egy misét :)
Hoki-szakik mit gondolnak? :)
Tegyük a házat is a hazaiak végső győzelmére? :)
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum április 07, 2015, 16:17:48
Nagyon meleg lesz. A kiállításokon sok fog múlni, főleg ha Radulov elborul szokás szerint.. Egy 4.5 vagy 5.5 under jó lehet. Győzelemre én nem mernék. :D
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum április 23, 2015, 09:09:49
Ma van a cseh döntő utolsó meccse is. A Trinec jó lehet, és elég jó a szorzó is rá. Vélemények?
Cím: Re:Fogadások Európai Bajnokságokra 2014/15
Írta: buszberlet Dátum augusztus 18, 2015, 00:02:11
1 hét és kezdődik a KHL. Tippek, esélyek? A Szpartakra kiváncsi leszek? Ha nem is nyerünk, azért jó lenne ha a 3 moszkvaiból mi jönnénk ki legjobban. :P