Csaló pokertermek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#195 december 03, 2014, 22:48:41, alba96
TiB !
Igazad lehet ... a mániákusságot illetően ...  szeretek pókerezni.
A csalás se riaszt el, csak dühít, mert látom, hogyan lopják vissza a nyereséget a "mindennél van nagyobb lap ha éppen úgy akarom"  trükkel ...
és nem csak tőlem !
Valójában  minden póri játékost meglopnak, ezért kormányozzák kurva keményen a pénzeket játékosról játékosra terv szerint ! Mert ugye nem mi vagyunk a site-ok arca.

alba96, te szoktál élőzni?

Én már nem állítom, hogy nem csalnak a termek, de még semmi olyat nem láttam online, ami ne fordult volna elő velem hús-vér dealerekkel is. Persze vannak durva badbeatek, amitől nagyon csúnyán ki tudok én is borulni, de egyszerre 15+ asztalon játszva egyfolytában másfél-két órát (mondjuk minimum 1500 hand), már lejön az egésznek a dinamikája és én még itt nem éreztem tudatos manipulációt, ez az érzés mindig kisebb mintáknál ragad magával. Meg amikor bankroll felett játszom, na az durva, olyankor elevenedbe vág, ha buksz 3-4 BI-t...  ;)

Persze tudom, megvezetett kis hülye vagyok én is, de nem bánom, vigyék amit akarnak, ha hagynak nekem is, és azért azt kell mondjam, összességében sokkal több jött, mint ment.


Aki tudja miben ül, az már nincs megvezetve :)

Nem az a lényeg, hogy előfordulnak-e különlegesen furcsa dolgok, hanem az hogy a valószínűségüknek megfelelő gyakorisággal fordulnak-e elő BÁRMILYEN dolgok.
pl. ami megdöbbentő: all-in-ben (!!!) a 4:96 esélytelen közel 100% gyakorisággal nyerő ellened és nem 4/96*100 %-ban és döbbenetes képtelenségek teljesülnek szinte halál biztosan, hogy kiüssenek téged a 96:4 nyerőből, ami arra utal, hogy bizonyos esetekben nincs is mindig keverés-osztás (!), hanem előre gyártott tipikus szituációk vannak időnként tudatosan az asztalra osztva vagy egyszerűen menet közben alakítják a flop-turn-rivert tetszőlegesen, ha pl. éppen valami aktuális vérmérséklettől hajtott esemény van ... azaz all-in.

Ez olyan precÍz szerkesztés, mint ultiban a piros 20-száz ulti nyerése egy piros tizesessel és a piros hetessel.
Lehetséges és nem is lehet elfogni se. Se az ultit, se az 20-százat, mindkettő megvan.
DE CSAK EGY FÉLEKÉPP LEHETNEK KIOSZTVA A LÉNYEGES LAPOK !!!
EZÉRT EZ A LEOSZTÁS TERMÉSZETESEN NEM FORDUL ELŐ SOHA !
Pedig előfordulhatna. A lehetőség adott ... CSAK NAGYON PICI AZ ESÉLYE !!!!!!!
EZ A LÉNYEG !
Ennek ellenére, ha pár óra alatt ezt a leosztást ( "VÉLETLENÜL" !!! ) többször is látnád egy asztalnál, ugye nem kételkednél, hogy ez képtelenség ?!


Ezt hívják varianciának, amit korábban meg leugattál. ;D
Hány leosztást játszol naponta, hetente?
Már kértem, hogy mutass egy EV grafikont..

Ki alakítja menet közben a "flop-turn rivert" tetszőlegesen? Erre külön emberek vannak? Ha igen, milyen technikával tudnak dolgozni? Jó ha 1 másodperc eltelik a flop/turn/river érkezése előtt, hogy a fenébe cserélik ki a lapot ennyi idő alatt? De várj, kapisgálom, scriptekkel dolgoznak! Na de mégis honnan tudja eldönteni hogy ki a jó és rossz? Miközben írom a kérdést összeállt a kép: a termek fizetett játékosokkal dolgoznak, de nem kizárt, hogy családi vállalkozásban tolják! Beültetik a fiút, unokaöcsit hogy játszanak, így alkalmazottat se kell keresni. Tiszta haszon! Továbbgondolva, azon se lepődnék meg ha nem is más emberek ülnének a virtuális asztalnál, hanem random bot-ok. Mekkora biznisz!

Még 1M hand sem lenne releváns, mert a Psen pl 100000szer ennyit nyomtak le.

stadavid !

Na neked sincs fogalmad a varianciáról ... de emlegeted te is mint a többi.
A variancia nem csak van !
Hanem vannak tulajdonságai, és azoknak van jelentése.
De erről már nem tudsz semmit. Ugye?!
Akkor meg ne beszélj hülyeséget.

Az EV-det szerinted ki számolja neked ?!
Nem a watchdog az biztos!
Hanem az ENGEDÉLYEZETT szoftverek, illetve az affilate-ek.
Azzal meg kitörölheted.

De rátapintottál a lényegre ... az EV szar ... csak nem tét súlyozottan ... itt a nagy hiba!
Fel van hígítva és kiegyensúlyozva a rengeteg érdektelen leosztással, ahol szinte nincs tét se.
Ezért válogat a watchdog is szituációkra. És ki is bukott a manipuláció nekik is.

Szóval ha van egy kis szar a levesben attól az még leves - ez igaz ... csak szaros :)#202 december 04, 2014, 09:19:58, Milan
bence !

Sakk-program is van.
És bizony, bot-ok is vannak.

Ez neked meglepő?
Egy gyereknek minden vicc új :)

#203 december 04, 2014, 09:20:19, Milan
Idézetet írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 08:40:50
bence !

Sakk-program is van.
És bizony, bot-ok is vannak.

Ez neked meglepő?
Egy gyereknek minden vicc új :)

#204 december 04, 2014, 09:37:46, Nezzenekoda
Azt javaslom hogy ncis-szel ne vitazz . Koncentralj TiB-re. Kritikus mindketto de ha van eleg minosegi erved akkor ot meg lehet gyozni mert mar kinott a "csak nekem lehet igazam" korbol.

#205 december 04, 2014, 09:20:52, Milan
Idézetet írta: alba96 Dátum december 03, 2014, 00:48:06

Egyébként szeretek és tudok is pókerezni, ezért veszem észre hogy csalnak ... és azért járok utána, hogy tényleg csalnak-e mert MEG TUDOM TENNI!
Hát te ? .) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Az pedig, hogy csalnak semmilyen összefüggésben nincs azzal, hogy szeretek és tudok pókerezni. Csak és kizárólag a nyereségemre és hatékonyságomra van hatással, arra viszont nagyon. De nem tudják elérni soha azt hogy veszítsek, mert MEG TUDOM TENNI ! A mérlegem mindig pozitív lesz, mert soha az életben nem fizettem be, viszont veszek ki pénzt. De ugye te ezt se értetted ! Ez meg engem nem érdekel.

Én játszom és NYEREK, csak észreveszem és utálom ha lopják a pénzem ezerrel ... Ennyi.


Papa..most akkor nyersz,vagy lopják a pénzed.....mert ugye a 2 kizárja egymást :D ;D ;D

Olyan jól adja elő a matematikust, hogy én hiszek albának (Jessica Albának  ;D). Lehet benne valami, ki tudja. Korrupt az egész szar világ, miért a póker lenne tiszta. Viszont ha botok is ülnek a termekben, megtaláltam az egyiket. Már a nevében benne van, egy igazi pókerterminátor, aki kegyelmet nem ismer. Most épp teniszezik is  8)

Idézetet írta: szalist Dátum december 04, 2014, 09:00:36

Papa..most akkor nyersz,vagy lopják a pénzed.....mert ugye a 2 kizárja egymást :D ;D ;D

Freeroll- be nem fizet, de nyer!  :ok:

alba96 és ncis88:

A személyes sértegetést hanyagoljátok. Köszönöm.

ncis88: ha valakinek van egy gondolata, bármilyen, azt vagy elfogadod vagy sem. Ha elfogadod akkor mondjuk küldhetsz egy "köszönetet", ha nem akkor meg leírod az ellenvéleményed, de .... mindezt normális hangvételben.
Nem egyszer látom, hogy nem a legmegfelelőbb módon szólsz be akár új tagoknak is. Ne haragudj, de ez nem az a fórum. Itt ilyesmire nekünk nincs szükségünk.
Nem akarom én megszabni, hogy mit írjatok, mert mindenki azt ír amit akar, de mindezt úgy, hogy a másikat ne sértse meg.

Köszönöm a megértést előre is.  :ok:

Idézetet írta: alba96 Dátum december 02, 2014, 22:13:01

Aki mást mond az szimplán retardált !


Tehát annyira biztos vagy a dolgodban, hogy egyszerűen még ha van rá ellenbizonyíték akkor sem fogadod el.

Ne haragudj, de a hasonló hozzáállást a gyerekek szokták használni.

Én nem cáfolom az általad leírtakat, mert nekem halvány lila fingom sincs róla, de engem úgy tanítottak, hogy ne ítéljek el senkit előre soha.