Átigazolási hírek - 2017 Nyár

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 02, 2017, 13:07:35
Persze, bejött a clickbait ez tiszta sor. Nekem a hivatalos közlemény és a twitter-bejegyzés nem passzol. A reklámbevétel ennél kicsit azért összetettebb, de nincs kedvem megvitatni oldalakon keresztül ;D

Imént olvastam, hogy azért ment be, hogy elbúcsúzzon a játékostársaitól, utána meg távozott az edzőközpontból. Tiszta szappanopera.  :D


Szep tipp volt  :ok: Ha nem magyarul lenne, valoszinuleg Pique is hozzaszolt volna a cikkhez hogy "he stays"  ;D

Kivancsi vagyok az egesznek a hatasara. Boven ravertek az eddigi rekordra, innen nem tudom hogy letezik-e olyan hogy lehetetlen. Talan meg lehetne probalni lassan egy sapkat, egy hatart bevezetni, de igazsag szerint addig nem latom ertelmet amig a millardokat kolto MU, MCity, PSG rendre leszerepel.

Mar az elejen irtam a cikk aljan hogy miert lehet realis, azota olvastam egy (talan az El Paistol atvett brit) cikket hogy valoszinuleg pont a PSG elleni fantasztikus este volt a fordulopont, ott tudatosult Neymarban hogy csinalhat o barmit, soha nem lesz elsoszamu jatekosa a Barcanak, akkor meg hogy lehetne a vilag legjobbja. Akkor Emeryn meg a PSG-jatekosokon kivul csak a Neymar kapart a tovabbjutasert, bevert ket golt, es o birkozta be a bogyot a katarzis elott is. Elotte honapokon keresztul ekeztek, es hetvegen mar folytatodott is, nem eleg goleros, onzo stb stb. Pedig fontos golt szerzett a BL-donton, hihetetlen forditast egyedul vezenyelt le, es csak osszehozott 68 dugot 123 meccsen a katalanoknak, illetve lett asszisztkiraly a La ligaban es a BL-ben is. Nem volt megbecsulve, kicsit furcsallom is hogy arulonak, penzehes kutyanak tartjak a barcasok, meg mezt egetnek  ??? De lehet hogy a kozossegi oldalakon csak a sotet oldalt vettem eszre  :D

Azert Parizsban o lesz a Jani, es Emerynek a BL-cimhez pont ket ilyen jatekos kell mint Dani Alves meg Neymar. Mert ha engedekenyek vagyunk, akkor is csak ket es "fel" igazi vilagklasszisuk van, Thiago Silva es Di Maria, meg felnek beirhatjuk Draxlert. Jo a squad, tele vannak jo jatekossal, csak Ibra ota nincs olyan aki - klise kovetkezik - a semmibol kepes meccseket eldonteni. Es igy is mekkora jatekot toltak amikor kiutottek a Barcat, kar hogy utana Emery elovette a beszari enjet. Be is irnam oket vegso eselyesnek.
Azt meg mar csak kulon hogy szerencsere van itt humorerzek. Eddig a Juve volt hires arrol hogy az olasz EB-almokat osszetoro jatekosokat leigazoljak (Ibra, Trezeguet), de most a katariak is bealltak a sorba, mar csak Sergi Robertot kene elcsenni  ;D 

A Barca is tok jol jart, annyi penzt kapott amibol tudnanak venni vegre egy ertelmes kapust meg kozephatvedet, es Iniestat, ill Busquets-t tudnak tehermentesiteni - de persze elobb veszik meg Coutinhot, Dybalat es Mbappet egyszerre  :redchug: Neymar helyere mondjuk pont Dembele (vagy egy serulesmentes Reus) illene a legjobban, Coutinho legalabbis semmikepp sztem, az a gyerek egy zsenialis iranyito, de nem fog a szelen vergodni, majd athamozni magat 4-5 vedon es helyzetet teremteni mint a Jr. Na meg az is kerdes hogy kinek a karrierjet szeretnek kicsit megrogyasztani. Nem tudom mit csinal Messi, de mellette eddig csak Suarez maradt meg, de o ugye harap.  :) Miota Leo a vezir, formajat vesztette es tavozhatott Etoo, Ronnie, Henry, Villa, Ibrahimovic, Neymar, szoval minden klasszis csatar. Szoval el a kezekkel Dybalatol es Mbappetol.  :police:

Mar nincs sok hatra az uborkaszezonbol, de Neymar es a PSG ugy megbolygatta a piacot, hogy a tuzijatek csak most kezdodik  :ok:

Szerintem kicsit túl sok brazil lett a PSG-ben, brazilból egy is elég egy csapatba. A PSG korábbi edzői, akár Blanc is tudna mesélni, hogy milyen az, amikor egy brazil hisztizik és a hisztiében társakra lel :D Na meg a bulikák, mert bár Ronnie eligazolását a Messi utálók Messinek tulajdonítják be, de kicsit kezdte túltolni a szambát, aztán egy profi klubnál ilyet nem nagyon lehet ;D

A Milanos vezérkar helyében megkörnyékezném Cavanit.
Állítólag a Belottis egyeztetéseknek vége. Diego Costa csak az Atleticot akarja. Aubemeyangot biztos nem fogják adni, ha Dembele megy a Barcába. De ha nem megy is nehéz ügy. Ibra, Falcao még képben, illetve Kalinic, akit biztosan el tudnánk hozni, de legkevésbé őt akarjuk az említettek közül.

A fizetési sapkát én is szorgalmaznám, amolyan NBA módra, de ez a labdarúgásban sajnos sosem fog megvalósulni, így egyre inkább elrugaszkodott összegek lesznek.

A Barcánál elvileg most prioritás Dembele és Coutinho, utánuk jön a sorba Dybala. Vele kapcsolatban azonban olyat is írnak, hogy a Juve szeretné a transzferbe bevonni André Gomest. Mégis miért nem jött még ide Dybala?  ;D Attól a fogalmatlan Gomestől egy életre megszabadulnék, de nagyon bele vannak buzulva a csapatnál.

Ha van egy kis eszük, akkor Dembele fog érkezni, illetve jön még ugye egy ember a védelembe (Inigo Martinez), meg lehet lesz még 1-2 transzfer. Remélem messziről elkerüljük majd Mbappét, nem hiányzik az a srác ide.

BRÉKING! Felrobbant az internet ettől a hírtől!

Neymar érkezésével megugrott a párizsi kurvák tarifái! Gizike egy orálisat most már 4 euró 50-ért hajlandó bevállalni.

Németh Krisztián a New England Revolution csapatában folytatja

    Budapest/Boston, 2017. augusztus 11., péntek (MTI) - Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New England Revolution együttesénél folytatja pályafutását Németh Krisztián.


    A 28 éves támadó érkezését a klub hivatalos honlapján jelentették be.
    A 30-szoros magyar válogatott csatár korábban már játszott az MLS-ben, a 2015-ös szezonban a Sporting Kansas City színeiben 28 mérkőzésen tíz gólt és hat gólpasszt jegyzett.
    Németh, aki legutóbb a katari al-Garafa csapatában futballozott, Nikolics Nemanja, Sallói Dániel és Stieber Zoltán mellett a negyedik magyar játékos az MLS-ben.


Dembele 105 millió euró | Dortmund -> Barcelona

Ezért legalább 10 röhögös szmájli jár.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 25, 2017, 20:04:53
Dembele 105 millió euró | Dortmund -> Barcelona

Ezért legalább 10 röhögös szmájli jár.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Komment Eurobarcáról
Ja, és akkor az MSN után itt van az:

LSD!

;D ;D ;D

Nekem ez az összeg még egy ideig felfoghatatlan lesz, még úgy is, hogy nem az én pénzem :D Nem tudom mivel védik be az elvetemültek a transzfert épp, mezeladás, infláció, akármi, de ez vicc. Mondjuk a Dortmund megérdemelte a profitot.

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 25, 2017, 21:03:41
Nekem ez az összeg még egy ideig felfoghatatlan lesz, még úgy is, hogy nem az én pénzem :D Nem tudom mivel védik be az elvetemültek a transzfert épp, mezeladás, infláció, akármi, de ez vicc. Mondjuk a Dortmund megérdemelte a profitot.

Paulinho témát meg tudták oldani kis pénzmosással, lehet ennél sem lesz probléma.  ;D

Kíváncsi vagyok, ki játszik majd elöl a bal oldalon Neymar helyén, mert a BVB-ben Dembelé jobb oldalon játszott. Guerreiro meg ha épp egészséges, akkor Reus volt a BVB-nél bal oldalon, és bár lehet Dembelé is feltűnt ott, én nem emlékszem rá. Azt nem tudom, Deulofeu előző klubjainál játszott-e bal oldalon, de korai Barcás időszakában én úgy emlékszem, jobb oldalon volt ő is, meg anno Cuenca is, Tello még még valamikor Nolito játszott balról.
De majd Valverde megoldja. Egyébként nem rossz játékos, ő igazából nem tehet arról, hogy ennyit adtak érte, a BVB is kihúzta a Barcából, amit ki lehetett, azt meg tudtuk, hogy az a 222 millió ki lesz dobva az ablakon.

Egyébként régen gyűjtöttem kosaras kártyát, és egyszer sikerült venni egy csomagot, amiben volt egy elég értékes Jordan kártya. Addig-addig fűztek, amíg elcseréltem több kisebb értékű kártyára. Azóta is bánom, hogy nem becsültem meg jobban.


A PSG bejelentette Mbappé megszerzését

    Budapest/Párizs, 2017. augusztus 31., csütörtök (MTI) - A Paris Saint-Germain hivatalosan bejelentette Kylian Mbappé megszerzését, a korábbi sajtóhíreknek megfelelően a 18 éves futballista egy évre kölcsönbe érkezik.

    A párizsi klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint utána végleg megvásárolják a válogatott szélsőt, akiért sajtóhírek alapján 180 millió eurót fizetnek.
    A párizsi klub ezzel a megoldással azt igyekszik elérni, hogy kevésbé legyen kitéve az Európai Labdarúgó Szövetség szankcióinak a pénzügyi fair play-szabályzat megsértése miatt.
    Korábban a PSG-hez szerződött brazil Neymar 222 millió euróért vásárolta ki magát - nyilvánvalóan új klubja támogatásával - barcelonai szerződéséből, ezzel övé az eddigi legdrágább átigazolás.