NBA Fogadások 2014/15

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Fejleszteni kell egy picit és kihozni belőle a maxot. Nyilván én sem rajongok érte de ha kicsit gyorsítana a játékán, beleértve a dobását, akkor megélhetne már ebből, mert nem rossz lepattanózó és a keze se lenne rossz, csak szerintem kicsit husi srác, jó lenne formálni rajta. Egy 8-10 pontos átlag 6-8 lepattanóval szerintem benne van a srácban.

Kire gondolsz? Beasley, D.Williams?

Durant nem megy a VB -re.. hát ezt az edzőtábor közepén bejelenteni nem igazán gerinces dolog.
Pletykák szerint az UnderArmour szerződése van a háttérben, hiszen nincs elég idő, hogy elkészüljenek a cuccai és kínos lenne ha még Nikeban tolná.

#32 augusztus 08, 2014, 15:11:50, Pozzato
Idézetet írta: Fogkefe1 Dátum augusztus 08, 2014, 14:24:49
Fejleszteni kell egy picit és kihozni belőle a maxot. Nyilván én sem rajongok érte de ha kicsit gyorsítana a játékán, beleértve a dobását, akkor megélhetne már ebből, mert nem rossz lepattanózó és a keze se lenne rossz, csak szerintem kicsit husi srác, jó lenne formálni rajta. Egy 8-10 pontos átlag 6-8 lepattanóval szerintem benne van a srácban.

Kire gondolsz? Beasley, D.Williams?
D-Willben lett volna potenciál, de valamiért nem jött neki össze. Beasley szimplán csak hülye.  ;D

Én pl Brandan Wrightra, Thabeetre, Bargnanira gondoltam (persze nem egy poszt, de mint  draft top10esre és olyanra gondoltam akitől azért vártak egy jobb performansz, de végül semmire se vitték).


Ő is egyértelműen bust, a világ Kwame Brown szintű már már, de csak annyit akarok mondani, hogy azért soklenézik a srácot, de van benne kakaó jövőre összeszedheti magát, plusz most olvasom Bennett-YOung cserét, ha ez összejön Sixersben lehet szárnyakat kap.

Nagyon sokat kéne még cserélnünk, hogy valaha is contender csapat legyünk, de évek óta talán először látom azt, hogy jó irányba tettünk egy lépést.
Rubio - ? - Wiggins - Young - ? /Dieng

Rubio védekezésben legalább jó, ha már dobni nem tud (én vagyok az egyik legnagyobb Rubio-fan, de botrány ahogy dob, lehet nagymamám is jobban bedobja a tiszta tempót...). Labdaszerzésben ligaelit, passzsávok zárásában is, és a kosár-iqja is magas. Mellé kell egy jól dobó sg (erre lett volna jó Thompson, de én Waiterst sem vetettem volna meg, de jövőre mindketten lejárók, illetve rajtuk kívül még: Gordon (sérülékeny de jól dob), Danny Green, Afflalo, Ross). Hát ezek közül nem sokra van reális esélyünk, de hátha jön a csoda.
Kiscsatár poszton én Wigginstől sokat várok (következő szupersztárt, aki nem Love féle töketlen gyerek lesz, hanem egy igazi vezér, mint anno Garnett). PF poszton Youngot évekig szivesen látnám, mert jó fit oda. Center poszton meg Dieng mellé elnéznék még egy centert, és egy jó csere pf-et.
Ehhez persze az kell, hogy valami csoda folytán elpasszoljuk Martint, Peket és a többieket.

Tele van a csapat fiatalokkal, plusz a jövő legnagyobb sztárjával. 4 éve van a Wolvesnak, hogy csapatot csináljon Wiggins köré, ha erre is képtelen a vezetőség, inkább adja el a csapatot.

Már rég el kellett volna adniuk....Ez a franchise el van átkozva. Lefogadom, hogy most is el fogják szúrni, hiába van itt a liga egyik legnagyobb potenciállal rendelkező fiatalja (már kezdik is Rubio szerződésével..kedvencem de nem ér annyit amennyit kér..).

Már 1.72 az USA győzelme a VB-n :beerchug: :great:

Egyre jobb.  ;D  Nem tudom miért értékelik ennyire le az amcsi csapatot. Oké nincsenek itt a top sztárok, de attól még ez egy kiváló csapat. Spanyolokat meg eléggé túlértékelik.

Ez a VB egyértelműen USA-é lesz...sokan mondják, hogy majd a spanyolok...ugyan
USA annyira európa előtt áll, hogy itt Y csapattal is nyernének :)

Brazil-Spanyol meccset nézve... hááát.... szószó.. :D  Szoros lesz, de inkább USA szerintem is.

Remélem, mivel ma nem játszik az USA 1 napig tolja mindenki a spanyol végső sikert és végre újra fogadható szorzó lesz :D

Megverte az Alba Berlin a Spurs-t. Hiába barátságos meccs, ettől még ez nem kis teljesítmény.  A meccs amúgy egész jó volt, a befejezés pedig egyszerűen káprázatos.   :D :D