Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


ááá mit játszottak a fiúk. hatalmas meccs volt. ha így játszunk holnap megesszük a spanyolokat. 8)

Kézit annyira nem követem mint ti de a magyar válogatott meccseit mindig megnézem a világversenyeken. Le a kalappal a szurkolók előtt és még nagyobb respect a srácoknak, nagy meccs volt sajnálom hogy nem lett meg a végén. Ebből a meccsből is látszott ha hisznek magukban bárki ellen partyba tudunk lenni, legyen ez a meccs a jó EB szereplés kezdete!! GO Magyarok!!! Hajrá Magyarország!!!!

Légióssokk

Sajnos beigazolódott, amit vártam a Pick Szegedtől a mai PAOK elleni meccsen: ott folytatták BL szereplésüket, ahol tavaly november végén abbahagyták. A Vladan Matic-ot váltó Djukics mester olyannyira összeszedte a csapatot, hogy a nemzetközi szinten erősen közepes PAOK csapatától "félelmetes" (mintegy 20-25! főből álló) szurkolótábor előtt sikerült egy 27-26 arányú vereséget szenvedni. Amivel a minimális továbbjutási remények is elszálltak. A Szeged csapatából elfogadható teljesítmény egyedül az EB-n is remek formát mutató Zvizej nyújtott (12 gól) és mellette talán még Liszkai teljesítménye emelendő ki, aki a 2. félidőben több görög ziccert is hárítani tudott. A többi csapattag viszont szinte értékelhetetlen teljesítménnyel rukkolt elő. Nagyon ráférne erre a szegedi csapatra egy alapos vérfrissítés, mert erre a légiósokkal teletűzdelt lélektelen, ötlettelen kézilabdát játszó csapatra nem hiszem, hogy sokan lennének kíváncsiak a továbbiakban. Várom a folytatást...

A norvég válogatott kapusa, az olimpiai és Európa-bajnok Katrine Lunde Haraldsen nyártól három éven keresztül erősíti a Győri Audi ETO KC-t. Véleményem szerint a női klubcsapatok között ezzel az igazolással kapus poszton az ETO-nál nem lesz jobb: Pálinger Kati & Katrine Lunde Haraldsen.  :great:

Ez valóban nagyon jó hír.  ;)

Ez most vagy kacsa, vagy Pálinger elmegy. Az nonsens, hogy egy Győrnek két ilyen kapusa legyen. Vagy Kati padozni fog. Nem hiszem. De szerintem a Lunde sem a padra igazolt, ha valóban jön.

Itt valami nem stimmel. Na meg a Győr nem fog fizetni két ilyen kapust.

Ebben a hírben valami nagyon nincs rendben.

Idézetet írta: oakland23 Dátum február 12, 2010, 18:39:12
Ez most vagy kacsa, vagy Pálinger elmegy. Az nonsens, hogy egy Győrnek két ilyen kapusa legyen. Vagy Kati padozni fog. Nem hiszem. De szerintem a Lunde sem a padra igazolt, ha valóban jön.

Itt valami nem stimmel. Na meg a Győr nem fog fizetni két ilyen kapust.

Ebben a hírben valami nagyon nincs rendben.

Nem kacsa a hír, hanem valóság. Vanyus attila azt nyilatkozta, mielőtt tárgyalt volna vele, megkérdezte Pálinger véleményét, aki támogatta az ötletet. Lunde pedig nincs az első háromban a fizetését tekintve a csapatban. Meg lehet ezt oldani, edzői kérdés, megfelelően kell őket rotálni akár meccsek között, akár adott meccsen belül...

Ja és még annyit, Pálingernek még 2.5 éves szerződése van, és nem akar elmenni, sem szülni.

A Veszprém is meg tudta oldani, hogy ott van Perics és Fazekas, szerintem a Győrnek is menni fog.

Lufu, Jóember!

Én szívből remélem, hogy igazatok lesz. Mondjuk egy kicsit átgondolva van benne ráció. Mert mi van, ha pl. Kati megsérül. Akkor ott lenne a norvég lány, de fordítva is igaz. Bár ha már hozok egy klasszist, akkor én inkább egy olyan átlövőt hozok, aki stabilan hozza a meccsenkénti 5-6 gólját.
De hol vagyok én ahhoz, hogy beleszóljak. Nem is teszem.  :D

Hajrá Győr!   :ok:

Amúgy szerintem is fontosabb lett volna egy átlövő, de most Mehlmann szülés után visszatért és a VKL SE Győrbe igazolt(Nb1/B), szóval szerintem majd ha visszanyeri a formáját, akkor egyből irány az Eto.

Az a pletyka járja egyébként, hogy a győriek átlövő poszton Kristine Lunde-Borgersennel fognak erősíteni. De ez egyelőre csak pletyka, majd akkor lesz biztos, ha alá lesz írva a kontraktus. Mindenesetre nem lennénk szomorúak, ha beigazolódna ez a fejtegetés.  :coolsmiley:

Négy-hat hét kihagyás vár Görbicz Anitára

Dr. Balogh Péter csütörtök reggel Tatán sikeres műtétet hajtott végre Görbicz Anita térdén. A Győri Audi ETO KC klasszis kézilabdázója a szerdai, Békéscsaba elleni bajnokin szenvedett porcsérülést. A válogatott irányítóra előreláthatólag négy-hat hét kihagyás vár.

(forrás: NSO)

#42 március 08, 2010, 15:13:26, Lufu
Egy rövid kis történet, nem nagy dolog, de nekem az volt. Szóval hétvégén Szegeden jártam életemben először, aztán az egyik gyorséttermi láncnál vásároltam, ilyen utcai kiszolgáló pultnál. Közbe elnéztem jobbra, aztán mondom, olyan ismerős nekem az az ember, aztán rájöttem, hogy az Oszmajics és utána ott mentem el és még láttam Kost is. Szóval nekem ez egy kisebb kéziélmény volt :) -jó mondjuk, ha Karabatic és Abalo sétált volna ott az hiszem életem legjobb napja lett volna :D- Kár, hogy délután mentem haza és már a Constanta ellen nem tudtam kimenni :'(


Hát gyerekek, aki nem látta az MK döntőt sajnálhatja, mert fantasztikus meccs volt. Fazék a végén 3/3 hetes :redchug: