18Bet.com

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hali!
Regisztrációt elfogadnak. Valaki használta már ezt az irodát? Mennyire megbízható? Kifizetés?
https://www.18bet.com/

Mert most küldtek egy emailt. Facebook-os promoció, 1. Like 2. meg lehet tippelni a nyitómeccsen mikor lesz az első gól, vagy nem lesz gól, arra is lehet tippelni. Ha eltalálta valaki, akkor adnak 10€ free bonus. (azt nem tudom, hogy ezt befizetés nélkül is adják-e)

Are you ready for kickoff? We are just a day away from the biggest football event of the year - the EURO 2016 in France. Join the action before it begins with our new special offer and get a €10 Free Bonus from 18bet.

All you have to do to get the cash is to Like our page on Facebook and guess the time of the first goal in a select daily event. We start off with the opening game between France and Romania. Leave your comment under the picture on our Facebook page, and if you guess correctly we will give you €10 Free Bonus!

Follow our Facebook page closely during the EURO 2016 and make your predictions for the time of the first goal as soon as you see the picture for the game of the day.

Hello! Ez az iroda mennyire megbízható?

Csináltam egy reget, de még nem fizettem be! Kaptam egy promós emailt! Továbbra sem tudom, hogy mennyire lehet sz@r iroda. A felülete alapján sztem nem lehet rossz! Valaki némi infó?

Ez a mai jött

Én első befizetés bónuszt látok a főoldalukon, de azt is csak nagyon kemény feltételekkel.

In order to cash out the bonus and the winnings accumulated, players will need to rollover both the amount of their deposit and bonus amount 12 times.

Forgasd meg 12x (!) a befizetést plusz a bónuszt, és alatta még írja, hogy minderre 21 napod van összesen...  :crazy:

Azon kívül úgy látom van €15 free mobilbet, és amit kaptam €20 freebet is.

Az a first depo bónusz az tényleg nagyon rossz!

Thx

Újabb promó!
Ezek nagyon akarják, hogy próbáljam ki őket!  8)

Asszem megpróbálom!


Használja valaki ezt az irodát ?
Kb fél éve nem léptem és nem ismeri fel sem a felhasználónevemet sem a jelszót.
Írtam a supportnak de eddig csak automata válsz jött.
Volt bent egy kevés pénzem, nem örülnék ha elveszne. Nem tudom mi lehet, eddig nagyon korrektek voltak.

Meg mindig nincsen tapasztalata senkinek se az irodarol? :) most akarnek befizetni

Idézetet írta: pestigabo Dátum december 19, 2017, 09:04:46
Meg mindig nincsen tapasztalata senkinek se az irodarol? :) most akarnek befizetni
Annak idején (kb 3 éve) befizettem hozzájuk, kihasználtam a bónuszukat, fogadtam is náluk, de nem túl gyakran. Korrekt módon fizettek. Maradt a számlán vagy 20-30 €. Néhány hónap múlva, amikor belépnék nem ismeri fel a felhasználó nevemet sem. Írtam a supportnak, hogy mi van. Benne van náluk a T&C-ben, hogy aki több mint fél évig nem lép be a számlájára, annak a rendszer automatikusan törli a fiókját. Nem szoktam végigolvasni a T&C-t max a ki és befizetésre valamint a bónusz felhasználására vonatkozó feltételeket.
Viszont javasolták,hogy nyissak új számlát, akár a régi e-mail címmel is.

Valakinek esetleg valami új tapasztalata az irodáról? Viszonylag nagy összeget sikerült felhalmoznom oda, de egy ideje még nem merem kikérni...

Jelentem, a teljes azonosítás után (2x kellett különböző doksikat beküldeni) 3-4 órára rá Skrillen volt párszáz font. :) Eddig pozitív tapasztalat, bár nem akkora a bizalom felé mint egy bet365 felé, én eddig nem csalódtam, bár nem is csináltam semmi olyat ami kiverte volna náluk a biztosítékot. :)

Nem regisztráltam náluk, csak látom, az SBR-en most aktív téma a 18bet iroda. Lekorlátozásról, és a nyeremény elvételéről írnak, ha véletlen megszalad az egyenleg a rollover során (több számlád van indokkal) De lehet ezek csak egyedi esetek, van aki azt írja, semmi gondja velük.

Idézetet írta: foglalt Dátum március 22, 2018, 13:10:27
Nem regisztráltam náluk, csak látom, az SBR-en most aktív téma a 18bet iroda. Lekorlátozásról, és a nyeremény elvételéről írnak, ha véletlen megszalad az egyenleg a rollover során (több számlád van indokkal) De lehet ezek csak egyedi esetek, van aki azt írja, semmi gondja velük.

Aktuális témák vagy régebbik? Én csak régebbieket láttam a SBR-en, most is felnéztem de semmi. Kijátszom náluk még a 18euro freebet-et és maximum 50 eurót hagyok fent náluk, ha kell arb vagy bónuszforgatásra, maximum az esélytelenebbet játszom ott.

Nem próbáltam regelni, ezt írják a felhasználási feltételekben:
"3.1 Shark77 Limited does not accept customers from Bulgaria, Israel, France and its Territories, Great Britain and Ireland, The United States and its Territories, Hungary, Hong Kong, Macau, Singapore, Cyprus, the Netherlands and its Teritories, Australia."
:(

Örüljetek neki, hogy nem regeltetek ebben a szemét irodában!!! A következő történt, befizettem 100 eurót, de nem olvastam el használati feltételeket, bár ha elolvasom, akkor sem lettem volna okosabb. Ha ki akarod venni esetleg a pénzedet ha nyertél egy bizonyos összeget, akkor ne is álmodj róla addig, amíg nem forgattad meg a saját pénzedet legalább 5x az irodában! Nem bónuszról beszélek, hanem a saját tőkédről. A felhasználási feltételek 5.1 pontja ezt mondja ki, ugyanakkor a 5.11 meg azt, hogy ha mégsem pörgetted meg 5x, akkor kezelési költséget számolnak fel minimum 6%-ot. De hazudnak, mert csak azt tudták fújni, hogy addig nem fizetik ki a pénzt, amíg nem forgatod meg az eredeti 100 euródat 5x. Kerüljétek is el távol az irodát én ezt javaslom!