Foci vb 2018 tippek, fogadások, vodka

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Óriási szerencséjük volt!
Mérhetetlen a szintkülönbség...

Megint elore tekintek egy kicsit...

Franciao. - Belgium GG 2,00

Ezt ugyanugy meg kell kuldeni, mint a brazil-belga GG-t.

Idézetet írta: mukusz745 Dátum július 06, 2018, 22:14:56
Óriási szerencséjük volt!
Mérhetetlen a szintkülönbség...
Lehet azt mérni, egy góllal jobbak a belgák.


Idézetet írta: alexthebest Dátum július 06, 2018, 22:10:34
Neymar szabadesese nincs meg, de gondolom azt is jol lattak odabent. Ez is tiszta bunteto. Minek a VAR akkor?  ???

https://twitter.com/GaryLineker/status/1015316381003321344


* ugy ertettem hogy Neymar szineszkedett, sarga jart volna erte, azt is ilyen tisztan lathattak es megis semmi - meg mielott le lennek oltva  ;D

Ez szerinted tiszta büntető? Szerintem nem és még elég sok ember véleménye szerint nem, de nyilván nem lehet minden megegyező. Akkor már hamarabb Neymar esése a végén, de az is kérdőjeles.

Idézetet írta: mukusz745 Dátum július 06, 2018, 22:14:56
Óriási szerencséjük volt!
Mérhetetlen a szintkülönbség...

Valóban. Ha egy picit jobban koncentrálnak, akkor lehetett volna nagyobb a gólkülönbség.

Az a helyzet, hogy a belgák edzője okosan kigondolta az egészet. Így kell ezt.

Idézetet írta: mukusz745 Dátum július 06, 2018, 22:23:00
Azt nem gólokban mérik
Tényleg?

Gyakorlatilag taktika szempontjából megette reggelire a belga csapat a brazilt. Neymarék erőltették balon a játékot, abban gondolkoztak, hogy majd Marcelóval el tudják adni azt, amit a Realban játszatnak a brazillal. Annyi a differencia, hogy itt kevesebb a minőségi mélységi irányító és ellenben a Realban lévő jó befejezővel, itt ilyen nem volt. Neymar és Marcelo sokszor egymást zavarta a balon, teljesen jól vette észre ezt Martínez, hogy itt bizony nem kell megszakadni, mert ennyiben kimerül a nagy brazilok játéka. Coutinho kapcsolt és csinált pár mélységi beívelést, de a gólon kívül ő is halvány volt (sőt, borzalmasan gyenge). Jobbon teljesen halott volt a csapat, majd behozták azt a Douglas Costát, aki nem az összjátékáról híres. Ennek az lett az eredménye, hogy ugyan a meccs vége felé sokszor tevődött át oda a játék, de Costa csak vergődött, mert Chadli vagy Vertonghen akadályozta meg. Nem volt területe futni, így játéka se volt nagyon.

Mégis mit kellett volna játszania Belgiumnak a második félidőben 2-0-ás előnyben egy világbajnoki esélyessel szemben? Pontosan ezt. Kontrákra építettek, amit olykor végig is vittek, de épp elég volt ez is. Brazilok magukat verték meg, Neymar egy nulla volt, ahogyan még jó sokan rajta kívül. Tite megkapta az első komolyabb feladatát, meg is bukott. Az európai válogatottak jóval fegyelmezettebbek, ez maximálisan ki is jött. Megfigyelhető volt, hogy kontráknál sem ment fel feleslegesen Fellaini például, hanem csak Hazardék próbálták megoldani. Ha nem jött össze, zártak is vissza védekezni.

Tanítani való volt, ahogyan a belgák fociztak egy koncepciótlan brazil válogatott ellen. És igazad van, mérhetetlen volt a szintkülönbség, mert ezt a brazil teljesítményt mérni se lehet, annyira vérszegény volt. Belgák fociztak 45 percet, vezettek is 2-0-ra.

oroszország-horvátország
itt lát bárki is esélyt egy újabb orosz "csodára"? nagyon csábító a horvát továbbjutás
http://www.oddsportal.com/soccer/world/world-cup-2018/russia-croatia-WEqpywFK/


Idézetet írta: TiB Dátum július 06, 2018, 23:59:24

Kellene egy szavazas itt a forumon belul ki szerint milyen radioaktiv elemmel szennyeztek meg az elmult par napban a horvatok szallasat a 'hazigazdak'...

Tegnap megjött az öngól a negyeddöntőkben, ma jön az első tizi is  :D Bár egyelőre úgy néz ki, minél nagyobb a tét, annál kevesebb a büntető, és már a VARs is megremeg. Szerintem pl. Jesus esete ott az alapvonalnál egy Brazília-Costa Rica meccsen 0-0-nál a 85. percben tutira büntető  :)

De
Svédország meccsei úgy néztek ki eddig, hogy büntető volt nem volt, vol nem volt, úgyhogy a sorminta szerint most lesz.
Anglia meg szintén négy meccset játszott, csak a belgák elleni nem ítéltek tizit (ott mondjuk nem is nagyon volt tét meg igazi tempó), de Tunézia lőtt egyet ellenük, aztán Panama ellen kettőt vert Kane, majd ugye Kolumbia ellen Sanchez larántotta Kane-t, aki bevágta a tizit.

Lesz tizi @ 2.60 unibet

Orosz-horvátra két ötletem van, ami igazából három  ;D
Ebből kettőt akkor is tudtok, ha nem írom, de azért írom: Lesz büntető és lesz öngól.
A harmadik pedig, amit tegnap is húztam, lesz gól a büntetőterületen kívülről. Gondolom Modricék megvideózták a spanyol kiesést a ruszkik ellen, és rájöttek, hogy hiába tologatják balról-jobbra, majd vissza a labdát a ruszki fal előtt, az nem sokat ér. Ezért gondlom én, hogy megint lsz távoli gól.
Tegnap ugye hála Muslerának, volt távoli gól, aztán de Bruyne is akasztott egyet a másik meccsen a penalty boxon kívülről. Itt az orosz-horváton is látok rá esélyt, mondjuk Modric pörkölhet egyet, vagy akár Perisic, de még Rakitic is betalálhat második hullámban, de ugye itt az is jó, ha valaki szabadrúgásból (direkt free kick) talál be. Tegnap 4.00-es odds volt az első meccsen a bwinen, gondolom itt is hasonló az odds, bár még nem néztem.


Délután az angolok meccsén megint nagy taktikázás, tapogatózás, langyos foci lehet majd, az első félidőre nem is várok gólt, ha lenne, akkor max 1, ami után a másik csapatnak mennie kellene a második félidőben, így ott jöhetne a több gól, mindezek alapján megjátszok egy olyan tippet, hogy a második félidőben lesz több gól...

Svédország - Anglia
második félidőben lesz több gól 2,20

Az angolok legendásan szenvedni szoktak a svédek ellen. Fogadás szempontjából ki lehet indulni ebből?

Idézetet írta: Greipel Dátum július 07, 2018, 10:50:52
Az angolok legendásan szenvedni szoktak a svédek ellen. Fogadás szempontjából ki lehet indulni ebből?

Szerintem nem ebbol kell kiindulni, de most is beigazolodhat az eddigi szenvedes. Nem hiszem hogy sokat szamitana, hogy mi volt 15-20 eve, de sok jot most sem latok ebben a meccsben angol szempontbol..

Idézetet írta: Greipel Dátum július 07, 2018, 10:50:52
Az angolok legendásan szenvedni szoktak a svédek ellen. Fogadás szempontjából ki lehet indulni ebből?

Legendásan rosszul rúgták a büntetőket is eddig, aztán megszakadt a sorozat. Könnyen lehet akár új világbajnok is, szerintem ezen a vébén elfelejthetjük a múltat. Kane-t kell kivenni a játékból, és akkor nyerhetnek a svédek. Háromszor lépett pályára, háromszor kapta meg a meccs legjobbja díját. Hat gól, fontos fejpárbajok, plusz ellenelet is leköt. Ha Sergio Ramos svéd lenne, én a helyükben lerúgatnám vele a meccs elején, ahogy Salahval is történt.