Bajnokok Ligája Fogadások 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted ki nyeri idén a BL-t (a csapatok mellett a szorzók szerepelnek)?

Fc Barcelona - 2.50
6 (35.3%)
Liverpool - 3.60
6 (35.3%)
Tottenham - 5.20
0 (0%)
Ajax - 5.30
5 (29.4%)

Összes szavazó: 16

Szavazás lezárva: április 28, 2019, 12:18:15

Az élő kockázatmentesre van valakinek vmi jó meglátása? 

Idézetet írta: peshark Dátum április 10, 2019, 17:21:01
Az élő kockázatmentesre van valakinek vmi jó meglátása?

Igy latatlanban ket Barca golt (vagy wint) mondanek nagy szorzon, az evszazad csodaja hogy a MU itt lehet. Ha nagyon megy az apritas, Rocchival a lapokra is be lehet szallni majd, kar hogy a harom favoritom kozul egy nem kezd (Vidal), a masik ketto meg egy sargara az eltiltastol (Young es Shaw).
Sztem gyenge meccs lesz, Valverdenek idegenben a taccs is jo, Solskjaer meg a PSG ellen sem mert jatszani (sot, a Watford ellen sem  :D). De ne legyen igazam. Az Ajax - Juve talan jobb lesz, Bonucci, Rugani duoval meleg lesz a pite  :redchug:

Szerintem a Juve mar ma a negy koze jut.


Ma meg nem olvastam olyan beharangozót ,h az MU nyerhet , és ennek tudatában a fogadóirodák mégis nagy szorzót adnak a barkának .  :-\   Azt kívánom ma nyerjenek a bukik és a nagy tuti úgy boruljon mint tavaly Rómában . Ole,Ole,Ole....


U.i. Ha esetleg a köszönő viszonyban sem vagyok a valósággal nézzetek el , MU drukkerként

Young sarga 1.53  ;D Ilyet meg El Classicon sem lattam Ramosra, pedig az kb surebet.

Jön a szokásos visszaállás a Barcától, ilyenkor szokták megszívni. Mikor elhiszik, hogy megvan a meccs a 25. percben. Busquets meg nem tudom mit művel idén, évekig top középpályás volt, idén meg annyit hibázik, hogyha nem lenne ilyen státusza a csapatnál, mér rég a cserék közt lenne. Én le is hoznám őt, mert gyanús, hogy ki fogják állítani. Jöhet is egy MU gól, rengeteg az egyéni hiba, ezt egy Pool már 2-3 góllal büntette volna.

El tudom képzelni milyen gyönyörű játéka lehet a unitednak hogy kaput se talál 90 perc alatt otthon. Nevetséges

Nem mondanám, hogy meglepődtem tegnap, mert valami hasonlót vártam a MU-tól. Azért furcsa volt látni, hogy a manapság egekig magasztalt Solskjaer is ugyanazt a nulla focit játszatja a csapattal, mint a folyamatosan ekézett Mourinho. Felmerült bennem, hogy akkor lehet rosszul gondoltam és Mou ideje mégsem járt le, mindössze ez a keret alkalmatlan arra, hogy minőségi játékot hozzanak le vele?

Ez a tegnapi Barcelona nagyon messze volt a 100%-tól, de még 60-70-től is. Ennél még az Atlético Madrid ellen is jobban mentek, pedig ott is elég lett volna egy döntetlen, plusz a BL idén fontosabb. Azért is lehet ez rohadtul bosszantó egy Manchester drukkernek, mert gyakorlatilag komolyabb gólszerzési lehetőséget nem dolgoztak ki, csak a Barca hibáiból éltek, mindezt az Old Traffordon.

A Barca 7 nap alatt játszott egy "bajnoki döntőt" a Ticóval, legerősebb kezdővel, szinte végig koncentrálva, míg a United pihent. Fáradtságra sem lehet ezt fogni, felpörögni is lett volna idejük a második félidőre. Oké, Barca védekezése rengeteget fejlődött Valverde irányítása alatt, lassan már az lesz az erősségük is. Piqué világklasszis szinten játszik már hetek óta, Lenglet is jó, de azért így is voltak bőven hibák.

Ott a 20-35. perc között nagyon rezgett a léc, de még ezt sem tudta kihasználni a MU. Ha otthon nem lesznek olyan töketlenek, mint a PSG, akkor ez bizony meglesz (művészet lenne elbukni, bár a Roma ellen is sikerült tavaly  ;D). Abban bízok, hogy Valverde végre nem csak a Real Madrid ellen lesz tökös, hanem a többiekkel szemben is, odateszi magát a BL-ben.

Az látszik, hogy hiába hozott bármennyire jó meccset Coutinho (mondjuk ő a Mu ellen mindig jó), ez a csapat sokkal stabilabb egy 4-4-2-ben, középen Vidallal. Akkor Busquets is magabiztosabb, nincsen neki tele a gatya (hiányzik mellőle nagyon Xavi és Iniesta), zsugát simán megtartják és veszélyesebb támadásokat is tudnak vezetni.

Az a gond, hogy ezt viszont alig lépi meg a mester, így van miért izgulni mindig. Mondjuk luxus lenne egy 160 millás játékost a padra tenni, de lehet megérné (az pedig még jobban, ha eladnánk). Ami pozitívum, hogy nagyon jól cserél Valverde (szerintem ebben mindenkitől jobb a jelenlegi edzői palettát figyelembe véve), meg a félidős megbeszélésék is jól sülnek el, csak végre lehetne merészebb is a találkozók előtt taktika szempontjából, mert ez a minimalista játék botrány.

Idézetet írta: peshark Dátum április 10, 2019, 07:42:54
Latvan a Spurs - City meccset, ez a mai foci mar reg nem arrol szol amirol kellene.. :)

Ezen gondolkoztam pont tegnap is, hogy a régi időket a 2000-es évek elejét az idő szépíti meg, vagy akkor még sokkal nyíltabb volt a játék, és a BL valami olyan volt, amit gyermeki izgatottsággal vártunk minden héten. Aztán az is lehet, hogy az internet ölte ki ezt az izgalmat egészből, nem tudom, de régen a BL-összefogaló műsor is olyan volt, mint valami ajándék, a szerencséseknek, akik épp odakapcsoltak.

Idézetet írta: TiB Dátum április 12, 2019, 16:50:18
Ezen gondolkoztam pont tegnap is, hogy a régi időket a 2000-es évek elejét az idő szépíti meg

Szerintem ebben van igazság, kizárt, hogy régen csak jó meccsek voltak.


Bajnokok Ligája: Nincs alibizés

Gyötrelmes 90 percet hozott az odavágó az Old Traffordon, ideje változtatnia a MU-nak! Olvasd tovább


Bajnokok Ligája: Ettől több kell!

A Juventus robog tovább a hőn áhított célja felé. Lesz esélye az Ajaxnak, hogy megállítsa? Olvasd tovább



Bajnokok Ligája: Van még remény?

A hátrány nem ledolgozhatatlan, de fel van adva a lecke a Portónak! Olvasd tovább