Segítség

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Úgy rémlik volt Segítség topik, de mivel nem találom nyitottam egyet.

Na nekem is el kéne egy.

A gépem újfent szarakodik.azzal kezdődött, hogy a monitoromon el-elment a kép majd visszajött, aztán idővel egyre gyakrabban, míg most szinte alig működik. 3monitorunk van, mindhárom ugyanígy elfeketedik, de a gép rá van kötve a tvre is, és a tv-n minden gond nélkül ment/megy.
Aztán idővel bekapcsoláskor jön a sípolás mint hibaüzenet. 1hosszú, 2 rövid. Utánanéztem, videókártya hiba. Szóval van amikor sípol és be sem bootol a gép, de van amikor minden gond nélkül bekapcsol, és működik. mint most pl.

Milyen hiba lehet az, ami hol előjön , hol meg nem. Mert az én olvasatomban, ha valami elromlik és nem megy utána nem javul meg hirtelen csak mert kihúzok minden kábelt majd visszadugom. Elképzelhető hogy nem a monitorok a rosszak, hanem a videókari szórakozik így?

Most is a megy a gép, a tv látom a képet,de a monitor meg be van kapcsolva,de de full fekete, narancssárgán világít a led,nem zölden.


Videókártyám elvileg integrált, szóval ha jól tudom alaplappal együtt kéne cserélni. Én a gépet csak netezésre használom, semmi másra. szóval nekem megfelel a jelenlegi 512ram,7-8 éves provi stb..
Kb mi a legolcsóbb összeg amiből megúszhatom a cserét? Használtan is akár, mert tényleg csak netezésre kell gép.

Mindenféle ötletet, tanácsot, észrevételt, segítséget szívesen fogadok.

bocs a hibákért de a tv-n olyan kicsik a betűk, hogy szinte vakon gépelek.. Csak a hullámos vonalat látom,de azt hogy a szóban hol a hiba azt nem..

A technikai részéhez (nagyon) nem értek, de amikor olcsó használt gép kellett, akkor itt találtam a legjobb ajánlatokat:

http://www.pc-outlet.hu/hasznaltpc.htm

Asszem német cégektől leselejtezett, általában megkímélt gépek, 1 év jótállással.
Csak netezéshez már 20e környékén is találsz gépet (sőt, van 12-ért is), ami valószínűleg még erősebb is lesz, mint a jelenlegi masinád, a csomag ajánlatukban meg windows7 is szokott lenni olcsón.
(ha régi géped van és nem usb csatlakozós billenytűzetet és egeret használsz, akkor jó eséllyel azokat is cserélned kell, így nem árt megnézni az ajánlott csomagokat is)

A bp-i Árpád úti boltjukban többször vásároltunk új és használt gépet is (a szüleimet is itt "fegyvereztem fel". hehe), de elvileg van országos házhoz szállítás is.

Apródon, vagyis mostmár OLX-n is lehet olcsó gépeket kifogni, ha csak netezésre kell, akkor 15-ből simán megvagy, nekem is ilyen fullratyi gépem van, most akarok venni én is, ennyiből simán meg kell úszni

Alaplapi videokártya mellé betehetsz még egyet, majd az alaplapit ki is kapcsolhatod a biosból. A gép specifikációja szerint AGP-s videokártya kell neked, biztos kapsz pár ezer forintért használtat.

Mindezek előtt azért takaritsd ki szépen a gépet a portól, a hűtőbordákat és ventilátorokat is (használj kis ecsetet), lehet csak túlmelegedés is az oka.

Köszönöm.


Most benéztem a gépbe és a videókártya alatt van 3üres foglalat  Oda lehetne berkani esetlge egy másik videókártyát?

Idézetet írta: ncis88 Dátum május 04, 2014, 22:11:22
Köszönöm.


Most benéztem a gépbe és a videókártya alatt van 3üres foglalat  Oda lehetne berkani esetlge egy másik videókártyát?

Igen  ;)

Egyformák? Vagy 2 fehér 1 más szinű (lila, barna)?

Valaki tud valamit arról miért nem jön be a www.tipsport.sk?

Idézetet írta: stefi95 Dátum július 30, 2014, 22:36:04
Valaki tud valamit arról miért nem jön be a www.tipsport.sk?
Már megoldódott,újra megy!
Technikai malör lehetett!

Idézetet írta: stefi95 Dátum július 30, 2014, 23:03:37
Már megoldódott,újra megy!
Technikai malör lehetett!

Na most felhívtad rá Raskóné figyelmét.

Tegnap lekapcsoltam a notit nulla hibával. Ma bekapcsoltam, és a kijelzőn megjelent 3 vékony csík. Abból kettő állandó, egy néha előjön, néha eltűnik, ahogy a kedve tartja. Szerintem videókártya lehet a gond, mert az LCD panel nem sérülhetett, estére becsuktam a gépet. A kártya viszont integrált. Szerintetek érdemes szerelőhöz vinni a gépet, vagy vegyek inkább egy másikat (nagyjából 3 éve vettem 170.000 Ft-ért, kiszolgálta az árát)? Arra gondoltam, hogy veszek egy kisebb kijelzős gépet az utazásokhoz, ezt meg úgyis csak fogadásra meg pókerre használom, így bár zavaróak a csíkok, de csak addig, amíg nem szokok hozzá.
Viszont venni minden szín alatt akarok egy gépet, mert ingáznom kell majd külföld és Magyarország között. Tudtok tanácsot adni, hogy melyik gépet érdemes megvenni ezek közül:

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Touch
Intel® Core™ i7-3667U Processzor (3,2 GHz);
35,5 cm (14") HD+ 16:9 1600x900 MultiTouch LED Kijelző (matt);
8 GB RAM, 256GB SSD;
Intel HD 4000 Graphics;

vagy

LENOVO ThinkPad T440S
Processzor: 4M Cache, 2.10 GHz (maximum 3.30 GHz);
Kijelző: 1920 x 1080 FullHD ;
Memóra: 4GB + 4GB (integrált) RAM DDR3L;
Merevlemez: 512 GB SSD;
Grafikus kártya: nVIDIA 730M;
Operációs rendszer: Windows 8 Pro 64 Bit;

Üdv mindenkinek.
Egy kis segítség kellene hogy nyomon tudjam követni a fogadásaimat.Excel re gondoltam,ahol cellánként lefelé haladva nő a dátum és esetleg a beírt odds-ot megszorozza a téttel.Sajna totál nem értek hozzá,bármiféle segítséget megköszönök.

Köszi de bele sem kezdek mert,már próbáltam de ez nem nekem való.

Sziasztok olyan kérdésem lenne hozzátok használtok e valamilyen oldalakat akik sérültekkel eltiltottak foglalkoznak ? Esetleges kezdőkkel. Van egy amiről tudok http://injuriesandsuspensions.com/ Az ez meg van a LigaSpy ami fizetős. Ingyenes van még esetleg más sportokra is (hoki,kosár?) Vagy nincs értelme ilyesmivel foglalkozni?