Sportfogadas.org Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: akran Dátum május 28, 2015, 11:42:44
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha egy napló az archívumba került, de megint elkezdtem vezetni akkor azt vissza tudom-e helyezni az aktuális naplók közé?


Írj Milannak. Ő visszahelyezi.


Hello!

Már a facebookon írtam, de eddig nem kaptam választ. Az lenne a problémám, hogy hétfő óta nem tudom az oldalt elérni tabletről. Mi lehet a gond?

Én a főoldalt nem tudom elérni, csak a fórumot. :(

Javitottam a hibát. Kösz, hogy jeleztétek.

Sziasztok,

Úgy látom, nem csak a Tippster7 tünt el, hanem pl. nekem az összes hozzászólásom és ezek száma a profilomból. Már 3000 felett voltam és most megint alatta vagyok. Azt hiszem ez gond lesz az SPF pontoknál.

Idézetet írta: LosGabos Dátum július 04, 2015, 15:03:03
Sziasztok,

Úgy látom, nem csak a Tippster7 tünt el, hanem pl. nekem az összes hozzászólásom és ezek száma a profilomból. Már 3000 felett voltam és most megint alatta vagyok. Azt hiszem ez gond lesz az SPF pontoknál.

Sikerült visszaszerezni a Tipster témákat, így vele együtt előkerült egy pár elveszett hozzászólás is.

Technikai okok miatt sajnos volt egy pár hozzászólás ami eltűnt. Sajnáljuk a történteket.

sziasztok, valamelyik admin segítsen, amit irok privát üzenetet nem látom a kimenő levelek között, de azt írja hogy üzenet sikeresen elküldte. akkor ilyenkor megkapja a cimzett? vagy sem?

Idézetet írta: horvathpeter32 Dátum július 27, 2015, 11:00:00
sziasztok, valamelyik admin segítsen, amit irok privát üzenetet nem látom a kimenő levelek között, de azt írja hogy üzenet sikeresen elküldte. akkor ilyenkor megkapja a cimzett? vagy sem?

A szerkesztő alatt jelöld be a mezőt, hogy kérsz egy másolatot. Egyébként az üzeneted valószínű, hogy az illető megkapja, miért is ne kapná meg? Max. ha tiltó listára helyez, akkor nem kapja meg.

Változások a fórum szabályzatban:

http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,3492.0.html

"2.2.4 Fizetős tippeket reklámozó weboldalak

Tilos olyan weboldalt reklámozni, amelyben fizetős tippeket ajánlanak."

"5.3. Chat + annak használata

A sportfogadas.org fórumon a regisztrált felhasználók számára egy chat is rendelkezésre áll.
Minimum 25 hozzászólásra van szüksége egy felhasználónak annak érdekében, hogy a chatet igénybe vehesse.

Mivel ez egy sportfogadás profilú chat, ezért az alap téma a sportfogadás. A személyes frusztrációkat privát üzenetben lehet megtárgyalni, míg a trágár beszéd, illetve a személyes sértegetés szigorúan tilos és a chatről való kitiltással jár."

Idézetet írta: SPF Admin Dátum április 08, 2016, 14:23:02
Változások a fórum szabályzatban:

A személyes frusztrációkat privát üzenetben lehet megtárgyalni, míg a trágár beszéd, illetve a személyes sértegetés szigorúan tilos és a chatről való kitiltással jár."

Nem tudom, hogy mi lehet a háttérben, de nem értem az okát ennek a változásnak. Ez egy valós idejű beszélgetés, ahol az ember olykor beír olyan dolgokat, amit egy aktuális topikba valószínűleg nem írna be. A csetből is csak a beszélgetések utolsó néhány sora látszik, a többi 'elszáll', ha valaki nincs folyamatosan rajta, ezért is nem értem, hogy miért zavarja ez bárkinek is a szemét.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy sokaknak ez a cset nem is mindig a sportfogadásról szól, hanem inkább a kikapcsolódásról, 'őrültködésről'. Elég régóta szerves tagja vagyok a csetes közösségnek, de én 'karrierem' alatt sosem láttam olyan dolgot, hogy ölre mentek volna a felek.

Amúgy is, ha valakinek nem tetszik egyik sporttárs, akkor le lehet tiltani, és véget is lehet vetni a személyes dolgoknak.

A trágár szavak a gumiszobában megengedettek, ahol gyakorlatilag a 10 évre visszamenő dolgokat is fel lehet keresni, a múló cseten meg nem?

Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja?!

Tejfelt már sosem szívathatom többé az Arsenallal, és Bázlert sem a szerencsétlen Pulival?

Meggyőződésem, hogy sok ember nem is kifejezetten a tippek miatt jár csetelni, hanem a társaság miatt. Ilyen változások mellett - ahol minden sorra oda kell figyelni - élvezhetetlen lesz az egész. Remélem nem döglik be miatta ez a jól kialakult mag/társaság...

Eszünk ágában sincs megszüntetni a chatet, vagy egyáltalán bántani a társaságot, de szükség volt némi pontosításra.

Ugye alapból a chat mindenkinek elérhető, s nem 5-8 személy számára lett kitalálva. Nem csak "rátok" érvényes, de legtöbbször ilyenkor ha egy új arc jön, akkor azt a jó nép nem biztos, hogy meleg szívvel fogadja, hisz "mit keres az ott?".

Mi arra buzdítjuk a népet, hogy aktív legyen a fórumon/chaten, s csak azt szeretnénk elérni, hogy e két fronton ne legyenek akadályok.
Tehát csak pontosítani szerettük volna, hogy a chat mindenkié.

A másik dolog meg a "szívatás". Ezzel sincs semmi bajunk, nehogy már emiatt bukna a dolog, de amikor az ember non-stop ezt látja, hogy "Lúzerpul, meg Szarzenál", akkor mi motiválja, hogy belépjen a chatre? Ennyire nem lehet dedós szint.

Biztosak voltunk benne, hogy amennyiben a chat szóba kerül, akkor "bepánikoltok", de még egyszer megismétlem: lehet használni, nyugodtan lehet írogatni, "kikapcsolódni", nem szabjuk meg, hogy mit, csak irányelvként írtunk egy témát.

Töröltük a szabályzatból a "korlátozást" a chatre vonatkozóan, de továbbra is megkérjük a chat használóit, hogy az ottani beszélgetés amennyiben lehetséges a sportfogadásról szóljon.  :ok:

Kedves Adminok.

Az Olimpia alatt lesznek kifejezetten az olimpiára specializálódó játékok/promók?

Idézetet írta: ncis88 Dátum június 23, 2016, 12:25:53
Kedves Adminok.

Az Olimpia alatt lesznek kifejezetten az olimpiára specializálódó játékok/promók?

Ha lesz Olimpia, akkor miért ne?  :cya: