b-Bets

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Regisztráció után adnak 15 ingyen pörgetést a Booster nyerőgépre (0,25 x 15 érték). Megforgatási követelmény elvileg nincs és engedte a sportfogadási részre csoportosítani.

Idézetet írta: Pokerman Dátum október 05, 2017, 16:32:18
Regisztráció után adnak 15 ingyen pörgetést a Booster nyerőgépre (0,25 x 15 érték). Megforgatási követelmény elvileg nincs és engedte a sportfogadási részre csoportosítani.

3,55 ajro lett a 15 pori utan

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogyan kell a kifizetést elindítani itt? Kaptam sms-t telefonon a kódszámmal, ez rendben volt.

Paysafe carddal fizettem be.

F

Sziasztok!

kerüljétek el ezt az irodát. Befizettem 20eurót,kaptam 20-at bónuszban. Teljesítettem a forgatási követelményeket,kiutaltam 400eurót. Erre ma törölték a 400 eurót,mert megsértettem a szabályzatukat,valami 30%-os szabályt emlegetnek. Hallottatok már ilyen szabályról? és ráadásul amit bent hagytam 100 eurót játszani arra is ráraktak forgatási követelményt... Rohadékok. lehet ilyenkor tenni valamit? vagy így jártam,ezért kár kezdeni ilyen fostalicska irodákkal...  :bash:

#4 december 27, 2018, 03:49:08, MessiÁs
Feltetelezem ez valami olyami lehet hogy a max teted a bonuszod 30%a lehet?
Gondolom a termsben benne van, mar pedig ha benne van, akkor nem ők a csalók.

Update:
Rakerestem es semmilye  30%ot nem talaltam a termsben. Kerd oket hogy mutassak meg hol van. Ne hagyd magad lerazni.

De javits ki ha tevedek a bonusszal kapcsolatban.

Nem túl jó az angolom, de ez a rész mintha erről is szólna

Sportsbook Bonus Terms and Conditions
1.    General
B-Bets reserves the right to refuse a wager at any time, from any player, without cause.
Wagers can be refused or cancelled if made by a player residing in a country not accepted by b-Bets.
Winnings are paid at the conclusion of the event and the result(s) has become official.
B-Bets reserves the right to make changes to betting limits, payout limits, bonuses and promotions at any time.
Bets made with bonus money and / or during a promotion are subject of bonus conditions. Placing single bets equal to or in excess of 30% or more of the value of the user's total balance (including any given bonus) until such time as the wagering requirements for that bonus have been met is not permitted. Bets can be voided after the event has been settled.

In the event that it has been detected that the same player is active in more than one brand within a group of our brands, by placing the same bets on the same events, we will consider this kind of the behavior as fraudulent and abusive. Conforming our general Terms and Conditions, should these occasions occur, we will have the right to forfeit any winnings gained from abusive accounts and close those accounts across all the brands within our group

Köszi srácok!

Az volt a bűnöm,hogy raktam egy single betet,aminek tétje meghaladta a 30%-os engedélyezett maximumot,ami a bónusz egyenlegem alatt lehet. 90euro volt az egyenlegem és raktam egy 50 euros single bet-et. Valamint 250eurónál egy 100-as tétet. mind a kettő vesztes lett. Ezért vettek el 400 eurót.

Sziasztok!

Másfél éve regisztráltam, akkor hitelesítettem a számlámat.
Most játszottam egy kicsit, 700 eurót kikértem.

Ilyen összegnél "kötözködnek"?
Kérnek újra dokumentumokat?

Kifizetés után jött az email hogy 48 óráig függőben van.


Kinek mi a véleménye az irodáról?



Üdv.

Ma ezt adják:

opened today's advent calendar

- 0.50 euro Advent Sports free bet

Sziasztok látom többen is vagytok gondolom akkor leírom én miket tapasztalok náluk. Van egy társ iroda is ami az övék https://www.24bettle.com/en/ néven fut és szinte minden ugyan az.
Minden hétvégén van befizetési bónusz a 40% vagy 50% bónusz általában 2x lehet ellőni. Hétköznap is vannak promók befizetések is.
Kifizetés: Innen nem volt még kifizetésem de a 24bettle-ről igen.
1000 EUR nál nagyjából 3-4 napig ment a levelezés kell sajátnévre szóló számla bankszámlakivonat skrilles fotó adatokról fotó majd miután ez lement megkaptam a lóvét kiváló árfolyamon. 250 EUR kifizetésnél is hasonló volt a tapasztalatom. Freespinből a max kivehető összeg 20 EUR azt simán kiutalták másnapra. Nyertem freespinből 250 EUR befizetés nélkül azt átraktam sportra és kiutalták gond nélkül. A 30% minden esetben érdemes betartani különben nem fognak kifezetni ebbe én is beleszaladtam az elején. Ha valaki a meccsek előtt fogad mint én ha 1 nappal előbb fogadsz mint ahogy a meccs van akkor általában 180 EUR többet nem enged egy kimenetelre rakni. Meccs napon ez jóval több is lehet nekem a rekord 500 EUR egy meccsen.
Ha hüségesen fizetsz be kapsz Loyaliti bónuszt ez szerintem függ attól is ki mennyit fizet be én már 15 EUR kapok rendre 1,5-2 hetente.
Ügyfélszolgálat általában gyors és normálisak, ha pl nem törlödik a roll over az elbukott bónuszról írsznekik legroszabb esetben másnapra megoldják. Vagy volt olyan nem tudtam aktiválni a bónuszt kaptam egy másikat.

Remélem tudtam segíteni a leírtak a két irodáról összeségében szólnak.

Utóirat: Szabályzatban benne van hogy egy irodacsoporton belül tilos a keresztbe fogadás és azonnali kizárással jár ha lebuksz. Szóval ne akarjátok átbukni a b-bets egyenleget a 24betesre. Csak ez a két irodájuk van tehát máshova szabadon lehet veszteni.

Sok sikert mindenkinek.

Sziasztok újabb story.

Sikeresen fogadok ennél az irodánál egy ideje most pedig kértem kifizetést. A kifizetés menete 02.11 kezdődött ahonnan automatikusan 48 órát várni kell mire megjön az email hogy ugyan küldözgessé már el pár dolgot magadról. Jött is az email pontosan ment rá a válasz, majd arra írtak hogy köszönik jók a papírok pénzügyi osztály vizsgálja. Nos nem lepődtem meg 1 hétig tartott a vizsgálat majd jött a válasz email hogy minden okés most már figyeljem a számlám. Negyedik munkanapra érkezett meg a kikért összeg. Az egész kifizetési mizéria  pontosan 02.11-től 02.24 ig tartott. Semmi baj nincs amúgy igen nagy összeg volt amit kikértem tehát én ajánlani tudom őket aki szeretne bónuszozni.
Hátrány: Kifizetés csak muchbetter és bankszámlára illetve sokáig tart

Miket kértek:Bankszámlakivonat, Skrilles utalás, Személyi kép, Számla a saját nevedre, Bank kártyáról fotó.

Nagyjából ennyi mindenkinek sok sikert aki próbálkozik náluk. Sportfogadási szabályzatot elolvasni mielőtt neki fognátok!

Lancer te a bónusz miatt regisztráltál ide? mert a követelmények azért ahogy olvasom nem a legkönnyebben teljesíthetőek.

Idézetet írta: Zsoca Dátum december 27, 2018, 11:23:59
Köszi srácok!

Az volt a bűnöm,hogy raktam egy single betet,aminek tétje meghaladta a 30%-os engedélyezett maximumot,ami a bónusz egyenlegem alatt lehet. 90euro volt az egyenlegem és raktam egy 50 euros single bet-et. Valamint 250eurónál egy 100-as tétet. mind a kettő vesztes lett. Ezért vettek el 400 eurót.

Én ennek a logikáját még mindig nem értem egyébként :D Magyarán én ha a befizetési bónuszt haszánlom és lesz 100 + (100 a bónusz) eurom akkor mennyi a max tét amit fogadhatok?

Igen én a bónuszok miatt játszom itt. Ha 100 +100 =200*0,3=60 ennyit rakhatsz fel legalább 3 kimenetelű piacon hogy számítson a fogadás plusz 1.8 odds vagy a felett.

Idézetet írta: Lancer Dátum február 26, 2020, 07:57:41
Igen én a bónuszok miatt játszom itt. Ha 100 +100 =200*0,3=60 ennyit rakhatsz fel legalább 3 kimenetelű piacon hogy számítson a fogadás plusz 1.8 odds vagy a felett.

Érdekes egy szabály, még sosem hallottam ilyenről pedig nem egy bónuszt játszottam ki. Mi van akkor ha én kapásból 100-at rakok és jön? A végén amikor teljesítem a bónuszt levonják a pénzt?(mert ennek akkor így semmi értelme) Meg mindig az aktuális egyenlegem 30%-át rakhatom fel? Tehát ha lebuktam már 100-ra akkor csak 30-at-t rakhatok?