Foci vb 2018 tippek, fogadások, vodka

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: butyi Dátum július 06, 2018, 23:38:06
oroszország-horvátország
itt lát bárki is esélyt egy újabb orosz "csodára"? nagyon csábító a horvát továbbjutás
http://www.oddsportal.com/soccer/world/world-cup-2018/russia-croatia-WEqpywFK/
Horvátország elvileg nagyon-nagyon-nagyon könnyedén juthat(na) tovább! Ám, ne feledjük, hogy azért mégis csak Oroszországban vagyunk!


Idézetet írta: Pozzato Dátum július 06, 2018, 22:34:57
Tényleg?

Gyakorlatilag taktika szempontjából megette reggelire a belga csapat a brazilt. Neymarék erőltették balon a játékot, abban gondolkoztak, hogy majd Marcelóval el tudják adni azt, amit a Realban játszatnak a brazillal. Annyi a differencia, hogy itt kevesebb a minőségi mélységi irányító és ellenben a Realban lévő jó befejezővel, itt ilyen nem volt. Neymar és Marcelo sokszor egymást zavarta a balon, teljesen jól vette észre ezt Martínez, hogy itt bizony nem kell megszakadni, mert ennyiben kimerül a nagy brazilok játéka. Coutinho kapcsolt és csinált pár mélységi beívelést, de a gólon kívül ő is halvány volt (sőt, borzalmasan gyenge). Jobbon teljesen halott volt a csapat, majd behozták azt a Douglas Costát, aki nem az összjátékáról híres. Ennek az lett az eredménye, hogy ugyan a meccs vége felé sokszor tevődött át oda a játék, de Costa csak vergődött, mert Chadli vagy Vertonghen akadályozta meg. Nem volt területe futni, így játéka se volt nagyon.

Mégis mit kellett volna játszania Belgiumnak a második félidőben 2-0-ás előnyben egy világbajnoki esélyessel szemben? Pontosan ezt. Kontrákra építettek, amit olykor végig is vittek, de épp elég volt ez is. Brazilok magukat verték meg, Neymar egy nulla volt, ahogyan még jó sokan rajta kívül. Tite megkapta az első komolyabb feladatát, meg is bukott. Az európai válogatottak jóval fegyelmezettebbek, ez maximálisan ki is jött. Megfigyelhető volt, hogy kontráknál sem ment fel feleslegesen Fellaini például, hanem csak Hazardék próbálták megoldani. Ha nem jött össze, zártak is vissza védekezni.

Tanítani való volt, ahogyan a belgák fociztak egy koncepciótlan brazil válogatott ellen. És igazad van, mérhetetlen volt a szintkülönbség, mert ezt a brazil teljesítményt mérni se lehet, annyira vérszegény volt. Belgák fociztak 45 percet, vezettek is 2-0-ra.


Tegnap nagyon mérges voltam, valamint ma reggel újra megnéztem a meccset.
Bocsásd meg nekem, gyerekkorom óta brazil szurkoló vagyok  ;)

Sok mindenben egyetértek így utólag, mégha nem is mindenben.

Ilyen gyenge helyzetkihasználással ( kb 10-20% között lehet ) nem lehet vb-t nyerni.
Ez eddig elég volt, de itt már nem.

Ismerjük jobban Harry Kane-t: https://www.theguardian.com/football/2018/jul/07/six-things-you-may-not-know-about-harry-kane

Egy suliba járt Beckhammel, túl kövér volt az Arsenalnak, és van két háza.

Nagy kofferrel ment a vébére az angolok kapusa

Elkísérte a világbajnokságra Pickfordot barátnője, aki a lelátóról szorít Angliáért. Tovább


A brazil-belga mérkőzés elején elsőre nagyon nem értettem, hogy mi keresnivalója van Lukaku mesternek a jobbszélen. Ám aztán viszonylag gyorsan rájöttem, hogy arról az oldalról szokott elkalandozni Marcelo, s így a belga csatárnak éppen az lesz a fő dolga, hogy bejátssza ezt az üres területet.
Mint utóbb kiderült, ez volt Roberto Martinez belga szövetségi kapitány egyik legzseniálisabb taktikai megoldása.

Most hogy írod Lukaku nevét jut eszembe, hogy Mirandát labdástól lefutotta tegnap, de úgy, hogy nagyobb ívben kellett futnia, mint a brazilnak. Tán a végén hosszan tolta meg, és nem lett belőle semmi, de akkor is.  Ilyen súlyhoz ilyen sebességet, ember legyen a talpán, aki megfogja

Anglia negyedik fejesgólja, és a nyolcadik találatuk rögzített helyzet után.

Pontrúgás FC :beerchug:

0-1-nél fiben
bet365

Svédország kaput találó lövései 1.5 felett @ 2.20

0-án állnak fi-ben, hátrányban azért kapura illene lőni legalább kettőt

Egy már meg is van Oak!

Micsoda védés 8)


nem tudom, mit minősít, hogy ez a svéd 'foci' egyáltalán a csoportból tovább tudott jutni.. az első 70 perc alatt gyakorlatilag 1 db értelmes akciót tudtak vezetni :bash: :noway: :hanyas:

ezen a vb-n valami nagyon nem stimmel  ;D

Idézetet írta: TiB Dátum július 07, 2018, 11:30:45
Legendásan rosszul rúgták a büntetőket is eddig, aztán megszakadt a sorozat. Könnyen lehet akár új világbajnok is, szerintem ezen a vébén elfelejthetjük a múltat. Kane-t kell kivenni a játékból, és akkor nyerhetnek a svédek. Háromszor lépett pályára, háromszor kapta meg a meccs legjobbja díját. Hat gól, fontos fejpárbajok, plusz ellenelet is leköt. Ha Sergio Ramos svéd lenne, én a helyükben lerúgatnám vele a meccs elején, ahogy Salahval is történt.
kivették Kane-t, mégis buktak. tényleg a jobb győzött.

Idézetet írta: butyi Dátum július 07, 2018, 17:24:08
nem tudom, mit minősít, hogy ez a svéd 'foci' egyáltalán a csoportból tovább tudott jutni.. az első 70 perc alatt gyakorlatilag 1 db értelmes akciót tudtak vezetni :bash: :noway: :hanyas:

ezen a vb-n valami nagyon nem stimmel  ;D
Én akkor röhögtem ismét nagyon nagyot rajtuk, amikor 0-1-nél nekiálltak védelmezni az 1 gólos hátrányukat!  ;D

(És az tényleg egy dolog, hogy a labdarúgás nevezetű sportág tekintetében hatalmas hátrányuk van a svédeknek és gyakorlatilag funkcionális analfabéták, viszont az is egy másik dolog, hogy vajon mekkora nagy bajban lehet az az olasz foci, amelyiket ez a botlábú brigád távol bírt tartani a világbajnokságtól...)

Svedektol en is tobbet vartam, de Pickford tett rola hogy konnyu meccsnek tunjon. Valaki talan itt kerdezte kie lehet az Aranykesztyu, hat ebben a korben paran bejelentkeztek (Pickford mellett Lloris is amit kiszedett Caceresnek, Courtois egyik legjobb meccset tudta le).

A pontrugasokbol szerzett golok lassan lefedik az osszgolok felet, meg lenyegeben el is dontik ezeket a valogatott meccseket (a tobbi jon kontrabol). Mondjuk ha nem erre gyurnanak, meg nem lenne VAR, kb golok sem lennenek, ez is megmaradt volna egy kuzdelmes, izzados 0-0 -nak.

Perisic góljával egy rakás pénzt nyerhet a csatolt kép tulaja. :o

Az orosz - angol elődöntő elég pikáns lenne mind a pályán, mind azon kívül. Go Russia!