bet365 Póker

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


február 17, 2022, 10:43:24, Admin
bet365 Póker

Ha bármilyen kérdésed van a bet365 Pókerrel kapcsolatban, azt ebben a témában teheted fel. Mielőtt feltennéd kérdésed megkérünk olvasd el a létező hozzászólásokat, hisz lehet, hogy már ott van a válasz a kérdésedre.

Ugyancsak ebben a témában találjátok a legfrissebb ajánlatokat, versenyeket.

Megpróbálunk mielőbb válaszolni.  :great:

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Bet Poker részlegén a minimum kifizetés ugye 14ezer forint. Ha átutalok a Sportra az ott lévő kifizetési minimum összeget (3500ft), akkor kérhetem a kifizetést ? Megforgatás nélkül gondolom.

Üdv  :)

Sziasztok!

Második napja nem tudok belépni a bet365 póker kliensébe.
Érdeklődnék, hogy rajtam kívül másnál is fennáll-e ez a probléma??

Bringanézés közben unalmamba beültem kicsit játszani  :D

Idézetet írta: anarsia Dátum május 18, 2017, 17:53:20
Bringanézés közben unalmamba beültem kicsit játszani  :D

Gratula! Mindenkinek hasonló unatkozást kívánok! :great:

Idézetet írta: TiB Dátum május 19, 2017, 21:15:59
Gratula! Mindenkinek hasonló unatkozást kívánok! :great:

Köszi! Most meg sikerült bemákolni az u17 es döntőt :D

Üdvözlő csomag

Kezdjen el játszani a Póker - bet365 oldalán most és használja ki ezeket a nagyszerű kedvezményeket.

   - Az akár 100€ értékű Új játékos bónuszát gyorsan kiválthatja egyenlegére.
   - Bajnokság jegyek 5€ értékben: próbáljon ki különböző, izgalmas póker típusokat.
   - Szerezzen 10 ingyen pörgetést egy póker szoftverből indítható kaszinójátékhoz.
   - Teljesítse Üdvözlő küldetését és szerezzen egy extra jutalmat.

Az Üdvözlő küldetés aktiválásához mindössze hozzon létre egy becenevet a Póker lobby-ban. Ha még nem tette meg, a szoftvert könnyen letöltheti.
Az akár 100€ értékű Új játékos bónuszát, az 5€ értékű bajnokság jegy csomagot és a 10 ingyen pörgetését első Póker befizetése/átutalása után szerezheti meg.
Az ingyen pörgetések felhasználásához töltse be az adott kaszinójátékot, amely akkor jelenik meg, amikor bejelentkezik a póker szoftverbe.
Teljesítse az Üdvözlő küldetést, hogy megkapja a második 5€ értékű bajnokság jegy csomagját.

Akár 100€ Új játékos bónusz, 5€ bajnokság jegyekben és 10 ingyen pörgetés - fő részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart.
Fizessen be/utaljon át legalább 5€-t a Póker számlájára az első alkalommal, és szerezzen bónuszeurókat akár 100€ értékben, valamint 10 ingyen pörgetést.
A bónuszeurókat részletekben válthatja ki, amelyhez státusz pontokat kell gyűjtenie. Ön 10 státusz pontot szerezhet minden kifizetett 1£ vagy 1€ rake és/vagy bajnokság díj után.
A bajnokság jegyek a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak fel.
Az ingyen pörgetések felhasználásához, töltse be a bejelentkezést követően feltüntetett feljogosító játékot.
A ki nem váltott bónuszeurók a jóváírásuktól számított 60 nap után lejárnak. A felhasználatlan bajnokság jegyek és ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
A teljes részvételi feltételekhez kattintson ide.

Üdvözlő küldetés - fő részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart. Az akcióban napi feljogosító időszakok vannak, amelyek 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak az első és az utolsó kivételével. Az első napi feljogosító időszak 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart. Az utolsó napi feljogosító időszak 2018. március 31-én 00:00-tól (GMT) 10:59-ig (GMT) tart.
Hozzon létre egy becenevet, hogy jogosult legyen az Üdvözlő küldetésre.
A következő lépéseket kell végrehajtania, hogy teljesítse a küldetést és jogosultságot szerezzen az 5€ értékű bajnokság jegy csomagra: jelentkezzen be kétszer (csak a Póker szoftver számít, számítógépről vagy mobilról egyaránt), fizessen be/utaljon át legalább 10€-t a Póker számlájába, játsszon két Sit & Go-t legalább három vagy több résztvevővel két különböző feljogosító időszakban.
A bajnokság jeggyel kapcsolatos további részletekért, tekintse meg az alábbi teljes részvételi feltételeket.
A bajnokság jegyek csak a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak, és a felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Amennyiben nem teljesítik, az Üdvözlő küldetés a póker becenév létrehozását követő 28 nap után lejár.
A teljes részvételi feltételekhez kattintson ide.

Akár 100€ Új játékos bónusz és bajnokság jegyek 5€ értékben - teljes részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart. Amennyiben a Póker - bet365 Új játékos bónuszát 2017. augusztus 1-jén 11:00 (GMT) előtt szerezte meg és szüksége lenne a vonatkozó részvételi feltételek másolatára, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
Ahhoz, hogy jogosult legyen a bónuszeurókra és az 5€ értékű bajnokság jegy csomagra, Önnek végre kell hajtania első, legalább 5€ értékű befizetését/utalását a Póker számláján. A bónuszeurókat és bajnokság jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján a jogosultság megszerzését követően.
A jóváírt bónuszeuró összeg megegyezik a feljogosító befizetés/átutalás legalább 100%-ával, maximum 100€ értékig. A legalább 5€ értékű feljogosító befizetéseknél/átutalásoknál a bónuszeurókat 2,50€-s részletekben írjuk jóvá. Abban az esetben, ha a feljogosító befizetés/átutalás értéke kisebb, mint egy egész részlet, akkor az egész részlet lesz elérhető.
Ahhoz, hogy kiválthassa a bónuszeurókat, státusz pontokat kell gyűjtenie. A részleteket a megnevezett számú státusz pontok összegyűjtésével válthatja ki a bónuszeurók jóváírása után. Az első öt részlet (ahol releváns) 1€-s összegekből áll és azokat 10 összegyűjtött státusz pontonként válthatja ki. A fennmaradó részletek (ahol releváns) 2,50€-s összegekből állnak és azokat 150 összegyűjtött státusz pontonként válthatja ki. A teljes részletnél alacsonyabb, fennmaradó bónuszeuró összegeket az azokkal arányos mennyiségű státusz pontokkal lehet kiváltani.
Kizárólag a valódi pénzes asztalokon szerzett státusz pontok számítanak a bónuszeurók kiváltásánál. A más módon szerzett státusz pontok nem számítanak a bónuszeurók megszerzésénél.
Ön 10 státusz pontot szerezhet minden kifizetett 1£ vagy 1€ rake és/vagy bajnokság díj után.
A bónuszeurókat a jóváírásuktól számított 60 napon belül kell kiváltani. A kiváltatlan bónuszeurók ezt követően lejárnak.
A bajnokság jegy csomag a következőket tartalmazza: két Premium Steps bajnokság jegy (Step 3, 2,50€ buy-in és Step 1, 0,50€ buy-in), öt bajnokság jegy a €100 Bronze Loyalty Club bajnokságokra, 1€ értékű Twister Sit & Go bajnokság jegy.
A bajnokság jegyek a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak fel.
A felhasználatlan bajnokság jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

10 ingyen pörgetés - teljes részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart.
Ahhoz, hogy jogosult legyen a 10 ingyen pörgetésre, Önnek végre kell hajtania első, legalább 5€ értékű befizetését/utalását a Póker számláján.
Az ingyen pörgetések felhasználásához be kell jelentkeznie a póker szoftverbe és be kell töltenie a feljogosító játékot.
A feljogosító játékról a póker szoftverben tájékoztatjuk a jogosultság megszerzését követően. Az ingyen pörgetéseket csak a vonatkozó játékon használhatja fel a póker szoftverben.
A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Az ingyen pörgetésekkel szerzett nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Üdvözlő küldetés - teljes részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart. Az akcióban napi feljogosító időszakok vannak, amelyek minden nap 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak, kivéve az elsőt és az utolsót. Az első napi feljogosító időszak 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart. Az utolsó napi feljogosító időszak 2018. március 31-én 00:00-tól (GMT) 10:59-ig (GMT) tart. Amennyiben az Üdvözlő küldetést 2017. augusztus 1-jén 11:00 (GMT) előtt szerezte meg és szüksége lenne a vonatkozó részvételi feltételek másolatára, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
Ahhoz, hogy jogosult legyen az Üdvözlő küldetésre, Önnek létre kell hoznia egy becenevet.
Az Üdvözlő küldetést automatikusan hozzáadjuk a számlájához, ha jogosultságot szerzett.
Ahhoz, hogy teljesíthesse az Üdvözlő küldetést, és hogy megszerezhesse az 5€ értékű bajnokság jegy csomagot, Önnek teljesítenie kell a következő összes feltételt: jelentkezzen be kétszer (csak a Póker lobby számít, számítógépen és mobilon egyaránt); fizessen be/utaljon át legalább 10€-t a Póker számlájába (a tranzakciót több részletben is elvégezheti); játsszon két Sit & Go-t két különböző feljogosító időszakban.
A két résztvevős Sit & Go versenyek nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
A bajnokság jegy csomag a következőket tartalmazza: két bajnokság jegy a Premium Steps (Step 3, 2,50€ buy-in és Step 1, 0,50€ buy-in) versenyre; 1€ értékű bajnokság jegy egy Twister Sit & Go versenyre.
A bajnokság jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján a jogosultság megszerzését követően.
Ön feljogosító időszakonként maximum egy bajnokság jegy csomagot szerezhet az Üdvözlő küldetés keretében.
A bajnokság jegyek a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak fel.
A felhasználatlan bajnokság jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Amennyiben nem teljesítik, az Üdvözlő küldetés a póker becenév létrehozását követő 28 nap után lejár.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Deal and Wheel

Pörgessen és játsszon a 100.000€ összértékű díjakért.
Nyomja meg az Indít gombot és teljesítse az alábbi küldetéseket hogy pörgetést szerezzen a díjkeréken:

   - Nyerjen egy handet A-A kezdőleosztással a Prémium asztalokon.
   - Nyerjen egy handet A-A vagy K-K kezdőleosztással Sit & Go (beleértve Premium Step és Twister) és/vagy MTT asztalokon (2€ vagy magasabb buy-in).

A pörgetései felhasználásához kattintson a díjkerék ikonra a Póker kliens felső részén. Egy pörgetést szerez minden alkalommal, amikor egy küldetést teljesít a feljogosító időszakban; akár hetente ötször. A díjak 1.000€ pénzdíjtól az €5.000 Freeroll versenyre szerezhető jegyig terjednek. A díjkeréken nyerhető összes díjjal kapcsolatos további információért kérjük, tekintse meg az alábbi díjtáblázatot.

Fő részvételi feltételek
A Deal and Wheel akció 2018. február 26-án 00:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Az első heti feljogosító időszak 2018. február 26-án 21:59-től (GMT) 2018. március 4-én 21:59-ig (GMT) tart. A második heti feljogosító időszak 2018. március 4-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 11-én 21:59-ig (GMT) tart. A harmadik heti feljogosító időszak 2018. március 11-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 18-án 21:59-ig (GMT) tart. A negyedik heti feljogosító időszak 2018. március 18-án 22:00-tól (GMT) 2018. március 25-én 20:59-ig (GMT) tart. Az ötödik heti feljogosító időszak 2018. március 25-én 21:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Ahhoz, hogy egy játék beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, a játékosoknak meg kell nyomnia a póker szoftverben a Küldetések rész alatt elérhető Indít gombot.
A választott küldetéseket akár öt alkalommal is teljesítheti a vonatkozó feljogosító időszakban. Miután a kiválasztott küldetésnél megnyomta az Indít gombot, nem választhat másik teljesíteni kívánt küldetést a következő feljogosító időszakig.
Regisztrálnia kell, hogy részt vehessen egy freroll versenyen. Egy freeroll verseny induláshoz szükséges bajnokság jegyeket csak a megnevezett eseményen használhatja fel. A felhasználatlan jegyek lejárnak, amint a vonatkozó végső freeroll verseny regisztrációja lezárul.
A díjkeréken nyert felhasználatlan Wild Twister jegyek a kiállításuktól számított 60 nap után lejárnak.

Díjtáblázat

Díj                                     Díjak száma
1.000€ készpénz              10
100€ készpénz                  50
10€ készpénz                    150
5€ készpénz                      500
1€ készpénz                      30.000
0,50€ Wild Twister jegy     52.000
5.000€ Wild Twister jegy   80.000

Az €5,000 Deal and Wheel freeroll versenyek 22:00-kor (GMT) indulnak a következő vasárnapokon: 2018. március 4., március 11., március 18., március 25. és 21:00-kor (GMT) 2018. április 1-jén. A freeroll versenyeken nyerhető készpénzes díjak értéke a résztvevők számától függ.

Teljes részvételi feltételek
A Deal and Wheel akció 2018. február 26-án 00:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Az első heti feljogosító időszak 2018. február 26-án 21:59-től (GMT) 2018. március 4-én 21:59-ig (GMT) tart. A második heti feljogosító időszak 2018. március 4-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 11-én 21:59-ig (GMT) tart. A harmadik heti feljogosító időszak 2018. március 11-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 18-án 21:59-ig (GMT) tart. A negyedik heti feljogosító időszak 2018. március 18-án 22:00-tól (GMT) 2018. március 25-én 20:59-ig (GMT) tart. Az ötödik heti feljogosító időszak 2018. március 25-én 21:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Ha nyert freeroll jegyeket, az €5,000 Deal and Wheel freeroll versenyek 22:00-kor (GMT) indulnak a következő vasárnapokon: 2018. március 4., március 11., március 18., március 25. és 21:00-kor (GMT) 2018. április 1-jén.
Ahhoz, hogy a játék beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, a játékosoknak meg kell nyomniuk a feladat megkezdése előtt a Küldetések rész alatt elérhető Indít gombot a vonatkozó feljogosító időszakban.
A választott küldetéseket akár öt alkalommal is teljesítheti a vonatkozó feljogosító időszakban. Miután a kiválasztott küldetésnél megnyomta az Indít gombot, nem választhat másik teljesíteni kívánt küldetést a következő feljogosító időszakig.
Az olyan készpénzes és Sit & Go asztalokon megjátszott handek, amelyeken csak két játékos vehet részt, nem számítanak a feladatok teljesítésénél.
A Sit & Go és Twister Sit & Go versenyek abba a feljogosító időszakba számítanak bele, amelyikben a verseny elkezdődik.
A készpénzes asztalokon (cash game) megjátszott handek abba a promóciós időszakba számítanak bele, amely során a potot megnyerik.
A díjkeréken megnyert €5,000 Deal and Wheel freeroll jegyeket és a €0.50 Wild Twister jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján.
Az alábbi lista az egyes díjak megnyerési esélyét mutatja:
• 1.000€ pénzdíj - 0.00615%
• 100€ pénzdíj - 0.030731%.
• 10€ pénzdíj - 0.092194%.
• 5€ pénzdíj - 0.307312%.
• 1€ pénzdíj -18.438731%.
• €0.50 Wild Twister jegy - 31.960467%.
• €5,000 Deal and Wheel freeroll jegy - 49.169950%.
Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkeréken minden díj megjelenik a promóciós időszak során.
Minden freeroll No Limit Hold'em 'All In' Shootout verseny, amelyeken akár 10 alkalommal is lehetséges az indulás.
Minden freeroll bajnokságnál korlátozott a minimum és a maximum részvevők száma, ahogy ezt a vonatkozó bajnokság lobby-jában is feltüntetjük. Amennyiben a részvevők száma nem éri el a minimum értéket, a freeroll verseny nem indul el. Ha a résztvevők száma eléri a maximum értéket, akkor további játékosok regisztrálása már nem lehetséges.
Regisztrálnia kell, hogy részt vehessen egy freroll versenyen. A bajnokság jegyeket a küldetés teljesítését követően automatikusan jóváírjuk, és azokat csak a vonatkozó freeroll versenyre való induláshoz lehet felhasználni. A felhasználatlan jegyek lejárnak, amint a vonatkozó végső freeroll verseny regisztrációja lezárul.
A díjkeréken nyert felhasználatlan Wild Twister jegyek a kiállításuktól számított 60 nap után lejárnak.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Six Plus Hold'em

Játsszon a legújabb játéktípussal! A pakli kevesebb kártyát tartalmaz, így egy új játékélmény várja.

A Six Plus Hold'em játékban a legalacsonyabb lapok nincsenek játékban. Ez azt jelenti, hogy az erős kezdő leosztások gyakoribbak, így könnyebb egy erősebb öt-kártyás handet szerezni.

Eltérések a hagyományos Hold'em játékhoz képest:

   - A játék 36 kártyás paklival történik: kettes, hármas, négyes és ötös lapok nincsenek.
   - A drill legyőzi a sort.
   - A flöss erősebb, mint a full.

A flöss erősebb a Six Plus Hold'em játékban, mivel csak kilenc lap van minden szimbólumból, így ezt a leosztást nehezebb megszerezni. Az Ász alacsony és magas is lehet, így a legkisebb értékű sor az A-6-7-8-9. További információért, tekintse meg a Six Plus Hold'em hand rangsort.
A játék folyamata és fogadási felépítése ugyanaz, mint a hagyományos Hold'em játékban. Amennyiben szeretné megtekinteni a Hold'em mechanikáját, ez a játékútmutató részletes leírást kínál.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Prémium asztalok

Pókerezzen a különleges Prémium asztalokon! Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő asztalokat a Póker lobby-ban és vegye ki részét a fantasztikus játékból.

Prémium asztalok előnyei:
   - Játsszon csak bet365 játékosok ellen.
   - Megbízható és biztonságos játékkörnyezet.
   - Jövedelmezőbb ajánlatok és a jutalmak egyszerűbb elérése.
   - Több különböző tét is rendelkezésre áll.

Válasszon asztalt a póker lobby baloldali menüjéből.

Részvételi feltételek
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely játékost kizárjon a prémium asztalokról.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

sit and go 9 fősnél hányan nyernek és mennyit ha 5 euró a beszálló? (bocsi az amatőr kérdésért)

3an, 50-30-20% a nyeremeny. 9xkb4,5 a nyeremenyalap, a hianyzo a fee.  Kb 20 12 8

Üdvözlő csomag

Szerezzen egy 365 euró értékű bónuszt, bajnokság jegyeket, egy Twister jegyet és egy díjkerék pörgetést, miközben játszik.


Az üdvözlő csomag működése:
  • Hozzon létre egy számlát és válassza ki póker becenevét, hogy elkezdhesse a játékot az első 5 euró kiváltható bónusszal.
  • Játsszon bajnokságokat vagy készpénzes játékokat, hogy megszerezze a további 360€ bónuszt és az 5 db "€100 Bronze Loyalty" bajnokság jegyet.
  • Miközben játszik a bónusza kivehetővé válik. A részletekért tekintse meg az alábbi táblázatot.
  • Szerezzen Twister jegyet és pörgetést az Üdvözlő díjkerékre, ha Twister bajnokságon játszik, bármilyen beugróval.

A 365 eurós bónusz kiváltását a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheted meg.

10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. Kövesse nyomon a ,,Status Points" pontjai alakulását a póker szoftver Hűség részén belül.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A 365€ kiváltható bónuszból az első 5€ jóváírásra kerül, amikor bejelentkezik és létrehoz egy becenevet a Póker - bet365 terméken. A fennmaradó 360€ jóváírásra kerül, amint 0,10€ rake-et és/vagy bajnokság díjat generál.
  • A 365€ bónuszt 2,50€ részletekben válthatja ki, amelyhez ,,Status Points" pontokat kell gyűjtenie. Az első két 2,50€ részlet 25 és 50 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A következő 24 részlet egyenként 100 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A hátralévő részletek egyenként 250 ,,Status Points" pont összegyűjtésével válthatóak ki.
  • 10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. A 365€ bónusz kiváltatlan részei 60 nap után lejárnak.
  • A Twister jegyekkel csak a megfelelő beugróval rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az Üdvözlő díjkerék pörgetéseket jóváírjuk a számláján, amint játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister bajnokságon a számlanyitást követő hét napon belül. A díjkereket a póker szoftver felső részén található ikonon keresztül érheti el.
  • A díjak lebontása az Üdvözlő díjkerék részvételi feltételeiben szereplő táblázatban található, és a díjkerék pörgetések a jóváírást követő hét nap után lejárnak.
  • A "€100 Bronze Loyalty" bajnokság jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján, amint 0,01€ rake-et és/vagy bajnokság díjat generál. A "€100 Bronze Loyalty" bajnokság jegyek a jóváírást követő hét nap után lejárnak.
  • Az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • Az akció 2022. április 4-én 09:59-ig (GMT) tart.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

365€ bónusz - teljes részvételi feltételek
  • A 365€ kiváltható bónuszból az első 5€ jóváírásra kerül, amikor bejelentkezik és létrehoz egy becenevet a Póker - bet365 terméken. A fennmaradó 360€ jóváírásra kerül, amint 0,10€ rake-et és/vagy bajnokság díjat generál.
  • A 365€ bónuszt 2,50€ részletekben válthatja ki, amelyhez ,,Status Points" pontokat kell gyűjtenie. Az első két 2,50€ részlet 25 és 50 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A következő 24 részlet egyenként 100 ,,Status Points" pont összegyűjtésével váltható ki. A hátralévő részletek egyenként 250 ,,Status Points" pont összegyűjtésével válthatóak ki.
  • 10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után.
  • A 365€ bónuszra nem vonatkozik fogadási követelmény, és amint kiváltotta, azt tetszés szerint kiveheti. A 365€ bónusz kiváltatlan részei 60 nap után lejárnak.
  • Minden készpénzes játék és bajnokság variáció beleszámít a 365€ bónusz kiváltásába.

1€ Twister jegy - teljes részvételi feltételek
  • Az 1€ Twister jegyet jóváírjuk a számláján, amint játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister bajnokságon a számla létrehozásától számított hét napon belül.
  • A Twister jegyekkel csak a megfelelő beugróval rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt.
  • A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.

Üdvözlő díjkerék pörgetés - teljes részvételi feltételek
  • Az Üdvözlő díjkerék pörgetéseket jóváírjuk a számláján, amint játszott egy bármilyen beugróval rendelkező Twister bajnokságon a számla létrehozásától számított hét napon belül. A díjkereket a póker szoftver felső részén található ikonon keresztül érheti el.
  • A díjak lebontása az alábbi táblázatban tekintheti meg, és a díjkerék pörgetések a jóváírást követő hét nap után lejárnak.

Üdvözlő díjkerék lebontás
Díj   Valószínűség
5€ Twister jegy   2,198%
50 x 0,10€ ingyen vak   2,198%
20 ingyen pörgetés   2,198%
10 ingyen pörgetés   5,495%
2€ Twister jegy   5,495%
20 x 0,10€ ingyen vak   5,495%
5 ingyen pörgetés   10,989%
10 x 0,10€ ingyen vak   10,989%
1€ Twister jegy   10,989%
10 ,,bet365 Coins" érme   43,956%

  • A díjkeréken nyert ,,bet365 Coins" érméket csak a bet365 Üzletben elérhető tételekre használhatja. További részletekért kattintson ide.
  • Az Üdvözlő díjkeréken szerzett jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján, és azok a jóváírást követő hét nap után lejárnak.
  • A küldetések teljesítéséből származó Twister jegyek a megfelelő típusú és beugrójú bajnokságokon való részvételhez használhatóak, a felhasználatlan jegyek a jóváírásukat követő 7 nap után lejárnak.
  • Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azonos értékű vakok vannak. Az ingyen vakok automatikusan készpénzben kerülnek beváltásra a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Ticketek szekciójában találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 14 nap után lejárnak.
  • A díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Ruler of the Sky, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
  • Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 0,01€ és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 0,20€ lenne ingyen pörgetésenként.

"€100 Bronze Loyalty" - teljes részvételi feltételek
  • Öt "€100 Bronze Loyalty" bajnokság jegyet automatikusan jóváírunk a számláján, amint 0,01€ rake-et és/vagy bajnokság díjat generál.
  • A "€100 Bronze Loyalty" jegyekkel a "€100 Bronze Loyalty" bajnokságra juthat be, amely minden nap 19:00-kor (GMT) indul. További részletekért kattintson ide.
  • A "€100 Bronze Loyalty" bajnokság jegyek a jóváírást követő hét nap után lejárnak.
  • Nem garantáljuk, hogy a hűség bajnokságok minden platformon elérhetőek lesznek.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal vagy nyerőgép elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási árfolyamot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Téli játékok

Nyerjen handeket és szerezzen helyezést a heti ranglistákon, hogy díjakhoz jusson.
Szerezzen handeket a jogosult asztalokon a heti feljogosító időszakokban, hogy ranglistapontokat gyűjtsön. Hat különböző ranglistára juthat fel - attól függően, melyik asztalokon játszik -, hogy kivehesse a részét a 16.000€ értékű Twister jegyekből, ingyen vak jutalmakból és pénzdíjakból.


Így működik:
  • Játsszon jogosult asztalokon a heti feljogosító időszakokban.
  • Gyűjtsön ranglistapontokat, amikor handeket nyer a flop után. 100 egymást követő hand sorozata számít, és bármikor újra kezdheti nulla pontról.
  • Nyerjen Twister jegyeket, ingyen vak jutalmakat vagy pénzdíjakat, amikor helyezést szerez egy heti ranglistán.

Handeket kell nyernie a flop után 100 egymást követő hand sorozatában Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 2€ beugró).
A pontokat a nyertes ötlapos hand erőssége határozza meg.
A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja a feltételekben alább, valamint a póker szoftver Küldetések részén.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
A ranglistás díjakat a bet365 ajánlatának oldalán tekintheted meg.

Fő részvételi feltételek
  • A bet365 Téli játékok akció 2022. február 7-én 10:00-tól (GMT) február 20-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • A heti feljogosító időszakok 2022. február 7-én 10:00-tól (GMT) február 13-án 23:59-ig (GMT) és 2022. február 14-én 10:00-tól (GMT) február 20-án 23:59-ig (GMT) tartanak.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Premium Cash ranglistához, 0,05€/0,10€ vagy 0,10€/0,20€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Közepes tétes Premium Cash ranglistához, 0,25€/0,50€ vagy 0,50€/1,00€ vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Premium Cash ranglistához, 1,00€/2,00€ vagy 2,00€/4,00€ vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Twister ranglistához, 2€ beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Közepes tétes Twister ranglistához, 5€ és 10€ közötti beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Twister ranglistához, 20€ vagy nagyobb beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania.
  • A heti feljogosító időszakban mind a hat ranglistához szerezhet pontokat, feltéve, hogy a fenti fogadási feltételek teljesülnek mindegyik ranglistánál.
  • Mindegyik játéknál/bajnokságnál ez első 100 handjét vesszük figyelembe a pontok jóváírásánál, és a megítélt pontok számát a flop utáni nyertes ötlapos pókerhandje határozza meg. A hand nyertese a vonatkozó számú pontot fogja megkapni. A pontok lebontásához, kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételekben található Ranglistapont lebontási táblázatot alább.
  • Ranglistapontokat csak a flop után gyűjt, 100 egymást követő hand során. Ez a számolás akkor is folytatódik, ha a játékos a flop előtt bedobja a lapjait. Csak a nyertes hand fogja megkapni az arra a handre vonatkozó ranglistapontot. Ha a nyertes ötlapos handek pontosan megegyeznek, a potot szétosztják és minden játékos megkapja a vonatkozó számú ranglistapontokat.
  • A ranglista automatikusan frissül a hand teljesítését követően. A heti ranglistán szerzett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján az egyes heti feljogosító időszakok végén. Ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül találhat.
  • Az első 100 handjét bármikor újraindíthatja bármelyik ranglistán. Ez minden addigi összegyűjtött pontot töröl az adott ranglistán, és Ön ismét nulla pontról indul.
  • A ranglistán elért helyezésből származó Twister jegyekkel a vonatkozó beugró összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
  • Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azokkal egyező értékű vakok vannak. Az ingyen vakokat automatikusan készpénzben váltjuk be a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Ticketek szekciójában találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 90 nap után lejárnak.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A bet365 Téli játékok akció 2022. február 7-én 10:00-tól (GMT) február 20-án 23:59-ig (GMT) tart.
  • A heti feljogosító időszakok 2022. február 7-én 10:00-tól (GMT) február 13-án 23:59-ig (GMT) és 2022. február 14-én 10:00-tól (GMT) február 20-án 23:59-ig (GMT) tartanak
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Pontok gyűjtése
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Premium Cash ranglistához, 0,05€/0,10€ vagy 0,10€/0,20€ összegű vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Közepes tétes Premium Cash ranglistához, 0,25€/0,50€ vagy 0,50€/1,00€ vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Premium Cash ranglistához, 1,00€/2,00€ vagy 2,00€/4,00€ vakokkal rendelkező asztalokon kell játszania.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön az Alacsony tétes Twister ranglistához, 2€ beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Közepes tétes Twister ranglistához, 5€ és 10€ közötti beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania. Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Magas tétes Twister ranglistához, 20€ vagy nagyobb beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania.
  • A heti feljogosító időszakban mind a hat ranglistához szerezhet pontokat, feltéve, hogy a fenti fogadási feltételek teljesülnek mindegyik ranglistánál.
  • Mindegyik játéknál/bajnokságnál ez első 100 handjét vesszük figyelembe a pontok jóváírásánál, és a megítélt pontok számát a flop utáni nyertes ötlapos pókerhandje határozza meg. A pontozás a következőképpen történik:

Ranglistapont lebontás
Nyertes hand   Ranglistapontok száma
Színsor   500
Négy egyforma   400
Full House   300
Flös   200
Sor   100
Drill   50
Két pár   20
Egy pár   10
Magas lap   5

  • A ranglistapontok csak olyan hand után járnak, amely elérte a flopot. A pontokat 100 egymást követő hand sorozatában lehet gyűjteni, és a handek akkor is beleszámítanak ebbe a számolásba, ha a játékos a flop előtt bedobja a lapjait. Csak a nyertes hand fogja megkapni az arra a handre vonatkozó ranglistapontokat. Ha a nyertes ötlapos handek pontosan megegyeznek, a potot szétosztják és minden játékos megkapja a vonatkozó számú ranglistapontot.
  • A ranglista automatikusan frissül a hand teljesítését követően. A ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül, a Ranglista fülön találhatja meg.
  • Az első 100 handjét bármikor újraindíthatja bármelyik ranglistán. Ez minden addigi összegyűjtött pontot töröl az adott ranglistán, és Ön ismét nulla pontról indul.
  • A Premium Cash asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. A Twister bajnokságok akkor számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve. A Premium Cash asztalokon való Heads up játék nem számít a ranglistapontok gyűjtésénél.

Díj megszerzése
  • A heti ranglistán szerezett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján az egyes heti feljogosító időszakok végén.

Döntetlen esetén
  • A heti ranglistáknál a helyezése az összegyűjtött ranglistapontjain alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, az a játékos nyer, aki elsőként gyűjtötte össze az adott pontszámot. Például, ha két játékosnak is 850 pontja van az 1. helyen, de Ön 15:00-kor (GMT) gyűjtötte össze a pontjait, míg a másik játékos csak 19:00-kor (GMT) gyűjtötte össze azokat, Ön végez az 1. helyen.

Díj felhasználása
  • A ranglistán elért helyezésből származó Twister jegyekkel a vonatkozó beugró összeggel rendelkező Twister bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 14 nap után lejárnak.
  • Az ingyen vakokat olyan bet365 Póker asztalnál kell felhasználni, ahol azokkal egyező értékű vakok vannak. Az ingyen vakokat automatikusan készpénzben váltjuk be a játékos fő egyenlegén, amikor a játékos ilyen típusú vakot tesz be. Az ingyen vakok a póker szoftver Ticketek szekciójában találhatók. Az ingyen vakok beváltásához legalább három játékosnak kell az asztalnál lennie. A felhasználatlan ingyen vakok a jóváírásukat követő 90 nap után lejárnak.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Napi Bounty Hunter ranglista

Kerüljön fel a napi ranglistára fejpénzeket nyerve.



Így működik:
  • Jelentkezzen egyszer a promóciós időszakban a póker szoftver Ranglista részén.
  • Fizessen be Bounty Hunter bajnokságokra 5€-tól és szerezzen ranglistapontokat minden alkalommal, amikor nyer egy fejpénzt.
  • Kerüljön be az első 50-be, hogy egy akár 100€ értékű általános jegyet szerezzen.

A Napi Bounty Hunter ranglista nyereménytáblázatát a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Napi Bounty Hunter ranglista 2022. február 14-én 00:00-tól (GMT) március 3-án 23:59-ig (GMT) tart. A feljogosító időszakok naponta 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak a promóció során.
  • Egyszer kell jelentkeznie a promóciós időszak során, hogy a játéka beleszámítson a küldetés teljesítésébe.
  • Egy ranglistapontot kap minden alkalommal, amikor egy fejpénzt nyert egy minimum 5€ beugrójú Bounty Hunter bajnokságon.
  • Abban az esetben, ha kettő vagy több játékos is ugyanannyi pontot szerez a napi ranglistán, a pontokat legelsőnek megszerző játékos kapja meg a magasabb helyezést.
  • A napi ranglistán szerzett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján a napi feljogosító időszakok végén.
  • A ranglistahelyezésért szerzett általános jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bármelyik bajnokságon részt vehet. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 60 nap után lejárnak.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Napi Bounty Hunter ranglista 2022. február 14-én 00:00-tól (GMT) március 3-án 23:59-ig (GMT) tart. A feljogosító időszakok naponta 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak a promóció során.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Pontok gyűjtése
  • Egyszer kell jelentkeznie a promóciós időszak során, hogy a játéka beleszámítson a küldetés teljesítésébe.
  • Egy ranglistapontot kap minden alkalommal, amikor egy fejpénzt nyert egy minimum 5€ beugrójú Bounty Hunter bajnokságon.

Díj megszerzése
  • A ranglista automatikusan frissül, amint a feljogosító bajnokságon a handet teljesítették. A ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül találhat.
  • Abban az esetben, ha kettő vagy több játékos is ugyanannyi pontot szerez a napi ranglistán, a pontokat legelsőnek megszerző játékos kapja meg a magasabb helyezést.
  • A napi ranglistán szerzett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján a napi feljogosító időszakok végén.

Díj felhasználása
  • A ranglistahelyezésért szerzett általános jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bármelyik bajnokságon részt vehet. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított 60 nap után lejárnak.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.