Betcity fogadóiroda, melyet nem igazán ajánlok senkinek.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy van e valai tapasztalatotok velük kapcsolatban?
Nekem olyan 450 euróm lehet bent és bentragadt, már 24 email váltás történt velük, és látszik, hogy direkt húzzák a dolgot, tehát mikor 2 dolgot kérdeztem egy emailben a hiányzó adatok kitöltésére, akkor nem választolak csak az egyik kérdésre.

Igazából leírom, hogy is alakult ez nekem.
Találtam egy nagyon jó arbitrázs oddsot, 190 eurót akartam utalni.
1. megpróbáltam bankkártyán de nem engedte, nem támogatott a mastercard.
2. skrillre utaltam, de mivel ezzel a kártyával valamiért nem engedte a skrill. Itt azt a pénzt mire oda meg visszautaltam olyan 8.000 Ft minusz volt.

3. rapid transferrel sikerült nagy nehezen átutalni
na itt lett igazán nagy szopás, mert 5.00 oddsért akartam fogadni, 190 euróért, aztán csak 100 euróig engedte... már nem azért de 190 euró az 65.000 Ft kb, Unibeten iylen szar meccsekre is 200.000 Forintot simán felenged tenni, de ilyen belga bajnokin volt a legtöbb oda is 400.000 Felett minden kérdés nélkül feltette.
szóval itt már éreztem, hogy szar van a palacsintában, utána látom egyből az 5.00 ás oddsot le is vették 3.60 ra.
a 90 eurót nem tudtam kiutalni fel kellett tenni valamire, aminek másik irodánál ellenfogadtam hát egy 4-5 ezer forintot itt is buktam a különbségek miatt, és amilyen szerencsém van még több pénzt buktam át ide  :bash: :bash: :bash:

Jött a kiutalás, nincs rapid transfer, és nincs kiutalás master cardra, hiába írtam nekik emailben érthetően, elég jó az angolom is. De csak ezeket a hülye szabályokat nyomták, hogy más módon töltsek fel, írtam nekik, hogy nem fogok újra pénzt feltölteni, de amúgy sem engedi csak a rapidot. Összegezve: Úgy tudok kifizetést kezdeményezni ahogyan befizettem, kivéve a Rapid transfer, mert az náluk csak befogad, ki nem utalnak.  :great:

Végül csak nekik lett igazuk 4.000 Forintot feltöltöttem Netelleren (amit direkt azért csináltam). Erre átmegy a pénz, kezdeményezem is a kifizetést, spending már 3 napja, 72 órát adtak meg. Na mondom írok nekik. Erre közlik, hogy feltöltsek fényképet magamról meg ilyen hitelesítés  :police:
Na mondom szuper, más sem hiányzott, csak ha nem kérdezek rá, hogy mi van akkor maguktól nem is mondanák hogy hitelesíteni kell???

Most itt tartok, ugyanaz a szopatós, lehúzós, tróger, semmirekellő bagázs mint az 1xbet.

Hozzáteszem ha meg is jön a pénz, kb nullában leszek ezekkel a felesleges tranzakciókkal...

Lehet ez szar iroda, en ilyen mindenfele fosbet, supertip meg abszurd ismeretlen irodakhoz nem regiznek semmi penzer. De rolad rokton kiabalt hogy arbolni akarsz, ezer extra szopatnak. Szerinted hogy johettek ra arber vagy?

Idézetet írta: AC_28 Dátum október 11, 2019, 21:29:37
Lehet ez szar iroda, en ilyen mindenfele fosbet, supertip meg abszurd ismeretlen irodakhoz nem regiznek semmi penzer. De rolad rokton kiabalt hogy arbolni akarsz, ezer extra szopatnak. Szerinted hogy johettek ra arber vagy?
arber europen asszociéson kimutatta...

És ilyenkor mit lehet tenni?

Ha folyamatosan csak ugyanazt küldik el emailben.