Napi tipp - Október 20.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Október 20.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!



Jégkorong, Németország: DEL Bundesliga, 2019.10.20. 19:00
Eisbären Berlin - Ice Tigers Nürnberg
Tipp: 6.5 gól felett (rendes játékidő)
Odds: 2.75
Iroda: Unibet

Mindkét csapat jó formának örvend, utolsó 5 fellépésükön 4-4 győzelmet értek el, tehát minden adott egy újabb izgalmas találkozóhoz. Legutóbbi 4 egymás elleni mérkőzésükön mindig simán lejött volna ez a határ (6:4, 2:5, 5:4, 4:3), így ismét érdemes lehet a gólokba fektetni, véleményem szerint most is összejöhet minimum 7 találat.

Foci - Thaifold 4. liga
Pattani v Watbot
2.5 over
1.9

2019.10.20. 17:30
Mu - Liverpool
Tipp: 5,5 gól felett
Odds: 13,00
Iroda: unibet
A hazaiak pocsék formában vannak és általában kevés gólos meccseket játszanak. Viszont ma valószínűleg a vendégek akarata fog érvényesülni, akik rendszerint megszórják aktuális ellenfelüket. Szerintem mindkét csapat befog találni, a vendégek többször is.

La Liga 18:30
Bilbao-Valladolid
Bilbao -1.5 gól
3.30
bet365

A Bilbao otthon hagyományosan erős ellenfél.


BuLi 15:30-kor
Koln - Paderborn
4,5 gol felett
3.45
pinnacle

A ket ujonc egyarant a kieses elkeruleseert kuzd, igy itt a harom pont a cel mindket egyuttesnel. A vedelmeben egyik csapat sem bizhat, tehat tamadni kell, a Koln csataraiban inkabb csak a potencial, a Paderbornban viszont a golok vannak meg (Leverkusennek es a Bayernnek is kettot vertek). Tavaly 5 es 8 golos merkozest jatszottak a BuLi2-ben (es egy 8 golos felkeszulesit), sztem ma is lesz par dugo. A Paderborn 1,5 felett 2.25-ert szinten tetszik.

Sziasztok!

Időpont: 2019.10.20. (15 óra)
Esemény: Foci Olasz"B" bajnokság (Pisa - Crotone)
Tipp: Összesített gólok/mindkét csapat szerez gólt igen és (2.5) felett
Odds: 2.60
Iroda: bet365
Indoklás:

Pisa jelenleg (14) helyen áll a bajnokságban!

Ahhoz,hogy előrébb kerüljön nyerni kell a mérkőzést!

Az esélye megvan rá hiszen van jó gólszerző játékosa mint a csatár Michele Marconi (7) góllal!

Crotone jelenleg a második helyen áll és nagy küzdelemben van a feljutásért és  a bajnoki címért!

Győzelmével jelentősen biztosíthatná az esélyét!

Kiváló gólszerző játékosai vannak mint a csatár Simy (4) és a középpályás Ahmad Benali (3) góllal!

A motiváció a jobb helyezésért ma gólokban lesz látható!

Alavés - Celta
12:00

Tipp: figyelmeztetések pontos száma: 10 @ 70.00 (betclic) (sárga lap 1 pont, azonnali piros 2 pont, ha egy játékos 2 sárga után kap pirosat, 3 pontot ér, tehát egy játékos max. 3 pontot 'gyűjthet')
(én a 9, 11 és 12+ pontokra is teszek privátban)

és akkor az indok:
Igazából sok érv és ellenérv van. A tipp egyértelmű, sok lapot várok. Ehhez megfelelő a két csapat helyezése, alavés kieső helyen áll, Celta sem sokkal jobban, a 16. pozícióban. Nyerni kell, mese nincs. Valószínű, hogy a válogatott meccsek alatti időben valamennyire feltöltődtek a játékosok, és talán picit labdaéhesebbek jelenleg. A játékvezető JLG Gonzalez, aki a Betis-Getafét is fújta, 8 sárgás, 2 pirosas meccs volt, ha jól emlékszem, de ott jött a betclic féle 12+ 101.00-es oddson. Egészen kiszámíthatatlan spori, bajnokin például a Betis-Getafe ámokfutás előtt és után is lehozott bajnokit 1 és 2 sárgával, ami kisebb csoda akármilyen LaLiga meccsen.
A Celta részese volt az idény eddigi legfurább meccsének, ahol a hazai Granada elleni találkozón Prieto spori már az első fi-ben két hazai spílert lezavart, és emlékszem, hogy volt még egy 3. szitu, ha nincs előtte két piros, tuti lett volna még egy piros. Ott félidőre 6 lap ki lett szórva. Persze kikapott a Celta, fontos pontok gurultak ott el. Mindkét csapatban megvannak a potenciális lapmágnesek, Pina Isla vagy Wakaso hazai oldalon például ritkán hoz le meccset lapok nélkül. Szóval nem kérdés, hogy a tabellára nézve mindkét csapatnak nyernie kéne, de elég gólképtelen együttesek eddig, ami főleg a Celtánál fura, szóval nem zárom ki, hogy megint frusztrált lesz pár játékos, ami miatt megint jönnek a lapok, akár dumáért, vagy csak elszakad a cérna.
Ami a tipp ellen szól, az igazából egyedül az időpont. Egy déli meccsre azért nem lehet annyira rápörögni, bár talán 3 fordulóval a mostani előtt volt egy déli 9 sárgás találkozó, ha jól emlékszem.
Az időpont miatt én a 9; 10; 11; 12+ pontra is teszek, 5000 Ft-ot szórok szét a négy tippre, hátha valóban sok lap lesz. Ha ez mondjuk 21:00-ás meccs lenne, sokkal többet is megérne nekem, de félek tőle, hogy a korai időpont miatt nem lesz igazi lüktető tempó. Ja, meg igazából a sárga lapos tippnek az is sokszor ellensége, amikor megvan a két tuskó csapat, de nincs gól. Mert ugye 0-0-nál egyik fél sem kockáztat még olyan sokat, de ha van gól, legalább az egyik kényszerben van, így kialauk némi játék, kontra-rekontra, ami lapokat generál.

De még valami. Igazából csak megérzés, egyszer ha sok időm lesz utánaszámolok, de idén a LaLiga meccseken mintha a vasárnapi találkozók sokkal lapgazdagabbak lennének. Így érzetre minimum ilyen 35-65 % az arány a szombati-vasárnapi meccseket tekintve. Lehet ez kisimul az idény végére, de tegnap sem volt extrém sok lap sehol, ma igazából mind az öt meccsben benne lehet a lapeső.

Az esti két meccs is jó lehet lapokra, a Bilbao-Valladolidot Manzano vezeti, idén kegyetlenül szórja a lapokat, idei négy Laliga meccséből 3 olyan volt, ahol villant a piros is, ami meg duplán számít.
Sevilla-Levantét Cuadra Fdeznek adták, ő sem szokott spórolni.

De nekem érdekes lehet ez az Espanyol-Villarreal is. Del Cerro idén eddig visszafogja magát, azért a párosítás nem rossz. Az Espanyol ugye új edzővel dolgozik, Gallegót seggbe rúgták, ami nem véletlen, hisz kb Fradi szintet hozott a katalán csapat. Ott vannak a zavargások, tüntetések, talán a játékosokra is átragad belőle valami. Egy pörgősebb Espanyolt várok, és akkor ott a Villarreal, amely az előző idényben simán top3-as volt lapokat tekintve. emlékszem, még a bajnokság vége felé a játékosok lapjait tekintve a top5-ben 3 Villarreal játékos volt, de Funes Mori is jött felfelé, amikor egyre több lehetőséget kapott, talán lehet be is jött a top5-be. Idén eddig a Villarreal lapokat illetően elég visszafogott, ami nekem fura, bár az említett lapgyűjtögetők közül kettő is távozott. Mondjuk Albiol sem tétlenkedik, 4 lapja van, ma biztos megkapja az ötödiket. Ami pedig még kedvezhet a lapjárásnak, hogy az Espanyol ugye otthon kezdeményezni fog elvileg, a Villarreal meg kontrázhat kedvére, Chukwuezét és Toko Ekambit azért lefutni nem könnyű, én például nagyon kedvelem az olyan párosításokat, mint ez is, ahol a hazai csapat lépéskényszerben, a vendég meg remekül kontrázó csapat, sok jó egy-egyező játékossal. Kár, hogy nem egy Mateu Lahoznak adták, de talán del Cerróval is kiszakadhat a lapzsák.

Ma mind az öt meccsben benne van, hogy valahol kijön egy extrém magas lapszám, ilyen oddsok mellett meg elég lehet egy olyan meccs az ötből, ahol meg-megszalad valamelyik spori keze. Mondjuk a Bilbao meccsén elég gyengék a szorzók, de elnézve Manzano adakozó kedvét, talán nem véletlen.

2019.10.20 16:00

Espanyol-Villarreal  Espanyol 0,5 több lap+Villarreal 1,5 több lap
Odds:1,5
bet365

A Spanyol bajnokságban néha komoly lap kiosztás szokott születni.Ma ezen a mérkőzésen nem várok sokat,de ennek lap mennyiségnek le kell esnie.

Tenisz női WTA Luxemburg
2019.10.20. 15:00

Goerges - Ostapenko
Tipp: Goerges + 21,5 gém felett
Odds: 3,25
bet365

Kiemelés alapján Mertens-Goerges lett volna az álomdöntő, de szerintem jobban jártunk, hogy a lett kiejtette a belgát. Tette ezt úgy, hogy az ász-kettős hiba mutatója 1-14 volt ;D A szervával tudjuk, hogy sokszor meggyűlik Ostapenko baja; az elmúlt 2 mérkőzésen viszont tudott javítani; Lottner ellen már az ászok voltak többségben. A lett zsinórban a második döntőjét játszhatja, két hete szinte folyamatosan a pályán van. Eddig fizikálisan jól bírta, de bármikor kijöhet rajta a fáradtság; abból pedig a hibák.
Goerges kicsit megnehezítette a saját dolgát az idei tornán, ugyanis az első három mérkőzésén rendre elbukta az első szettet. Az elődöntőben Rybakina ellen már 2 szettben letudta a továbbjutáskérdését. Nekem az az érzésem, hogy Goerges tudott emelni a játékán és ezt várom a döntőben is, míg Ostapenko már a határait feszegeti. A lett arra jó lesz, hogy ne simán nyerjen a német, de végül meg kell hajolnia a címvédő előtt.

NB2 foci

Győr - Vác 2019.10.20 17:00
tipp: HT/FT 1/1
odds: 2.10
iroda: bet365

A Vácról sokszor volt szó már. alig tudtak elindulni végül az NB2-ben, nagyrészt fiatal vagy máshova nem kellő kölcsönjátékosok alkotják a keretet. Pénz éppen hogy csak van náluk, volt meccsük ahol lelkesedéssel tudták pótolni tudásbeli hiányosságokat, remélem a mai nem ilyen lesz.
Az erősebbek ha komolyan veszik ellenük akkor több góllal győznek általában, múltkor az MTK eléggé nagyképűre vette a figurát és úgy nyert végül 3-1-re a Vác otthonában, előtte a Vasas 4-0-ra nyert ellenük.
A Győr kissé rapszódikus, de mindenféleképpen az első 5-be kellene lennie a végén, de akár fel is juthat ha úgy alakul, legalábbis ehhez mérten igazoltak a nyáron, egy sor meglehetősen jó név került hozzájuk. Egyelőre felemás a teljesítmény, most éppen egy kevésbé sikerült meccs után vannak. ez a meccs ideális lenne elvileg önbizalomhelyreállítónak.
Boér ezt nyilatkozta: : ,,Az újabb válogatott szünet megfelelő pillanatban érkezett, hiszen kisebb hullámvölgyben voltunk. Bízom benne, hogy sikerült minden hibát kijavítanunk, és a vasárnapi mérkőzésen újra a győzelem útjára tudunk lépni. Egy pillanatra sem szabad lebecsülni az ellenfelet, de azt gondolom, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, és ezt a tényt ki is fogjuk vinni a pályára."
Én azt várom, hogy itt a Győr elejétől neki fog menni a Vácnak, megpróbál dominálni és hamar döntésre vinni a dolgot. Remélem nem kontrázzák meg őket vagy nem éppen ma jut eszükbe leadni nagy oddsszért. 
Az over is elég esélyesnek tűnik ide, lehet a végén kiderül hogy az volt a jó tipp :D

Sziasztok!

Labdarúgás Német Bundesliga 1. 2019.10.20
Mérkőzés: Machester United - Liverpool
Tipp: Liverpool nyer -1-es hendivel (0:2 már ok)
Odds: 2.88
Iroda: Unibet

Indoklás: A United nincs jó formában, sok a hiányzója és a Liverpool a jövőheti BL fordulóra való tekintettel bemelegíti a lövőtechnikát. 0-3-ra tippelek.

Labdarúgás Magyarország NB2
2019. 10. 20. 17:00

Vasas - Haladás

Tipp: Vasas
Odds: 1.75
iroda: tippmix

Kíváncsi lettem volna Várda véleményére, de sajna nem elérhető, így saját kútfőből rakom meg. A Haladás és Supka nálam egy vicc, nem hiszem el, hogy még van olyan magyar csapat, ahol ez a fickó még edzősködhet. Komolyan mondom, inkább Horváthferi maradt volna, ő legalább vicces. A Hali idegenben eddig csak a Barcikát verte, de azt a meccset Putnokon játszották, szóval nem volt hazai csapat ott. A Vasas nem olyan béna, mint az eredmények mutatják, az MTK ellen 10 emberrel tolta Ivan Rados kiállítása után, mégis a 80. percig partiban voltak, utána estek össze. Utána Vácon már aláztak. Balajti felépült, a Halinál Bosnjak sérült. AirSanyi duplát várok, és hazai gálát!
Nagyot ment Latzka a sorozatban, gratu, toltam a tippjeit én is. Szurkoltam a Lyon-nak, de gyökér egy csapat az.

Nykobing-Fredericia
2.5 több gól+ Fredericia 0.5 több gól
Odds:1.5
Bet365

Egymás ellen általában overes meccseket játszanak. Ma folytatódik ez a tendencia.

Soccer    Netherlands - Eredivisie
2019.10.20.     14:30
Groningen - Sparta Rotterdam

tipp:over 2,5 goals
odds:1,87
Betfair

A 2 csapat legutóbbi 10 egymás elleni mérkőzéséből 7-en született 3 vagy annál több gól , 2017-ben találkoztak egymással utoljára.A hazaiak a 12. , a vendégek a 8. helyen vannak jelenleg a tabellán.A 2 csapat legutóbbi 5 mérkőzésének mérlege körülbelül egyforma, 5-ből 2 mecsett nyertek.A tippem:2,5 gól felett.