Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Várda nem találkoztunk!  :(

Osztom a véleményed, már a mérkőzés első 5 percében volt 2-3 érdekes ítélet. Aztán a második félidő pedig .... nem találom a jelzőket.

Pásztor Bettina világklasszis volt az első félidőben, a meccs végén meg is mondtam neki, hogy a jövő kézilabda kapusa!  :D Másodikban még egy pici kellett volna, de fejben elfáradt. Nagyon jó meccs,  hangulat is fasza volt, élmény volt ma ott lenni!  :beerchug:

Idézetet írta: gerry Dátum január 15, 2019, 21:32:18
Várda nem találkoztunk!  :(

Osztom a véleményed, már a mérkőzés első 5 percében volt 2-3 érdekes ítélet. Aztán a második félidő pedig .... nem találom a jelzőket.

Pásztor Bettina világklasszis volt az első félidőben, a meccs végén meg is mondtam neki, hogy a jövő kézilabda kapusa!  :D Másodikban még egy pici kellett volna, de fejben elfáradt. Nagyon jó meccs,  hangulat is fasza volt, élmény volt ma ott lenni!  :beerchug:

Online néztem, mert nem volt zsugám. Mondjuk ha nagyon akartam volna akkor szerezhettem volna, de tudod hogy van ez, mindig a szívesség a legdrágább...
A látottak tükrében nem is olyan nagy baj, hogy itthonról szurkoltam a lányoknak. Mára már lehet hogy "média sztár" lenne belőlem, mert jól pofán verdestem volna bonifertet.  :uglystupid2:
Ne legyen igazam, de ez az elfogult játékvezetés a nemzetközi porondon fog nekik visszaütni, mert ott nem biztos hogy a játékvezetők meleg sz@rig benyalnak majd a győri játékosoknak.
És végül egy édesanya megdöbbentő sorait idézem egy az egyben a zárt csoportunkból. Természetesen csak addig amíg a nyomdafesték engedi.:

"Számomra hatalmas csalódás Görbicz Anita. Végig hisztizte a meccset, húzgálta a száját ha megfogták. Amikor a meccs végén a gyerekek autogramot és fotót akartak kérni, egész egyszerűen eltolta őket és mint aki süket, rohant kifelé az ajtón. A gyerkőcök őt várták. Ő a példaképük. Fasza egy példakép."

Itt megint nem olyan nagy baj, hogy nem voltam ott. Ha mondjuk ezt az én unokámmal csinálja, akkor kerül amibe kerül biztosan elküldöm a kurv@ édesanyjába.

https://www.youtube.com/watch?v=Dpcp6_vH42s

A Fraditól junior világbajnok magyart igazolt a Győri Audi ETO KC, amely magyar és francia kapusával is hosszabbított. Nora Mörk még játszani akar sérülése után, Amorim kidőlt. Az eddig hibátlan BL- és NB I-es mérlegű klub elnöke, Bartha Csaba volt a vendég.

#1938 január 24, 2019, 18:55:35, csak1tomi


Jovanka Radicsevics és Majda Mehmedovics megy nyáron Buducnosthoz 2év szerződés.

"A legfrissebb információk szerint viszont a bukaresti klub mögül kiszáll a város, mely a költségvetés legnagyobb részét biztosította, így a klub jövője – legalábbis a legmagasabb szinten – erősen bizonytalanná válik. Román források szerint ismét Valceában épülne nagycsapat."

"Skandináviai forrásból úgy tudjuk, Groot, aki a válogatottságot is lemondta a közelmúltban, volt dániai klubjába, az Ikastba – akkor Midtjylland – tér vissza nyártól, mert ilyen magas szinten, ekkora nyomás alatt, mint ami Győrben van, nem szeretne már kézilabdázni."

basszameg  :'( :-\

https://www.kisalfold.hu/sport/noi_kezilabda_-_groot_tavozik_gyorbol_eros_keretet_iger_az_audi_eto/2586129/
itt még több infó a lehetséges érkezőkről és távozókról.


,,Az MRI vizsgálat sajnos kiterjedt porcos peremszakadást igazolt, annak legyűrődésével. A műtéti beavatkozás elkerülhetetlen, szerdán el is végezzük azt. Várhatóan 2-3 hónap kihagyással kell számolni." - nyilatkozta dr. Balogh Péter csapatorvos.

Fodor Csengének ezúton is jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk.

Újabb világklasszis játékossal erősíti meg a keretét a 2019/20-as szezontól a Győri Audi ETO KC csapata. A Metz-ből érkező, 30 éves francia válogatott klasszis Beatrice Edwige mind védekezésben, mind támadásban erősítést jelent a zöld-fehéreknek. A játékos minden fronton sikeres szeretne lenni új csapatával.



Akkor Pinetea tuti megy, jó nagy bohócok, hogy elengedik.

Groot csak nem hosszabbított :( nem akar megszakadni, szerintem megy vissza nevelőklubjába asszem most a nevük Ikast? Majd kiderül.
Nézzétek a maradék Győri bl meccseket mert az utobbó évek legjobb irányítóját (igen még Oftedalnál is jobb) nem látjátok többet. :(

Mörk szezon végén megy. Kurtovic jön. (még nem hivatalos)
Mörk CSM,BUD, vagy ROSZTOV-ban folytatja.

VERONICA KRISTIANSEN is sérüléssel küzd? Jó tudni, szezon végén 3 hónapig pihen, el akarja kerülni a műtétet.

https://www.vg.no/sport/haandball/i/zLp3bq/veronica-kristiansen-maa-ta-lang-pause-haaper-aa-unngaa-operasjon

#1945 február 11, 2019, 18:28:59, csak1tomi
https://www.gyorietokc.hu/hu/hirek/hir/6350?fbclid=IwAR0lCmzei4Zin7-ZR7sflmuXhNzCYjR0Hp9IfG3TWDHfbixRsLGPEiAnWuM

2019 nyarától zöld-fehér mezt húz és két szezonon keresztül a Győri Audi ETO KC csapatát erősíti Estelle Nze Minko. A francia válogatottal Európa- és világbajnoki aranyérmet is ünneplő irányító a nemzeti csapat után új klubjában, a Bajnokok Ligájában is bizonyítana.

Mörk Bukarestet választotta (még nem hivatalos)
http://www.g-sport.mk/vest-statija/72976/nora-mork-go-odbra-chsm-bukuresht

Norvég olimpiai bajnokkal erősít a Győri Audi ETO KC csapata



3év

https://www.gyorietokc.hu/hu/hirek/hir/6351

President of Rostov is one hundred percent sure that Groot will play in his club next season! she has no choice he said! He also said that Groot wants to see more Ambros Martin than the club management itself!

hát erre kíváncsi leszek

Groot bekaphatja a pöcsöm! Miért nem lehet őszintén kimondani, menni akar a picsába, ezek a hollandok egytől egyik mind vetítenek.

Idézetet írta: oakland23 Dátum február 14, 2019, 19:08:22
Groot bekaphatja a pöcsöm! Miért nem lehet őszintén kimondani, menni akar a picsába, ezek a hollandok egytől egyik mind vetítenek.
Nyugi, ez csak egy fórumról kiragadott mondat, valakinek a találgatása, nem kell elhinni. Groot Dániába igazol, ez nagyjából már eldőlt, csak az a kérdés melyik klubba.