Mennyei Kettő Fogadások 2016/17

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: butyi Dátum június 04, 2017, 20:13:31
jó időre elég is volt az nb2-ből, ez a színvonal elviselhetetlen  ;D

Ehhez fel kell nőni, hogy értékelni tudd! :) Egyébként meg....mindegy inkább nem megyek bele, mert hosszú vita lehetne belőle, meg érzem magamban, hogy kezd feljönni bennem a méreg, és butyit kedvelem, nincs kedvem összeveszni ezen vele  :)

ezt csak mint egy egyszeri tévénéző mondtam(egyik csapatot se ismerem), viccen kívül egy kínzással ér fel..
persze az nb1 sem jobb ;D

Idézetet írta: butyi Dátum június 04, 2017, 20:37:41
ezt csak mint egy egyszeri tévénéző mondtam(egyik csapatot se ismerem), viccen kívül egy kínzással ér fel..
persze az nb1 sem jobb ;D

Tény, hogy én elfogult vagyok, és a nagy öreg fater is azt vallja, amit Te, szóval elhiszem, hogy szenvedtél  ;D Én sajnálom, hogy vége a szezonnak, jól lehetett vele profitálni sportfogadói szempontból is.

#153 június 04, 2017, 21:28:12, firgabácsi
Ez egy messzire vezető vita lenne, én tudom van sok srác aki ma csak topfutballt néz tv-ben és annyi. Úgy nagyon nehéz megérteni még az NBI-et is, nemhogy az NBII-őt. Közhelyeket tudnék mondani, hogy kicsit zöld, kicsit savanyú, de a mienk és hasonlókat.
Erre vagy kijön valaki és ráérez a hangulatára vagy nem, szerintem így működik.
Ez a mai komoly hangulatú, nagy indulatokat kiváltó meccs volt, de hát tudtuk hogy így lesz.
Kisebb csoda, hogy a Balmaz NBI-es lett ezzel a háttérrel és álománnyal. Valószínű csak átszálójegyet váltott, Feczkó szinte biztosan távozik mert az MTK-val pl. nem tud a Balmaz versenyezni.
Akárhogy is, elmondhatják hogy voltak NBI-ben.
Egyelőre nehéz elképzelni, hogy jövőre ide jön egy Fradi.

Röviden és tömören megfogalmaztad a mondandód elején, amit én is gondolok! :)

Idézetet írta: markymark Dátum június 04, 2017, 14:01:22
Ja hogy a mi adónkból nyomják. Oké,szimpi.

Idézetet írta: Kampós Dátum május 23, 2017, 21:05:44
Egyébként miért troll a Fideszes? Az ország 2/3-a troll ezek szerint?

Markymark egy másik topikban már kifejtették, hogy az ország 2/3-ának ez az irány megfelel. Kisebbségben vagy sajnos, a stadionépítés, pénzszórás nincs a nép akarata ellen. A többség örül, hogy erre megy el az adó. Mivel ezt már megszoktam, ezért nekem a legrosszabb tanulság ebből az egészből az, hogy a focihoz még a kisebb szinteken is egyszerűen pénz kell. A játék szépsége nem a játék öröméből fakad, hanem meg lehet venni kilóra.

A másik témához annyit szeretnék hozzátenni, hogy az angol másodosztályban sem játszanak szépen, de mégis vannak nézők. Bizonyos népeknél még megvan az élő (nemchates) közösségi szurkolásnak az a fajta vonzóereje, ami a játék minőségétől függetlenül megtölt egy stadiont. A magyar nép nem ilyen, inkább arról vitázik, hogy Messi, vagy Ronaldo alsógatyája a divatosabb. Szóval részemről maximális respect az utolsó mohikánoknak, akik irányt mutatnak egy közös rigmussal az ellentábornak, hogy mikor is indul a busz.

Idézetet írta: TiB Dátum június 04, 2017, 21:47:41
A magyar nép nem ilyen, inkább arról vitázik, hogy Messi, vagy Ronaldo alsógatyája a divatosabb. Szóval részemről maximális respect az utolsó mohikánoknak, akik irányt mutatnak egy közös rigmussal az ellentábornak, hogy mikor is indul a busz.

Ennél szebben nem is fogalmazhattad volna meg. Ezért is komálom nagyon a Futballkutatót, meg a Focibolondot. Én is ha tehetem a környékbeli megye meccsekre is kinézek, mivel a Vác sajnos nem lehet otthon. A helyi termék, sport a nyerő!  :beerchug:

Sajnálom a Kisvárdát, viszont a közvetítés alatt kétszer is felkiabáltam, hogy "Ott a Pisti!" ????


Aki buzipornót néz annak nehéz megszoknia a heterot. ????

Erő, izom, "C"-vitamin mindenkinek!  ;)

Először is a nap legfontosabb híre az, hogy én maradok a "Dream Team"-ben.  ;)

Másodszor, szerencsésen hazaértem! Ez a családom számára és a számomra fontos.  ;)

Harmadszor, holnap is felkel a nap!!  ;D ;D ;D


Idézetet írta: firgabácsi Dátum június 04, 2017, 21:22:25
Erre vagy kijön valaki és ráérez a hangulatára vagy nem, szerintem így működik.

Ennek az egésznek ez a lényege!  :beerchug: :beerchug:




Idézetet írta: Várda64 Dátum június 04, 2017, 23:59:12
Erő, izom, "C"-vitamin mindenkinek!  ;)

Először is a nap legfontosabb híre az, hogy én maradok a "Dream Team"-ben.  ;)

Másodszor, szerencsésen hazaértem! Ez a családom számára és a számomra fontos.  ;)

Harmadszor, holnap is felkel a nap!!  ;D ;D ;D


Ennek az egésznek ez a lényege!  :beerchug: :beerchug:

Örülök, hogy hazaértél. Azt gondolom, hogy ti jövőre is jó eséllyel szálltok harcba a feljutásért, a Balmaz viszont megragadta azt az esélyt ma ami nekik alighanem soha nem tért volna vissza.
Jövőre nehéz lesz mindenkinek, lesz egy MTK és egy Gyirmót, mindkettő vissza akar kerülni + lesz egy Győr aki igaz NB3-ból jön, de tuti azonnal célba veszi az NBI-et, legalábbis gyanús. És akkor ott vagytok még ti és a Nyíregyháza, utóbbi egy igen tehetős tulajjal aki valószínűleg most jobban fog majd igazolni mint tavaly.
Még azt tenném hozzá, hogy tényleg van a magyar focinak, főleg alsóbb osztályokban, egy olyan hangulata ( bája??), nem tudom minek nevezzem, ami nincs máshol. Ebben benne van minden, a játék színvonala, a sör előtte, utána, alatta a haverokkal, a néha totál alkalmatlan játékvezetők, a rossz pályák, a vicces figurák a stadionokban stb. Az egész összeáll valami különös egésszé amit aztán vagy nagyon szeret valaki vagy nem. Na meg tényleg közhely, de nagyon fontos az, hogy a mienk.
Én voltam sok más meccsen, külföldi meccsen, nagy meccseken is, BL döntőn, PL meccseken, a Nou Campban, San Siróban, nem sorolom, mindet imádtam, nagyon jó tényleg, mindnek megvan a saját hangulata, de egy NB2-es meccs, hát az valami más  ;) Vagy egy U19-es NBI-es a játékosok szüleivel mint nézőkkel körítve.

Nem érzem úgy, hogy helyünk lenne az első osztályban, sőt egy pillanatig sem éreztem úgy, csak jött a lehetőség, hát akkor miért ne. De nincs bennem olyan istentelenül nagy keserűség. Megpróbáltuk, nem sikerült. :)
Lehet itt, lehet a belső topicunkban én már hónapokkal ezelőtt azt mondtam, hogy nekünk először "be kell lakni" az NB II-t, utána lehet további terveket szövögetni. Tavaly újoncként negyedikek lettünk, idén másodéves újoncként harmadikok. Nem rossz ez és ha az akadémiánk úgy fog majd funkcionálni, mint ahogyan egy akadémiának kell, akkor a "mi kutyánk kölykei" sok örömet fognak majd szerezni nekünk. Büntetőjogi felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni, sokan cserélnének velünk az alattunk végző csapatok közül. :)

És akkor egy pár válasz:

Tudom én, hogy ez totálisan élvezhetetlen egy kívülálló számára. Ráadásul tegnap még ezt az egészet megfejeltük egy nagyon gyenge játékkal. De biztosítok mindenkit nem ezzel a játékkal jutottunk idáig, folyamatában kell nézni ezt a dolgot és ebben azért voltak egészen tűrhető meccseink is. Ez nem világszínvonal, de még csak nem is első osztály. Ettől függetlenül én amíg élek maradok a TiB által felemlegetett utolsó mohikánok között.  :ok:

Pénz, stadion. Ez a stadion valahol ebben az országban mindenféleképpen felépült volna, ha nem Kisvárdán akkor máshol. Hogy miért itt épül? Mert itt még nincs.  ;D
Pénz nélkül ezt nem lehet csinálni!! De nem lehet csinálni színházat sem, mozit sem, TV-t sem és még sorolhatnám. Nagyon-nagy tévedés, hogy Kisvárda az egyik leggazdagabb csapat a másodosztályban. Biztos forrásból tudom, hogy a mezőnyt tekintve a 8.-9. helyen áll a költségvetésünk. Ebből lett egy dobogós helyezés. Ez csípi sokak szemét. Nekem kívülállóként sokkal jobban csípné a szemem, hogy pl. egy Nyíregyháza, egy Zalaegerszeg, egy Békéscsaba nagyságrendekkel nagyobb összegből miért csak annyit tudott összehozni, mint amennyit.
De hangsúlyozom, pénz nélkül ez nem megy, még ilyen szinten sem!! Jól fogalmazott a Górénk, vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Idézetet írta: SPF Admin Dátum június 04, 2017, 21:59:25
Sajnálom a Kisvárdát, viszont a közvetítés alatt kétszer is felkiabáltam, hogy "Ott a Pisti!" ????

Ott voltam Górékám! Nem tudom látszom e vagy sem, mert nem volt még időm visszanézni a felvételt. Bulinak jó volt. A buszokon oda-vissza söröztünk, szurkoltunk, táncoltunk. Mondjad már, egyszer élünk!!  ;D



Én úgyis Balmazra járok ki, úgy néz ki a tavalyi szezonban szerencsét hoztam nekik  :beerchug:

Idézetet írta: Kampós Dátum június 04, 2017, 20:50:48
Hajdú-Bihar az új vidéki fellegvár, mostantól két MB1-es csapatunk van.  :beerchug: :beerchug: