NBA Fogadások 2014/15

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mekkora bukitrap volt az az 1,25 a Houstonra. A Chicago meccs után nézem, mit kéne rá tenni. Én, mint a kis szorzók kedvelője, én mondtam ebben semmi érték nincs. Pault is a kezdőbe írták. Mentem aludni, hát jobban jártam  :ok: Azért szerintem kiesik a Clippers mint a pics@. De aki továbbjut a GSW-MEM párharcból, az megnyeri nyugatot, ez biztos.


Ma a Hawks-Wiz meccsre egy over?
Az első meccsen a 2. félidőben összesen 35 pontot dobott az Atlanta és még így is meg lett az over. Az alapszakaszban is 4/4 over egymás ellen.

Mind a négy párharc 1-1-re áll. Erre szerintem nem sokan gondoltak egy hete.
Memphis egy nagyon értékes győzelmet hozott el a GSW-től. Nézegettem, de ebben az 1.50 körüli GSW oddsban semmi értéket nem látok idegenben. Talán valami csoda folytán feljebb megy szombatig, de kételkedem benne. Jót tett a Memphisnek, hogy visszatért Conley, és látszik, hogy vele van esélye a továbbjutásra a Grizzliesnek.
Ma látszott a Cavs igazi ereje, és még Smith csak most tér vissza. Szerintem egy győzelmet tuti elhoznak a Bullstól a következő két meccsen. Lebronnak szerintem még egyszer nem lesz olyan estéje mint az első Clevelandi volt a párharcban. Thibonak ha nem jön be a felépített taktika a legelején, akkor nem tud mit kezdeni a meccsel, és képtelen belenyúlni. Emiatt fog kiesni a Bulls.
Én továbbra is tartom, hogy a Washington tovább fog jutni. Ha nehezen is, de menni fog ez nekik. Aranyos gyerek ez a Teague, de nem Wall szint szerintem. Egy meccset kihagyott Wall, de még így is három negyeden át tartotta magát idegenben a Wizards. Végére elfáradtak, de harmadik meccsen úgy néz ki, megint játszik Wall. Vele teljesen más a csapat.
Paul is lassan visszatér a Clippersbe, így szerintem annyi a Houston PO álmainak. Nélküle is majdnem elhoztak két meccset, vele pedig már le is fogják zárni ezt a sorozatot.

Május 09., szombat:

2015.05.09 2:00   Chicago - Cleveland   1.80   13.00   2.12

2015.05.09 4:30   L.A.Clippers - Houston   1.70   -   2.20

2015.05.09 23:00   Washington - Atlanta   1.85   11.75   2.12

Május 10., vasárnap:

2015.05.10 2:00   Memphis - Golden State   2.65   12.00   1.57

2015.05.10 21:30   Chicago - Cleveland   -   -   -


Tippek, vélemények?

Úgy néz ki Wall nem igen játszik többet ebben a szezonban, Hawks továbbjutás 1.65-ért.

Akkor most már örülhetnek az Atlanta továbbjutásáért szorítók, mert ha innen kiesnek, akkor ritka szar csapatuk van.  ;D

Rose megmentette a Bulls-t, jó oddson lehet pakolni a Cavs továbbjutást. :)

Elérkeztünk a második forduló harmadik meccseihez. Szombaton a Bulls, és a Clippers kihasználta a hazai pálya előnyét, és megnyerték a meccseiket. Vasárnap hasonlóra készül a Memphis is, de nekik nagyon nehéz dolguk a Warriors ellen, ahogyan a Washingtonnak is, az Atlanta ellen.


Sikerült még időben lereagálnom Wall sérülését, az Atlanta megrakásával( bankom harmada),az oddsz zuhanása végett sikerült elég jó profitot termelnem gyakorlatilag a meccs megkezdése nélkül:)

Cleveland ma győzni fog, mi a véleményetek?

Idézetet írta: gerry Dátum május 10, 2015, 09:09:44
Cleveland ma győzni fog, mi a véleményetek?

Én úgy gondolom, hogy igen, már előző meccs is majdnem meg lett, a bírók is őket segítik.

A Memphis végső győzelme 11x pénz  :o Conley-val van esélyük továbbjutni, Curry élete horror ilyen match uppal. Szóval szerintem itt továbbmennek előnyből(2,75). Kapják a Clipperst. Hét meccsen kiejtették a Spurst, ahol legalja produkciót nyújtott a csapat nagy része, Parkerrel az élen. Most a Houstont mészárolják. Harden nagy arc, jó játékos, de úgy tűnik a PO-ba még mindig kevés. Se az űrszámait nem hozza, mellé meg senki nem tud fellépni. Sérüléseknek is köszönhetően a védekezésük romokban, ilyen könnyű hármasok a Memphis ellen nem lesznek. Szerintem a Clippers ellen is esélyesebbek a macik.
Keleten a Cleveland és a Bulls nagy csatát vív, izgalmas meg minden, de nagyon gyenge a színvonal. Irving sehol, James westbrookosan játszik. A bikáknál meg Rose meglepően nagy formában, de kérdés ez meddig tart ki. Ha sokáig akkor a 10x odds sem hangzik rosszul, de szerintem már most kiesnek a hetediken. A Washington is nagyon jó lett a végére, de így hogy Wall nincs, még a továbbjutásuk is elmehet. Az Atlanta meg sehol nincs ahhoz képest amit az alapszakaszban hoztak, ha be is jutnak a főcsoportdöntőbe, egy söprés is kinézhet. 

Summa summarum, szerintem van érték a memphisi gyűrűben (ugye a védelem szerzi a gyűrűt). Megerősítő, elbizonytalanító gondolatok?

Idézetet írta: alexthebest Dátum május 11, 2015, 09:25:42
A Memphis végső győzelme 11x pénz  :o
.
.
Summa summarum, szerintem van érték a memphisi gyűrűben (ugye a védelem szerzi a gyűrűt). Megerősítő, elbizonytalanító gondolatok?

Ha van benne ertek, akkor szerintem meg nagyobb van abban hogy nyerik a focsoportot. Sok irodanal 6.5, van ahol 7-es odds.

Idézetet írta: lunatik Dátum május 11, 2015, 14:33:20
Ha van benne ertek, akkor szerintem meg nagyobb van abban hogy nyerik a focsoportot. Sok irodanal 6.5, van ahol 7-es odds.
Minden bántás nélkül, de ha a nyugati csoportot megnyerik, akkor a döntőt is simán hozzák. Ez a kelet egy fossal ér fel. Atlanta ótvar gyenge..Szinte egy kiöregedő Pierce alázza őket. Még ha tovább is jutnak, akkor sem lenne esélyük a döntőben egy nyugati gárda ellen. Cavsben lehetne fantázia, de Love már ugye out, Irving is eléggé rokkantan mozog, és James se nyerhet meg minden meccset nekik. A Bulls sem túl acélos.
Ebben a szorzón bőven van érték szerintem. A Memphis elé egyedül a GSW görgethet akadályokat. Nekik van meg az a csapatuk, amivel meg lehet verni a macikat, de ehhez hatalmas javulás kell a Splash Brotherstől. A Clippers legnagyobb hibája, hogy ott erősek, ahol a macik is...Irányító poszt, és magasemberek. A Memphis pedig ezeken a posztokon a liga legjobb védőivel rendelkezik, szóval emiatt egy Memphis-Clippers párharcban is inkább érzem előrébb a Grizzliest, mint Paulékat.
Aminek nagyon örülök, hogy a Houstont így megalázták két meccsen, ez egy jó pont.  ;D