SfTotó Szabályzat (régi)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 30, 2014, 12:22:57, Milan
SfTotó Szabályzat
(régi)
Szponzor: Sportingbet


Az SfTotó játékban bárki szerepelhet, hogyha regisztrálva van a Fórumon. Ha még nem regisztráltál, akkor ide klikkelvén megteheted ezt.

Az SfTotó játék a hagyományos Totó játékra hasonlít, itt is szelvényeket kell kitöltened (havi kb. 6-7 szelvény szokott lenni). A tippek kiértékelése után az elért pontszám alapján kialakul egy rangsor.

Egy helyes tipp = Egy pont

A játékot havi rendszerességgel rendezzük, s minden hónap végén az első három helyezett lesz díjazva.


Nyeremények:

1.hely:  15.000 Forintos Sportingbet feltöltés

2.hely:  10.000 Forintos Sportingbet feltöltés

3.hely:  5.000 Forintos Sportingbet feltöltés


A nyereményeket Sportingbetes bónuszokként kapjátok meg.

A kapott bónuszt 3-szor kell megforgatni minimum 1,50-es nyereményszorzón.


Hogyan vegyél részt?

Minden hónapban egy külön témát nyitunk az SfTotó & SfScore kategóriában az aktuális hónap játékának, s annak keretén belül közölve lesznek a szelvények időpontjai.

A szelvényeket a következő oldalon tudod kitölteni:

SfTotó Szelvények

Eleinte azonban szükséges megadnod a Sportingbetes azonosítószámodat az Azonosítók oldalon, a Sportingbetes mezőnél.

A "Szelvények kitöltése/módosítása"-ra klikkelvén kitöltheted az aktuális SfTotó szelvényt. Ha nincs jelenleg szelvény, akkor erről értesítve leszel.

A szelvények kitöltésekor a 3 hagyományos kimenetel közül lehet választani:

1 - hazai gyözelem
x - döntetlen
2 - vendég siker

A kitöltött szelvényeket még utólag tudjátok módosítani egy bizonyos időpontig (ez mindig változó). Ez az időpont után már nem lehet módosítani a szelvényeket.

Ugyancsak az Sftotó oldalon találod a "Toplista"-t, a "Szelvények szerinti toplista"-t, illetve a "Legjobb találatok"-at.

Kérj értesítést!

Minden hónap elején mi megadjuk az aktuális hónap témájában a szelvények időpontjait.

Fontos, hogy minden szelvényt tölts ki, hisz így jóval nagyobbak az esélyeid a végső győzelemre.

Ezért kérj értesítőt az új szelvényekről. Hogyan teheted ezt?

Az Sftotó oldalon jelöld be a "Értesitőt kérek az új szelvényekről"-t, s nyomd meg az "Ok" gombot. Ezek után mindig amikor új szelvény kerül fel az oldalra, akkor értesítést fogsz kapni arra az e-mail címedre amellyel regisztráltál a fórumra.


Mi az az SfTotó Jackpot?

Az Sftotó Jackpot az SfTotó játékunk egy kiegészítése. Ezzel szeretnénk jutalmazni azon személyeket akiknek telitalálatos szelvényeik vannak.

Az SfTotó Jackpot összegét az nyeri meg, aki egy szelvény kiértékelése után telitalálatot szerez. A Jackpot összege minden nem telitalálatos szelvény után nő 5 euróval, egészen addig, amíg valaki telitalálatot szerez vagy eléri a 300 eurós maximális összeget.

Kövesd az Sftotó Jackpot alakulását az SfTotó oldalán.

A Jackpot összege nem nő a helyosztó szelvények után, és helyosztó szelvénnyel nem lehet megnyerni a Jackpot összegét.

A Jackpot-ot ha valaki megnyeri, akkor az összeget a Skrilles számlájára fogja megkapni.


Általános részvételi feltételek:

1. Az SfTotóban csak a Sportfogadas.org-on regisztrált személyek szerepelhetnek
2. A játékosoknak rendelkezniük kell egy magyar Sportingbetes számlával (ha még nincs számlád akkor ide klikkelvén nyithatsz egyet)
3. Az aktuális hónap keretén belül minimum egy fogadást kell kötnöd a Sportingbeten, s erről egy bizonyító képet kell készítened amelyet az "Azonosítók" oldalon kell feltöltened. Részletes leírást a képfeltöltésről itt olvashatsz
4. A fogadást bizonyító képet a hónap végéig kell feltöltened (utolsó szelvény lejárási időpontjáig)
5. Minden személy csak egy felhasználóval szerepelhet a játékban (követjük az IP-ket, s csalás esetén kizárjuk a játékost)
6.A toplisták a mérkőzések lejátszása után fognak frissülni. Ha egy mérkőzést bármilyen okból kifolyólag nem játsszák le akkor arra a mérkőzésre a beküldött tippeket töröljük, konkrétan olyan, mintha nem is lett volna a szelvényen.
7. Ha a hónap végén több felhasználónak van azonos pontszáma, akkor egy külön helyosztó szelvényt fogunk közzé tenni, amely után kiderül, hogy ki viszi el a nyereményeket.
8. A helyosztók kitöltése kötelező. Az a játékos amely nem tölti ki a helyosztó szelvényt, kiesik az illető helyért való küzdelemből
9. Az SfTotó játékban a nyertesek csak akkor részesülnek a nyereményükben, illetve tölthetnek ki helyosztó szelvényeket ha a fogadást bizonyító képen a megfogadott esemény korábbi, mint az illető hónap 15-dike!
10. Sportingbet számlafeltöltést csak egyetlen egyszer lehet nyerni. Aki nyer annak viszont nem kell szomorkodnia, hisz tovább szerepelhet a következő hónap játékaiban, csakhogy a nyeremény egy újabb nyerő helyen végzésnél 5€ lesz, melyet Skrillen keresztül küldünk. Ez a nyeremény csak akkor érvényes ha a havi toplista 1-3. hely valamelyikét foglalja el az illető játékos!
11. Nyereményben csak az a játékos részesülhet aki a játék végén benne van a top10-ben (korábbi nyerteseket nem számoljuk bele, mivel ők már alapból nem nyerhetnek újra).

Fontos tudnivaló a nyereményekről:

Eredményhirdetés után a nyertesek listáját átküldöm az irodákhoz, s ezek után ők gondoskodnak a bónuszokról, a nyereményekről.

Ez lehet 1 nap, 5, de akár 10 nap is.