Surebet előidézés max tétek megjátszásával

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!
Az az ötletem támadt ahogy informálódtam sportfogadás témában, hogy elő lehetne-e idézni mersterségesen az arbitrázs oddsokat. Ha figyeltem az oddsok alakulását akkor volt olyan, hogy egy meccsre ha jó időben fogadok(és másik jó időpontban a másik kimenetelre) egy fogadóirodánál is lehetett volna fixen nyerni. A kezdeti oddsokat, ha jól tudom, állapítja csak meg az iroda statisztikák elemzésével a későbbiekben attól függően változnak, hogy mennyi pénzt raktak fel a lehetséges kimenetelekre, úgy, hogy az iroda bármilyen esetben pluszban jöjjön ki. Szóval az ötlet:
Keresni kell egy fogadást ami kétesélyes(ez nem fontos, csak így könnyebb) és a távoli jövőben van a meccs, mert akkor sanszos, hogy nem fogadtak még rá és az oddsok ugyan akkorák(ez azért fontos, mert így még nagyobb az esély, hogy senki nem fogadott rá). Fogadóirodának a tippmixprot veszem most mert azt gondolom mindenki ismeri. Tehát találtam egy focimeccset (LABDARÚGÁS, LENGYEL BAJNOKSÁG | 2019.07.22. 18:00 WISLA PLOCK - GORNIK ZABRZE) teljesen mindegy tényleg milyen sport és kik játszanak. Itt a további fogadásoknál találtam egyet ami a gólszámra vonatkozik (gólszám kevesebb/több, mint 2,5) az oddsok is 1,8-1,8. Teljesen jól néz ki.
Most jön a lényeg. Megteszem az egyik kimenetelt, mondjuk azt hogy kevesebb, mint 2,5 gól lesz, a maximum téttel amit csak lehet tenni (ez tippmixpron 200000 ha jól tudom) és itt jön a feltételezésem miszerint az oldal algoritmusa el fogja tolni az oddsokat úgy, hogy amire tettem az le fog menni amire nem az pedig fel. Legyenek mondjuk 1,1 és 2,4 ezek után az oddsok. Ez az állása az oddsoknak pedig már lehetségssé teszi az arbitrázst, mert van 200000ft 1,8 as oddson és akkor már csak a 2,4 es kimenetelre kell feltenni 150000 ft ot és fixen megvan 10000 ft nyerve.
A kérdésem, hogy ez így lehetséges-e(gondolom irodája válogatja) és van-e valami neve a módszernek(gondolom nem én találtam ki elöször, de tény, hogy nem találtam róla semmit). Esetleg valaki próbálta-e már(vagy ismer olyat aki próbálta). Persze tudom, hogy ez már elég erösen az ászf ellen szól minden irodánál szóval szigorúan csak elméleti síkon.
További szép napot!

Egy ember tippje nem fog akkora oddsváltozást előidézni (ha fog egyáltalán), hogy kijöjjön az arb. Lehet egyszer véletlenül összejön, de folyamatosan biztosan nem.

200 ezer forint az még egy tizedet se mozgat az oddson, nemhogy hat tizedet.1,1 odssnak egyébként 6,5 a párja többnyire.

Köszi a válaszokat. Kitesztelni ezt 400 ezer ftból 40 ezer mínusz lett volna legrosszabb esetben(a legrosszabb eset, hogy nem mozgat semmit az oddsokon és 200 200 1,8 1,8 oddson). Azért gondoltam, hogy mozgathat eleget, mert találtam valami kisebb fogadóirodát ami minden fogadáshoz odaírja hogy mennyit tehetsz fel max egyszerre és 40-50 fontnál többet nem nagyon írt sehova. Gondolom a nagyobb eseményeken nem mozgat semmit, de a kis események részeredményeire láttam esélyt hátha mert oda nem tesznek fel annyian, de lehetségesnek tartottam, hogy senki sem tesz fel oda.

És ugye mivel ugyanannál az irodánál csinálod a "manipulációt", így benne van a pakliban, hogy van még egy háttéralgoritmus, ami direkt az arbokat vizsgálja. Így jó esetben mindkét oldali fogadásodat érvénytelenít(het)ik, rossz esetben csak a győztes fogadásodat.