Sportfogadas.org

Aranybánya => Sport Archívum => Archívum => Szurkolótábor => A témát indította: Milán Dátum november 16, 2011, 13:00:08

Cím: Arsenal Szurkolótábor
Írta: Milán Dátum november 16, 2011, 13:00:08
Arsenal Szurkolótábor

Ebben a témában várjuk a londoni Arsenal szurkolóit. Itt lehet beszélgetni a csapat meccseiről, a játékosokról, illetve ide jöhetnek egyéb pletykák amelyek az "Ágyúsokat" érintik.
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum november 18, 2011, 17:13:08
Arséne Wenger tanult a tavalyi szezon hibájából, ezért nagyobb mértékben fogja rotálni a csapatot a télen.

Az Arsenal menedzsere úgy gondolja, hogy a kilencmérkőzéses január volt az egyik tényező, ami miatt nem voltak eredményesek a szezon végén tavaly, és ezt idén el akarja kerülni.

Wenger csapata várhatóan újra kilenc mérkőzést játszhat januárban - ha bejutnak a Ligakupa elődöntőjébe és rájátszás után nyerik meg az első párhacukat az FA Kupában - és a mostani december is mozgalmasabb lesz a tavalyihoz képest, ugyanis akkor 5 mérkőzés volt, most 7.

Ezért akar a francia óvatos lenni.

"Biztosan többet fogok rotálni, mert sok mérkőzésünk lesz" - mondta Wenger az Arsenal Playernek.

"Azt hiszem, tavaly a Sunderland vendégeként 10 embert cseréltünk a csapatban az előző mérkőzéshez képest, mert rá 3 napra a Manchester Cityvel játszottunk. Mindenki azt kérdezte tőlem, hogy miért csináltam ezt, de olyankor rotálni kell és ezért kell, hogy nagy csapatunk legyen."

"Egy kicsit szerencsések voltunk a válogatott szünetben, mert Mertesacker, Koscielny és Vermaelen is csak egy mérkőzést játszott. Így nem panaszkodhatunk."

"Jobban koncentrálunk a következő célra és arra, hogy gyorsan visszarázódjunk a válogatottból a klubba. Ugyanaz az összpontosítás kell, mint ami a szünet előtt megvolt."

Egy másik játékos, aki kihagyta a második válogatott mérkőzést, az Robin van Persie volt. A holland válogatott játékos visszatért a London Colney-ra mielőtt csapata Németország ellen barátságos mérkőzést játszott volna.

"Volt egy megegyezésünk" - magyarázta Wenger. "Úgy gondolom, hogy ezeken a barátságos mérkőzéseken, ha van egy játékos, aki Angliában játszik és nincs téliszünete és egy tornán fog majd résztvenni nyáron, akkor nem szabad túlterhelni."

"Azt hiszem, hogy ez előnyére válik a válogatottnak is."

forrás: Arsenal.com (fc-arsenal.hu)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum november 29, 2011, 14:18:53
"Arsene Wengernél hagyomány, hogy a fiataloknak, az akadémistáknak "ajándékozza" a Ligakupát, de a City sem legerősebb összeállításával utazik a fővárosba. Az előrejelzések szerint az Ágyúsok a Djourou, Squillaci, Miquel, Yennaris - Coquelin, Benajun, Rosicky, Oxlade-Chamberlain - Park, Arsavin kezdővel, a Polgárok a Pantilimon - Zabaleta, Kolo Toure, Szavics, Kolarov - De Jong, Razak, Yaya Touré, Johnson - Dzeko, Nasri felállásban vágnak neki a találkozónak."

Nehéz lesz így a továbbjutás...
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum december 18, 2011, 15:55:26
A hathárom kiváló kis cikket készített a City-Arsenal derbiről:

Előzmények

A hazai csapat két hete nagy csalódásként élte meg a Bajnokok Ligájából való kiesést, hiszen hiába verték hazai pályán a Bayern München együttesét, a Napoli idegenbeli győzelmével bebiztosította továbbjutását a bajorok mögött. Ha ez nem lett volna elég, a City hétfőn a Chelsea vendégeként léphetett pályára. Eleinte minden jól alakult Manciniék számára, hiszen a második percben Balotelli szerzett vezetést a csapatnak, azonban a 34. percben a Chelsea egyenlíteni tudott. A manchesteriek sorsát előbb Clichy kiállítása, majd Lampard 82. percben értékesített büntetője pecsételte meg. Amint azt Balotelli újabb botránya is előrevetíti, vélhetően nem a legjobb hangulatban készülhetett a csapat az Arsenal elleni újabb rangadóra.

A korábban sokak által lesajnált Arsenal – ellentétben a Cityvel - továbbjutott a Bajnokok Ligája csoportköréből, utolsó mérkőzésén az Olimpiakosz vendégeként szenvedtek vereséget, azonban ennek a mérkőzésnek már nem volt tétje a londoniak szempontjából, hiszen egy esetleges vereséggel is biztos volt a csoportelsőség. A bajnokságban is remekel az Arsenal, elmúlt hét mérkőzésén veretlen a csapat, továbbá az utolsó két összecsapásán gólt sem kaptak az ágyúsok (február óta az első ilyen alkalom). A londoni csapat legutóbb az Evertont verte hazai környezetben 1-0 arányban.

Egymás elleni mérleg

Idén egy alkalommal már találkozott a két együttes, méghozzá a Carling Cup küzdelmei során. Azt a mérkőzést a londoniak pályaválasztásával rendezték, ennek ellenére sem sikerült továbbjutniuk, hiszen a mérkőzés 1-0-s City győzelemmel ért véget. Fontos adat sportfogadási szempontból, hogy a két csapat legutóbbi hat manchesteri összecsapásán összesen 21 gól született. Eddig 14 alkalommal játszott a két együttes ebben a felállásban, 10 alkalommal pedig az Arsenal vitte el a három pontot.

2011/2012
Carling Cup: Arsenal-Manchester City 0-1
2010/2011
Premier League: Arsenal-Manchester City 0-0
Premier League: Manchester City-Arsenal 0-3
2009/2010
Premier Legaue: Arsenal-Manchester City 0-0
Carling Cup: Manchester City-Arsenal 3-0
Premier League: Manchester City-Arsenal 4-2

Sérültek, várható kezdőcsapatok

A hazaiaknál Gael Clichy eltiltott, míg Aleksandar Kolarov sérüléssel bajlódik, a védelem bal szélén így Pablo Zabaleta fog játszani. Jó hír a City drukkereknek, hogy Micah Richards két kihagyott mérkőzés után ismét pályára léphet.

Az ágyúsoknál nincs hír újabb hiányzóról, de a sérültek listája így is hosszú: Andre Santos, Fabianski, Diaby, Jenkinson, Gibbs, Sagna, és Wilshere továbbra sem állhat Arséne Wenger rendelkezésére.

Manchester City: Hart - Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta - Milner, Toure, Barry, Silva - Balotelli, Agüero
Arsenal: Szczesny - Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen - Song, Ramsey, Arteta - Walcott, Van Persie, Gervinho

Analízis

A Manchester City hazai környezetben 100%-os mérleggel büszkélkedhet, hét mérkőzésen 24 lőtt gól mellett csupán négyet kaptak. Az Arsenal idegenben felemás mérleggel rendelkezik, hét összecsapáson van túl a csapat, csupán hármat tudtak megnyerni, egy remi és három vereség mellett.

A kékek otthon eddig egy alkalommal rúgtak háromnál kevesebb gólt, egy szeptemberi találkozón az Everton megúszta két kapott találattal. A hazaiak védelme az utóbbi időben sorra betlizett, hiszen az elmúlt nyolc meccsen minden alkalommal kaptak gólt. Összesen egyébként 15 mérkőzésből 13 overt (több, mint 2.5 gól) játszott az együttes. Ilyen szempontból az Arsenal sem panaszkodhat, ők 15 találkozóból 10 alkalommal kerültek a 2.5 gólos határ fölé.

Az elmúlt tíz mérkőzésén mindkét csapat jó teljesítményt nyújtott (kivétel a City hétfői botlása), a City mérkőzésein 42, míg az Arsenal összecsapásain 34 gól született.

Hathárom-tipp: Összes gól-OVER 2.5

Mivel a mai összecsapáson két ingatag védelem áll majd szemben olyan támadókkal, mint Van Persie, Aguerro, David Silva, vagy Balotelli, így mindenképpen érdemes eljátszani az over gondolatával. Tovább erősíti a tippet a manchesteri Head-to-Head mérleg, amint láthattuk mindkét alakulat rendkívül termelékeny ebben a felállásban. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy idén a Premiere League legnagyobb rangadói szinte kivétel nélkül sok gólt hoztak. Ki ne emlékezne a Manchester Utd.-Arsenal (8-2), Chelsea-Arsenal (3-5), vagy éppen a Manchester Utd.-Manchester City (1-6) rangadókra? Ha mindezt figyelembe vesszük, akkor az over 2.5 nagyon erős tippnek tűnik!
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum december 27, 2011, 15:19:09
Bár a holland csatár már csak két találatra van Alan Shearer egy naptári évben szerzett Premier League-gólrekordjától, a keddi, Wolverhampton elleni bajnokin mégis pihentetheti Arsene Wenger, elkerülendő az év végi hajtásban a sérülést.

Alan Shearer 1994-ben 36 gólt szerzett a PL-ben, Robin van Persie jelenleg 34-nél jár, de elképzelhető, hogy a Wolves ellen nem szaporíthatja góljai számát. "Nem akarom megakadályozni a rekorddöntésben, nagyon boldog lennék, ha sikerülne neki, remélhetőleg a csúcsdöntést össze lehet egyeztetni az erőnlétével. Az orvosi vizsgálat fog dönteni minden meccse lőtt, hogy pályára léphet-e - mondta Wenger. - Számomra az a legfontosabb, hogy tökéletesen fitt legyen, és ha ez így van, a gólok sem maradnak el."

Az Arsenal egy héten belül három mérkőzést játszik (hasonlóan a többi élvonalbeli csapathoz), fogadja a Wolvest és a QPR-t, majd a Fulhamhez utazik.

Forrás: hatharom.hu
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum december 30, 2011, 12:47:50
Wenger bejelentette Henry kölcsönvételét

Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal menedzsere a QPR elleni bajnoki előtti sajtótájékoztatóján már tényként kezelte, hogy kölcsönveszik Thierry Henryt a New Yok Red Bullstól.

Wenger megerősítette, hogy Henry elfogadta a két hónapos kölcsönszerződés feltételeit, így visszatér korábbi klubjához, amelyet 1999 és 2007 között erősített. Az Arsenal menedzsere azonban hozzátette: már csak a New York Red Bulls jóváhagyása szükséges a kontraktus véglegesítéséhez.

,,Ez csakis jól sülhet el, hiszen Henry kivételes tehetség. Tapasztalt futballista, aki a pályán és azon kívül is segíti társait. Még mindig klasszis játékos, remek adottságokkal. Azért van itt, hogy segíthessen azon a klubon, amelyet szeret. De nem szabad túl nagy nyomást helyezni rá. 34 éves, szüksége van két jó hétre. Segítségként érkezett, nem pedig azért, hogy főszereplő legyen" – kezdte Arsene Wenger a szombati, QPR elleni bajnoki előtti sajtótájékoztatóján.

Henry régi-új klubjánál Robin van Persie éktársaként fog szerepelni, hiszen Gervinho és Maruane Samak is az Afrika-kupán vesz majd részt.

,,Ez is mutatja, hogy az Arsenal mindig különleges volt a játékosok számára, mint például Sol Campbell, Jens Lehmann és most Thierry számára. Biztos vagyok benne, hogy Van Persie és Henry közös munkája eredményre fog vezetni" – tette hozzá a francia menedzser.

Henry több mint 250 tétmeccsen lépett pályára az Arsenalban, majd 2007-ben 24 millió euróért a Barcelonához szerződött.

Thierry Henry's 226 Arsenal Goals in 14 Minutes (http://www.youtube.com/watch?v=bTebxpuryvI#ws)

Forrás: NSO

Olyan boldog vagyok, hogy nem is tudom kommentálni ezt a hírt!
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum december 30, 2011, 13:00:21
Reklám szempontból jó döntés és a körülményekből fakadóan (Afrika Kupa, MLS szünet) nagyon adta is magát, az meg majd a pályán kiderül, hogy 34 évesen fel tudja-e újra venni a PL ritmusát. Kíváncsian várom az "első" fellépését.
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum december 30, 2011, 13:09:05
A lényeg, hogy újra Arsenal mezt húz magára! :great: Persze azért remélem, hogy jól fogja küldeni, de az sem érdekel ha 28 luftot rúg. ÁÁ felfog robbanni az Emirates amikor pályára lép!
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: gerry Dátum december 30, 2011, 17:02:14
Idézetet írta: Cesc18 Dátum december 30, 2011, 13:09:05
A lényeg, hogy újra Arsenal mezt húz magára! :great: Persze azért remélem, hogy jól fogja küldeni, de az sem érdekel ha 28 luftot rúg. ÁÁ felfog robbanni az Emirates amikor pályára lép!

Még a holnapi mérkőzésen nem játszik ugye?
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum december 30, 2011, 19:24:26
Idézetet írta: gerry Dátum december 30, 2011, 17:02:14
Még a holnapi mérkőzésen nem játszik ugye?

Szerintem holnap még nem. Azt olvastam, hogy papírmunkát még el kell végezni, viszont a FA kupában már tolhatja 9.-én. Csak nem tart hetekig elintézni azokat a bizonyos papírokat.
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: benson Dátum december 30, 2011, 21:49:57
Ez egy remek hír nemcsak az Arsenal, hanem az angol foci kedvelőinek is!  :great: Hatalmas játékos, egy igazi Arsenal-legenda!
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum január 02, 2012, 18:30:27
Magyar kommentátoros stream --> http://veetle.com/index.php/channel/view#4ab12e7359d16 (http://veetle.com/index.php/channel/view#4ab12e7359d16)

Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Pikaa Dátum január 02, 2012, 20:14:01
Idézetet írta: Cesc18 Dátum január 02, 2012, 18:30:27
Magyar kommentátoros stream --> http://veetle.com/index.php/channel/view#4ab12e7359d16 (http://veetle.com/index.php/channel/view#4ab12e7359d16)

Köszi a linket!  ;)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum január 09, 2012, 20:14:53
Kezdő: Wojciech Szczesny Francis Coquelin Laurent Koscielny Sebastien Squillaci Ignasi Miquel Alex Song Aaron Ramsey Mikel Arteta (c) Alex Oxlade-Chamberlain Andrey Arshavin Marouane Chamakh

Cserék: Damian Martinez Nico Yennaris Yossi Benayoun Ryo Theo Walcott Ju Young Park Thierry Henry

Pedig úgy készültem, hogy Henry a kezdőben lesz, majd kap 20 percet...b+ Wenger! :'(
   
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: gerry Dátum január 09, 2012, 20:21:17
Idézetet írta: Cesc18 Dátum január 09, 2012, 20:14:53
Kezdő: Wojciech Szczesny Francis Coquelin Laurent Koscielny Sebastien Squillaci Ignasi Miquel Alex Song Aaron Ramsey Mikel Arteta (c) Alex Oxlade-Chamberlain Andrey Arshavin Marouane Chamakh

Cserék: Damian Martinez Nico Yennaris Yossi Benayoun Ryo Theo Walcott Ju Young Park Thierry Henry

Pedig úgy készültem, hogy Henry a kezdőben lesz, majd kap 20 percet...b+ Wenger! :'(

Azért csere, mert így csak rá fog figyelni mindenki, mikor becseréli Wenger, és ez 60 perc környékén lesz, ugy mint tegnap Scholest!!!
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Latzka Dátum január 09, 2012, 20:31:38
Idézetet írta: Cesc18 Dátum január 09, 2012, 20:14:53
Kezdő: Arshavin Marouane Chamakh

Lehet teszek egy Leeds +2-öt 1,95-ért. Finoman szólva nincs nagy formában a két muki.
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: benson Dátum január 09, 2012, 22:23:21
Henry máris beköszönt!  :great:
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Pikaa Dátum január 09, 2012, 22:24:06
Idézetet írta: benson Dátum január 09, 2012, 22:23:21
Henry máris beköszönt!  :great:

Hamarabb nem lehetett volna beállitani ? ???
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum január 09, 2012, 22:39:52
Gyönyörű :smitten: A katasztrofális első félidő után csak happy end lett a vége! :great:
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Pisti1987 Dátum január 09, 2012, 22:42:30

A király visszatért egy rá oly jellemző góllal! :great: :ok:

Arsenal 1 - 0 Leeds United Goal Thierry Henry FACup 09.01.2012 (http://www.youtube.com/watch?v=kTnWF3UrJ4Q#)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: barnagab Dátum január 10, 2012, 00:21:48
Idézetet írta: Pisti1987 Dátum január 09, 2012, 22:42:30
A király visszatért egy rá oly jellemző góllal! :great: :ok:

EPIC!  :ok:

Igaz nem vagyok Arsenal drukker, de a futball egyik legnagyobb és legszimpatikusabb egyéniségnek tartom Henryt. Szívmelengető érzés volt látni...  :great:
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum január 10, 2012, 12:41:56
Arról, hogy mit mondott Henrynak mielőtt felküldte a pályára...
"Csak közöltem vele, hol fog játszani, mert a szélen is tud, meg középen is. Mondtam neki, hogy középen fog. Nem tudta, ki helyére megy fel. Sokkal többet nem kell neki mondani. Jött, látott, elvégezte a dolgát. Látható volt, amikor felment a pályára, igazi jelenség volt, és ha megtalálták a társak, veszélyes volt. Máris éles volt fizikálisan. Eddig is legenda volt itt, de most egy kicsit még hozzátett a történethez."

Arról, hogy meglepte-e Henry...
"Nem, mert az edzéseken már láttuk, hogy mit tud, és hogy készen áll a játékra. Nem állítanám ki a pályára az után, amit letett az asztalra nálunk, ha nem állna készen, mert az tisztességtelen lenne. Ő egy különleges játékos. Ami jó a fiatal játékosoknak, hogy egy ilyet teljesítő játékos idejön, 100%-osan készül, bemelegít, koncentrált és motivált, és nagy teljesítési vággyal érkezik a pályára."

Arról, hogfy nőtt fel az alkalomhoz...
"Érezhető volt némi nyomás. Thierry büszke ember, nem akar csalódást okozni. Tudja, hogy így is össze lesz hasonlítva azzal, amit azelőtt nyújtott. Erről szól a bajnokok élete. Mindig azt mondják, hogy nincs nyomás, de jól teljesítő emberként akarnak emlékezetesek maradni. Egy ilyen visszatérés esetén tudjuk, hogy sikeres játékos akar lenni."

A vidám öltözőről...
"Nagyon örültünk neki, a játékosok is, amikor vissszatért. Ezen kívül támadóopciókkal is ellátott minket."

Scholes és Henry visszatéréséről...
"Úgy néz ki a legjobb piac átigazolásokra a jó öreg játékosok visszahozásánál van."

Henry 2007-es elengedéséről...
"Sok dologgal vádolhatnak, de azzal nem, hogy kidobtam volna Thierry Henryt, ő akart menni. Ezt sokszor elmagyaráztam már. Mindig szívesen láttam volna, ha visszatér. Thierry egy koncentrált játékos, intelligens, és nagyon tervszerű. A fejében mindig is Barcelona - aztán az Államok volt. Ezt is csinálta."

Az álomszerű gólról...
"Igen, ez egy kicsit olyan, mint egy álom, mert ez egy olyan futball-sztori volt, amit majd a kisgyerekeknek mesél az ember. Sajnos nem sokszor látni ilyet a játékban, de néha szerencsére megtörténik."

Arról, hogy egy "még mágikusabb" gólt látott-e maga előtt...
"Amikor abba a helyzetbe került, úgy gondoltam, pont az ő szöge, de egy kicsit közel volt. Ezért lepett meg. Nem lőtt annyira erőset, nagyon könnyűnek látszott, bár én egy nagyon erős belsőzésre számítottam. Ahogy megcsinálta, olyan könnyűnek tűnt. Az elején azt hittem, túlságosan balra sodródott, de a különleges befejezőképességét is megcsodálhattuk ma. Ez Thierry Henry befejezése volt."

Henry és Van Persie együttes szerepléséről...
"Még nem döntöttem róla. Robin visszatér a Swansea ellen. Thierry kezdeni fog-e vagy sem? Nem tudom még. Tud Robin mögött vagy előtt jászani, valamint a széleken is. Robin is tud szélsőt játszani, de nem tudom még, hogy lesz. Játszhatnak együtt, természetesen, és már játszottak is."

Henry teljesítményének további részéről...
"Jól teljesített. Az elfutásaival egyből mélyebbre húzta a Leeds védekezését. Egyszer állították meg lesen, egyszer a középhátvéd elcsípte a labdát, de megvan ez a jelenléte a pályán. A mozgásával is tud problémát okozni az ellenfélnek. 10 perccel a beállása után tudja, hova kell mennie."

Arról, hogy Henry meddig marad a klubnál...
"Hat és fél hétre szól a szerződés, nem is terveztünk eddig távolabbra. Nyolc hétre még kitolhatjuk, de semmivel sem tovább."

Francis Coquelinről...
"A hajlítóizma sérült meg, úgyhogy nézány hetet ki kell hagynia."

Az esetleges védőigazolásokról...
"Remélem, hogy Djourou visszatérhet vasárnap, és ha találunk megoldást, élni fogunk vele. De jelenleg nem állunk közel egy üzlethez sem."

Forrás: fc-arsenal.hu/arsenal.com
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Milán Dátum január 10, 2012, 12:46:53
Ezek a futballvilág szép pillanatai. Hasonlókat egész nap néznék.

Le a kalappal!  :beerchug:
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum február 04, 2012, 16:26:28
Arsenal - Blackburn 7:1 ... Huh ez már nagyon kellett, az előző fordulókban rengeteg pontot szórtunk el. Legutóbb a Bolton ellen is hasonló eredmény lett volna a reális, csak akkor mindent kihagytak most meg minden összejött. Chamberlain első PL gólja is megszületett, hatalmas tehetség, ligakupában is jól tolta, megérte azt a 12 millát. Henry is vert egyet a végén és Persie mesterhármas sem maradt el :)

A gólok itt (http://lets-kickoff.blogspot.com/) megtekinthetőek. Nekem egyébként a 2. gólunk tetszett a legjobban...azt piszok szépen kijátszották, Song hatalmas labdát adott 4 ember közé.

Jó meccs volt! ;D :great:
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum február 15, 2012, 20:26:05
Kezdők:

Milan: Abbiati, Mexes, Abate, Thiago Silva, Antonini, Van Bommel, Seedorf, Nocerino, Boateng, Ibrahimovic, Robinho

Arsenal: Szczesnyi, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Song, Walcott, van Persie

Go Gunners!
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum február 26, 2012, 17:51:25
Nagyon nagyot játszott ma az Arsenal az észak-londoni derbyn. 8) Remélem a Milan ellen is hasonló teljesítménnyel rukkolnak majd elő az Emiratesben, mert akkor bitang meccs lesz az is. :)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum február 29, 2012, 22:09:12
Dean világéletében szeretett ellenünk fújni, mondjuk az durva hogy örült a Spurs gólnak ;D Nem véletlen, hogy Bale kamu esésére is kapásból befújta a tizit... remélem a végeredmény is tetszett neki! 8)

Is Referee Mike Dean really celebrating Spurs' goal against Arsenal? (http://www.youtube.com/watch?v=p4cGO2kgUEI#)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: gerry Dátum február 29, 2012, 23:13:09
Idézetet írta: Cesc18 Dátum február 29, 2012, 22:09:12
Dean világéletében szeretett ellenünk fújni, mondjuk az durva hogy örült a Spurs gólnak ;D Nem véletlen, hogy Bale kamu esésére is kapásból befújta a tizit... remélem a végeredmény is tetszett neki! 8)

Is Referee Mike Dean really celebrating Spurs' goal against Arsenal? (http://www.youtube.com/watch?v=p4cGO2kgUEI#)

Szerintem csak azért ugrált, mert izgult, hogy be e esik a labda vagy sem  :)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum március 01, 2012, 12:37:31
Idézetet írta: gerry Dátum február 29, 2012, 23:13:09
Szerintem csak azért ugrált, mert izgult, hogy be e esik a labda vagy sem  :)

?
beesett, gól.
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum március 24, 2012, 19:04:30
Kegyetlenül megy a szekér... zsinórban a 7. győzelmünk a bajnokságban! :great:

Arteta mai bombája

http://www.dailymotion.com/video/xpnure_av30_fun?start=9#from=embediframe (http://www.dailymotion.com/video/xpnure_av30_fun?start=9#from=embediframe)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum április 09, 2012, 09:18:11
Tegnap nem volt időm leírni a meccs után...
Mindig is tudtam, hogy ez a balotelli egy büdös nagy paraszt, de az, hogy a bírók nem vették észre azokat amiket csinált azon nagyon felkúrtam az agyam...

A képen látható eset után még csak sárgát sem kapott...kicsivel később ugyanezt megcsinálta Sagna ellen is, de ő eltudta húzni a lábát így nem találta el. Harmadjára is megcsinálta na akkor kapta meg az első sárgáját ez a rohadék... ezen kívül, könyökölt amit szintén nem vettek észre, reklamált, sípszó után rúgta el a labdát, hátulról lökött... de a 90. percig a pályán volt ez az alattomos féreg.

Élmény volt nézni ahogy lefociztuk őket, 1 helyzetük volt az is szögletből. Volt, hogy percekig 1 kapuztunk, első 30 percben 75%-ban volt nálunk a laszti... két kapufa stb. Ezek azt se tudták hol vannak...majd a végén jött egy Arteta löket. Egyszerűen nem tudom felfogni miért csak 2 havonta egyszer lőnek távolról... Ebben a szezonban ennek a gólnak örültem kb a legjobban, annyira igazságtalan lett volna a 0-0.

Arsenal 1-0 Manchester city 2012 Arteta Goal (http://www.youtube.com/watch?v=DjuRpvpYaH0#ws)

Nasrinak is üzentek...Petite pute vagyis "kis ribanc" ;D ;D
És egy másik kis üzenet is a rohadékoknak!!!
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum április 21, 2012, 13:48:00
stream (magyar kommentátor) --->

http://www.fc-arsenal.hu/rovid/476,teszt.html (http://www.fc-arsenal.hu/rovid/476,teszt.html)

Go Gunners!
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum május 05, 2012, 17:23:54
http://watchhighlightsonline.blogspot.com/2012/05/video-naughton-brings-down-van-persie.html (http://watchhighlightsonline.blogspot.com/2012/05/video-naughton-brings-down-van-persie.html)

Erre nem adott tizit? menjen a jó kurva anyjába!
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: gerry Dátum május 06, 2012, 00:05:01
Idézetet írta: Cesc18 Dátum május 05, 2012, 17:23:54
http://watchhighlightsonline.blogspot.com/2012/05/video-naughton-brings-down-van-persie.html (http://watchhighlightsonline.blogspot.com/2012/05/video-naughton-brings-down-van-persie.html)

Erre nem adott tizit? menjen a jó kurva anyjába!

Spanyolországban ez 11 es meg piros (a csapatot nem írom), itt sajnos nem adta meg a játékvzető  :noway: pedig az volt!
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum május 06, 2012, 02:20:25
Idézetet írta: gerry Dátum május 06, 2012, 00:05:01
Spanyolországban ez 11 es meg piros (a csapatot nem írom), itt sajnos nem adta meg a játékvzető  :noway: pedig az volt!
Csak kíváncsiságból: melyik csapatra gondolsz?
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Jaaas Dátum május 06, 2012, 09:09:36
Idézetet írta: Lord Dátum május 06, 2012, 02:20:25
Csak kíváncsiságból: melyik csapatra gondolsz?

Szerintem a Rayo Vallecano - Espanyol kettősre.
Mellesleg szerintem bíró válogatja, hogy erre mit fúj. Angliában egy ilyenre nehezebben ad egy halvérű angol spori tizit, mint Spanyolországban egy temperamentumosabb fajta. Ha nekem kellene megítélni, büntető volt, de mivel nincsen játékvezetői képzettségem, így ez csupán egy vélemény.

Vermaelen-nel egyébként mi van? Mintha folyamatosan romlana a teljesítménye. Ha így folytatja, hamarosan Gyepes Gabival az oldalán fog valamelyik malajziai másodosztályú csapatban vitézkedni. Hihetetlen mennyire nincsen védelme az Ágyúsoknak, mit nem adnának most a drukkerek egy Sol Campbell-ért... Vertonghen esetleges leigazolása sem tűnik nekem egy nagy húzásnak, bár talán jobb, mint a Koscielny - Vermaelen kettős együttvéve.
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: gerry Dátum május 06, 2012, 09:48:20
Idézetet írta: Lord Dátum május 06, 2012, 02:20:25
Csak kíváncsiságból: melyik csapatra gondolsz?

Arra akik mostanában mérkőzésenként 2-őt kapnak, FC Barcelona ;D de hagyjuk mert nem szeretnék ebből vitát, téma lezárva  :beerchug:
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Jaaas Dátum május 06, 2012, 10:03:45
Idézetet írta: gerry Dátum május 06, 2012, 09:48:20
Arra akik mostanában mérkőzésenként 2-őt kapnak, FC Barcelona ;D de hagyjuk mert nem szeretnék ebből vitát, téma lezárva  :beerchug:

Az utolsó off. Legalábbis tőlem.
Három adat:
- a Barcához hozzá kell adni a tegnapi kettőt
- Betis drukker vagyok
- tavaly a Real Madrid nyerte ezt a versenyt

Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum május 06, 2012, 19:51:58
Fúj! ne már...itt is már a barca és real a téma :noway:

Annyira logikátlan lett volna amúgy Persienek magától elesnie...nincs előtte senki, ott gurul a labda, csak be kell passzolni 3 méterről az üres kapuba...akkora tizi volt, mint a huzat.

Nem baj, szerencsére bukott a Tottenham és Newcastle is, így ha hozzuk az uccsó meccsünket akkor megvan a 3. hely. Nem lesz egyszerű a West Brom otthonából, de bízok bennük! Sajnos Sagna nem lesz, mert megint eltört a lába... :(
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum június 22, 2012, 09:17:12
Arséne Wenger a TF1 Telefoot francia TV-csatornának elárulta, hogy Olivier Giroud, a Ligue 1 tavalyi társ gólkirálya már 90%-ban az Arsenal játékosának tudhatja magát.

Az Arsenal múlt hét közepén vette fel a kapcsolatot a Montpellier-vel, azóta pedig már a francia bajnokcsapatnál is kijelentették, hogy Wengerék hajlandóak kifizetni a Giroud szerződésében szereplő minimum kivásárlási árat, így zöld utat kell adniuk az átigazolásra.

Bár Giroud nem játszhatott túl sokat eleddig az Eb-n, de 90%, hogy az Arsenal játékosa lesz a jövő szezonban.- mondta Wenger.

Azt gondolom, hogy fantasztikus potenciállal rendelkező csatárról van szó, aki remekül be fog illeszkedni a játékstílusunkba. Igazi csapatjátékosról van szó, tudja, hogyan kombináljon a többi játékossal, biztos vagyok abban, hogy nagyszerű erősítés lesz.

Az átigazolás hivatalosan azonban az Európa-bajnokság végén jöhet létre, hiszen Giroudnak még át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálatokon, alá kell írnia a szerződését, valamint el kell küldeni a hivatalos papírokat a szövetségeknek.

Forrás: http://arsenalfan.hu (http://arsenalfan.hu)

Na csak sikerült szerválni megint egy franciát...remélem több hasznát vesszük majd, mint Chamaknak.
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Latzka Dátum július 15, 2012, 10:21:27
"Véget ért az Arsenal 7 szűk esztendeje! Megnyerték a Markus Liebherr Emlékkupát az Anderlecht és a Southampton előtt."

Bocsi :D
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum augusztus 07, 2012, 13:09:59
Az Arsenal Football Club örömmel jelenti be a spanyol válogatott Santi Cazorla leigazolását, aki hosszútávra kötelezte el magát a klubhoz.

Santi Cazorla - teljes nevén Santiago Cazorla González - a Malagától érkezik nem nyilvános összegért. Tavaly kulcsszerepet vállalt abban, hogy a Malaga negyedikként végzett a La Ligában, amellyel bejutottak a Bajnokok Ligájába, a klub története során először.

Cazorla egy sokoldalú, 27 éves támadó középpályás, aki 45-ször szerepelt már a spanyol válogatottban, és tagja volt a 2008-ban és 2012-ben Európa-bajnok csapatnak.

Mielőtt 2011-ben a Malagához igazolt, Cazorla két időszakot is eltöltött a Villarrealnál, ahol 181 mérkőzésen lépett pályára és 2008-ban második helyhez segítette a "Sárga Tengeralattjárót". A két időszak között a 2006/07-es szezont a Recreativonál töltötte kölcsönben. Cazorla karrierje korai szakaszában, ifjúsági korban az Oviedonál játszott.

Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger ezt mondta:
"Santi Cazorla egy nagy igazolás. Klub és válogatott szinten egyaránt tapasztalt, és nagy erősítés lesz majd a csapatunknak."

"Ő egy sokoldalú támadó középpályás, aki a pálya mindkét szélén és középen is bevethető. Gyors, technikás és nagy erősítés lesz számunkra. Örülünk, hogy hozzánk igazolt."

Cazorla, aki 2007-ben az Év Játékosának választottak Spanyolországban, ezt mondta: "Nagy örülök neki, hogy az Arsenalhoz igazoltam. Ez egy nagyszerű klub nagyszerű játékosokkal, egy fantasztikus stadionnal és nagy szurkolótáborral."

"A klubnál dolgozik a világ egyik legjobb menedzsere, a stílusuk is tetszetős, amit az egész világon csodálnak."

"Nagy izgatott vagyok, hogy Európa egyik élcsapatához igazoltam, és hogy a Premier League-ben játszhatok. A legjobbamat fogom nyújtani, hogy az Arsenalt segítsem a trófeákért folytatott küzdelemben, és hogy a szurkolókat boldoggá tegyem."

A klubnál mindenki üdvözli Cazorlát, a mezszámát majd csak később hozzuk nyilvánosságra.
_______________

Nem örülök neki, hogy abból a trágya spanyol bajnokságból igazolunk, de hát ez van...bízok benne, hogy beválik. Eddig nem rossz, Giroud, Podo és most Cazorla.
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum augusztus 17, 2012, 14:26:46
Még az első forduló se ment le, máris ketten hiányozni fognak a védelemből... ;D
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: csabax Dátum augusztus 17, 2012, 14:48:32
Ma hallottam:

Amióta az Emirates a szponzor, egymás után repülnek az Arsenal játékosai.

:)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum augusztus 17, 2012, 19:52:10
Úgy tűnik Song lelép abba a tetves geci barcába >:( >:( >:( >:( :( :( :( Ha tényleg eligazol azt már alkohol nélkül nem fogom tudni feldolgozni... ;D

A legfontosabb láncszeme a gépezetnek...ne már! A kis hálatlan, Wenger csinált belőle valakit, azelőtt azt sem tudták, hogy létezik. Emlékszek amikor itt volt Szombathelyen akkor kicsit bosszankodtunk, hogy csak ilyen Song féléket látunk...franc gondolta akkor, hogy ennyire beválik majd.

Meg ez a kamu duma Wengertől, hogy megrúgták ezért lehet nem játszik hétvégén! ;D ;D
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum szeptember 02, 2012, 16:33:29
Szép volt fiúk! :great: Cazorla pedig áááá, utóbbi évek legjobb igazolása volt, pláne ezért az aprópénzért. Hihetetlen, hogy ez az ember mindenhol ott van a pályán, már az első meccsen is nagyot játszott, most végre a gyümölcse is meglett. Podo is elkapta a fonalat! :ok: Giroud egyelőre egy kalapszar, Chamakh kettő...az a baj csak ő van arra a posztra, szóval játszani fog ha szar akkor is ;D Az pedig elég hihetetlen, hogy nem kaptunk még gólt, érdekes dolgokat csinálnak a srácok hátul, de egyelőre megúsztuk :)

Ez ellen a szar Pool ellen 4.5-ért adni az Arsenalt igen nagy hiba volt a bukik részéről...
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum szeptember 14, 2012, 20:47:30
Robert Pires - All 63 Assists (http://www.youtube.com/watch?v=SG2vYnwdWTo#ws)

:smitten: de hiányoznak... :( :)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: gerry Dátum szeptember 18, 2012, 15:27:49
Ma mi várható? Arsenal gól vagy az x2 a biztosabb???
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum szeptember 19, 2012, 10:59:10
Tyíííííí nem gondoltam volna a szezon előtt, hogy ilyen jók leszünk :) Megvan Podónak is most már a helye és nagyon ficánkol a srác. Cazorla meg áááá továbbra is beteg, ha ő lesérül akkor szerintem vége a csapatnak. Valamit nagyon tud ez a Wenger, mert nem hozott senkit Song helyére, hanem hátrébb húzta Artetát aki tökéletesen elvégzi a szűrést. Giroud továbbra is egy szar, vele ugyanúgy befürödtünk, mint Chamakkal, de azért még nem írom le teljesen, hátha az első gólja utána majd belendül, bár én túl nagy fantáziát nem látok benne. Gervinho is kezd rájönni, hogyha passzol akkor jobban jár.

Tegnapi parádés gól, amúgy a második félidőben teljesen leeresztett a csapat és akár ki is kaphattunk volna, mert két 100%-os zicit cseszett el a Montpellier...

Kicsit keresték a labdát...

http://videa.hu/videok/sport/montpellier-arsenal-12-gervinho-L94mY3O1uOxJzWMs (http://videa.hu/videok/sport/montpellier-arsenal-12-gervinho-L94mY3O1uOxJzWMs)

Megint jó üzlet volt az Ágyúsokra fogadni! :ok:
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: benson Dátum október 27, 2012, 22:52:33
Ő Norman Duncan, 1913-ban született és 8 éves kora óta Arsenal drukker. Idősebb a Highbury-nél, és minden Arsenal trófea megnyerését látta! Minden tiszteletem az öregé!

(http://p.twimg.com/A6OLtDRCEAApBv_.jpg)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum október 31, 2012, 01:08:53
Loooool...0-4-nél kinyomtam, mondom inkább alszok kicsit NBA előtt. Most látom 7-5-re nyertünk, WTF ;D ;D :great:
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: gerry Dátum október 31, 2012, 03:05:22
Idézetet írta: Cesc18 Dátum október 31, 2012, 01:08:53
Loooool...0-4-nél kinyomtam, mondom inkább alszok kicsit NBA előtt. Most látom 7-5-re nyertünk, WTF ;D ;D :great:

Adtak egy kis előnyt, meg így látványos a fordítás nem 0-1 ről!!!  :D Azért jókor rugták a gólokat, 46, 95, 120, 122  ;D
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum január 29, 2013, 18:33:36
Az "öreg" az Arsenalban ;D ;D

(http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537248_552349624775561_24124922_n.jpg)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum január 31, 2013, 22:27:09
Nacho Monreal mit tud? megérte megszereznünk? Wenger megint etette a népet! Bár amikor Walcott aláírt, akkor már lehetett tudni, hogy senkit nem fogunk igazolni ;D Bár még van 2 óra, de meglepődnék, ha megkaparintanánk valami értelmes játékost...
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum február 19, 2013, 10:23:37
http://www.hatharom.hu/article/4fd69f-az-arsenal-11-millio-eurot-fizetne-victor-valdesert (http://www.hatharom.hu/article/4fd69f-az-arsenal-11-millio-eurot-fizetne-victor-valdesert)

Remélem ez csak vicc! Inkább dobják a Temzébe azt a 11 millát...ha ingyen jönne akkor se járnánk jól ezzel a balfékkel.
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum június 20, 2013, 16:01:53
http://www.hatharom.com/2013/06/20/higuain-megegyezett-az-arsenallal-72-millio-eurot-kereshet-evente (http://www.hatharom.com/2013/06/20/higuain-megegyezett-az-arsenallal-72-millio-eurot-kereshet-evente)

Kíváncsi leszek, hogy ízlik majd neki az angol foci, de végre egy értelmes játékost vett Wenger, és nem ilyen Giroud, Gervinho meg Chamakh féle faszomöccséket a francia bajnokságból...
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Alk Dátum június 20, 2013, 16:33:43
Személy szerint rossz volt látni, hogy sokszor kevesebb játéklehetőséget kapott, mint amit Mou helyében én adtam volna neki Benzema ellen. Az Arsenalhoz többek között kell egy vérbeli befejező csatár, ráadásul abból a klasszikus fajtából, amilyen az argentín is. Szerintem kölcsönösen jól fognak járni egymással.
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum augusztus 22, 2013, 10:56:56
Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 22, 2013, 10:28:20
Nem irigylem Wengert, minden meccsre jut egy horror-sérülés...  :-\

(http://i.minus.com/iWIw66XNK15kf.gif)

A legszebb, hogy sárgát kapott érte... ;D vagy piros vagy semmi...

2 meccs ment le, de már a jobbhátvédünknek kell középen játszania! :smitten: ;D
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: Cesc18 Dátum szeptember 02, 2013, 19:48:19
http://www.hatharom.com/2013/09/02/ozil-rekordosszegert-igazolt-az-arsenalhoz-hivatalos (http://www.hatharom.com/2013/09/02/ozil-rekordosszegert-igazolt-az-arsenalhoz-hivatalos)

VÉGRE! Most igazán hiszek a csapatba, nem ment el senki, és még sikerült erősítenünk. Persze ilyenkor szokott lenni, hogy lesérül a fél csapat...mondjuk csatárt hozhatna még Wenger, mert Giroud azért egyedül kevés lesz. Ba a kiszemelt, jöhet!

Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum január 07, 2014, 11:01:17
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/arsenal-walcott-legalabb-fel-evre-kidolt-lemarad-a-vb-rol-2305669 (http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/arsenal-walcott-legalabb-fel-evre-kidolt-lemarad-a-vb-rol-2305669)
Cím: Re:Arsenal Szurkolótábor
Írta: benson Dátum május 17, 2014, 21:54:26
Véget ért 9 szűk esztendő! Grat ágyúsok!  :beerchug:

(https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/s403x403/10258548_10152229981537713_7770168065113426068_n.jpg)