Napi tipp - Augusztus 4.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Augusztus 4.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Young Boys-Lugano
2.5 gól felett
1.5
bet365

10 vesztes tippre zsinórban nem jár valami juttatàs? Anno a totón is lehetett nyerni nulla találatossal.

Labdarúgás: SZLOVÁKIA: Fortuna liga
2019.08.04.  19:00
Sered  - Dunajska Streda
Tipp: gólok száma  5.5 felett
Odds: 8.50
Iroda: bet365

A Dunajska Streda májusban a hajrában játszott 3:4-et a Sereddel. Most is könnyen elfajulhatnak a dolgok. A Szerdahely kiesett az EL-ből, maradt a bajnokság. Felejteni akarnak egy győzelemmel idegenben. Múlt hétvégén 5:1-re verték hazai pályán a Pohronie-t. A Sered is több gólt szerezhet. Akár extra sok találat is születhet a mérkőzésen.

bristol city v leeds
13 szoglet felett
4.75
Bet365

Az elmult evekhez hasonloan iden is extra sok szoglet volt a nyitofordulo penteki es szombati jateknapjan. Itt is van egy szoglet teren eleg eros csapat, ezert 14 szogletet varok a meccstol.

Labdarúgás, Angol Community Shield
2019.08.03. 16:00

Liverpool - Manchester City

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.66
Iroda: Bet365

Mindkét csapat fantasztikus szezont futott az előző szezonban: a City mindent megnyert Angliában, míg a Liverpool a BL trófeát tudta elhódítani. Nem lehet kérdés, hogy ennek a két csapatnak kell megvívni ezt a mérkőzést, ahol sok helyzetre és gólokra számítok mindkét csapattól.

ATP Washington
Kyrgios - Medvedev
Kyrgios nyer es 23,5 game felett
4.00
bet365

Mindketten szenzacios formaban vannak, nagyon jo dontok varok. A Prime Minister gyakorlatilag erinthetetlen, szettet sem vesztett, es a dontokben is lenyugozo a merlege. Kyrgiosnak mar a het elejetol kezdve feltunoen jo kedve van, Murray-vel szorakozott, nezoket olelgetett, Tsitsipas frissen befuzott cipojet vitte a gorognek, de ez most nem megy a tenisz rovasara, lathatoan elvezi azt is. Ez majdnem a peak Kyrgios, az pedig a vilagon barkit meg tud verni. Persze kisebb hullamvolgyek nelkul nem lenne onmaga, es az orosz is megteremtheti a maga eselyet, szoval hasonloan szoros meccset varok mint a romai, amit 2-1 -re nyert Nick. Mindketten jol szervalnak egesz heten, akar ket szettben is lejohet a hatar, egy tb-t amugy minimum varok (ami 1.61-nel lehetne jobb is).

2019.08.04. 18:30

Labdarúgás - Ukrajna Vyscha Liga
Shakhtar Donetsk - Karpaty Lviv
tipp: Mindkét csapat szeez gólt? ---» NEM
odds: 1,57
office: bet365

A címvédő ukrán bajnok hazai környezetben is fellép a nyitó fordulós 3-1 -es Oleksandria ellen aratott siker után. Az ellenfél a rendre vergődő Karpaty Lviv lesz, amely nyitányként a másik nagy a Dinamo Kijev ellen szenvedett laza 0-2 -es vereséget. Véleményem szerint a szerény képességű lembergiek a Shakhtar ideiglenes otthonául szolgáló Metalist Arenaban is gól nélkül maradnak és örülhetnek ha 2-3 góllal megússzák a kirándulást.

Budaörs - Nyíregyháza
17:30
foci, NBII

Tipp: 2,5 gól felett @ 1.70 bet365

A Szpari egy fiatal csapattal vág neki az évnek, szerintem alsóház teteje a realitás. A Budaörs együttesével az előző 4 meccsén overezett a Szpari, Bognár mester csapata igazi adok-kapok focit játszik. Egy biztos, a Szpari még messze nincs kész, 2-3 gólt biztosan kap, de ahogy a Budaörs együttesét, és Bognárt ismerjük, valószínűleg kap is. Nálam ilyen 3-1 körüli eredmény a realitás.

Labdarúgás   Germany - Regionalliga North
2019.08.04.     14:00
Norderstedt - Heider SV

tipp:2,5 gól felett
odds:1,5
bet365

Még nem találkozott egymással a 2 csapat a pályán.A Nordestedt a 7.,a Heider SV a 18. a bajnokságban.A hazaiaknak ez egy lehetőség szerintem mivel a vendégek igen rossz formában vannak és nem jó teljesitményt mutattak.A tippem:2,5 gól felett.

Atp Montreal selejtezo
2019.08.04. 19:00
Feliciano Lopez - Ivo Karlovic
Elso szett eredmenye 7:6 barmely jatekosnak
2.20

Karlovic az adogatasairol ismert, a merkozeseinek a nagyreszeben igy dol el a szett sorsa, rengeteg aszt ut, vegig 200km/h folott, fogadni meg nem nagyon tud. Lopeztol sem all tavol a tb, az elozo korben is ket rovidites utan jutott tovabb, nem hiszem h barkmelyikuk is hozza tudna szagolni az ellenfel szervaihoz, igy tie breaket varok az elso szettre (is).

Sziasztok!

Időpont: 2019.08.04. (18 óra)
Esemény: Foci Norvég bajnokság (Viking - Molde)
Tipp: mérkőzés gólszáma több mint három
Odss:2.20
Iroda:bet365
Indoklás:

Erős középcsapat a Viking és hazai pályán igen jól szerepel és (11:6) gólaránnyal áll!

Molde jelenleg az első helyen áll! Ahhoz,hogy meg is őrizze akkor nyerni kell a csapatnak!

Egymás ellen mindég több gólos mérkőzéseket játszanak az utolsó három is öt hat góllal ért véget!

Ma is több gólos lesz!

foci NB2

Ajka - Győr 2019.08.04 19:00
tipp: 2
odds: 1.91
iroda: pinnacle

Első forduló az NB2-ben. Necces tipp mert első fordulóban újonc ellen menni hazai pályán ahol még az Ajkát a hév, a lelkesedés, a szurkolók vinni fogják várhatóan, szóval veszélyes, de nekem megtetszett ez a tipp. Főleg azért mert láttam a Győrt egyik edzőmeccsén, az Újpest ellen, ahol igen jó benyomást tett rám.
Szerintem ebben a szezonban ott lehetnek elől, ha fel nem is jutnak de mondjuk 1-5. helyen lehetnek, elég jól igazoltak, nem sokat de NB2-es szinten azért minőségi embereket, Várit és Horváthot a Kisvárdából, ők azért NBI-ben is nem egyszer kezdők voltak, Dvorschákot Soroksárról. + új edző van aki működhet az új seprű jól söpör elvén, én legalábbis Boért a fiatal edzők között a tehetségesebbek közé rakom, Bcsabán is elég jó munkát végzett egy nagyon fiatal kerettel előző szezonban.
Az edzőmeccseken is igen jól muzsikált az ETO. Az olasz túrájukon a Serie B-s Pisával is ikszelni tudtak, 1-1 lett, ami azért nem rossz eredmény.
Az Ajka most jutott fel, igazoltak párat, de én ezt a keretet azért nem sorolom a jól közé NB2-ben, a felkészülési meccseken sem tűnt úgy, hogy nagyon összeálltak volna, NB3-as csapatokkal játszottak többször és nemigen tudták őket legyőzni.
Attól is függ majd nagyban a találkozó, hogy a Győr mennyire tud kemény, határozott, elszánt lenni az első perctől mert tudásban jobb csapat idén a Győr, de az Ajka a tudásbeli hiányosságokat biztos hogy lelkesedéssel pótolja majd.

Soccer » Slovenia » Prva liga »
O. Ljubljana - Triglav
tipp: 4,5 over
odds: 5,50
iroda: unibet

indok:
Olimpija kiesett az El-bol, már csak a bajnokságra (kupa) kell figyelnie. Tavaly 4-2 volt hasonló felállásban. Triglav idegenben képes gól/gólokra. 4-1es véget várok a meccsre.

Labdarúgás, Angol szuperkupa, 2019. 08. 04, 16:00

Liverpool - Manchester City
Tipp: Meccse eredmény/Mindkét csapat gólt szerez - Liverpool/Igen


Odds: 6,5
Iroda: Betclic

Indoklás: Nagyon erős megérzésem, hogy az idei szezon a Liverpoolról fog szólni. Klopp csapata igazán tavaszra ért össze, ellentmondást nem tűrően zsebelték be az Bajnokok Ligáját, és csak éppen lecsúsztak az angol bajnoki címről. Ha ott folytatják, ahol abbahagyták, akkor idén ők vehetik át a City szerepét - megnyerhetnek mindent, ahol csak elindulnak. 

A másik oldalon épp ellentétes a helyzet. Tavaly minden összejött a manchesterieknek, de volt egy olyan érzésem, hogy kicsit elkényelmesedtek a végére. Többen távoztak a csapatból, és a felkészülési meccseken mutatott teljesítmény sem volt túlságosan meggyőző.

Gólok biztosan lesznek, ez nem is kétséges; tovább úgy gondolom, a kilencven perc végén a vörösök örülhetnek majd. A tippem tehát: mindkét csapat gól szerez és liverpooli győzelem.

NB1
2019.08.04  18:00
Fehérvár - Kaposvár
2 (+1,5)
@2.16
unibet

Az EL fiaskó után lélektanilag gondolom nincsenek topon a fehérváriak meg persze fizikailag se 120 perc játék és egy fárasztó hazautazás után. Elképzelhetőnek tartok egy-két változtatást a kezdőben ami akár rá is nyomhatja a bélyeget egy önbizalomtól duzzadó újonc csapat ellen.