Sportfogadas.org

Aranybánya => Sport Archívum => Archívum => Szurkolótábor => A témát indította: TiB Dátum március 09, 2013, 10:05:51

Cím: FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: TiB Dátum március 09, 2013, 10:05:51


Bár egy tikitaktikásak voltunk, felállt fal ellen úgy jártunk mint a török Nándorfehérvárnál, de volt egy edzőnk!
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum március 09, 2013, 10:26:59
Mert a legnagyobb szurkolók ilyen helyzetben is a csapattal vannak.Eléggé régóta szurkolok a csapatnak(plusz volt szerencsém a városhoz és a stadionhoz is..elképesztő :o , tényleg a világ legszebb városa) és most hogy tulajdonképpen edző nélkül játszunk ( Roura nem erre a szintre való) mindenki rájöhet hogy Guardiola mekkora edző is volt és hogy miért is volt ő a legjobb.Ezt a csapatot nagyon nehéz irányítani (láthatjuk hogy most nem is sikerül normális edző hiányában) de úgy gondolom lesz még jobb helyzet idén.
Valdés eltiltása után (ugye a 4 meccses eltiltás azért ment odament reklamálni mert igaza volt...Ramost nem tiltották el csak egy meccsre mikor elkezdett verekedni..Ronaldo eltiltását meg eltörölték hogy tudjon játszani..vicc a spanyol (vagyis bocsánat madridi) labdarúgó szövetség.Na de erről ennyit ehhez már hozzá lehetett szokni az évek alatt hogy ez megy a ligában így ezzel nem is foglalkozok és nem is olvasom a híreket csak a meccseket nézem.
Volt több nehéz korszakunk is én például a Rivaldo féle érában kedveltem meg a csapatot.Ő egy igazi világklasszis volt és ösztönös zseni.Valami olyasmit tudott amit rajta kívül csak nagyon kevesen.Utána jöttek mélypontok de aztán felnőtt a mostani generáció és bárki bármit mond az utóbbi évek legjobb csapata a barca volt(olyan 2005-től).
Lehet ez a korszak most meg fog szűnni( bár szerintem csak egy megfelelő edző kell hozzá) de úgy gondolom ez a csapat örökre beírta magát a történelembe.Ha van időm próbálok megnézni a régi korokból meccseket(90-es évek beli barcáról Romárióval és még sorolhatnám).
Én amúgy már kezdek belenyugodni Valdés távozásába.Sok időt töltött itt és úgy gondolom eljött az idő neki is hogy itt hagyja a klubot.Fiatalabb kapus kell akinek még van motivációja (Ter Stegen) illetve kéne egy fiatalabb védő meg a csatársorra is ráférne egy vérfrissítés.Nem azért mondom ezeket mert kikaptunk hanem mert már 1,5éve látom hogy vannak játékosok akik jóllaktak a sok sikerrel ami teljesen érthető és vannak olyan játékosok akik pedig nem nyerő típusok és nekik is távozniuk kéne.
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum március 09, 2013, 10:46:13
Idézetet írta: TiB Dátum március 09, 2013, 10:41:18
Egyetértek mindenben :) Ilyen is ritkán van :)

Picit rátérve a mai meccsre, egyre több helyen írják hogy meglepetés lesz, döntetlen. Oké, hogy mattolt minket a Madrid, de ez most a Depor lesz. Nagyon más kávéház, pihentetés tuti lesz, de a Depor teljes keretével se túl acélos, nem hogy így a hiányzókkal.
Így van.Szerintem ma nyerünk 3-4-el bl-be meg leikszelünk. Berlusconinak is kell valami öröm ;D
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pikaa Dátum március 09, 2013, 10:52:20
Nagyon örvendek a topicnak,köszi TiB!  :great:
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum március 11, 2013, 14:27:21
Hétvégi meccsbe belenéztem de valahogy van egy olyan érzésem, hogy ebből idén csak bajnokság lesz(a másik megérzés hogy a Milan nyeri a bl-t,ha kiejtenek minket meg is rakom őket győztesnek).
Valami hatalmas csoda kéne, hogy továbbjussunk(valami olyasmi mint 4 vagy 13 éve a chelsea ellen).Ha a támadósor tud majd javulni akkor esetleg látok valami esélyt..(Messi megvillan és rúg 3-4-et mert tőle kitelik vagy végre Pedro és Cesc is elkezdenek jászani)
Aminek örülök az Sánchez gólja hétvégén remélem ad neki egy kis önbizalmat a csapatnak meg a győzelem.Amúgy ha azt nézzük egy átlagos klub szintjén nem játszunk szarul csak mivel az elmúlt években nagyon magasra helyeztük a lécet és mindenkit lefociztunk így a gyengébb forma után azt mondja mindenki hogy vége ennek a játékstílusnak illetve hogy befellegzet a tikitakának.
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum március 12, 2013, 11:37:31
Tegnap azt álmodtam, hogy a 18. percben rúgjuk az elsőt, és 3-0 lesz a félidő  :)

Ám viccet félre téve, kicsit aggaszt, hogy Kassait küldte az UEFA, így a Milan fanok által várt vendég kiállítás, és a Barca tizi is elmarad... Egy kopasz északi sporinak jobban örültem volna  ;D
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum március 12, 2013, 11:41:16
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 12, 2013, 11:37:31
Tegnap azt álmodtam, hogy a 18. percben rúgjuk az elsőt, és 3-0 lesz a félidő  :)

Ám viccet félre téve, kicsit aggaszt, hogy Kassait küldte az UEFA, így a Milan fanok által várt vendég kiállítás, és a Barca tizi is elmarad... Egy kopasz északi sporinak jobban örültem volna  ;D
Én is jobban örültem volna Övebrönek ;D
Amúgy reggel úgy keltem fel, hogy 6-0-ra nyerünk.Gyorsan vissza is feküdtem mielőtt beleéltem volna magam.
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum március 12, 2013, 23:55:51
6-0-át álmodtam 4-0lett a vége.Nem volt rossz.Büszke vagyok a fiúkra, hogy hajtottak és küzdöttek.Úgy gondolom ezzel a győzelemmel egy sok éves rossz sorozat szakadt meg amikor nem tudtunk hátrányból fordítani(inter anno mu ellen vagy a chelsea ellen stb.) .Szerintem ezzel egy gát szakadt át a csapatnál és őszinte leszek álmomba nem gondoltam(vagyis ott igen..) hogy nyerünk ennyivel.
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pikaa Dátum március 16, 2013, 09:58:11
(https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/72435_549018161785333_846006661_n.jpg)
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum március 16, 2013, 10:11:23
Idézetet írta: TiB Dátum március 13, 2013, 06:36:30
Nem semmi volt, Messi nagyon akart, Xavi meg milyen passzokat adott. Örülök hogy bírói segítség nélkül gyöztük le őket. 3-0nál a taréjos azt se tudta melyik bolygón van. A fanyalgók is megkapták ezzel a meccsel minden kérdésükre a válaszukat. Szívesen beírnék Balotelli twittetére, hogy láttad, megjött Messi, úgy ahogy te sose fogsz. Nemsokára jön vissza Tito, és lesz kapitánya a hajónak. Remélem a Realt kapjuk pénteken!
Kicsit lehiggadva a meccs után úgy gondolom, hogy végre úgy játszottunk hosszú idő után ahogy azt vártuk a csapattól.
Képesek voltak a legnagyobb szarban összefogni és behúzni egy ilyen nehéz meccset.Azt hiszem ez a győzelem átlendíti a csapatot a nehéz perióduson.Sokan leírtak minket de úgy látszik még mindig nem szabad ilyet csinálni.
Egyrészt örülök a Psg-nek másrészt pedig nem.Azért örülök mert kaphattunk volna nehezebbet is (meg ugye Ibra eltiltott lesz) másrészt azért nem örülök mert én a Juvet akartam.Valahogy ellenük biztosabbra mentem volna mert ez a Psg nagyon ingadozó csapat.Hol képes bárkitől kikapni hol egyik klasszisuk eldönt egy nehéz meccset.
Hétvégén a Rayoval játszunk és egy kötelező győzelemnek kéne jönnie de egy ilyen továbbjutás után ezek a sikerek a legnehezebbek.Lehet nyögvenyelős lesz majd a játékunk megint csak.

A végére valami még:
Bármennyire is fáj az ellendrukkereknek de a Tiki-Taka tovább él és ez a leghatékonyabb játékrendszer ha az ember nagy hátrányban van egy "odavisszavágós" kupasorozatban.
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum március 17, 2013, 23:50:22
Győztünk de körülbelül lehetett volna 6-1 ,6-2 is...Még ennyi tiszta helyzetet elszórakozni.Lehet a Milan elleni meccs miatt volt.Messi egymaga lőhetett volna 4-et is.A lényeg a három pont meg hogy Villa nem sérült meg (csúnya volt ott a végén a dolog) és hogy kezdi megtalálni a formáját.Alvés haja meg továbbra is vicces. :great:
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Ghastly Dátum március 18, 2013, 00:09:16
Kedves nézőink és rajongóink! Vasárnap éjfélre iszonyúan szoros csatában (10 725 kontra 10 256) eldőlt, hogy a Bayern - Juventus BL-negyeddöntőt közvetítjük április 2-án 20:00 órától a Sport1-en. Köszönjük azt a csaknem 21 ezer szavazatot, amivel történelmet írtatok az oldalunkon!

sport1 fb oldala


ÓÓÓ hogy a rozmaringját neki,pedig megnéztem volna Ibrát meg Beckhamet,ejjj!
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum március 18, 2013, 09:13:26
Úgy tudom Ibra még eltiltott, Becks meg padozik. Szóval én Barca szurkolóként nem annyira bánkódom, hogy nem látjuk őket. Én kíváncsibb vagyok a Juve - Bayern párharcra, szerintem sokkal izgalmasabb az a meccs, vagy az a párharc.

Lehet, hogy sokan néztük volna szívesen Messiéket, de őket a későbbiekben is láthatjuk. A Bayern és a Juve találkozójának közvetítése szerintem jó döntés!
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum március 23, 2013, 20:02:56
Következő 1,5 hónap kulcsfontosságú lehet a szezon vége miatt.Akár bebiztosíthatjuk a bajnoki címünket és a Bl-ben is a legjobb 4 közé juthatunk azonban ehhez hatalmas koncentráció kell majd a védelemtől pláne mert Puyolra és Adrianora se számíthat a csapat jó ideig(1-1,5hónap) és tegnap Alba is megsérült.Nagyon úgy néz ki hogy neki is hosszabb sérülése lesz így a védelem eléggé meggyengült.
Április végéig elvileg ilyen a sorsolásunk:
Március 30.: Celta Vigo(idegenben): Otthon nem rosszak a Vigóiak(sztárcsapatokat rendre megszorongatják), és továbbra is a kiesés ellen küzdenek és a kérdés az lesz hogy az ilyen meccseken akarnak pontokat szerezni vagy koncentrálnak a számukra könnyebb meccsekre hazai pályán.Úgy gondolom megpróbálják majd meglepni a katalán csapatot de nagy nehezen nyerünk majd( x is benne lehet...).
Április 4.: Psg(idegenben):Ibra nélküli francia csapatot úgy gondolom verni kell, hogy a visszavágón már ne legyenek problémáink.Erre képes is lehet ez a csapat..
Utána jön egy Mallorca majd egy Psg elleni otthoni meccs előbbin úgy gondolom kötelező a győzelem míg a franciák ellen az odavágó függvényében kell majd játszani.
Ezek után jön a Zaragoza-Levante-Bilbao trió ahol 7 pontot várok minimum(bilbao elleni esetleges x miatt) de 9 lenne az elvárható a csapattól a kérdés majd a sérülések lesznek.
Villa végre kezdi megtalálni a góllövőcipőjét és úgy gondolom a legfőbb probléma a védelemmel lesz főleg a bal oldalával.
Realra vár szintén egy Zaragoza-Levante-Bilbao trió kezdetben ahol szerintem ők is minimum 7 pontot elhoznak így utána lévő Betis-Atlético duóban lehet bízni hogy megszorongatják a Blancokat de úgy vélem ha tartjuk ezt az előnyt a következő  4 fordulóban akkor el is dőlt a bajnokság.
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum március 29, 2013, 20:13:00
(http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/166709_10151663245439305_1420181124_n.jpg)
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum március 30, 2013, 21:07:28
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 23, 2013, 20:02:56
Március 30.: Celta Vigo(idegenben): Otthon nem rosszak a Vigóiak(sztárcsapatokat rendre megszorongatják), és továbbra is a kiesés ellen küzdenek és a kérdés az lesz hogy az ilyen meccseken akarnak pontokat szerezni vagy koncentrálnak a számukra könnyebb meccsekre hazai pályán.Úgy gondolom megpróbálják majd meglepni a katalán csapatot de nagy nehezen nyerünk majd( x is benne lehet...).
Ahogy gondoltam az x le is jött.Vigoban nem egyszerű nyerni a real egyenlőre x-re áll de úgy gondolom második félidőre rúgnak kettőt hármat ahogy szoktak...
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum április 03, 2013, 10:31:19
Leadtunk egy megnyert meccset és ezzel csak az a gond, hogy a jövőheti visszavágón nem játszhat Mascherano és Messi sem.Van egy olyan érzésem, Fabregas kezd majd messzi helyén és lehet Deulofeu is szerepet kaphat majd mert kell egy olyan játékos aki be tudja fejezni az akciókat mert jelen pillanatban Messin kívül nem sok ilyen játékosunk van(esetleg Tello vagy Villa).Elvileg Pedro játszhat a visszavágón de amit mostanában művel az hagy kívánni valót maga után.
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum április 07, 2013, 19:44:25
Szombati meccs legjobb pillanata volt ;)
Bárki bármit mond ez az ember egy HŐS!
(https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/64314_10151403872807684_128095479_n.jpg)
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: tonijani Dátum április 11, 2013, 07:53:41
Idézetet írta: TiB Dátum április 11, 2013, 06:51:20
Lehetne ilyen előtte - utána összeállítást csinálni Messiről és úgy ánblokk a csapatról. Ugyanez igaz az első összecsapásra is. Én most úgy érzem, hogy nem lesz miénk ez a BL, pedig bőven a miénk lehetne. A csapat csak akkor focizik, ha kell. Pont centire játszanak, egyszer nem lesz szerencsénk és nézhetjük tv-n a BL-t mint a milánosok. Nem tudom kit lenne jó kapni, szerintem mindenki verhető. Csak végre jöjjön már egy kis akarás, mert ez a passzivitás amit néha előadnak ilyen tét mellett...rossz nézni. Idén nincs szarcélfutballt játszó, szerencsés angol csapat a legjobb 4-ben, szóval nem lenne rossz megnyerni ilyen körülmények között, mert megmutatná hogy a Barca még mindig a legjobb. Tikitakaforever! 8)
nagyrészt egyetértek, DE: tikitaka forever? Gusztustalan és élvezhetetlen. Akkor inkább nézek egy görög másodosztálybeli kiváló 0-0-ás meccset, mert ott legalább tudom, hogy csak erre képesek, nem úgy mint a barca, aki azért ha akarna, tudna (tudna?) normálisan is játszani....
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: tonijani Dátum április 11, 2013, 09:45:03
akkor ok, bocs csak reggel még egy kicsit halvány a poénérzékenységi képességem, kicsit morgenmuffeln fagyok....  :ok:
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum május 21, 2013, 18:11:03
(https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/486834_10151757768314305_1635985079_n.jpg)
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Jabba Dátum május 21, 2013, 20:44:38
Tök jó lett az új mez szerintem  :ok:
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum május 22, 2013, 13:20:25
Nem rossz az új szerelés, de az elég zavaró lesz, hogy a csapat egyik fele a hagyományosban, míg a másik az új mezben fog pályára lépni. ???
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum május 23, 2013, 09:41:51
Adriano 2017-ig aláírt a Barcához!

Szerintem ennek örülhetünk! Egy ilyen all round játékos mindig jó a háznál! Ha ezt a szezont nézzük, védők közül messze a legtöbb gólt lőtt (5) míg a Xavi-Busquets-Iniesta triónak bajnokin összesen van 8 gólja.

Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Jabba Dátum május 26, 2013, 10:45:50
Neymar a következő öt évben az FC Barcelonában futballozik - jelentette be a katalán klub szombatról vasárnapra virradó éjszaka hivatalos honlapján, és annak Twitter-oldalán, nem sokkal azután, hogy Neymar megerősítette az átigazolás tényét egy bejegyzésében. A brazil válogatott sztár már elbúcsúzott csapattársaitól, vasárnap, a Flamengo ellen ölti fel magára utoljára a Santos mezét.

Forrás: sporthirado.hu
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum május 27, 2013, 12:57:33
Én nem látok akkora értéket Neymárban, amennyire "sztárolják". Meglepne, ha a sokat dobna a katalánok támadójátékán. Remélem a védelemben is lesz erősítés, mondjuk Hummels beférne a kezdőbe. :)
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum május 27, 2013, 13:03:54
Ennyi pénzt érte...Az a baj, hogy ezzel csak a potenciált fizettük meg nála és közel sem biztos, hogy beválik, viszont ha netalán beválna akkor hatalmas igazolás lenne ehhez azonban rengeteget kell változni.Fel kell fognia, hogy itt csak másodhegedűs lehet és támadásban sem ő lesz az első számú opció.Meg kell tanulnia csapatban játszani illetve elfelejteni ezeket a felesleges táncolásokat a labdán.Mivel Európában keményebbek a védők így gondolom nem 1,5 méterre fognak tőle elhelyezkedni ezáltal kevesebb lehetősége lesz a cselezgetésekre is.
93-ban jött Romárió világ legjobbjának választották majd 2003-ban jött Dinho aranylabdás lett kíváncsi vagyok 10 év elteltével egy újabb brazil mire viszi és őt is megválasztják-e a világ legjobbjának majd.
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum május 27, 2013, 13:10:11
Idézetet írta: Pozzato Dátum május 27, 2013, 13:03:54
Ennyi pénzt érte...Az a baj, hogy ezzel csak a potenciált fizettük meg nála és közel sem biztos, hogy beválik, viszont ha netalán beválna akkor hatalmas igazolás lenne ehhez azonban rengeteget kell változni.Fel kell fognia, hogy itt csak másodhegedűs lehet és támadásban sem ő lesz az első számú opció.Meg kell tanulnia csapatban játszani illetve elfelejteni ezeket a felesleges táncolásokat a labdán.Mivel Európában keményebbek a védők így gondolom nem 1,5 méterre fognak tőle elhelyezkedni ezáltal kevesebb lehetősége lesz a cselezgetésekre is.
93-ban jött Romárió világ legjobbjának választották majd 2003-ban jött Dinho aranylabdás lett kíváncsi vagyok 10 év elteltével egy újabb brazil mire viszi és őt is megválasztják-e a világ legjobbjának majd.

Amíg Messi él, senki más nem lesz a világ legjobbja...

Én is kiváncsi leszek amúgy, a brazil meccseket nem érdemes figyelembe venni, de a válogatottban nem olyan rossz a kis Neymar. Mivel biztos hogy nem cserének vették így meg mehet Villa is Isten hírével, aki még mindig a legjobb spanyol csatár lenne ha nem itt játszana. Érdekes nyár elé nézünk a PD-ban is :ok:
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum május 27, 2013, 13:19:10
Azért Villát senki sem fogja megsiratni. Amit tegnap is művelt, na meg a Valladolid ellen...  :redchug:
A Barcának, és neki jobb lenne, ha odébbállna. Amúgy meg valakinek még biztos menni kell, bár én Sanchezt és Tellot is sajnálnám.
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum május 27, 2013, 13:26:20
Sánchez biztosan nem fog menni szerintem Pedro vagy Tello fog távozni bár én inkább elsőre szavazok.
Egy a baj, hogy ha a világkupa döntőben egy Daniel Alves le tudta venni a pályáról Neymart akkor mi lesz vele egy még komolyabb védő ellen?
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Herry00 Dátum június 03, 2013, 22:29:59
Én bizakodó vagyok Neymarral kapcsolatban, nem feltétlenül nyomja majd el Messi, szerintem lehet mellette is érvényesülni, csak a jelenlegi támadók nem alkalmasak rá. Egyébént a bemutatkozása meg a sajtótájékoztató alapján tök jó arcnak tűnik, szóval hajrá Neymar!  :great:  8)

FC Barcelona - Los primeros toques de Neymar en el Camp Nou (http://www.youtube.com/watch?v=sMzzW1vtg78#ws)


Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Jabba Dátum június 03, 2013, 22:38:17
Magához képest teljesen tűrhető a haja! A végén még meg is komolyodik? Csak nem...
Az a mez meg elég szarul néz ki szám nélkül...  ;D
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum június 04, 2013, 15:11:14
Kérlek szépen Rosell csak őt ne.Mindenki más jöhet.Ő nem védő.Ő csak egy túlhypeolt védekező játékos aki tud nagy gólokat lőni.Góllövésre meg már van kapásból két emberünk és nem egy védőtől várjuk a gólokat.Abra papa meg nem olyan ember aki olcsón eladna egy játékost nekünk....
Thiago Silva lenne ugye a legjobb megoldás ő mozdíthatatlan sajnos.Ha már chelsea mindenáron akkor inkább Ivanovic jöjjön.Nem kell elbrazilosítani a védelmet.Ha Silva nem akkor inkább Kompany bár a sejkek se adnak olcsón senkit.
A legfontosabb a védelem szempontjából, hogy Puyol felépüljön illetve, hogy Bartrát be tudjuk építeni a védelembe.Bartra és Montoya személyében van két tehetséges védőnk és ezt ki kéne használni.
Sajnos vagy nem sajnos, de Valdes távozni fog így erre a posztra én csak egyetlen embert tudok elképzelni az pedig nem más mint Ter Stegen.Van benne potenciál, és már egy ideje tárgyalnak a leigazolásáról. Ha még se tudna, jönni akkor Courtois-t tudnám elképzelni a kapuban.Nem kellennek ide Reinák stb..Fiatal kapus kell mert az alapcsapat is eléggé fiatal nálunk.
Jövő évi keretet így képzelem el ha minden terv szerint megy:
Kapus: ter Stegen(remélhetőleg), Pinto
Hátvéd: Piqué,Puyol,Bartra,Montoya,Adriano,Alba,Alvés,Mascherano,Kompany vagy Marquinhos vagy Silva(ha csoda történik)
Középpálya: Xavi,Iniesta,Fabregas,Busquets,Song,Thiago(ha marad),Affellay(Neki vajon mi lesz a sorsa?)
Csatársor: Messi,Neymar,Alexis,Tello,Pedro(Ha marad),Cuenca(Vele mi lesz?)

Ezek alapján még egy védő nem ártana (magyarul két védőt igazolni).Középpályára lehet még elférne egy ember hiába tűnik erősnek a sor.Csatársor szerintem jó bár én szivem szerint örülnék egy Llorente típusú nagy csatárnak de ez csak álom(bár Böde továbbra sem lenne rossz választás vagy egy Torghelle ;) de az MB1-ből lehetetlenség megszerezni bárkit is).
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Cpt. Szikla Dátum június 04, 2013, 15:14:43
Ne haragudjatok! ;)
USA vs Germany 4-3 | Marc - Andre ter Stegen Own Goal | 2.6.2013 (http://www.youtube.com/watch?v=Vl54z30wM58#ws)
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Jabba Dátum június 04, 2013, 15:25:58
Idézetet írta: TiB Dátum június 04, 2013, 14:45:20
Szóval egy kafa védőt remélem hoznak! És ez a kafa valaki úgy néz ki David Luiz lesz, már csak a sérója miatt is :)
Idézetet írta: Pozzato Dátum június 04, 2013, 15:11:14
Kérlek szépen Rosell csak őt ne.Mindenki más jöhet.Ő nem védő.Ő csak egy túlhypeolt védekező játékos aki tud nagy gólokat lőni.Góllövésre meg már van kapásból két emberünk és nem egy védőtől várjuk a gólokat.Abra papa meg nem olyan ember aki olcsón eladna egy játékost nekünk....Ha már chelsea mindenáron akkor inkább Ivanovic jöjjön.
Hát én egyiket se adnám szívesen Londonból...Remélem maradnak, bár mostanában túl sokat hallani Luiz nevét...  ???
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum június 04, 2013, 15:31:31
Én örülnék neki nagyon ha maradna Londonban Luiz.Nekünk egy Kompany vagy Silva szintű játékos kell.
Amúgy lehet csak én nem értem, de miért menne el Luiz a Chelseaből ha jön Mourinho és újra nagy csapat épül? Nem igazán értem a logikát szóval...ha valaki leírná azt megköszönném :ok:

Mourinho nem tart igényt Luizra? :o
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Jabba Dátum június 04, 2013, 15:41:08
Hallani olyasmit, hogy nem nagyon csipázza a brazilt... Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz vele.  :-\
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum június 21, 2013, 11:12:50
Aki el akar menni azt hagyjuk elmenni.Neki fontosabb volt a jövő évi vb szereplés akkor nosza rajta.
Nem volt megelégedve a játéklehetőségekkel ami érthető de nehogy már előrébb helyezzük őt mint Iniestát vagy Xavit.Hatalmas arca van már most úgy gondolom és valamiért nem érzem, hogy nélküle gyengébbek lennénk.Amikor kellett megkapta a lehetőséget de könyörgöm ne u21-es eb-n bizonyítson(meg ilyen Audi kupákon..) hanem a Barcába tétmeccsen ott pedig nem tudott..
Az árat keveslem mindössze a többi nem igazán érdekel vele kapcsolatban mert már az apja se volt túlságosan szimpatikus a srác meg telhetetlen és nem bírja kivárni a sorát(gondolom apuci ráhatott és telebeszélte a fejét mennyivel jobb lesz neki a mu-ban...persze ;D).
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum június 21, 2013, 11:49:43
Ezzel nem értek egyet.
Ha annyira nem látják a jövőt itt akkor Bartra nem nyilatkozik olyat, hogy Barcában szeretne maradni mindenképp illetve Montoya is eltűnne vagy Deloufeu vagy Tello.
Thiagoval(vagyis inkább az apjával) már régebb óta vannak problémák és nem is kicsit.Folyton fenyegetőzött az öreg, hogy vagy  a Realba vagy másik sztárcsapathoz viszi a fiát.Thiago meg amilyen egyszerű lélek hallgat rá.Ami még érdekes nála, sose volt megelégedve azzal amennyit játszik.Mindig többet és többet akart annak ellenére is, hogy nem tett le annyit az asztalra.Érdekes Montoyát nem lehet befolyásolni azzal, hogy előtte van a sorba Daniel Alves mert tudja megéri kivárni a sorát.Thiago 22 évesen nem bír várni mert ahogy ő is nyilatkozta neki a vb legfontosabb és hogy jövőre ott játszhasson a spanyol válogatottban...
Türelmetlen gyereknek tartom őt akinek fontosabb, hogy 22 évesen kezdő legyen egy nagy csapatban annak ellenére, hogy még semmit se bizonyított( ezt arra értem hogy fontos tétmeccsen gólt lőjön vagy készítsen elő).Sokkal többre tartom Bartrát vagy Montoyát ebből a szempontból akik megértették mik a lehetőségeik és inkább maradnak, hogy bizonyítsanak és, hogy a kezdőbe verekedjék magukat.


Nekem van egy olyan érzésem, hogy Thiagoból lesz a következő Giovani.Vele is mekkora hepaj volt aztán mindenki rádöbbent, hogy semmit se ér a gyerek ahogy Bojan sem..
Cím: Re:Fc Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum július 13, 2013, 10:11:20
Tény, hogy a kispöcörő Deulofeu nem nagyon rúgott volna labdába a Neymar-Pedro-Messi féle támadók mellett, de fura, hogy az Evertonhoz adták kölcsön... Ha van bajnokság, ahol nem nagyon él meg a Deulofeu féle "na még egy bicikli belefér" féle támadó, az pont Anglia...

Pedig nála valamikor most kéne jönni az áttörésnek, de a Krikic, Cuenca féle süllyesztő vár majd rá, és ide-oda dobálják majd. Tény, hogy picikét nagyképű a srác, de megvan benne a tehetség, az tuti.

http://www.fcbarcelona.com/football/barca-b/detail/article/gerard-deulofeu-loaned-to-everton (http://www.fcbarcelona.com/football/barca-b/detail/article/gerard-deulofeu-loaned-to-everton)


Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum július 14, 2013, 22:28:10
Nem MU, hanem Bayern, de végül is mindegy...
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/07/14/lab_thiagobayern7 (http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/07/14/lab_thiagobayern7)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: csabax Dátum július 19, 2013, 19:08:30
Idézetet írta: TiB Dátum július 19, 2013, 18:47:11
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-rendkivuli-sajtotajekoztato-tavozik-vilanova-sajtohir-2263755 (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-rendkivuli-sajtotajekoztato-tavozik-vilanova-sajtohir-2263755)

Ha tényleg ezt jelentik be, ...

Ezt jelentik be. Vilanova szeptemberben megy vissza New Yorkba felülvizsgálatra. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
Átmenetileg az a Ferrer lesz a Barca edzője, akit Vilanova már régóta kísér figyelemmel.
Jelenleg (azaz most délután) még így néz ki a Barcelona edzői stábja:
Edző: Tito Vilanova
Segédedző: Jordi Roura
Asszisztens: Joan Francesc Ferrer (Rubí)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum augusztus 05, 2013, 21:39:11
Martinoról eddig mindenki csak jót mondott remélem összekapja magát és hozza a szép játékot és a sikereket.
Én személy szerint jobban örültem volna Hiddinknek és nem is értem miért nem hoztuk el mikor lemondott az Anzsi edzői posztjáról(örök talány számomra).

Középhátvéd posztra két emberről beszélnek:
David Luizról aki  jó is lenne meg nem is de én inkább Aggert látnám szívesen a csapatban ha már lehet választani.

Valdés még marad egy évet de nagyon remélem Ter Stegen a fő jelöltünk jövőre mert rajta kívül esetleg Courtoist látnám szívesen a kapuba..
Arra is kíváncsi leszek Valdés mennyire lesz motivált..
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum szeptember 29, 2013, 11:36:02
Még jó, hogy van ez az Atletico Madrid, mert ha a nem lennének, totál komolytalan lenne a bajnokság.

Ez az Almeria elleni bajnoki is egy rakás szar volt, a 70. percben le kellett volna komolytalan játék miatt. Sajnos az az igazság, hogy a katalánoknak jelenleg hosszútávon nincs ellenfelük.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum október 10, 2013, 14:25:11
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-meglepo-kiszemeltek-koztuk-huntelaar-2286527 (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-meglepo-kiszemeltek-koztuk-huntelaar-2286527)

Hihetetlen, hogy ha nincs hír, akkor kreálnak... A Barcába támadó aligha hiányzik, mikor kb. megint megszopatja majd őket a BL-ben az első normálisabb csapat(nem a Milan). Elöl megvan a Barca, de védelem nélkül nem lehet bajnokságot nyerni.

Aduriz nagyon kéne ebbe a csapatba  ;D (Legalább helyesen írhatták volna a nevét szegénynek, ha már gólt még nem lőtt idén...)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: kreatos Dátum január 07, 2014, 23:33:08
Remélem ezt a nagyképű A.Madridot elverjük a saját közönsége elött..... :police:
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum január 11, 2014, 00:07:42
Én Real szurkolóként azt érzem, hogy idén, de már tavaly is a Barca és a Real is egy kicsit visszább esett. Amikor korábban domináltak, azt már tavaly nem lehetett OLYAN szinten érezni, voltak elég szép kis hullámvölgyek.
TiB-bel - mint az esetek 99%-ában - most is egyetértek. Dehogy, csak vicceltem, kurvára nem értek vele egyet :D A Barca közelmúltban mutatott gyengébb impotens játéka szerintem nem annak köszönhető, hogy nem tudnak felpörögni, mert már csak a nagy meccsek hozzák őket lázba. Ha ez így lenne, akkor a Bayern nem csinált volna bohócot belőlük. Úgy érzem, hogy egy korszak lassan véget ér, a játékukat megfejtették, még ha nem is mindig tudják alkalmazni az ellenszert az ellenfelek, de az a csoda szerintem már nincs meg, mint ahogy megvolt mondjuk 2-3 évvel ezelőtt. Ez csúnyán hangzik, de nézzétek a jó oldalát, ez a Realnál már lassan 10 éve nincs meg :D
Szóval én ezt a meccset közel sem tartom ennyire egyértelműnek, a Madrid, az Atletico csapattá érett, és egy nagyon jól működő gépezetkén működik hétről hétre. Szóval lesz itt rendesen vér és verejték barcelonai oldalon, nagyon nem lesz egyszerű meccs. Győzzön a jobb!
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum január 11, 2014, 00:23:44
Idézetet írta: TiB Dátum január 11, 2014, 00:20:33
Nyugi Lord, nyáron szétkapják az Atletit Barcelonát (mivel Messit viszik embertelen összegekért) az arabok, és újra ti lesztek a másodikok ::)
Felőlem lehetünk másodikak, amíg a Barca előtt végzünk :D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum január 11, 2014, 00:32:16
Idézetet írta: TiB Dátum január 11, 2014, 00:30:06
Idén ez lesz a vége:
1. Barcelona (100 pont felett)
2. Atletico
3. Real Madrid

Fogadunk?
Fogadjunk :)) Tét is legyen? Egy üveg whiskey? Vagy csak elvi kérdést csináljunk belőle? :D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum január 11, 2014, 00:50:58
Idézetet írta: TiB Dátum január 11, 2014, 00:44:41
Elvileg szeretem a whiskey-t, legyen az :) A 100 pont mennyire lesz kardinális szempont a végén? Mert visszanéztem és közel azonos mérleggel álltunk az elmúlt 3 idényben, de ugye sose mentünk 100 fölé, mert jött a hullámvölgy. Szóval azzal picit túllőttem a célon asszem ;D
Ne aggódj, nem a 100 ponton fog elmenni, meg amúgy is, lásd, hogy milyen úriemberrel van dolgod - :D -, csak a sorrendet veszem figyelembe :D :D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum február 25, 2014, 12:17:08
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-puyol-dontott-a-szezon-vegen-tavozik-sajtohir-2318023 (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-puyol-dontott-a-szezon-vegen-tavozik-sajtohir-2318023)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum február 25, 2014, 13:28:12
Idézetet írta: rosco Dátum február 25, 2014, 12:17:08
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-puyol-dontott-a-szezon-vegen-tavozik-sajtohir-2318023 (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-puyol-dontott-a-szezon-vegen-tavozik-sajtohir-2318023)

Vajon Puyol tudja, hogy Kisvárdán gondok vannak a védelemmel?  ;D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Jenci84 Dátum március 09, 2014, 08:18:49
Idézetet írta: TiB Dátum január 11, 2014, 00:30:06
Idén ez lesz a vége:
1. Barcelona (100 pont felett)
2. Atletico
3. Real Madrid

Fogadunk?
Szerintem ezt kezdheted újra gondoloni...
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Jenci84 Dátum március 10, 2014, 19:18:23
Idézetet írta: TiB Dátum március 10, 2014, 18:07:40
Kösz a tanácsot, már újra gondoltam, sőt cikket is írtam róla, ezt figy: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/eselylatolgatas-harmas-versenyfutas-a-spanyoloknal (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/eselylatolgatas-harmas-versenyfutas-a-spanyoloknal)
Bocs nem olvastam. Csak a Szigo által írt cikkeket olvasom ;D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Milán Dátum március 22, 2014, 09:11:09
Real Madrid - Fc Barcelona, 100€ Tippjáték (http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,11193.0.html)

Ne hagyd ki, 100€-t nyerhetsz!  :beerchug:
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: CaeSar Dátum április 25, 2014, 22:10:14
Hihetetlen! ! ! ! !

Béke poraidra, Mester!  :'( :'(
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oldsmuggler Dátum április 25, 2014, 23:37:00
Nyugodj békében Tito!
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum április 25, 2014, 23:41:04
Nyugodj békében Mester!

Sajnos nem tudta túlélni a betegség. Remélem a csapat most már érte is fog küzdeni, mert megérdemli Tito. Ő mindent megtett a csapatért, még betegen is ott ült a lelátón, szóval egy fantasztikus ember volt. Több ilyenre lenne szüksége a foci világának.

Emlékezzünk meg arról, hogy egy évig volt a Barca trénere, és vezérletével a csapat 100 pontot gyűjtött a bajnokságban, 115 gólt rúgott, és egy bajnoki címet szerzett, a Guardiola utáni évben. Ha egészséges, akkor nagy karriert futhatott volna be edzőként, mert kiválóan értett a fiatalok beépítéséhez, és jól látta  meg a tehetséget az ifikben.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum május 03, 2014, 00:21:00
Srácok, én most olvastam az nso-n, hogy jó eséllyel pályázik Enrique a Barca vezetőedzői posztjára. Ez valami kacsa, sunyiban április elsejét tartanak Spanyolországban, vagy csak simán mindenki meghülyült Barcelonában??? Attól, hogy valaki sokat elért focistaként, semmi garancia nincs arra, hogy egy ilyen kaliberű, ilyen játékosokkal rendelkező csapatot is irányítani tud. Ez kb olyan mintha Zidane-t leültetnék szeptemberben a Real padjára.
Ha ez tényleg bekövetkezik, akkor jövőre el is lehet felejteni a Barcát nemzetközi szinten, a spanyoloknál meg nagyban a riválisoktól fog függni a sorsa. Spanyol foci szeretőként kívánom, hogy nagyon gyorsan felejtsék el ezt a ... tapasztalatlan edzőt, és találjanak egy erre megfelelőbb személyt.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum május 03, 2014, 09:12:37
Jöhet ide Klopptól Scolariig mindenki, ha nem vesz egy nemzetközi szinten is is jegyzett belső védőt a csapat, akkor szart sem ér az egész. Most olvasom, hogy a fiorentinából jön Cuadrado, és Dani Alves megy. (utóbbi nem biztos), de ha Cuadrado jön, Alves megy, azzal a csapat nem csinált semmit...
előről kéne ritkítani, van Messi és Neymar, de Alexis, Pedro is, van Tello, akinek játszania kéne, van Cuanca, van Afellay és van Rafinha is. Cesc is tud elöl játszani, és a 'B'ben is vannak ügyes srácok, Adama például simán beférne egy-egy meccsre az 'A' csapatba, kegyetlen gyors, és fizikailag is nagyon rendben van.

Bármennyire fájó, előröl kéne valakit, vagy valakiket elpasszolni, és belső védőt igazolni. Guardiola meg jó edző, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ő egy olyan Barcával dolgozott, ahol még éhesek voltak a srácok, most már ezek a fiúk mindent megnyertek, és fiatalabbak sem lesznek már. Szóval én azért örülnéééék Kloppnak, mert ő egyrészt tudná motiválni a srácokat (ki, ha nem ő???, és talán hozna a Dortmund játékából egy-két olyan játékelemet, amit a Barca focistái csak TV-ből látnak. Olyanokra gondolok, mint a kontra, vagy a kapuralövés az ötésfelesen kívülről...)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum május 03, 2014, 14:32:23
Igazad van TiB, Pep is nagyobb tapasztalat nélkül ült le. Rosszul fogalmaztam: Enrique egy tapasztalatlan, a játékba új elemet hozni nem képes edző. Ugyanúgy folytatná a tikitakát, olyan nagy tisztelet nem övezné, megmaradna Messi a főnöknek és ennyi. Akkor már inkább egy nagyon radikális, a játékot teljesen új alapokra helyező edzőt tudnék elképzelni a Barca padján.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum május 03, 2014, 14:43:06
Idézetet írta: Lord Dátum május 03, 2014, 14:32:23
Igazad van TiB, Pep is nagyobb tapasztalat nélkül ült le. Rosszul fogalmaztam: Enrique egy tapasztalatlan, a játékba új elemet hozni nem képes edző. Ugyanúgy folytatná a tikitakát, olyan nagy tisztelet nem övezné, megmaradna Messi a főnöknek és ennyi. Akkor már inkább egy nagyon radikális, a játékot teljesen új alapokra helyező edzőt tudnék elképzelni a Barca padján.

Ferguson?  ;D Komolyra fordítva szerintem sem Klopp, sem Rudi Garcia nem elérhető, pedig ők jók lennének. Heynckes mennyire gondolta komolyan a visszavonulást? Nála azért megérné kopogtatni. Luis Enrique még semmit sem ért el, csak azért mert Barca kötődése van, nem kéne leültetni oda. Pláne ha Puyol is leülne mellé. Tiszta manchesteri sztori  :D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum május 03, 2014, 15:02:52
Enrique mellett három érv szól:
- Jó motivátor
- Jól látja meg a fiatalokban a tehetséget, és jól ismeri fel az emberekben a lehetőséget, így mindenkiből ki tudja hozni a maximumot
- Ex-barcás, így jobban tudja mi folyik a csapatnál, mint egy külsős edző. Mostani csapatból is voltak akik együtt játszottak vele, így biztosan felnéznek rá.

Hátrányok:
- nem lehet tudni, hogy képes-e megújítani a barcát
- megbukott a Rómánál
- ellentétben Guardiolával neki már van külföldi és spanyolhoni edzői tapasztalata és nincs meg az a varázs, és a váratlanság, ami Pepnél meg volt

Ezek alapján szerintem LE tökéletes segédedző lehetne a Barcánál, de azt a pozíciót nem fogja elvállalni. Pedig egy Klopp-Enrique duó ütős lenne.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Lord Dátum május 03, 2014, 15:26:53
Idézetet írta: Pozzato Dátum május 03, 2014, 15:02:52
Enrique mellett három érv szól:
- Jó motivátor
- Jól látja meg a fiatalokban a tehetséget, és jól ismeri fel az emberekben a lehetőséget, így mindenkiből ki tudja hozni a maximumot
- Ex-barcás, így jobban tudja mi folyik a csapatnál, mint egy külsős edző. Mostani csapatból is voltak akik együtt játszottak vele, így biztosan felnéznek rá.

Nem tudom, nekem ez a jó motivátor dolog még nem teljesen tiszta. Játékosként az volt, de edzőként nem tudom, hogy mitől olyan nagy motivátor. A második pontod lényegében alap egy edzőnél, a harmadikat meg inkább negatívumként írnám, mint pozitívumként. Egy olyan dirigáljon nekem, akivel együtt játszottam? Kicsit fura szitu lenne. Ráadásul a belsős edző mivoltja csak nehezíti a változtatás lehetőségét.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Szigo Dátum május 03, 2014, 15:49:02
Idézetet írta: Pozzato Dátum május 03, 2014, 15:02:52
Enrique mellett három érv szól:
- Jó motivátor

Ezt honnan lehet tudni? Én a Roma-korszakára emlékszem, ahol nála gyengébb edzőt ritkán láttam. Se motivátor, se taktikus, se úriember nem volt. Ha őt nevezik ki, azzal csak a világ jár jól. A Barcelonán kívüli világ...  ;D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: rosco Dátum május 16, 2014, 12:25:25
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-elbucsuztak-puyoltol-a-legjobb-kapitanytol-2335897 (http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-elbucsuztak-puyoltol-a-legjobb-kapitanytol-2335897)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum május 17, 2014, 12:22:20
Ezt a bajnokságot egyedül a Tico érdemelné meg  8) De ők is ronthatják el, és szerintem el is fogják. 
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Milán Dátum május 17, 2014, 13:26:15
Megkérlek benneteket, hogy ebben, s az ehhez hasonló témákban csak az illető csapat szurkolói írjanak, mert azért volt létrehozva eredetileg.

"Súlyos" problémákra ott a spanyol foci fogadások téma.  :ok:
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum június 20, 2014, 20:30:48
Nem igazán értem, hogy Claudio Bravo miért igazolt a Barcához, mikor ott van ter Stegen. Azt azért nem hiszem, hogy örömmel ül majd a padon... Vagy majd véd a Copa del Rey meccseken, és ez elég neki???

Xavi meg a vb közben az amerikai szerződésén dolgozik("látszott" is), úgy tűnik Puyol után egy másik ikon is kiesik a gépezetből. Mondjuk tény, hogy Xavinak nagyon csúnya idénye volt, sajnos egyik percről a másikra öregedett meg. Persze fáj picit mindig, amikor hasonló kaliberű játékosok elhagyják a Primerát, Villa is hiányozni fog, de ez az élet rendje.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum június 20, 2014, 20:40:00
Idézetet írta: oakland23 Dátum június 20, 2014, 20:30:48
Nem igazán értem, hogy Claudio Bravo miért igazolt a Barcához, mikor ott van ter Stegen. Azt azért nem hiszem, hogy örömmel ül majd a padon... Vagy majd véd a Copa del Rey meccseken, és ez elég neki???

Xavi meg a vb közben az amerikai szerződésén dolgozik("látszott" is), úgy tűnik Puyol után egy másik ikon is kiesik a gépezetből. Mondjuk tény, hogy Xavinak nagyon csúnya idénye volt, sajnos egyik percről a másikra öregedett meg. Persze fáj picit mindig, amikor hasonló kaliberű játékosok elhagyják a Primerát, Villa is hiányozni fog, de ez az élet rendje.

Az hagyján, még Ochoát is olvastam valahol. Meg tegnap este óta Suárez is téma  :D Érdekes egyelőre az offszezon arrafelé, kapus már túl sok van, védő még sehol, és egyszerre megy Xavi és helyettese Fabregas. Kiváncsi vagyok mi sül ki belőle.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum június 21, 2014, 08:18:21
Idézetet írta: TiB Dátum június 20, 2014, 20:48:58
Állítólag az egyik héten véd Stegen, a következő héten meg Bravo. Ami ha tényleg így lesz, akkor brávó! :-X
Gondolom erről ter Stegen nem tudott, amikor aláírta a saját szerződését  ;D A Madridnál sem igazán működött ez a kétkapusos megoldás, rá kéne jönni, hogy ez nem kézilabda. Bár lehetnénk picit pozitívabbak is, mert ugye van az a mondás, hogy minden ott kezdődik, hogy vegyél egy jó kapust. Nos, a Barca vett kettőt  ;D Ha ebből indulunk ki, Pique mellé leakasztanak vagy három belső védőt  :-X
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Winger Dátum június 21, 2014, 10:36:46
Luis Enrique "stratégiája" a két kapus "versenyeztetése", mindig a jobb formában levő véd, nem pedig heti váltás van. A Barca B-nél is ezt csinálta, és ott bevált. Igaz, hogy ez nem egy bevett gyakorlat a topfociban, de még akár sikeres is lehet! :D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: georgeboyd Dátum június 22, 2014, 09:49:46
Idézetet írta: oakland23 Dátum június 21, 2014, 08:18:21
Gondolom erről ter Stegen nem tudott, amikor aláírta a saját szerződését  ;D A Madridnál sem igazán működött ez a kétkapusos megoldás, rá kéne jönni, hogy ez nem kézilabda. Bár lehetnénk picit pozitívabbak is, mert ugye van az a mondás, hogy minden ott kezdődik, hogy vegyél egy jó kapust. Nos, a Barca vett kettőt  ;D Ha ebből indulunk ki, Pique mellé leakasztanak vagy három belső védőt  :-X
Stegen jó kapus? 3-4 meccsét láttam, nekem akkor se kéne, ha ő lenne az utolsó kapus a földön.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum július 01, 2014, 20:06:22
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/rakitic-in-barca-colours (http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/rakitic-in-barca-colours)

Clásicón Messi vs CR helyett Modric vs Rakitic.

Xavi utódja megvan, belső védő még a láthatáron sincs  ;D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum július 03, 2014, 14:49:52
Idézetet írta: TiB Dátum július 03, 2014, 14:09:13
Oké, most már van elég kapusunk. VÉDŐŐŐT vegyetek már végre ba**... hát hihetetlen komolyan, a szezon végén már egy sem volt a pályán. Ezt ennyire nem látják a vezetők?
Elvileg már megvan a megegyezés, de csak a vb után hozzák nyilvánosságra az érkező védőket...legalábbis Bartomeu ezt mondta.
Gondolom olyan védőt igazolunk aki a vb-n is játszik, és a csapata még versenyben van, ezért nem lehet róla beszélni. Nem túl sok lehetséges jelölt van, aki még mozdítható is:
-Braziloktól kiesik a két psg-s, marad Dante
-Hollandoktól De Vrij, Martins Indi
-Kolumbia Zapata, és Cuadrado
-Costa Rica...jó azé hülyék nem vagyunk:D
-Francia Sakho és Koscielny
-Argentína Rojo????
-Német Höwedes, Hummels, Boateng
-Belgium: Vermaelen, Kompany, Vertonghen...

Ezek közül a feléről szó se volt, sőt pletyka szinten se (bár a barca szokott ilyen nevet hozni, akiről addig nem is hallottunk, és a semmiből ideigazol). Ha igazak ezek a hírek, és netalán tényleg a vb-n játszik akkor szerintem kettő esetleg max három érkező védőről bezsélünk. Egyik ilyennek én Cuadradot biztosnak veszem. Egyre szimpatikusabb a gyerek. Másik nagy kérdés...remélem nem Hummels vagy Dante...Belgák közül Kompanynak örülnék, de az csak álom...vagy Sakhonak, de őt meg tavaly kellett volna hozni..Kíváncsi vagyok az érkező védőkre.
Eléggé érdekes csapatunk lesz jövőre az már biztos. Főleg ha Hannibal is érkezik.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: kapzol Dátum július 04, 2014, 08:06:51
Szerintem Rojo játéka nagyon megfelelő lenne a Barcába,az egyik legszimpibb játékos a vb-n, egy Dani Alves 2.0
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: ncis88 Dátum július 04, 2014, 20:01:22
Idézetet írta: Pozzato Dátum július 03, 2014, 14:49:52
Elvileg már megvan a megegyezés, de csak a vb után hozzák nyilvánosságra az érkező védőket...legalábbis Bartomeu ezt mondta.
Gondolom olyan védőt igazolunk aki a vb-n is játszik, és a csapata még versenyben van, ezért nem lehet róla beszélni. Nem túl sok lehetséges jelölt van, aki még mozdítható is:
-Braziloktól kiesik a két psg-s, marad Dante
-Hollandoktól De Vrij, Martins Indi
-Kolumbia Zapata, és Cuadrado
-Costa Rica...jó azé hülyék nem vagyunk:D
-Francia Sakho és Koscielny
-Argentína Rojo????
-Német Höwedes, Hummels, Boateng
-Belgium: Vermaelen, Kompany, Vertonghen...

Ezek közül a feléről szó se volt, sőt pletyka szinten se (bár a barca szokott ilyen nevet hozni, akiről addig nem is hallottunk, és a semmiből ideigazol). Ha igazak ezek a hírek, és netalán tényleg a vb-n játszik akkor szerintem kettő esetleg max három érkező védőről bezsélünk. Egyik ilyennek én Cuadradot biztosnak veszem. Egyre szimpatikusabb a gyerek. Másik nagy kérdés...remélem nem Hummels vagy Dante...Belgák közül Kompanynak örülnék, de az csak álom...vagy Sakhonak, de őt meg tavaly kellett volna hozni..Kíváncsi vagyok az érkező védőkre.
Eléggé érdekes csapatunk lesz jövőre az már biztos. Főleg ha Hannibal is érkezik.



Örülnétek ti egy Hummelsnek.. nagyon jól szerel és ment, jól fejel. Az egyik legjobb védő. Tavalyelőtt megmutatta. Pechére idén sokat volt sérült.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: bendehal Dátum július 04, 2014, 20:13:40
De remélem marad Dortmundban  :)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum július 05, 2014, 10:16:49
Idézetet írta: ncis88 Dátum július 04, 2014, 20:01:22
Örülnétek ti egy Hummelsnek.. nagyon jól szerel és ment, jól fejel. Az egyik legjobb védő. Tavalyelőtt megmutatta. Pechére idén sokat volt sérült.
Tehetsége alapján örülnék, de a srác porcelánból van, ezért nem lenne jó ha ide igazolni...
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Cipolla Dátum július 11, 2014, 21:25:31
Suarez hivatalosan a Barcában! Ilyen csatársort a FIFA-ban is nehéz összehozni ;D Nem szeretem a Barcát, de kíváncsi vagyok mit kezdenek majd ők hárman együtt.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum július 23, 2014, 14:55:49
Hannibal után Matyó is a Barcában. Jó nagy degenerált vezetősége van a csapatnak. 20 millát egy fogalmatlanra kiadni, mikor tavaly 10-é se kellett.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: iLogic Dátum július 23, 2014, 15:39:07
Idézetet írta: Pozzato Dátum július 23, 2014, 14:55:49
Hannibal után Matyó is a Barcában. Jó nagy degenerált vezetősége van a csapatnak. 20 millát egy fogalmatlanra kiadni, mikor tavaly 10-é se kellett.

Azt hittem, Mats érkezett ennyiért, de ezért a franciáért ennyit kiadni... ;D A Barcanál alkalmazni kellene egy NFLben megszokott def koordinátort. Gondolom majd Mascherano lesz megint a KH, Alves helyére meg jó lesz Mathieu :2funny:
Bocs, nem vagyok Barca drukker, és láttam a madridistáknál hogy nem szabad a topikhoz hozzászólni csak bennfenteseknek, de ezt kommentelnem kellett.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum július 24, 2014, 14:56:53
TiB jóvoltából  :ok:
október 25. - Suárez eltiltása lejár
október 26. - El Clásico


(http://www.craigerscinemacorner.com/Images/hannibal_rising_poster_one_sheet_s.jpg)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum július 24, 2014, 19:11:24
Idézetet írta: Pozzato Dátum július 24, 2014, 14:56:53
TiB jóvoltából  :ok:
október 25. - Suárez eltiltása lejár
október 26. - El Clásico


(http://www.craigerscinemacorner.com/Images/hannibal_rising_poster_one_sheet_s.jpg)

Khmm.. Még jó hogy ide nem írhatok  ;D ;D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum július 24, 2014, 19:24:40
Idézetet írta: TiB Dátum július 24, 2014, 19:19:02
A Barcelona ezt is elintézte, csalók, bírót vesznek, adót csalnak, ezek nélkül kiesnének a másodosztályba. Tessék leírtam a cseppet sem elfogult véleményed ;D

Nem értem miért gondolod ezt (de komolyan) :D Na de tényleg komolyan, smile nélkül  :) Azért 3. helyre befutnának amúgy is, elfogultság nélkül  :ok:

Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum július 26, 2014, 12:46:17
Azért Deco még hozott valamit a régiből. A Messi - Eto'o csatársor meg még mindig eléggé ütős. Jó lenne megint egy csapatba látni a nagy hármast (Dinho, Messi, Eto'o)


www.youtube.com/watch?v=tFTvtFP8kEQ&feature=youtu.be (http://www.youtube.com/watch?v=tFTvtFP8kEQ&feature=youtu.be)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum november 25, 2014, 22:03:55
Nem nézek már annyi barca meccset (se focit ezáltal), de ma leültem megnézni az Apoel elleni meccset. Ez a Rafinha ekkora spíler? vagy csak én látom ritkán? vagy ennyire szar az ellenfél. Úgy felhozza a lasztit meg olyan lendületes, hogy meglepődtem rajta. Valahogy nem erre emlékeztem vele kapcsolatban.

Messi meg azt hiszi király, közbe meg tényleg.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum november 28, 2014, 06:15:23
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-messi-a-nyaron-250-millioert-erkezik-sajtohir-2379241 (http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-messi-a-nyaron-250-millioert-erkezik-sajtohir-2379241)

Szerintetek ez nagy kamu, vagy van benne valami? Elég fura ebben a mezben  ??? Igencsak vegyes érzéseim lennének ha a Chelsea-be menne...
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: LosGabos Dátum január 07, 2015, 13:14:45
Jönnek a hírek.......

http://sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2015/01/07/messi-luis-enriquevel-uvoltozott/ (http://sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2015/01/07/messi-luis-enriquevel-uvoltozott/)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum január 08, 2015, 13:05:27
Úgy látszik egyre több a gond a csapatnál. Valahol ez várható is volt. Előbb vagy utóbb, de minden jó csapatnak/sorozatnak vége szakad. Így járt a Barca is.
A most induló Messi-sagara meg én gyorsan pontot tennék, és eladnám őt a francba. Nem kéne, hogy a farok csóválja a kutyát. Egy csapatnál sem fér bele az, hogy egy játékosnak ekkora hatalmas legyen. Oké, hogy élő legenda, és rengeteget tett a klubért, de már látható volt nála az elmúlt években, hogy már nincs meg benne az a tűz (az a motiváció), mint régen.  Amikor jól esik neki, akkor hajt és küzd és szerzi a gólokat, amikor meg nem, akkor szarik a játékba. Nem értettem, hogy Alexist miért kellett eladni tavaly. Lehet nem annyira jó játékos mint Neymarék (bár ezt erősen kétlem), de ő legalább minden meccsen küzd hajt, nem úgy mint a törpe, vagy épp Pedro. Nagyon Messiközpontú lett ez a csapat az elmúlt években, és hiába próbáltak Neymar érkeztével ezen a helyzeten javítani, még nem sikerült. Szerintem ha elmenne Messi, egyrészt ő is felszabadulna, meg a csapat is. Suareznek is több tere lenne (kijönne belőle az állat  ;D), és Neymar is bebizonyíthatná, hogy mekkora klasszis valójában. Mondjuk így, hogy nem igazolhat a Barca, így kicsit nehéz helyzetben lenne a törpe távozása után, de a fiatalokkal meg lehetne oldani a dolgot hosszú távon. Jövőre pedig szépen sorban megszabadulnék a régi bútordaraboktól (Piqué, Alvés stb.). Ide szemléletváltás kell, és vezérváltás, mert a csapaton érezhető az, hogy nincs meg a kellő motiváció. Egyértelműen edző csere is kell, és szerintem teljes reform.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum január 08, 2015, 13:37:58
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 08, 2015, 13:05:27
Úgy látszik egyre több a gond a csapatnál. Valahol ez várható is volt. Előbb vagy utóbb, de minden jó csapatnak/sorozatnak vége szakad. Így járt a Barca is.
A most induló Messi-sagara meg én gyorsan pontot tennék, és eladnám őt a francba. Nem kéne, hogy a farok csóválja a kutyát. Egy csapatnál sem fér bele az, hogy egy játékosnak ekkora hatalmas legyen. Oké, hogy élő legenda, és rengeteget tett a klubért, de már látható volt nála az elmúlt években, hogy már nincs meg benne az a tűz (az a motiváció), mint régen.  Amikor jól esik neki, akkor hajt és küzd és szerzi a gólokat, amikor meg nem, akkor szarik a játékba. Nem értettem, hogy Alexist miért kellett eladni tavaly. Lehet nem annyira jó játékos mint Neymarék (bár ezt erősen kétlem), de ő legalább minden meccsen küzd hajt, nem úgy mint a törpe, vagy épp Pedro. Nagyon Messiközpontú lett ez a csapat az elmúlt években, és hiába próbáltak Neymar érkeztével ezen a helyzeten javítani, még nem sikerült. Szerintem ha elmenne Messi, egyrészt ő is felszabadulna, meg a csapat is. Suareznek is több tere lenne (kijönne belőle az állat  ;D), és Neymar is bebizonyíthatná, hogy mekkora klasszis valójában. Mondjuk így, hogy nem igazolhat a Barca, így kicsit nehéz helyzetben lenne a törpe távozása után, de a fiatalokkal meg lehetne oldani a dolgot hosszú távon. Jövőre pedig szépen sorban megszabadulnék a régi bútordaraboktól (Piqué, Alvés stb.). Ide szemléletváltás kell, és vezérváltás, mert a csapaton érezhető az, hogy nincs meg a kellő motiváció. Egyértelműen edző csere is kell, és szerintem teljes reform.

Nem vagyok benne biztos hogy írhatok ide, de ha igen :D :
Tökéletesen egyetértek mindenben. Messi mellett nem egy, nem két világklasszis tűnt el a süllyesztőben. Neymar órisái játékos lesz, lehetne, és amikor nincs Messi bőven tudja őt pótolni, elég megnézni tavaly milyen számokat produkált Messi sérülése alatt, és után. Erre csere... Persze az se lenne egészséges ha most a ló túlsó oldalára esnének (olyan legendák érdekes távozása, mint Puyol és Zubizaretta, elnökválasztás, FIFA bojkott, Suárezet már most hírbe hozzák mint esetleges távozót -talán jó pár hónap kihagyás után nem kéne firtatni miért nem elég éles még...), mint a 2000-es évek körül. Akkor is olyan kapkodások mentek, ami miatt évekre, Ronnie érkezéséig kinyírták magukat. Pedig az a csapat gyerekkorom egyik kedvence volt Rivaldóval, Figoval és Kluivert-tel.
Peace! :D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: junglefever Dátum január 08, 2015, 13:58:27
En csak annyit tennek hozza hogy az Atletico gyozelem (de meg az X2 is) iszonyat value hetvegere, remelem mindenki tolja partallastol fuggetlenul.
Igy mulik el a vilag dicsosege.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: mölli Dátum március 09, 2015, 22:10:59
Tegnap Barcelona - Rayo Vallecano meccsen voltam.
Tetszett a stadion.
Tetszett a csapat, a meccs.
Tetszett a hangulat és a sok gól.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: kreatos Dátum május 24, 2015, 19:06:03
Idézetet írta: TiB Dátum május 24, 2015, 11:15:40
(https://pbs.twimg.com/media/CFwj3BIWIAAIj4U.png)

Legenda....
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: TiB Dátum július 21, 2015, 02:19:03
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még mindig küzdök a gondolattal, hogy ez az idegbeteg állat a játékosunk lesz. Van már egy kannibálunk, és most már egy cipődobáló köcsögünk is. Xavi után éles váltás a BDSRSTNT. :noway:
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: kreatos Dátum augusztus 17, 2015, 20:23:48
Mindenki nyugodjon le a picsába...meglesz a bravúr  ????
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum szeptember 17, 2015, 13:08:54
Rafinha elülső keresztszalagja szakadt, és sérült a hátulsó is. Min hat hónap pihenő, de én azt hiszem, ebben a szezonban már nem játszik sajnos.

Más. Nem nagyon értettem a Barcát, amikor nyáron megvált aprópénzért az utánpótlás egyetlen valami való játékosától, Adama Traorétól. Tegnap, amikor néztem szegény Sergi Robertót ott szélen, és belegondoltam, hogy Adama mit varázsolt volna össze, hát megint sírva fakadtam.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum február 03, 2016, 21:33:08
Nézem ezt a Valencia elleni meccset és iszonyat frusztráló, még akkor is ha vezet a Barca. Mikor lett ennyire gyenge a Valencia? Olyan, mintha egy edzést néznék, ahol az A csapat játszik a tarcsival és gyakorolják a támadásokat. Persze szép akciók vannak, csak azt hittem, hogy komolyan ellenfél a Valencia.


Neymar meg no komment...másodjára játssza el ezt a nagyképű büntetőrúgást..
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: TiB Dátum február 03, 2016, 22:15:43
Szerintem a Valencia játékosok sem emlékeznek rá, hogy mikor nyertek utoljára bajnokit. Plusz Gary Neville. Ennyire gyenge most ez a csapat. Ha jobb lenne a Valencia, akkor sem hinném hogy sok esélye lenne, mert az MSN váratlan húzásai nagyon ülnek és Busquets észrevétlenül ugyan, de a meccs egyik legjobbja. Nem enged át denevér kontrákat.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: TiB Dátum február 24, 2016, 11:44:22
Aki ritkán néz Barcelona meccseket, tegnapig azt hihette, hogy csak letámadásban a világ legjobb csapata. Pedig kontratámadásban is az.

(http://pbs.twimg.com/media/Cb9yzP3WAAA-GMb.jpg)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: szumos Dátum február 24, 2016, 12:04:04
Idézetet írta: TiB Dátum február 24, 2016, 11:44:22
Aki ritkán néz Barcelona meccseket, tegnapig azt hihette, hogy csak letámadásban a világ legjobb csapata. Pedig kontratámadásban is az.

(http://pbs.twimg.com/media/Cb9yzP3WAAA-GMb.jpg)

Ellenben ez semmi újdonságot nem hordoz magában. Ezt eddig is tudta mindenki:  :D

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/bl-giroud-a-ferfi-es-alba-a-szinesz-kulonbseg-kulturak-kozott-2485643 (http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/bl-giroud-a-ferfi-es-alba-a-szinesz-kulonbseg-kulturak-kozott-2485643)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: TiB Dátum február 24, 2016, 12:25:41
Ez a színészkedés már annyira lerágott csont, semmi az égvilágon nem múlt rajta. Az Arsenal-Barca kontextusban ezt felhozni nem kicsit nevetséges :)

! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=dx8MB5iuyms#)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum február 24, 2016, 13:05:20
Jordi Alba is katalán, a vérében van  ;D Nekem szimpatikus a srác, de egy bolondabb spori ki is szórhatta volna. Ha egy kevésbé szimpatikus arc, Ibra, CR, vagy akár Suárez teszi, köpködnék rendesen.

Na de hogy ne rondítsak a szurkolótáboros topikba: félelmetes hogy akkor is eldöntenek egy továbbjutást ha szarul játszanak...  :o
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Nezocsa Dátum február 24, 2016, 13:28:56
Idézetet írta: alexthebest Dátum február 24, 2016, 13:05:20


Na de hogy ne rondítsak a szurkolótáboros topikba: félelmetes hogy akkor is eldöntenek egy továbbjutást ha szarul játszanak...  :o

OFF

Ez igaz de az Arsenal és Wenger is szarul meccselt. Én például az Wenger-kedvenc Giroud helyett Welbeck vagy bárki mást játszattam volna. Szökő évente van ha egy jó meccse. Nem ide való... és már Wenger sem.

OFF

A kérdés a Barcánál az, hogy mennyire lesznek fáradtak, mert ha megnézitek akkor kb csak 12-14 embert rotál az edző.

Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum február 24, 2016, 16:22:18
Nem szabad basztatni az Arsenált és Wengert sem. Egyszerűen jelenleg nem ugyanaz a kategória a két csapat. Volt helyzete a londoniaknak is, csak nem rúgták be. Más kérdés, hogy ha Neymar és Suarez nem bohóckodik, 4-5 gólt lő a Barca, nem kettőt. Akárki játszik Giroud helyén, semmi sem változott volna. Tény, nagyjából két góllal jelenleg jobb a Barca meccsenként.

Abban a kontrában meg nem a 14.5 másodperc a lényeg, mert ennyi idő alatt a Real Madridnál a gólöröm is belefér. Az benne a szép, hogy végre végigment, de ha Iniesta a felezőnél ér a labdához, ott már tuti visszafordul  :D

Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Winger Dátum február 24, 2016, 17:38:29
Hiányolok még néhány Barcát fikázó, savazó hozzászólást, mert ez eddigi "termés" elég sovány. Manapság úgy is az a divat mindenhol, hogy a lehető legapróbb negatívumokat is elővegyük, ami a csapatra vonatkozik. Különben is nem a Barca játszik jól, hanem a mindenkori ellenfelek hibáznak mindig, és ezt nem nehéz kihasználni ..... ;D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: robmiller Dátum február 24, 2016, 21:16:50
Winger, kielégítem én az igényeidet  ;D Most  küldték nekem..elborult a srác  ;D

https://www.facebook.com/notes/%C3%BAtwenger/mutyisok-arsenal-vs-barcelona/919930391395302 (https://www.facebook.com/notes/%C3%BAtwenger/mutyisok-arsenal-vs-barcelona/919930391395302)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: szumos Dátum február 24, 2016, 21:31:28
Idézetet írta: Winger Dátum február 24, 2016, 17:38:29
Hiányolok még néhány Barcát fikázó, savazó hozzászólást, mert ez eddigi "termés" elég sovány. Manapság úgy is az a divat mindenhol, hogy a lehető legapróbb negatívumokat is elővegyük, ami a csapatra vonatkozik. Különben is nem a Barca játszik jól, hanem a mindenkori ellenfelek hibáznak mindig, és ezt nem nehéz kihasználni ..... ;D

A "savazó hozzászólás" alatt rám gondoltál?
Nem savaztam én semmit. Nem terveztem szétoltani a topikot. Csak amennyire divat fikázni a Barcelonát, pont annyira divat a híveinek mindenki fölé emelni őket és elfelejteni hogy ott pont ugyanannyi szarházi játszik, mint máshol... De hát ez a szurkolótábor lapja, nem kezdek bele ennél többe. "Rossz szokásom", hogy TiB hozzászólásaira odakattintok. Majd most már szelektálok.  ;)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum február 24, 2016, 22:01:05
https://www.facebook.com/notes/%C3%BAtwenger/mutyisok-arsenal-vs-barcelona/919930391395302 (https://www.facebook.com/notes/%C3%BAtwenger/mutyisok-arsenal-vs-barcelona/919930391395302)

sztem ez kurva nagy, vicces is nekem (mondjuk realosként ez *2) de ugyanilyen madridi poénokon is tudok nevetni ;D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: szumos Dátum február 24, 2016, 22:07:49
Idézetet írta: robmiller Dátum február 24, 2016, 21:16:50
Winger, kielégítem én az igényeidet  ;D Most  küldték nekem..elborult a srác  ;D

https://www.facebook.com/notes/%C3%BAtwenger/mutyisok-arsenal-vs-barcelona/919930391395302 (https://www.facebook.com/notes/%C3%BAtwenger/mutyisok-arsenal-vs-barcelona/919930391395302)

Amikor linkelted, még el sem akartam olvasni, (gondoltam valami hülyeség) de pár perce csak elolvastam...  :)
Azt hittem egy nagy baromság lesz, de tévedtem.  ;D
:ok:
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: baliizu Dátum február 24, 2016, 22:20:56
Másodszori megosztásra már én is rávettem magamat, hogy elolvassam. Jót szórakoztam, na :D Mondjuk hubika, egyetlen poszttal előbb már robmiller is szintén kirakta.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: hubika88 Dátum február 24, 2016, 22:26:30
ahh nem láttam, én még tegnap olvastam a meccs előtt, egyébként ezek az útwengeresek jókat írnak meg nevetek mindig, de akkora öngólokat lőnek mindig maguknak, mikor vkit lehúznak a sárga földig akkor tuti elverik a szájukat, meccs után meg írják h BL annyira leszarható  ;D ;D
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum február 24, 2016, 22:31:26
Persze ez egyértelmű, hogy az MSN tagjai nem szentek, de Ibra, Ronaldo vagy épp Henry szentek voltak? Lehetne még sorolni a szenteket, mindenkinek megvoltak a maga stiklijei. Csak a szimpla játéktudást nézzük, akkor ez a támadóhármas mindenféleképpen benne van a világ valaha volt legjobbjai között. Tudom rohadt nehéz ezt megemészteni az ellendrukkereknek, de örülhetnének, hogy egy ilyen csodát láthatnak. Én például örültem anno a Zidane-os Realnak mert egy csoda volt a játékuk.
Örülök, hogy Robmiller felhozta ezt a cikket, mert már régóta meg akartam kérdezni, hogy akik az útwengert csinálják, azok mégis hány évesek? Nevettem én is ezen a cikken, mert voltak nagy poénok, de magát az fb oldalt nem értem. Olyan mintha 14-15 éves kislányok készítenék. Egyik pillanatban jaj boldogok, másik pillanatban pedig jön, hogy mindenki bassza meg és tiltsuk le az összes fikázót. Komolyan szánalmas az egész. Nem csak a Barca meccs kapcsán mondom ezt, hanem úgy az éves "ténykedésük" miatt. Ha valaki valamilyen építő kritikát ír be, azt is törlik. Kicsit azért sajnálom a komolyabb Arsenalos drukkereket, mert nem illene ilyen honlap hozzájuk.

A meccs kapcsán. Tudom a Barca szar csak mázlival nyernek vagy a bíró segít blabla. Szokták mondani, hogy jó csapatnak szerencséje van. A Barca pedig nem éppen gyenge csapat. Az Arsenalnak szerintem borítékolható (volt) a kiesés. Náluk szerencsétlenebb csapat kevés van. Kicsit off, de nem nagyon értem például a Looserpoolozást, mert azért a világ valaha volt legjobb meccsei között ott van pár Liverpoolos, amiből győztesen jöttek ki a pirosak (Milan elleni 3-3, Alavés elleni 5-4 stb.). Az Arsenalnál konkrétan egy ilyet se tudnék felsorolni, csak a nagy vereségeket.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: TiB Dátum február 24, 2016, 23:19:45
Tényleg jó kis szösszenet lett, azért írásnak nem csúfolnám.

Gondoltam hasonló stílusban röviden akkor: én magasról leszarom, hogy adót csalnak, mindig csak az érdekelt, ami a pályán történik. Én nem vagyok bulvárfüggő agyhalott hülye, mint az emberek 90%-a, ha Messi holnaptól kecskét baszik, azt is leszarom. A bulvármocskot meghagyom a dedós kislányoknak, akik ennyit értenek a fociból. A focit azért nézem, hogy JÁTÉKOT lássak, hogy a labdával játszanak, és ne a másik sípcsontjával, szóval aki azt mondja, hogy Messi megtanulná az angol bajnokságban a debella barom védők között, az nézzen MMA-t, az küzdősport. Vagy ha ennyire nagy legény, menjen el a kocsmába, azt veresse magát pofán, ha erőszakra vágyik. Ez labdajáték!

De oké menjünk bele a bulvárszarba. Az csal adót, akiről kiderül. Az Arsenalról még nem derült ki. De azt már tudjuk, hogy két csomag cukorért egy halom niggert hoztak Európába. Ők ezt adták az angol focinak, ennyivel járultak hozzá. A válogatottjuk pont emiatt szart sem ér, mert nincs egy épkézláb angol tini. Mindent eladtak orosz gázpénzért és arab olajért. Ez mennyivel támogathatóbb, vagy épp követendő példa? Pénzért eladtak egy teljes futballkultúrát, és most nézhetik ahogy az afrikai niggerek szaladgálnak a pályáikon. Szóval ja, a La Masia, az a foskeltető, meg csinált egy alapvetően lúzer nemzetnek egy világbajnok és Európa-bajnok csapatot. Korábban eszükbe nem jutott volna ilyesmi a drága spanyoloknak, mert nem ehhez voltak szokva. Csak aztán jött egy katalán klub, ami meghozta ezt nekik. Már ettől több mint egy klub! Több mint az Arsenal, ami nem csal adót, de eladta kilóra az angol futballkultúrát.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum február 25, 2016, 03:52:57
Beszarok mekkora az a facebookos alkotmány, kb sírtam közben  ;D Amúgy rohadt sok igazság van benne, de attól még most ők a legjobbak.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum február 25, 2016, 11:19:01
Beleolvastam én is, nem tetszett. Nem tetszett, hogy valaki látens Barca-fanként ilyet ír. Ha valaki az angol csapatok közül az Arsenalt szereti, az Arsenal stílusát, akkor az a Barcát is szereti. Jobban, mint az Arsenalt. Bevallja magának, vagy nem, az más kérdés.
Cazorla, Alexis, Özil. Az Arsenal fazonszabászai, mind angol, egyik sem játszott soha a Primerában. Főleg nem Alexis.
Nem értem, hogy aki az Arsenal játékát élvezni tudja, hogy utálhatja a Barcát. Ez olyan, mintha megdugnám Black Angelikát, de Abby Cat-et elutasítanám.
Megint más. Ha én valamit utálok, netán undorodok tőle, akkor arról viszonylag kevés okosat tudok mondani. Káposztás galuska, buzipornó, pornó dagadt nőkkel, pornó állatokkal, stb...
Főleg nem írnék ezekről.
Ha valaki undorodik a Barcától, az nem néz Barca meccseket. Ha nem néz meccseket, nem tud ennyit erről a csapatról, filozófiáról, amit képvisel. Nem értem, miért fáj bevallani valakinek azt, hogy nézi a Barca meccseit, ehelyett hülyeségeket irkál. Szerintem a 'cikk' írója már most a Barca-Sevillát várja, meglepne, ha nem így lenne... Persze ezt sem vallaná be, de ha áramkimaradás lenne vasárnap este, szerintem dührohamot kapna...

Ja, és nem értem, miért próbál egyébként valaki felszínesnek látszani, ha egyébként nem az.

Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum február 25, 2016, 12:10:05
Idézetet írta: oakland23 Dátum február 25, 2016, 11:19:01
Káposztás galuska
Mi a bajod a káposztás galuskával?  ;D

Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: Pozzato Dátum július 28, 2016, 18:34:25
Nem értettem mire volt ez jó Messinek, hát hogy nézel ki te szerencsétlen? Szőke haj meg ez a szakáll.. Borzalmas, inkább focizzál. Nem vagy te Ronaldo, hogy divatozzál (plusz érzéked sincs hozzá).  Ő nyert egy kontinens kupát, te meg... Lehet ezzel egyedül vagyok, de Messi nem jó irányba halad.

(http://pmchollywoodlife.files.wordpress.com/2016/07/lionel-messi-blonde-hair-lead-1.jpg?w=600)


Szóba került, hogy kellene egy csatár Suarezék mögé. Olvastam a Sporttól egy hosszabb listát, hát voltak benne érdekes nevek. Ilyen Zaza, Falcao, Arnautovic és hasonló komolytalan csatárokkal nem foglalkoznék, de a Persie-Gomez-Cardozo trióból egyet el kéne hozni. Gomez azért az EB-n is letette a névjegyét, Persie szerintem beleillene a Barcába, Cardozót meg szimplán csak bírom. Ilyen rutinos játékosra lenne szükség, nem fiatalokra, akik ha 3-4 meccset végig kell ülni a padon, akkor teljesen készen vannak.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: alexthebest Dátum július 28, 2016, 18:49:26
Szerintem már a tetkó sem az ő világa. (Sőt, én már Antonellát sem értem   :-*)
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum július 28, 2016, 19:04:08
Nem olyan rossz ez  ;D
Aztán hogy mi a jó irány, meg mi nem, azt talán ne mi döntsük el  :) Ha megy majd neki a játék, akkor felőlem kék haja is lehet.  ;D
Azt sem értem, minek ide csatár? Ott az MSN, vannak fiatalok, nem kell ide senki. Ha meg baj van, évente 3-4 alkalommal... , akkor Pique megy fel csatárnak, mint valamelyik Eb-meccsen, aztán bólint egyet. Gomez annyira érezné magát komfortosan Messi meg Neymar között, mint én egy buzibárban.
Cím: Re:FC Barcelona Szurkolótábor
Írta: oakland23 Dátum augusztus 25, 2016, 16:32:53
Cilessent leigazolta a Barca  ;D Basszameg, akkor már inkább jött volna vissza Valdes, vagy reaktiválják Pintót  ;D
Lesz itt mulatság, amikor Pique hazagurít Cilessenhez  ;D