Bet365 Játékok - 30.000 HUF Bónusz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Új vagy a Játékok - bet365 oldalon?

Hogy emlékezetessé tegyék regisztrálásod, megjutalmaznak egy 100%-os Számlanyitási bónusszal. Egyszerűen fizess be/utalj át 3.000 Ft, vagy nagyobb összegben Játékok számládra és megajándékoznak egy 100%-os bónusszal, akár 30.000 Ft-ig.

Már rendelkezel bet365 számlával?

Amennyiben már rendelkezik bet365 számlával, de még nem játszott a Játékok - bet365 oldalán, használja ki a 100%-os Számlanyitási bónusz ajánlatunkat. Egyszerűen fizessen be/utaljon át 3.000 Ft, vagy nagyobb összegben Játékok számlájára és mi megajándékozzuk egy 100%-os bónusszal, akár 30.000 Ft értékig


Részvételi feltételek:

Fizessen be/utaljon át legalább 3.000 Ft összegben Játékok számlájára és jogosult lesz egy 100% bónuszra, akár 30.000 Ft összegig.
Ahhoz, hogy a bónusszal fogadhasson, a feljogosító befizetés/tranzakció összegét, egyszer meg kell játszania a feljogosító játékokon. A bónusz kifizetéséhez az eredeti befizetés/tranzakció és a bónusz összegét, 20-szer kell megjátszania. Megjegyzés: a bónuszösszegek előtt, a valódi számláján szereplő összegeket használjuk először.
A játékosoknak az első feljogosító befizetéstől, vagy átutalástól számított 30 napon belül kell igényelniük és teljesíteniük a bónuszt. Amennyiben a tét rollover követelményeit az említett 30 napon belül nem teljesítette, a bónuszegyenlegen szereplő összegeket elveszíti.
Ez az ajánlat nem érvényes az Egyesült Királyságban, Kínában és Taiwanon élő ügyfeleink számára.
Az akció 2011. június 30-án, angol idő szerint 23:59 percig érvényes.
Az ajánlat kódját a feljogosító tranzakciótól számított hét napon belül meg kell adni. Amennyiben az ajánlatkód megadása előtt igényel kifizetést vagy átutalást, a korábbi tranzakciók nem fognak beleszámítani a feljogosító feltételekbe vagy a rollover követelményekbe.
A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
Bármely nyereményt/bónuszt a bet365 saját belátása szerint, a valuta átváltási táblázat alapján számol ki.
Kizárólag valódi pénzzel megtett fogadások számítanak bele a fogadási követelményekbe.
Amennyiben a fogadási követelmények teljesítése előtt igényel kifizetést vagy átutalást egyenlegéről, a bónusz egyenleg és az ehhez jóváírt nyeremények elvesznek. Kizárólag az eredeti befizetési egyenleg vagy az eredeti kifizetési egyenlegen szereplő összeg vehető fel.
A következő játékokon megtett tétek nem számítanak bele a tét megforgatási (rollover) követelményeibe: Baccarat, Lucky 8, Multiplier, Think Poker, Holdem or Foldem, Fortune 36, Boule, Top Trumps, Baltimore Drop, Black or White, Generator, Paradice, Pinball Deluxe, Quick Seven, Texas Choose Em, Craps, Casino Hold'em, Joker Poker, Jacks or Better, Nyerőgépes duplázások, Videó póker duplázások és minden változata a Blackjacknek és a Rulettnek.
A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele a bónusz megjátszásának követelményeibe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb, díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési mód adatonként (pl. bank/hitelkártya száma) és megosztott számítógépenként, pl. iskola, nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy az összes ajánlatot visszavonja az ügyfelektől vagy az ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy használja a vezeték- és keresztnevét, a becenevét és az alias nevét bármely akciós bónuszhoz, a torna eredményekről, az akciók és a Progressive Jackpot nyerteseiről.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.


Ha még nincs Bet365 számlád, akkor IDE kattintván nyithatsz egyet.