kezdő kérdések

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én is így csinálom, jobban szeretem százalékosan látni, az valahogy hétköznapibb, átlagosabb számomra. Pl egy boltban is árcsökkenés százalékos, betegségnél túlélés, lakosság vmilyen része is százalékos, iskolában is százalékra adták a jegyeket stb. Azt is át szoktam gondolni, hogy tízből vajon hányszor lenne az, amit várok. Ez kicsit agyalósabb, de végső soron ez is százalékos alapú. Ha a saját predikcióm nagyobb, nálam már jó fogadásra.

Idézetet írta: sportbettorpro Dátum október 28, 2021, 20:19:50
Sziasztok! Lehet, hogy nagyon ostoba kérdés, de nálam teljesen alap, hogy próbálom megsaccolni az egyes kimenetelek esélyét "gondolatba". Ha látok egy oddsot, pl. 2.5, tudom, hogy ez 40%-ot jelent, majd én is megpróbálom megsaccolni az esélyét a kimenetel bekövetkezésének, pl. szerintem kb. 50%, 45%, 35%. Ha 40-nél magasabb, az már megéri. Bár ez sosem pontos végülis, mindig téved az ember valamennyire. De a legtöbben azt mondják nekem, hogy ők nem saccolgatnak, csak érzik, hogy ez jó vagy rossz, plusszos vagy mínuszos rátenni. Ti hogy csináljátok ezt? Nagyon egyedi, ahogy én csinálom, és mindenki a második módszert szokta? Legalább kiszámoljátok ti is, hány százalékot jelent az odds?
Hát én is saccolgatok,de a legtöbb esetben a megérzésemre támaszkodom.Igaz hogy az nagy ritkán jön be,de ez csak játék,mert ha komolyan venném nagyon rá lehetne fizetni.