Chelsea FC Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Chelsea FC Szurkolótábor

Ebben a témában várjuk a Chelsea FC szurkolóit. Itt lehet beszélgetni a csapat meccseiről, a játékosokról, illetve ide jöhetnek egyéb pletykák, stb..  :beerchug:


5 napon belül a két kedvenc csapatom kivégezheti a Benficát mind hazai, mind európai szinten! HAJRÁ CHELSEA! :great:
(Na jó, még kell a hétvégi Porto siker is!)

#3 május 15, 2013, 12:58:31, ragadozo93
Ja és miénk lehet az EL és BL serleg is, hacsak pár napig is  :great:
És egyben gratulálunk Lampardnak, aki a csapat valaha volt legeredményesebb játékosa lett a hétvégi 2 góljával!  :beerchug:

Nem mondom, hogy jobbak voltunk, sőt... Néha tragédia volt amit csinált a csapat a pályán. A Benfica a végén soha nem volt elég koncentrált, látszott a rutin hiánya, főleg a befejezéseknél. A végén egy klasszis megoldás döntött, Iva valami elképesztő nagy gólt fejelt. Mikor Ramires a semmiből kiharcolta a szögletet, éreztem, hogy ebből lesz valami...és lett. Más kérdés, hogy a Benfica védők mit csináltak, mikor Ivanovic legalább 5-6 métert futott a levegőben repülő labdáért...
Egy a lényeg:   :great:  :great:

Torres és Mata jelenleg EB, VB, BL és EL címvédőnek is mondhatja magát...   :o
Hivatalossá vált, hogy Lampard egy évet hosszabbított, így jövőre is láthatjuk a csapatban!  :great:


Before Mourinho left Spain, he spoke to TV football show Punto Pelota about his future plans, and said: "I'm going to London on Monday and at the end of the week I will be the manager of Chelsea."

www.transfermarkt.co.uk

Immár hivatalos, hogy Mourinho a Chelsea vezetője! A klub hivatalos honlapján is megjelent az erről szóló cikk.  :ok:

Izgatottan várom az új igazolásokat. (Remélem a Realból nem jön senki. ;D)

Én meg remélem, hogy marad Torres és Luiz is...

David Luiz tőlem mehetne, nem tartom megbízható játékosnak. Torrest meg csak azért tartanám meg, mert a vételárának töredékéért lehetne most eladni és bíznék benne, hátha az új edző alatt összekapja magát. Ha minden igaz Schürrle jönni fog a Leverkusentől, szerintem ami a legfontosabb lenne az egy labdaszerző ember a középpályára és egy stabil középső védő. A védelem szélére is lehetne igazolni, főleg Cole mögé, de az már részlet kérdés.

Hát én igazából Obi Mikelt egy nagyon jó játékosnak tartom, csak idén is elég össze-vissza játszatták... Szerintem lenne benne potenciál bőven, csak kéne neki a bizalom és a sok játéklehetőség, amit kérdés, hogy hogy fog kapni Mou-tól.

Special One hazatért .   
Remélem rendbe rakja egy kicsit a középpályás védekezést , mert az idén botrányos volt. Mikel-nek szólni kéne , hogy kevesebbet akarjon a támadásban részt venni mert általában a védekezés rovására megy .... Nem bánnám ha Torres menne mert a mazacar trió elé kellene  egy jó befejező ha nem megy akkor neki futunk egy újabb olyan szezonnak ahol csak reménykedünk ,hogy jobb lesz mint tavaly. Hallani arról is ,hogy Coentrão jön a Madrid-ból én örülnék neki mert Cole felett eljárt az idő ezt több ízben is bizonyította az idei szezonban. Marint se sajnálnám ha eltűnne amikor éppen nem volt sérült akkor se alkotott maradandót .