Cesc18 pókeres naplója...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Cesc18 Dátum február 28, 2013, 22:58:09
Na ma már nem csúsztam tovább a lejtőn! Visszább vettem és úgy toltam ahogy az elején. Volt az egyik asztalomnál egy idióta orosz aki minden leosztásban benne volt és szúrta az all in-okat minden szarra. Szerencsére engem nem mákolt le és sikerült lehúznom. Amúgy az ilyenekkel egyre ritkábban lehet találkozni, mármint az ennyire fishekkel, vagy csak itt a Riván nem jellemző. Majdnem +9$-nál jártam amikor jött egy pöcsöm leosztás. 1010 kézben gombon vagyok, emelnek egy minimálisat adom. Flop 398 gyakorlatilag tökéletes, passzol a tag...emelek, rám veri az all in-t hmmm megadtam. Valószínűleg ha a sessionöm elején jártam volna akkor eldobom, de kicsi fáradtan már nem úgy gondolkoztam meg pluszban is voltam...AQ volt nála. Szokás szerint úgy indultunk neki, hogy én vagyok az erősebb. Turnön pottyant a Q... ;D Ezzel kb megfeleztem a mai profitot. Ez van, lehet hibás megadás volt, de akkor is jól éreztem, hogy nincs semmije a kis csövesnek. +4,13...pont pedig 612, szépen gyarapszik.

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 55,38$
==============

Lehet, hogy mások mást mondanak, de ez a játék annyira inkoherens, hogy én is megadtam volna. Az ilyen checkraise allin eléggé fishy ezen a szinten. Eleve a minraise gagyi, ha prémium lapja van, nagyobbat emel, mert a value mellett ritkítani is szoktunk magas párral, ha pedig egy alacsonyabb pár szettesedik, akkor nem tol allint, hanem megpróbál mindhárom utcán megtartani. Szóval szerintem, teljesen rendben volt, hogy megadtad, pech.  :ok:

Ma azért úgy kaptam az ívet...minden tökéletesen alakult, +6$ körül járok amikor AA nálam és ellenfelecském az a jó büdös tetves geci úgy gondolta, hogy 94-el játszogatni kell, még pre flop emelést is megad vele. Elment riverig persze hogy leesik neki a 6-os amivel sora lett...oda a mai profit. Innentől végem volt. Teljesen tiltre kerültem, de lett volna még egy sanszom hogy megmentsem a session...csatoltam a képet. Pre flop emeltem, visszaemelt (?) majd flop után emeltem potnyit ami olyan 0.50 körül volt. Turn is hívtam dollár felettit azt is adta végül látjuk mi lett az eredmény...Annyira logikus megadás volt flop után, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mi járhatott a fejében? kurva erős A magassal?
Az ilyenek kivégzik az agyam bazdmeg. -8,51$ hihetetlen, annyira jól indult pedig ma a játék, aztán ez a két gecis leosztás agyonvágott mindent.

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 46,87$
==============

Most volt időm hétvégén is játszani. Azért durva ilyenkor mennyi a bolond ;D Tegnap esti session nem igazán indult jól. Mellékeltem a képet...jó a turntől kezdve már nem biztos, hogy a legjobban játszottam le a partit, de itt nem is ez a lényeges. K4 miben reménykedett flop után? Úgy hogy előtte volt egy emelés + visszaemelés. Ezek a teljesen megmagyarázhatatlan dolog. Tényleg csinálhat az ember bármit, ha több utcán át végig adja a semmire és riverre mákol az ellen nem lehet mit tenni. Olyan veszettül nem kerültem tiltre mert egy másik asztalon sikerült fognom egy szép potot és összességében egyik asztalon sem ment rosszul. Végül ezt a nyomorékot is sikerült lefosztanom, bár elég necces volt. 99-el emletem pre flop és egyedül ő adta meg. 942 kör a flop. És emelt flop után, eddig mindig passzolt, na mondom tuti erősebb nálam. Megadtam, turn káró A. Passzol, all in-t verek megadja, mije van? K6 és nincs nála kör ;D Biztos unta már a játékot. Más ellen nem így játszottam volna le az tuti. Egyébként csak ennél az asztalnál játszott, gondolom ennyi volt a bankja, a bukta után le is lépett. Viszonylag sok nagy potban benne volt, így szépen gyűlt a pont. 1031-nél járok, vagyis már csak 150 kell és akkor tehetem zsebre a +30$-t! A hétvégi játszadozás vége: +6,56$

==============
Kezdő bank: 40$
Jelenlegi bank: 53,43$
==============

Na végeztem, megvan az 1200 pont. Tegnap este veszettül adta, 50 perc játék után már 120 pont felett és ilyen 10$ plusz körül jártam. Aztán fáradtam és egy-két kellemetlen leosztásba is belefutottam, de még így is elég jól sikerült zárnom.

Riva projekt vége:
Befizetés 20$ ehhez hozzájött +20$ skrillen küldenek 30$-t és a befiz bónuszból 12$ és játékkal 9,80$. Az a 10$ körüli profit nem nagy dolog 7000 leosztás alatt, viszont ha azt nézem, hogy milyen mákolásokat kaptam akkor szerintem annyira nem rossz. Micro limit amúgy sem a meggazdagodásra van, ez így nekem bőven elég, hogy sikerült a pontot kitermelni, a bónusz is megmaradt és még sikerült is hozzácsapnom. Egy-egy rossz session volt amikor elvesztettem a fonalat, ha az nincs akkor lehetett volna nagyobb profit. De 20$-ból 91,80$ lett, tehát nem volt ez rossz üzlet! :) Most azon agyalok, hogy a befiz bónusz megmaradó részét (28$) azt kijátsszam-e avagy sem....majd a napokban eldöntöm, hogy mi legyen vele.

Tiszta profit: +71,80$ :great:

Ezt szépen lehoztad, gratulálok!  :great:

Persze nem ment minden zökkenőmentesen...szóltam havernak, hogy megvan a pont, válasz az volt, hogy kevés. Jó rápakoltam még 500-at, az úgy már elég volt, szerencsére még pár dollárral nőtt is a bankom. Majd kértem kifizetést a rivától, hát elég lassúak voltak. 3 nap eltelt, de semmi...végül 4. nap kifizettek és semmi iratot nem kértek. danger is küldte a beígért 30$-t MB-re, riváról pedig 55-öt kértem ki és bent hagytam 14-et játszadozásra. Szóval elég jól sikerült ez a Riva projekt és most már MB-n a lóvé. :ok:

Felmentem 0.05/0.10-re, elég jó ott a mezőny. Taktikám, hogy 3-4$-al ülök csak be és azt viszem fel, ja és 1 asztalon tolom csak...eddig bejött, mert olyan +20$ körül termeltem, de indultam tornákon is, meg másokra is elszórtam, így most 15$ a bankom. Innentől viszont komolyan akarom tolni, úgy ahogy a pontot is gyűjtöttem. Még a befiz bónuszból 20$-t amúgy sem pörgettem ki...szóval lehet az lesz a cél. Ahhoz még 1500 pont kell. Nem sok a 15$, de hátha sikerül belőle valamit kihozni.

Tegnap és tegnap előtt is sikerült pénzes helyen végeznem a bwinen ilyen 1000$ körüli összdíjazású tornán. Az volt a baj, hogy a 30. hely körül mindkétszer kiestem, mert hajnali 2-kor fáradtan már nem sikerült jó döntéseket hoznom. Ma viszont délután kezdtem el játszani és a végjátékban is képben voltam! :) Sikerült egy negyedik helyet megcsippenteni, sajnos amikor 4-5-en voltunk akkor semmi játszható lap nem jött és szépen elkopott a zsetonom.