Napi tipp - Augusztus 31.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Augusztus 31.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!

FIGYELEM! A kosárlabda vb-s tippek ebben a játékban nem érvényesek! Külön versenyt indítunk a rá vonatkozó tippeknek.


South Shields v Bamber Bridge
2.5 gol felett
1.52
Bet365

Egy olyan ligat valasztottam, ahol rendre sok gol szuletik, s a parositasokat vegigfutva akadt egy par, ahol 3 gol varhato, ez a legerosebb tipp, ami a min. szorzonak is megfelel. Golvaltassal 2-1-et tippelek.

2019.08.31. 17:30
Tenisz, ATP CH Mallorca
Viola, M - Masur
tipp: Viola 2-0 -ra nyer
odds: 3,80
office: betclic

Rafael Nadal akadémiáján Mallorcan a héten Challenger versenyt rendeznek/tek. A legnagyobb érdeklődés Andy Murray indulásával kapcsolatban volt, titkon sokan várták a skót tornagyőzelmét, ám az ihletett formába kerülő (Challenger szinten) Matteo Viola egy rakkolós meccsen felőrölte a fizikálisan még nem 100% -os kétszeres wimbledoni bajnokot. Ez a nagy siker pedig szárnyakat adott a taljánnak. Pénteken Kavcic ellen is underdogként szaladt pályára, ám a szlovénnak nem osztott lapot és 6:2,6:1 -el elpáholta. A szombati elődöntőn sem ő a favorit - a bukik még mindig nem észleltek - a német Masur a megnevezett esélyes. Úgy vélem a képzeletbeli "kinőtt szárnyak" melyek a föld felszin felett reptetik Violat az elődöntőben is káprázatos formát okoznak, mely diadalmenetben, két szettes továbbjutást és vasárnapi döntőt hoz majd számára.

Labdarúgás, Hollandia: Eredivisie, 2019.08.31. 18:30
Heerenveen - Fortuna Sittard
Tipp: 4.5 gól felett
Odds: 4.240
Iroda: Pinnacle

A Fortuna Sittard meccsein mostanában garantált a gólzápor, a felkészülési időszakban például 9 és 10 gólos meccset is játszottak. Az előző kiírásban éppenhogy bent maradtak az első osztályban, egyértelmű céljuk idén is a bentmaradás lehet.
Az elmúlt szezonban idegenben 4:2-re győzött a Heerenveen, otthon pedig 3:1-re. Ezúttal is a hazai gárda a favorit, de a Sittard mindent el fog követni a pontszerzés érdekében. Sok gólra számítok most is az összecsapásukon, 3:2 körüli eredményre tippelnék.


Labdarúgás:  CSEHORSZÁG: CFL - A csoport
2019.08.31.   10:15
Pisek - Benesov
Tipp: gólok száma  4.5 felett
Odds: 4.60
Iroda: Unibet

A két csapat két legutóbbi egymás elleni meccsén hat legalább hat gól született, 3:3, és 3:4-es eredménnyel. ebben az idényben még náluk erősebb csapatokkal találkoztak, és nem volt lehetőségük kibontakozni. Két vereség , egy döntetlen mindkettő mérlege. Most itt az idő, hogy egymásnak esve valamelyikük megszerezze a győzelmet.

Labdarúgás: La Liga
2019.08.31.   17:00
Osasuna-Barcelona
Tipp: döntetlen
Odds: 4.50
Iroda: bet365

Az első két, ellentétes Barca-formát mutató meccs után eljöhet az ideje, hogy ikszeljen a Barca. Nincsenek jó periódusban a liverpooli bukta után, és az Osasuna játszik otthon. Még a bajnokság elején járunk, történhetnek meglepetések, nem tudjuk, pontosan mire lesznek képesek a csapatok. Még nem pörögtek úgy fel, nincs élethalálharc minden egyes pontért a bajnokság megnyerése, vagy a kiesés elkerülése szempontjából. Meglepheti az Osasuna a katalánokat, így azoknak kell futniuk az egyenlítés után, vagy fordítva, kiegyenlíthetnek Barca-vezetés után.

Betis-Leganés
21:00
Tipp: 4,5 lap felett @ 1.78 (unibet)

Újabb ajándék-szagú tipp. Miért? Azért, mert Cuadra Fernandez spori első idei bajnokiján 7 sárgás+2 pirosas meccset hozott össze, minden szarért lapot adott, Molina kiállítása eléggé véleményes volt... Aztán azért is, mert a Leganás mindkét eddig bajnokiján röpködtek a lapok, ráadásul olyan srácokat hozott a nyáron, mint a venezuelai emberevő Rosales, vagy Mesa, aki bár támadó, igazi kis köcsög pittbull féle játékos, olyan Raul Garcia féle, csak mélynövésű. Siovast sem féltem, de a Betist sem féltem, mert otthon aligha lesz puha.
Egyik csapatnak sincs pontja, miközben mindkettő szeretne. Én nem hiszem, hogy egy esti, villanyfényes meccsen a Villamrinban egy ilyeny találkozót le lehet hozni 5 sárga alatt. Nem lehet!

2019.08.31 21:00

Betis-Leganes  Betis 0,5 több lap+Leganes 1,5 több lap
Odds:1,5
bet365

A Spanyol bajnokságban röpködnek a lapok,sok a szabálytalanság.Ma is azt várom,hogy a két csapat nem lesz puhány este.

Labdarúgás    Finland - Kakkonen
2019.08.31.      13:00
KaaPo - EPS

tipp:3,5 gól felett
odds:2,1
betfair

Hazai pályán fogadja a 2. helyezet a 10. helyezetett,nem hiszem hogy gondot okozna ma a KaaPo-nak a győzelem megszerzése az amugy közelmúltban gyengén szereplő EPS ellen.A tippem:3,5 gól felett.

Jégkorong: Bajnokok Ligája
2019.08.31. 19:30
EC-KAC - Friss/Asker
Tipp: hazai győzelem
Odds: 1,52
Unibet

Labdarúgás    Southampton - M. United
2019.08.31.      13:30
Tipp: Mu -1,5 ázsiai hendikep
Odds: 3,80
Iroda : Unibet
Indoklás: A Manchester ahogy várható volt gyengén kezdte a szezont, de sikerült megszabadulniuk a nagy fizetésű fékektől(kivéve Pogbát). Ez jó hatással lehet a játékukra. A Southamptont gólokkal kellene verniük,még idegenben is.

Újpest-Honved. DV
Odds:1.72
Bet365

A Honvéd nagyon rosszul rajtolt a bajnokságban,itt az ideje,hogy elkezdjenek pontokat gyűjteni.

Sziasztok!

Időpont: 2019.08.31. (15 óra)
Esemény: Foci Lengyel bajnokság (Wisla Plock - LKS Lodz)
Tipp: több mint (2.5) gól
Odds: 1.95
Iroda: bet365
Indoklás:

Wisla kezd egyenesbe jönni hiszen utolsó mérkőzését idegenben nyerte!

Lodz pedig felejtetni akarja négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségét!!

Mikor egymással játszanak akkor rendre több gólos mérkőzések voltak!

Ez egy hatpontos mérkőzés és amely csapat nyer az jelentősen erősít a helyezésén!


Tenisz, ATP US Open
2019.08.31. 19:30

Hyeon Chung - Rafael Nadal
30.5 játék alatt
1,57
unibet

Nem egy kategória a két játékos, Chung ráadásul túl van kettő 5 szettes meccsen, ez Rafa ellen minden, csak nem segítség... Nadal eddig hozta amit kell (ha egyáltalán kellett játszania), a torna első része jó bemelegítés lesz neki, sanszos, hogy 1 max 2 élesebb meccse lesz, a negyedét simán fogja nyerni, aztán az elődöntő már izgalmasabb lehet. A koreai ellen Verdasco is lesimázta az első két szettet, na hát onnan Nadal nem fogja úgy visszaengedni, mint honfitársa tette, szerintem egy nagyon sima meccs lesz, max egyetlen szorosabb szettel.

Labdarúgás, Angol Premier League
2019.08.31. 16:00

Chelsea - Sheffield United

Tipp: Chelsea nyer, 2.5 gól felett, Chelsea 6.5 szöglet felett és legalább 3 Sheffield lap
Odds: 10.00
Iroda: Bet365

Elég gyengén kezdett a Chelsea, de a Norwich ellen már kezdtek magukra találni. A Sheffield ellen megszerezhetik a 2. győzelmüket a bajnokságban, ehhez pedig ismét hajtani kell. Lesznek hiányzók, de a cserepad is rendkívűl erős. Szerintem a 7 szögletet lehozza a Chelsea, a Sheffield pedig rendkívűl durván játszik, durvaságért már többször is kaptak lapot (a piros lapot sem tartom elképzelhetetlennek).