Foci-vb 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri meg a 2022-es foci-vb-t?

Brazília
36 (40.9%)
Franciaország
16 (18.2%)
Argentína
13 (14.8%)
Portugália
2 (2.3%)
Anglia
9 (10.2%)
Hollandia
3 (3.4%)
Horvátország
2 (2.3%)
Marokkó
7 (8%)

Összes szavazó: 86

Szavazás lezárva: december 09, 2022, 10:13:31

B. csoport továbbjutói: 1. Anglia 2. Egyesült Államok

Stephanie Frappart történelmet ír Katarban

A francia Stephanie Frappart lesz az első női játékvezető egy férfi világbajnokságon, miután őt választották ki a csütörtöki Németország-Costa Rica összecsapás vezetésére.

A világbajnokságok legnagyobb balhéi

Nincs nagyobb megtiszteltetés a labdarúgásban, mint képviselni a saját országod egy világbajnoki döntőn, de ez az érzelmek elszabadulásához is vezethet és az évek során volt már néhány látványos balhé azért.


Jelesen viselkedtek az angol és a walesi szurkolók

Itt van valami, amiről nem minden alkalommal olvashat az ember, amikor Anglia és Wales egymás ellen lép pályára!

Nagy csalódás ez az idei dán válogatott.

Idézetet írta: Admin Dátum november 30, 2022, 18:09:00Nagy csalódás ez az idei dán válogatott.
Az.
Ennyit tudnak.

Van Gaal felhúzta magát a médiavisszhangon

Louis van Gaal holland menedzser heves szóváltásba keveredett, amikor a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a holland riporterek a csapat játékstílusáról faggatták, annak ellenére, hogy a katari vereséget követően továbbjutottak a nyolcaddöntőbe.

Jobban járt  volna mindenki ha  kisem utaznak a dánok, Katar bojkott stb.

Én nem a dánokban keresem a hibát, hanem magamban. Megyek az újabb és újabb pofonokért a TV elé, hiszek abban, hogy végre látok egy jó meccset, de igazából ezek a meccsek egyre rosszabbak, és mivel tudom, hogy az egyenes kiesés szakasz még pocsékabb lesz, hát ... Nyáron azért más, mert tud az ember mit csinálni, menni jobbra-balra, de így télen már főleg itt falun mit csinálsz kint. Semmit, marad a TV, maradnak a szarabbnál szarabb meccsek, meg a bizalom, bízom benne, hogy lesz végre egy jó meccs. Aztán biztos lesz, akkor az feltölt, de közben tudom, hogy majd megint jön 6-7 oylan 90 perc, amiből a rövid összefoglaló is unalom.

Számomra ezerszer élvezetes egy u19-es női kézi meccs nyárom mondjuk Litvánia meg Svájc között, mintsem egy ilyen gáz 90 perc, mint amit a dánok összehoztak. De őszintén, mocskosul meg vannak fizetve, mivel nem Észak-Korea, így lazán haza is mehetnek, és annak az agymosott dán népnek még el is adják, hogy nemes cél mellett álltak ki.

Ezerszer élvezetesebb az amatőr sport, és vesszek meg, sportfogadás szempontjából is sokkal jövedelmezőbb. Én ezen a vb-n képtelen vagyok bármit eltalálni, már 1000 Ft-ot félek feltenni, mert tudom, hogy úgysem jön. A meccsek sportértéke is legtöbbször nulla. Esküszöm, a Gáspár Zsoltival a Farm nekem sokkal élvezetesebb, mint ezek a meccsek.

Bocs, hogy így kijött, most már jobb  ;D

Ez büntető? :P  :P  :P

A sorrend meghatározása
A csoportokban a sorrendet az alábbiak alapján kell meghatározni:[3]

több szerzett pont az összes mérkőzésen (egy győzelem 3 pont, egy döntetlen 1 pont, egy vereség 0 pont),
jobb gólkülönbség az összes mérkőzésen,
több szerzett gól az összes mérkőzésen,
több szerzett pont az azonosan álló csapatok között lejátszott mérkőzéseken,
jobb gólkülönbség az azonosan álló csapatok között lejátszott mérkőzéseken,
több szerzett gól az azonosan álló csapatok között lejátszott mérkőzéseken,
Fair Play-pontszám (–1 pont egy sárga lapért, –3 pont két sárga lapot követő piros lapért, –4 pont egy azonnali piros lapért, –5 pont egy sárga lap és egy azonnali piros lapért),
sorsolás


Lengyelek 5 sárga, Mexico 7 sárga

Mire leírtam, a szaudiak gól lőttek és eldőlt a továbbjutás.

Hollandia – Egyesült Államok: Mennyit ér a lelkesedés?

Az első nyolcaddöntő a Hollandia – Egyesült Államok lesz, ahol az A csoport győztese a következő világbajnokság rendezőjét győzné le.

Anglia – Szenegál: Gólerősek a gyorsak ellen

Azért szép a világbajnokság, mert ilyen izgalmas párosításokat képes eredményezni, hiszen ilyen tét mellet, Anglia és Szenegál nem tudna találkozni.

Ez lenne Ausztrália új aranygenerációja?

Graham Arnold, a Socceroos menedzsere úgy véli, hogy a csapat, amely szerdán Dániát legyőzve átverekedte magát a világbajnokság nyolcaddöntőjébe, joggal tekinthető az ausztrál labdarúgás új aranygenerációjának.

Aki első helyen zárja a csoportkört megnyeri a tornát!

Nem árt jól kezdeni a foci-vb-s csoportkört, mert aki megnyeri a négyesét, annak megnövekednek az esélyei a végső sikerre.  Az elmúlt kilenc világbajnokságon rendre olyan nyerte a trófeát, aki a saját kvartettjében az első helyen végzett!