NBA Fogadások 2014/15

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: stdavid Dátum július 30, 2014, 22:38:21
Beasley van most workouton a Lakersnél, vele is jóban lesz SwaggyP ;D
Bár ő egy olcsó szerződéssel, mint amivel pl Turner ment a Bostonhoz jó cserealap lehet később, ha most jó számokat hoz, veszteni való úgysincs idén.
Most ez komoly?  ;D

Összeáll megint egy 2010es Wizardshoz hasonló gárda..: Arenas, McGee, Young, Blatche, Stephenson...okos csapat volt az  ;D

Vége is a Pacers szezonjának.. kettétört George lába, te jó ég :'( Aki jót akar magának ne nézze meg a videókat, képeket. :-\

#17 augusztus 02, 2014, 10:43:13, Pozzato
Egyik ismerősöm linkelte reggel a videót.... :noway:
Ebből nem tudom, hogy lesz NBA-s karrier...eléggé komoly sérülés. Szó szerint kettétört a lába.
Pacers szezonjának így tényleg annyi. Sajnálom őket azért.

Ohhhhh, b@ssza meg kedvenc játékosom Rose mellett...  :'( :'(

Uhhh! Ez brutális. Nekem most van egy kézcsont törésem, de ez még látványnak is szörnyű.
Mielőbbi felépülést a srácnak.

Én nem féltem a srácot, igazi kemény gyerek. Hamarabb fogjuk látni őt játszani mint gondolnánk. És természetesen mihamarabbi felépülést kívánok neki.

Minimum egy évet kell kihagynia George-nak (van ahol 18 hónapot írnak, mint teljes felépülés). Hát nem lesz egyszerű dolog ez számára, főleg nem lelkileg.

Igaz még a hivatalos kontraktus nem jött létre ( mert aug 23.-ig Wiggins nem cserélhető), de állítólag a Cavs-Philly-Minny hármas megegyezett, így létrejött köztük a csere.
Cavs kapja: Love
Minny kapja: Thad Young, Wiggins
Philly kapja: Bennett és draftjogok

Azt kell hogy mondjam, én elégedett vagyok, mint Minny drukker. Kihoztuk ebből a legjobbat. Jövőre ingyen ment volna Love, így meg kaptunk érte értéket. A jövő egyik nagy tehetségét Wiggins személyében (aki mint nyilatkozta, bárhová is kerül idén ott küzdeni fog), illetve Youngot is bírom, mert mindig küzd, és eléggé jó PF.
Rubio-Mo/Martin (ha marad)-Wiggins-Young-Pekovic négyes nem rossz. Bár PO-ra kb 5% az esély, de legalább látványosan játszunk majd, és van egy tehetséges csapat. Végre nem csak Rubio tud majd védekezni, hanem ott lesz Wiggins, és Young is.
Végülis a Cavs se veszített sokat (mert azért Waiters vagy még Thompson beáldozása kicsit sok lett volna...), így talán jól jönnek majd ki a Love tradeből.

Nem örülök ennek, mert hányni tudok ettől, amit Lebron művel ezzel, hogy maga köré hívogatja az embereket.. :noway:

Még Scottal nagyon szimpatikus lett nekem a Cavs, Irvinget nagyon bírom és kedveltem ezt a fiatal magot, de így Love -val ez már túl sok sztem.
A Cavsnek pedig tudva levő, hogy Waiterst kéne cserélnie, mert nem jön ki jól a többiekkel, ráadásul ő Philyben nőtt fel asszem és szívesen is menne oda, többször volt már róla szó.
Mondjuk azt hittem sikerül jobban lehúzni a Cavset ;)

Wigginsnek ez pedig hatalmas motiváció lesz, hogy nem kellett és ilyen formában vállnak meg tőle..

Amúgy még mindig Scal a legnagyobb troll az NBA-ben.


Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 05, 2014, 11:35:28
Igaz még a hivatalos kontraktus nem jött létre ( mert aug 23.-ig Wiggins nem cserélhető), de állítólag a Cavs-Philly-Minny hármas megegyezett, így létrejött köztük a csere.
Cavs kapja: Love
Minny kapja: Thad Young, Wiggins
Philly kapja: Bennett és draftjogok

Tipikusan az a win-win csere. Minny szerintem is kihozta ebből a maxot. Megkapták Lovért az elmúlt évek legtehetségesebb játékosát, plusz 4 évet, hogy csapatot építsenek köré. Thad Young pedig remek kiegészítő játékos. Jó csapat lesz a Wolves.
Philly elakarta cserélni Youngot, hát sikerült. Kaptak egy 1/1-est érte, akinek igaz pocsék szezonja volt, de szerintem sokat fejlődhet majd a gyenge Sixersben. Több van szerintem a srácban.
Cavs szerintem kicsit sokat adott, de így egyértelmű bajnokesélyesek lettek. Az lenne szép ha még FA-ről behúznák Mariont...

Végül már egyre több hír érkezik a Cavs-Minny cseréről. Legutóbbiak szerint, mégse szállt be a Philly, hanem a Cavs Wiggins mellé átlökte Bennettet, és draftjogokat. Ha ez a verzió igaz, akkor eléggé szarul jártunk, mert hiába volt 1/1 Bennett, szerintem az utóbbi évek legtrágyább draftelsője.
Mondjuk igazából ha nem érkezik Wiggins-Rubio-Dieng-Lavine féle fiatal mag mellé valami jó mentor, meg egy másik tapasztalt játékos, és egy normális edző akkor itt megint évekig semmi se lesz, de mondjuk már hozzászoktam.

Cavs meg szerintem érdekes lesz, mert a csapatból ha érkezne Marion, kb csak hárman tudnának védekezni: Lebron, Marion és Thompson. Hiába jól pattanozó Love, és Varázsló, ők védő oldalon nulla felé konvergálnak.

Szerintem a Minny még mindig nem mondott le Young megszerzéséről. Amúgy Benett is egész korrekt játékos lesz. NEm szupersztár, nem húzóember, de egy jó role player simán lehet belőle.

Én benne nem hiszek...Láttam már ilyet mint ő és nem tartom sokra
Elvileg Youngért Martint, vagy Bareát adnánk...egyik se egy zseni, és én lennék a legboldogabb ha végre eltakarodnának tőlünk.